Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yonetim istifa edince neolacak sampiyonmu olacagiz?

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu biletleri almanızdaki amaç nedir?

İbrahim Yattara'yı bende yuhlasaydım bana da bilet vereceklermiydi?
      Hem de en kral yerden
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Şu Sivas, %5 kontenjan çıkışına hiç gerek yoktu.

Ne geçti elimize? Son maçı Karabük ile İstanbul'da oynasaydık konuşabilecek miydik bu şekilde.

Aynı durumda Fener cıngarı bizden daha fazla çıkarabiliyor beceremiyoruz bu işleri söyleceğimiz daha önemli şeyler varken ne oldi şimdi? Hele şampiyon olursak iyice anlamsızlaşacak bu çıkış.

Konuşulacak yerde konuşmuyor, konuşulmayacak yerde konuşuyorlar.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Bunlar yine "biz yaptik" moduna girdi...Tipki Ersun Yanal döneminde oldugu gibi.

Gönerin bakalim Selcuk Inan'i BEDAVA''ya!

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu Sivas, %5 kontenjan çıkışına hiç gerek yoktu.

Ne geçti elimize? Son maçı Karabük ile İstanbul'da oynasaydık konuşabilecek miydik bu şekilde.

Aynı durumda Fener cıngarı bizden daha fazla çıkarabiliyor beceremiyoruz bu işleri söyleceğimiz daha önemli şeyler varken ne oldi şimdi? Hele şampiyon olursak iyice anlamsızlaşacak bu çıkış.

Trabzonspor yönetimini özetleyen cümle...Amatör yönetim!
            En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 19.05.2011, 16:46.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu Sivas, %5 kontenjan çıkışına hiç gerek yoktu.

TFF olmadık işler yapınca bunları söylemek kaçınılmaz oluyor..eğer lig bu kadar kritik bir noktadaysa sivasın bunu yapmasına izin vermemeleri gerekirdi..sivasın içerde seyirci ortalaması belli..çok soğuk günler hariç stadını dolduran bir taraftarı var..fbnin şampiyonluğu garanti değil ve bu kritik maçta evinde gibi oynayacak..

Bunun bir kaç anlamı var..ya fener işi bitirdi gözüyle bakıyorlar ya da işi bitirsin diye buna izin verdiler..ne manaya gelirse geldin skandaloğlu skandaldır bu karar..

Kale arkalarını fbye verip,maratonu 250 tl,kapalıyı 400 tl yapmak kendi seyircine maça gelme demektir..buna ancak böyle bir ülkede fırsat verilir..

Adamlar maçı zaten verecek diyenler de haklı olabilir ama netice de bu futbol..saniyede her şey değişir futbolda..belki luganonun bir dirseği fener lehine olan her şeyi terse çevirecekti..bilinmez yani..

Önerimi yineliyorum:bu maç kadıköye alınsın..biletleri de 500 tlden satsınlar..aç gözleri doysun..
              Herkese Merhaba

Yorum

• TFF'yi savunacak son kisi benim...bir Trabzonsporlu olarak...TFF'nin görevi sadece misafir takima ayrilacak en az yüzde 5'lik bölüm, gerisi ev sahibi takimin inisiyatifinde...

Ayrica ligimizde son aylarda yasanan skandalarin yaninda bunu konusmak bence gereksiz...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TFF'yi savunacak son kisi benim...bir Trabzonsporlu olarak...TFF'nin görevi sadece misafir takima ayrilacak en az yüzde 5'lik bölüm, gerisi ev sahibi takimin inisiyatifinde...

Ayrica ligimizde son aylarda yasanan skandalarin yaninda bunu konusmak bence gereksiz...
                  En azı en çoğu diye bir şey yok..%5 ayrılır..

İBB uç bir örnek..hiç seyircileri yok..herkes İBB deyip duruyor..nedense bu uygulamalar hep fbye yapılıyor..2004'te de Denizli'de yapmışlardı aynısını..madem oluyor bu olay;o halde Karabük maçında da izin verseydiler adamlara..böylesine kritik bir maç öncesi patagonyada bile buna izin verilmez..

Deveye sormuşlar boynun niye eğri;nerem doğru ki demiş..tam o misal..

Neyse taraftarımız bunu normal görüyorsa diyecek bir şey yok..bana göre eşitlik ilkesini dibinden koparan bir karar..
                  Buca maçında da yanlış bulduğumu söylemiştim..fb Buca arenadan 3-1'i çevirebilir miydi..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• Türkiye'nin 4'te 3'ünün Trabzonsporu destekliyor tezi çürümüş oldu. Hakemler ve Teknik adamlar maçları namuslu bir şekilde idare etmediği sürece kimin hangi yönde tavır aldığının bir önemi yok.

Yönetimden aslında memnunum. Takımı kurumsal olarak çok iyi yönetiyor. Sportif ve Futbol a.ş birleştirerek yatırımcıya temettü faizinden kurtarması. Hes projesi ile kulübe kalıcı gelirler sağlaması. Stadı daha medeni ve makul hale getirmesi. Ürünlerden elde edilen kazanç vs.

