bu klübün başına hacıosmanoğlu gibi adamlar gelmeli şampiyonluğumuz çalınırsa kan gövdeyi götürür diyecek adamlar tıpkı fenerin şansala dedirttiği gibi. bu işin başka yolu yok. taraftarda onun arkasında durmalı ha deyince sokağa dökülmeli. herkes bilmeliki bu adamlar niyeti bozmuş. 27 yıl şampiyon olamamamızın hiçbir izahı yok transfer yapılmadı diyen arkadaşlar iyi niyetli değiller fener transfermi yaptı. yönetimin hatası çok yumuşak yumuşak davrandı lakayt ve aciz çok konuştu. ama boş konuştular hemde hepsi konuşuyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
Transferle hiçbir alakası yok bu işin. 15 puan önde olsak bile yakalatacaklardı, şerefsizlikleri olmasa 20 puan öndeydik o çakallardan.
benim yönetime kızdığım,ses çıkarmıyor olmlası; niye susuyosun sen?
yoksa transferle kandırmayın kendinizi. bi alakası yok.bu olayda yüzde 10 transfer,yüzde 90 yapılan şerefsizliklerdir.
yönetim susmayacaktı, şehri arkasına alıp dik duracaktı. yapamadı.korktu.Entropi İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferle hiçbir alakası yok bu işin. 15 puan önde olsak bile yakalatacaklardı, şerefsizlikleri olmasa 20 puan öndeydik o çakallardan.
benim yönetime kızdığım,ses çıkarmıyor olmlası; niye susuyosun sen?
yoksa transferle kandırmayın kendinizi. bi alakası yok.bu olayda yüzde 10 transfer,yüzde 90 yapılan şerefsizliklerdir.
yönetim susmayacaktı, şehri arkasına alıp dik duracaktı. yapamadı.korktu.
Yorum
-
Bu sene şampiyon olamadıysak bunun suçlusu başta Sadri şener ve şenol hocadır..
Kımse bana Şenol hoca yı neden eleştiriyorsun demesin.. 82 puan topladıysa elbette başarıdır ama Ikı defa ıkı önemliş maça çıkıp puan alamıyorsan ve yada yeniliyorsan bunda yapacak birşey yok..
Fenerbahçe maçında bir beraberlik alabilsen iş bitecek... Butun sezonun maçı diye lanse edilen maçı kı sonunda öyle oldu ıkılı averaja kaldık.. Eğer o maçta beraberlik alsaydın. Bu iş bitmiş fenerbahçe de 3. lü,k mücadelesi yapar.. Aykut Kocaman istifa ederdi..
Onu da geçtik..
Bir sezonda
Antalya
Eskişehir
kayseri
bu 3 takımla aynı sezonda maç yapıp ıkı maçtan birind egalibiyet alamıyorsan üzgünüm.. Dersini çalışmıyorsun demektir....
Eskişehir maçını alıp şampiyonluğu garantilemek varken, Alacak futbolu oynayamıyorv e fenerle oynayacak takımlardan medet bekliyorsan üzgünüm..
Devre arasında aldığın topçulardan hala daha verim alamadıysan...Mehmet çakır ve Piotr Brozek sadece öylesine aılına oyuncular oluyorsa ve bunları da sen istediysen..Üzgünüm
Umut bulut'un hala hala hala hala alternatif bir oyuncusunu alamadın ve ondan gol değil, koşmasını bekliyorum dişye açaıklama yapıyorsan üzgünüm..
Bütün bir sezon, sadece iyi çıkış yapan bir oyuncunun kaderine bağlı kalaraka gol attıysak üzgünüm..
Jaja denen herifin, maç satan hallerini seyirci mgibi seyredip...Engin Bayrat'ın saha içindkeı tavırlarını medyaya servis ederken, Hep önde olacağını düşünüyordun ama üzgünüm..
Takımın en önmliş silahı yattara hala formsuz sa ve onu hazırlayamadıysan..
Colman hala top oynamaıyor ve üretken değilse...
Egemen, tam iyileşip forma giecek derken, Fener maçına sokularak bir kez daha sakatlanmasına neden oluyor ve onun sakat olduğu donemlerde 2 dakka da yenen ıkı gole engel lamıyorsan üzgünüm..
v.s v.s v.s
Ve Sadri şener...
şerefli ikiciliğe razı gelecektiysen sana da üzgünüm..
Basın açıklaması yapıp özür diledikten sonra hala eyyam yapılan maçlar oynanıyorsa ve hala sesiniz çıkmıyorsa buna da üzgünüm..
Sezon bitti.
Bu kadrodan bakalım kaç tane oyuncu kalacak bunu da merak ediyorum..
Kımse kusura bakmasın...
Bu travmayı bir 15 sene daha çıkartamıyz.. Ama sadriş başkan HES projeleri ile ceplerini doldurmayı garantiledi bile..
AKP den miletvekili adı olursun sanmıştım ama yanıldımYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar sivasa neden kafayi takti buu birisi aciklayabilir mi??? Biz istanbulda ibbye karsi stadi doldurduk..
Fener sivastada bunu yapar...
Her takim rakibe stad kontenjanina göre yüzde 5lik bölümünü rakibe ayirmak mecburiyetinde...
Ama isterse dahada fazla verebilir o ona kalmis...
Yukarda da dedim herşeye karşı çıkmak kulübü savunmak değildir
tam aksine zarar veriyolar bir de komik oluyolar artık.T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Yorum
-
Canlı olarak izlemedim ama internette okuduğum haberin başlığı bile kafamda şimşekler çakmasına neden oldu !!
