Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacıosmanoğlu sert çıkacak...

Bordo-Mavililer'in eski başkan yardımcısı ve Sadri Şener'in son kongredeki rakibi İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın Trabzon'da bir basın toplantısı düzenleyecek..Saat 13.30’da Zorlu Otel’de yapılacağı duyurulan organizasyonda Hacıosmanoğlu’nun gündemdeki gelişmelerle ilgili olarak fikirlerini açıklayacağı ve ağırlıklı olarak kaçan şampiyonluk ile Trabzonspor’un mevcut yönetimine dair eleştirilerini sıralayacağı belirtildi...
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Koca bir kulübün başkanı asla Emre ya da Selçuk gibi futbolcularla ağız münakaşasına girmez, giremez. Bu temsil ettiğin camiayı küçültür... Selçuk öyle ya da böyle gitmiştir, bu sayfayı artık kapat. Koca başkansın ayıptır, yakışmaz sana. Selçuk gitti, biz taraftar olarak bu durumu kabul ettik, sende et. Sadri başkan konuştukça, ben işlerin tam tersi olduğunu düşünüyorum (kötü olanda bu zaten, başkanın söylediklerine inanmıyorum) Senin yüzünden gitti, sende kendi hatanı telafi etme adına, vicdanını rahatlatma adına konuşuyorsun, ama bom boş...

Giden gider kalan sahalar bizimdir...

Halil Altıntop, eğer Eskişehirspor ile prensip anlaşmasına varmışta sizde bu oyuncuyu alıyorsanız, o zaman Selçuk'a laf etmeyeceksin sayın başkanım. Hatta gidin Selçuk'tan özür dileyin. Çocuk en azından bizi son haftaya kadar, şampiyonluk yarışında terinin son damlasına kadar sahaya dökmüştür. Bari geçmişe saygınız olsun, Trabzonsporumuza hak ettiği itibarı kazandırın.

Emre kimdir yaaa? onunla laf yarışına gireceksin
      Cevap verilmediği zaman da niye Trabzonspor'u savunmuyor, açıklamaları geç yapıyor diye eleştiriliyor adam. Ne yapmasını bekliyorsun anlayamıyorum bir türlü.

Halil Altıntop kendisi söyledi daha az önce "Eskişehirspor ile anlaşmadım, sadece şehiri gördükten sonra karar veririm diye söz verdim."

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cevap verilmediği zaman da niye Trabzonspor'u savunmuyor, açıklamaları geç yapıyor diye eleştiriliyor adam. Ne yapmasını bekliyorsun anlayamıyorum bir türlü.

Halil Altıntop kendisi söyledi daha az önce "Eskişehirspor ile anlaşmadım, sadece şehiri gördükten sonra karar veririm diye söz verdim."
        Ağzını açmadan konuşacaksın nasıl olacak bilmiyorum
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Trabzon'u savunmak Emre'ye laf sokuşturmakla olmaz. Trabzon'u savunmak istiyorsan bunu Kulüpler birliği ve Federasyon nezdinde yapacaksın.

Selçuk'a, Emre'ye koca camianın başkanı laf yetiştirecekse işimiz var. Ayrıca kulüpler birliğine bir daha katılmayacağım deyip Mehmet Ali Aydınların adaylığını destekleyen ve bu konudaki kulüpler birliği toplantısına katılmakta neyin nesi oluyor?

Bir dediği bir dediğini tutmuyor, böyle mi savunacak bizim hakkımızı?

Halil Altıntop'la ilgli zaten bende ''eğer'' diye başladım cümleme... Halil öyle diyorsa öyledir konu o zaman. Ama ben lafla değil icraatlardaki tutarlılığa bakarım. Bizim milletimiz biraz unutkandır. Hatırlayın geçmişte Beşiktaş ile bir Yusuf krizi yaşamıştık. O sene alsak şampiyon olacaktık. Devre arasında Yusuf'u aldık, alıyoruz derken 1 ay geçmişti. Yusuf'ta söz vermişti, geliyordu hatta çantalarını bile bizim kamp yaptığımız otele göndermişti. Durum böyle iken bir baktık ki Yusuf'u, Beşiktaş almış. Haliyle bizde Eskişehir'in verdiği tepkiyi vermiştik. Biraz empati lütfen...