Sportif açıdan ise yaptıkları transferlerden hoşnut değilim. Bu da başarıyı direkt olarak etkiliyor. Transferlerimiz plan ve program çerçevesinde belirlenmiyor. Menajerlerin önerdiği oyuncular alınıyor. Öyle olmasa bile transfer izleme komitemizin futboldan anlamadığını düşünüyorum. Fransa ve Portekiz ligini takip etsiler daha cüzi miktarlarda kaliteli oyuncuların görecekler ama vizyonsuz ve basiretsiz oldukları için bunu bilecek kapasiteden uzaklar. Altyapı'dan iyi oyuncu çıkmıyor. fenerbahçe U16, U17 gibi genç takımlardan oyuncuları alıp bünyesine kazandırırken bizimkiler herhalde Trabzon'da ki genç oyuncuları hedef aldıkları için Ts'a ve Türk futboluna armağan edemeyeceğimiz oyuncu çıkaramıyoruz.

31 yaşındaki Zokara'ya 6.5 milyon euro vermek kazıklanmaktır. Romaric ise beğendiğim oyuncu transfer başlığında da alınmasını söylemiştim. Bjk Simao, fernandez ve Almeida'yı 6 milyon bitirdiği düşünülürse ne demek istediğim iyi anlaşılır.

Yorum

• Bu Hasan Yener denen karın ağrısı hergün konuşmak zorunda mı?

Yorum

• iş işten geçti ya sahte kahramanlar rol kapmanın derdine düşmüşler. bunlardan biri de Trabzon belediye başkanı Orhan Fevzi gümrükçüoğlu'dur. Destek için bütün gazetelere ilan vermiş. bu ilanın parası nerden çıktı ? daha önce gıkın çıkmadı neden ? başbakan darılır diye mi?

Yorum

• Yönetimin beceremediği tek şey saha dışında oynamak,masa başı ilişkileri becerememek...varsın beceremesinler...saha içinde 79(veya 82) puan aldık ya bu en büyük başarıdır...İlk yarı 1 mağlubiyet,3 beraberlik;2. yarı da 1 mağlubiyet 4 beraberlik....
                          İlk yarı yönetim el üstündeyken 2. yarı sadece 1 beraberlik fazla aldık diye mi bunca eleştiri...
                          Bence şampiyonluğa oynayan bir takım için bu puan kayıpları gayet normal ve alınan galibiyetler yeterli...
                          Normal olmayan 17 maçta 16 galibiyet 1 beraberlik almak...(!)
                          # BMN #

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            En azı en çoğu diye bir şey yok..%5 ayrılır..

İBB uç bir örnek..hiç seyircileri yok..herkes İBB deyip duruyor..nedense bu uygulamalar hep fbye yapılıyor..2004'te de Denizli'de yapmışlardı aynısını..madem oluyor bu olay;o halde Karabük maçında da izin verseydiler adamlara..böylesine kritik bir maç öncesi patagonyada bile buna izin verilmez..

Deveye sormuşlar boynun niye eğri;nerem doğru ki demiş..tam o misal..

Neyse taraftarımız bunu normal görüyorsa diyecek bir şey yok..bana göre eşitlik ilkesini dibinden koparan bir karar..
                            Buca maçında da yanlış bulduğumu söylemiştim..fb Buca arenadan 3-1'i çevirebilir miydi..
                            Ne yazik ki var, cünkü günümüzde futbol=para!...

Futbol her iki takimin taraftari tribünlerde esit veya ona yakin sayida oldugu zaman güzel...

Genc arkadaslar bu güzel ortami ancak Dünya ve Avrupa Sampiyonalarda görebiliyor ama ben Trabzonspor'u Istanbul deplasmanlarinda Fb, Gs ve Bsk'a tribünlerde üstün oldugu cok mac izledim.

Hatirlayin Urfa'daki Kupa finali...

Senin ne söylemek istedigini iyi anladim...ama bu konuda suc TFF'den önce kulüplerin.
                            Dolu bir kasa ugruna kendi taraftarini "satan" yöneticilerde!

Buca ve Sivas örneginde oldugu gibi...
                            En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 19.05.2011, 18:27.

Yorum

• Hacısalihoğlu gitti Yener geldi. Bir fark görebiliyormusunuz?
                              "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Ben Trabzonspor'dan şampiyonluk da beklemiyorum,2.lik de beklemiyorum gerekise her sene 5./6. olalım ama bu takımı yönetenler bu takıma yakışır şekilde Şerefli kişiler olsun isterim...

Şimdiye kadar benim için hayatta 1. öncelik Trabzonspor'du,ama Beni futboldan soğuttunuz..

6 Trilyon için şerefinizi ayaklar altınıza almanız,Rakibimiz şampiyon olursa alkışlarız demeniz,Yattara'ya yapılanlar,,hepsi beni futboldan soğuttu..

Bu saatten sonra siz gidene kadar Deplasmana da gitmem,Trabzonspor için 1 kuruş da harcamam..

Sizin yönettiğiniz bir şey Benim hayatımdaki 1. öncelik olamaz,olmamalı..

Yorum

Çalışıyor...
                                X