Bugüne kadar adını sanını yüzünü sesini duymadığım yeterli olarak duymadığım ve bir dahaki seçimlerde gözden çıkarılmış olan Milletvekili Kemalettin Göktaş büyük ihtimalle hür iradesiyle (!) çıktığı bir spor programında trabzonsporun haklarını korumak için robin hood'luğa soyunmuş !
Sana mı kaldı Trabzonspor'u savunmak ! diye veryansın etmiyorum. çünkü herkes biliyor ki sen oraya hür iradenle mi çıktın yoksa birilerinin propaganda yapması amacıyla mı çıkarıldın diye.
Bir de fb.nin camiasından ve katil emresinden özür diliyorsun hiç yoktan yere ! Onları da geçtim ! Hiç yoktan yere camiamızı - taraftarlarımızı gereksiz - yersiz ve zamansız hareketlerinle saçma sapan durumlara sokuyorsun. Anlayacağın kendince kahraman olma ve kendi partini su yüzüne çıkarma çabalarını eline yüzüne bulaştırdın !
Biz bıktık bu işlerden ! BIKTIK !!!! Çekin ellerinizi TRABZONSPORUMUZUN üzerinden !
Kim dedi sana çık canlı yayına konuş diye ? (bana öyle geliyor ki "diyet" kokularının arasında gözden çıkarılmış bir milletvekili kamuoyunun önüne atıp kendi partilerinin trabzonsporluların gözünde yerlerin dibine inen imajını yükseltmeyi hedefliyor ! başka alternatifi o-la-maz!)
Bu tür ucuz oyunlarla aklınız sıra Trabzonsporluların gönlünü fethetme cahilliğine kapılmanız gerçekten gülünç duruma düşmenizi sağlıyor başka bir şey değil !
Trabzonspor'un iyi günlerinde yanında olup da kötü günlerinde sus pus olan bazı siyasiler bundan sonra ne iyi gününde ne de kötü gününde Trabzonspor'un yakınında olmasınlar !
Trabzonspor'a zarar veriyorsunuz !
Her haliniz zarar !
Lütfen Siyasi kimliğiniz ile Trabzonspor'un yakınından bile geçmeyin !!!!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
herkez boş konuşuyor bn ilk yarı bittiğinde bukadar puan beklemiyordum 76 alırız tura cıkarız dedim ve tüm maçları kandimce tektek sonuç verdim 76 puana göre fener malubiyetti bende
herkezin de benim gibi yaptığını düşünüyorum
şimdi söyleyin siz masıl bi değerlendirmede bulundunuz
adamlar 17 de 16 yaptıysa bizim sucumuz ne olabilir
bide fenerle berabere kalsaydık diyenler kadıköydeki baskıyı ne zaman nerde kurduk
TARAFTAR olarak kayseri maçı bile 10 dakka bağarabildiknasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
Göktaş’a Fiber Saldırı
17 Mayıs 2011 / 18:50
İşin rengi değişti..Fenerliler tehdit dolu mesajlar yazıyor
Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş’a sanal ortamda fiber saldırı.
Fenerbahçe taraftar sitelerinde Göktaş’ın Emre Belezoğlu için ortaya attığı iddialar üzerine Fenerbahçeliler, sanal ortamda Göktaş’a fiber saldırı düzenledi.
Kampanyalı ve organizeli fiber saldırıda Göktaş’ın sanal ortamdaki bütün mali adresleri çökertildi.
TEHDİT VE KÜFÜR VAR
Tehdit ve küfür içeren bu saldırılar karşısında Göktaş, gerekli yerlere müracaatını yaptı.
Bu arada Fenerbahçe taraftar siteleri de Göktaş’ı hedef alan haberler ve yorumlar yapıyor.
Bu yorum ve haberlerin tehdit ve hakaret içeren özelliklerine karşı da Göktaş Bilgi teknolojileri dairesini uyardı.
TRABZONSPOR CEPHESİ UYUYOR
Bu arada Göktaş’ın Emre Belezoğlu ile ilgili ortaya attığı iddialar karşısında Trabzonspor cephesi ile taraftarlarının sessiz kalışı da manidar.Göktaş’a destek anlamında Trabzonspor cephesi yönetimi ve taraftarlarından bir hareket ve kıpırdama gelmemesi ise Fenerlilerin siber saldırılarına cesaret veriyor..
Trabzonspor yönetiminin bu konudaki sessizliği garip karşılanırken, Göktaş’ın TBMM’sindeki çalışma odasının fakslarına da Fenerbahçelilerin organize ettiği eleştiri faksları geliyor.Göktaş bu fiber saldırılar karşısında yılamayacağını belirterek “Müthiş bir psikolojik saldırı altındayım. Ama Trabzonspor un hak ve hukuku korumada kesinlikle bu gibi hareketler karşısında yılmayacağım. Papuç bırakmayacağım. Tek başına kalıncaya kadar Trabzonspor’un hakkını koruyacağım” dedi..
adam trabzonsporu savunmak için birşeyler yapmaya çalışıyor. olur veya olmaz. benim yönetimim ve diğer vekillerim en azından arayıp bir teşekkür edemezmi? uykuları ağır uyanamıyorlar anlaşılan.!twitter @hopeMit
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener bence Beyaz Show'a katılmalı tam onluk, baya eğlendirir güldürür ekran başındakileri en sevdiği iş milleti güldürmek nasıl olsa.
Yorum
Yorum