Ayrıca bu tip işlerin uzun vadede kulübümüze zarar verdiğini düşünüyorum. Kayserispor'u da kudurtan başkan Sadri Şener'di, yoksa adamlar Trabzon'da hayatının maçını oynamazlardı.
          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bu borsa işi ne oldu bilen var mı?

En son KAP'ta şu açıklama var

Trabzon Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde davacı QVT FUND LP tarafından açılmış olan Genel Kurul Kararının İptaline yönelik 2009/17 E. Sayılı ve davacı SPK tarafından açılmış olan Genel Kurul Kararının İptaline yönelik 2009/252 E. Sayılı dosyalar daha önceden açılmış olunan 2008/201 E sayılı ana dosya içerisine alınarak birleştirilmiştir. Daha sonra mahkeme heyeti, QVT FUND LP'nin açmış olduğu davadan feragat etmesi nedeniyle 2009/17 E. Sayılı davanın reddine karar vermiştir. 2008/201 E sayılı ana dosya bakımından ise mahkeme heyeti davanın açılmamış sayılmasına karar vermiştir. Son olarak davacı SPK'nın açmış olduğu 2009/252 E. Sayılı dosyada ise mahkeme heyeti 07.11.2008 tarihli Olağanüstü genel Kurulun 4. Gündem maddesinin iptaline karar vermiştir.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bir orta saha birde stoper lazim bize...!

Ve Burak'a alternatif bir isim...
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hacıosmanoğlu sert çıkacak...

Bordo-Mavililer'in eski başkan yardımcısı ve Sadri Şener'in son kongredeki rakibi İbrahim Hacıosmanoğlu, yarın Trabzon'da bir basın toplantısı düzenleyecek..Saat 13.30’da Zorlu Otel’de yapılacağı duyurulan organizasyonda Hacıosmanoğlu’nun gündemdeki gelişmelerle ilgili olarak fikirlerini açıklayacağı ve ağırlıklı olarak kaçan şampiyonluk ile Trabzonspor’un mevcut yönetimine dair eleştirilerini sıralayacağı belirtildi...
                konuşma tarzını uslubunu hiç beyenmiyorumbaşkan olmak için ne taklalar atıyor takılsın kimsenin salladığı yok adamı
                nasıl bakarsan öyle görürsün
                neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Borsaya açılmak fiyasko idi ama bunlar fiyaskoyu büyüttü ve kar dağıtmadılar, ceza yediler yine kar dağıtmadılar, son aldıkları kararda da ligi 2. bitirdiğimiz için ciddi oranda kaybımız var kar dağıtamayız dediler. Tabi yatırımcı bunun altında kalmadı ve gelinen son nokta SPK mahkemeye verdi
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzon'u savunmak Emre'ye laf sokuşturmakla olmaz. Trabzon'u savunmak istiyorsan bunu Kulüpler birliği ve Federasyon nezdinde yapacaksın.

Selçuk'a, Emre'ye koca camianın başkanı laf yetiştirecekse işimiz var. Ayrıca kulüpler birliğine bir daha katılmayacağım deyip Mehmet Ali Aydınların adaylığını destekleyen ve bu konudaki kulüpler birliği toplantısına katılmakta neyin nesi oluyor?

Bir dediği bir dediğini tutmuyor, böyle mi savunacak bizim hakkımızı?

Halil Altıntop'la ilgli zaten bende ''eğer'' diye başladım cümleme... Halil öyle diyorsa öyledir konu o zaman. Ama ben lafla değil icraatlardaki tutarlılığa bakarım. Bizim milletimiz biraz unutkandır. Hatırlayın geçmişte Beşiktaş ile bir Yusuf krizi yaşamıştık. O sene alsak şampiyon olacaktık. Devre arasında Yusuf'u aldık, alıyoruz derken 1 ay geçmişti. Yusuf'ta söz vermişti, geliyordu hatta çantalarını bile bizim kamp yaptığımız otele göndermişti. Durum böyle iken bir baktık ki Yusuf'u, Beşiktaş almış. Haliyle bizde Eskişehir'in verdiği tepkiyi vermiştik. Biraz empati lütfen...

Ayrıca bu tip işlerin uzun vadede kulübümüze zarar verdiğini düşünüyorum. Kayserispor'u da kudurtan başkan Sadri Şener'di, yoksa adamlar Trabzon'da hayatının maçını oynamazlardı.
                    Kesinlikle katılıyorum. Sadri Şener'in popülist bir yapısı var. Gündemde olmayı seviyor. İşer iyi gittiğinde çoğu kişinin hoşuna gidiyor demeçleri ama işler ters gittiğinde Sadri Şener Trabzonspor'a zarar vermekten başka bir şey yapmıyor.

Örneğin Selçuk gittiğinde ateş püskürdü Galatasaray'a. Oysa tüm suç kendindeydi. Dün -bana göre- aynısını yaptı. Eskişehirspor bu futbolcuyla anlaşmamış dahi olsa, Galatasaray ve Selçuk hakkında o kadar açıklama yaptıktan sonra, Eskişehir'de bulunan adamı yangından mal kaçırır gibi getirip imza attırmayacaksın.

Volkan Babacan hakkında, bir başkana yakışmayacak demeçler verdi. Bir hafta sonra aynısı bizim maçımızda oldu.

Mesela Gökdeniz'i sattığında "Gökdeniz yıldız değil" açıklaması yapmıştı. Yıldız değilse niye adama 7 milyon bonservis ödüyorlar diye sorarlar.

TSYD'yle papaz olduktan sonra onlara yemek verilmesi zaten tam bir fiyasko.

Kimsenin kafaya takmadığı bir kulübün başında değil Sadri Şener. Trabzonspor'un başında. Ya geri planda olacak ve kulübü sessizce yönetecek, ya da birbiriyle çelişen hareketlerde bulunmayacak.

Özellikle "soğuk savaş"ın başladığı günden beri Sadri Şener ve ekibi bendeki kredisini gittikçe kaybetmeye başladı.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Basketbol satılırsa, Trabzonspor basket takımı gelecek sezon Beko Basketbol Ligi'nde mücadele etmezse hepinize yazıklar olsun.

Şu takıma senede birkaç milyon euro ayıracak kadar vizyona sahip değilsiniz.

Kulübün adı Trabzonspor Kulübü. Bunun farkında mısınız?

Basketbolun şu durumda olmasından utanıyorum.

Yapacağınız hiçbir transferle de kurtulamazsınız.

Rezillik.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Bazı şeyleri anlamakta güçlük çekiyorum.Bayan futbol takımının kapatılması gündemdeydi.Kapatıldı mı orasını da bilmiyorum.Her neyse kapatılmasının sebebi her sene 100 bin lira civarında masrafa yol açıyor olmasıydı.Oysa biz bu sezon ligde altyapıdan oyuncu bulundurmuyoruz diye her hafta federasyona 70 bin lira ceza ödüyorduk.Para konusu diğer branşlara geldi mi değerli mi oluyor? Bu nasıl bir mantıktır?
                        Basketbol şubesinin satılıp satılmayacağı gündemde.Biz Zokora'nın bonservisine 5 milyon,B.Özbek gibi adamlara yıllık en az 1 Milyon Euro ödüyoruz ama basketbol takımını nasıl sahipsiz bırakıyoruz?
                        Bu takımın ismi cismi ne? Trabzonspor Kulübü derken futbol dışında diğer branşlar da işin içine girmiyor mu?
                        Sadri Şener TRABZONSPOR KULÜBÜ'nün başkanı değil mi? Basketbol şubemiz neden Sadri Şener'i ilgilendirmiyor? Bizim takım basketbol ve futbol olarak ayrı bir şirket mi?
                        İşin aslını bilen varsa açıklasın aydınlanalım.
                        En son Yasin T. tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 21:05.
                        ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                        #Ziya Doğan

Yorum

• Basketbol takımının satılması haberleri doğruysa çok büyük yanlış yapıyor yönetim. Eğer gerçekten varsa böyle bir durum, bu konuda yönetimin savunulacak hiçbir yanı yok. Sadri Şener ve diğer futbol kulübü yöneticilerinin basketbol takımıyla ilgilenmemesi gerektiği gibi bir kanı da nereden çıkıyor bilmiyorum. Sonuçta bu basketbol takımını kurup başına Saner Ayar'ı getirenler, istedikleri zaman da gönderebilecek kişiler bunlar. Futbolun yarısı kadar ilgilenseler her sene üst sıralara oynarız BBL'de. İnşallah yalandır haber.

Yorum

• ‘Vay kahpe Fener… Seni gidi namussuz haysiyetsiz adam!!!.. Bak gördünüz mü nasıl şike yaptılar!.. Ulan bu Emre’nin futbol hayatını bitirmek lazım!...’
                            Trabzon kamuoyu isyanlarda! Şampiyonluk; mum ışığının sönmeye yüz tutması misali eriyip giderken sesi soluğu çıkmayan Başkanımız ve yönetimimiz de, hani taraftara ‘ayıp olmasın’ ve fırsat bu fırsat ‘sorumlu biz tutulmayalım’ dercesine saman alevine benzer açıklamalarla ; ‘Sonuna kadar bu işin peşini bırakmayacağız! Alın terimizle hak ettiğimiz şampiyonluğumuzu çaldılar! Yasal her türlü hakkımızı arayacağız! Bu lig asla tescil edilemez! ‘ gibi kendilerini kurtarma ve taraftarın ‘gazını’ alma yöntemini başarılı sayılabilecek bir metotla yürüttüler… Üstüne üstlük bir haftada yapılan Zokora transferi ile taraftarı ‘süt dökmüş kediye’ çevirdiler… Helal olsun vallahi…Ne güzel, şampiyonluk hasreti dinecekken göz göre göre yapılan yanlışların bedelini ödeyen tek bir Allah kulu yok! İstediğin gibi çal oyna, herkese kulaklarını tıka, şampiyonluğu hediye et! Ama sorumlu yok! Bedel ödeyen veya ödettiren de yok… Hey gidi tesis basan, antrenman yaptırmayan gözünü sevdiğim Trabzonspor taraftarı hey… Belli ki onlarda ‘rant’ modasına ayak uydurmakta…
                            Uyu ey Trabzonlum uyu!!! Uyuyun ey Trabzonsporlu kardeşlerim! İyi uykular… Andrean gelmiş, Paulo alınmış ya ! Siz uyuyun … Lig devam ederken nasıl ki topun üç direk arasından geçip geçmediği ile meşgul olup, ihanetleri görmezden ve umursamazdan geldiyseniz, şimdi de sadece alınan isimlerle havanızı atın, onlarla yorun çenelerinizi! Nasıl kandırıldığınıza ve işin asli yönlerine sakın bakmayın! Bakmayın ki birileri Trabzonspor çiftliğinde at koşturmaya devam etsin .Kendi işlerinin yürümesi için sadece bir ‘araç’ olan Trabzonspor’da her türlü entrikalara devam edilsin.
                            Ne oldu Emre olayı? Kıyamet koparanlara soruyorum! Hani lig tescil edilemezdi! Edilmemeliydi! Bal gibi edildi. Edildiği gibi karara selamı ilk çakan biz olmadık mı? ‘ Saygı duyuyoruz’ demedik mi? Hani Fenerbahçe bizim düşmanımızdı! Hala düşmanımız olduğunu iddia edenler var mı ? Peki düşmanımız ise neden takıldık Fenerbahçe kongre delegesi, eski yöneticisi ve muhtemel başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar’ın arkasına ! Sayın Aydınlar’a gerçekten Aziz Yıldırım karşı mı ? Hiç sanmıyorum ! Aldığım bilgiler bunun bir oyun olduğu şeklindedir. Nasıl mı ? Mehmet Ali Aydınları sanki Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon ortaya atmış ve Aziz Yıldırım karşıymış gibi gösterdiler! Bu bir hükumet politikasıdır. Fenerbahçe Başkanı’nın Aleksi yanına alıp Başbakan Erdoğan’a çıktığı gün ki görüşmede bu olayın startı verilmiştir. Lakin ‘Trabzonspor taraftarı tepki koymasın’ diye Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar ‘ters düşüyormuş’ gibi gösterilmiştir. Kendi yerine Fenerbahçe başkanlığına layık gördüğü Aydınlar’ın Federasyon Başkanlığına, Aziz Yıldırım’ın karşı durması söz konusu olabilir mi ? Hele Galatasaraylı Göksel Gümüşdağ’ı desteklemesi aklınıza yatıyor mu ? Peki yaşanan on günlük sürecin ardından Aydınlar dışında bugün ortada bir aday kalmış mıdır ? Hayır. Çünkü bu bir siyasi projedir. Tıpkı rahmetli Hasan Doğan ve Mahmut Özgener federasyonlarının kuruluşlarında oluğu gibi… Hükumet politikası olduğu için bizim Mehmet Atalay’ın adaylık girişiminin bile üzeri iki günde örtülmüştür. İlk günden beri Trabzonspor başkanı Sadri Şener’in aydınların eteklerine tutunma çabası da bunun delilidir. Çünkü Sadri Şener Trabzonspor’un başına; ‘özgürlüğüne’ karşılık siyasiler tarafından oturtulmuş bir figürandır! Hükumet politikasına rağmen bir duruş sergileme şansı da yoktur. Trabzonspor şampiyonluğa giderken ses çıkarılamayışının iki ana sebebinden birisi budur! Diğeri de Aziz Yıldırım ve Nihat Özdemir’le var olan iş bağlantılarıdır. Yani bizimkilerin önemli bir kısmı taşerondur!
                            Kanımca, yıpranmış ve ‘kullanım’ süresi dolmuş olan Sadri Şener’in yakında ipi çekilecektir. Eğer siyasetin kullandığı bir isim gidip bir diğeri gelecekse çok fazla değişen bir şey olmayacaktır. İyimser açıdan yaklaşıp bakarsak, sadece ne olabilir? Belki gelenler, daha iş bilir ve daha sorumlu bir davranış sergileyebilirlerse daha güzel işler olur ve en azından kulüp ekonomisi düzlüğe çıkarılabilir. Ama dileğim o dur ki ; siyasetin Trabzonspor’dan elini çektiği , vicdanı hür, kesesi hür, bilgi ve becerisi hür, donanımlı ve futbolu bilen; Trabzonspor’u ‘araç’ değil ‘amaç’ olarak gören birkaç kişinin yeni bir kongreye hazırlıklı olup , gelecek aylarda işbaşı yapmasıdır.
                            Not: Transfer politikası ile ilgili yazılarımı bekleyen okurlarımın isteğini bundan sonraki ilk yazımda kaleme alacağım.

Halil Şanlı

Yorum

• kos koca bir klub baskan siradan bir takimin futbolcusuyla gerginlik yasiyor!!!

sampiyonlar ligi on eleme avni akerdeki ilk macini istanbulda oynamak zorunda kalacak!! nedeni olimpiyatlar oldugu icin ayni gune denk geliyor ve HOTELLERDE yer yokmu$ ISTANBULDA OLIMPIYATDA OYNIYACAGIZ !!!! BU RESMEN BIR $AKA OLMALI!!!!

yeni sezon icin forma tanitimi yarin istanbulda yapilcak hahahaha yahuu bu TRABZONSPOR istanbula tasindida benimmi haberim yok!
                              14 eylul 2011 milano'nun fethi

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hacıosmanoğlu sert çıkacak...

Trabzonspor eski Asbaşkanlarından İbrahim Hacıosmanoğlu gündeme dair bomba açıklamalarda bulundu.İşte İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamaları..."Trabzonspor için uğraş veriyoruz. Trabzonspor bizim herşeyimiz. Trabzonspor'da değişime ihtiyaç olduğunu söyled

1

Yorum

Çalışıyor...
                                X