Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hala pozisyon hesabı yapıyoruz; inanılır gibi değil..

Yahu 10 pozisyon bulsan ne olacak?

Ortaya konulan oyundan bahsediyorum. Ortasahada top yapabilen, organize atak geliştirebilen, kanatlara yayılabilen ya da göbeten verkaçlarla gidebilen bir takım olup olmadığımızdan yani..

Tabii ki GS' ye kaybettik diye karalar bağlayıp teslim bayrağı çekecek değiliz fakat ortasahadaki vaziyeti de görmek gerek..

Burada lider oyuncu eksikliği yanında en büyük sorun maalesef ki Hüseyin..

Bu maçta iyi ya da kötü oynaması ile ilgili değil, kaçak oyun stili ve inanılmaz temposuz futbol tarzı açısından bu takımın ortasahasını çökerten bir adamdır kendisi..

Onunla aynı mevkiide göre yapan Selçuk ya da Serkan' dan daha iyi gözüktüğü maçlar da dahildir buna..
    Maalesef haklısın.

Ortasaha yok bu takımda.Defansla ofansı birbirine bağlayacak,daha dar alanda oyunu oynamamızı sağlayacak etkili ortasaha adamlarımız yok.
    Eksik çook.Defansta eksik hocam.Topu kullanamıyor defans adamlarımız.Yan toplar felaket.
    Herkese Merhaba

Yorum

• Bu arada bise soracam,

bir macta, daha bu kadar elle oynama ben gormedim.

goreniniz oldumu, bir ara hentbol macina donuyordu oyun
      Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
      HABER61.NET

Yorum

• İşin garibi mesela fb liler marco için oyunu çok yavaş kuruyor takım o yüzden ağır çıkıyor diyorlardı. Haklıydılar bencede. O bölgede oynayıp çabuk ve isabetli!! top yapan oyuncu bulabilmek çok kolay değil zannediyorum. Marco bile fb yi beğenmediğine göre...
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Umut-Gökhan-Isaac --> Benzer tip
          Hüseyin-Ceyhun-Selçuk--> Benzer tip
          Adnan-Ferhat-Tayfun --> Atıl tip

Bizim sorun Great White'ın dediği gibi ortasaha. Hüseyin Selçuk geriye geldikçe etkin oluyorlar. Selçuk gol atıp arada şut çekiyor ama tam ortasaha oyuncusu değil sadece atağa katılımı var. Colman pres altında başarısız. Ceyhun nasıl tam bilemiyoruz. Serkan pas alışverişinde verim sağlayacak bir oyuncu değil. Benim hayalim fizik gücü yüksek, teknik ve hızlı orta saha oyuncuları. Appiah gibi, Metalurg'daki Brezilyalı gibi. Böyle 3 tane oyuncumuz olsa o zaman herşey değişir
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tolga gibi bir kaleciyle bu maçın böyle bitmesi normal.ardadan o golü yiyebilme başarısını gösterene kadar gs nin sadece 1 pozisyonu vardı vede biz oyunu rakip sahaya tam anlamıyla yıkmıştık.2.golde hemen gelince oyun orada koptu zaten.gökhan karşı karşıya atsa 2.yarı umutlanabilirdik ama oldu bu pozisyonda santchis nasıl açıyı kapattı gördük tolga olsa kesin gol yerdi fark da burda ortaya çıkıyo işte.colmanın oyuna girmesi kötü oldu çünkü yattarayı alabilmek için isaac i çıkarmak zorunda kaldı zira selçuku yada başka birisini çıkarması düünülemezdi.oysa isaac olsaydı 2.yarı daha etkili olabilirdik.ben yattaraya da şaşırdım açıkçası daha istekli bekliyodum onu.birde tayfuna değinmek lazım sen ts forması giyiyosun ama kıymetini bilmiyosun o formanın laubali hareketler hakemin eline vurmalar falan bide kewell e çalım denedi dönen top az kalsın gol oluyodu olmadı ama cale sakatlanıyordu az kalsın.tolga gibi tayfunun da yeri olmamalı bu takımda.ferhat tayfundan çok daha iyidir..neyse artık bu maçı unutmalıyız önümüzdeki antep maçı çok önemli alırsak çok iyi olur çünkü bir sonraki hafta ibb yi istanbulda taraftarımızla yenicez zaten.antep galibiyeti olası söylentileri ortadan kaldıracaktır...

Yorum

• İlk olarak Soner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nasil degil.

umut o topla bulusur bulusmaz vursa daha iyi olurmuydu olmzmiydi.

gol olma sansi varmiydi, yokmuydu
              Arkadaş, farazalar üzerinden yorum yapmayı sevmem..

Topu tam kontrol edemeden direkt bir şut çıkarsa ve top dışarı gitseydi bir başkası da burada çıkıp "Golcü dediğin o pozisyonda hemen vuracağına kalecinin yanından geçip golü atar" da derdi..

Bu tür pozisyonlar futbolcunun anlık tercihlerine göre gelişir. Pozisyon geçtikten sonra "Ben bile olsam o pozisyonu atardım" şeklinde atıp tutmak bile serbesttir. Nasılsa çürütülme şansın asla yok..

Benim derdim Umut' un ya d Gökhan' ın kaçırdıkları değil. Golcü dediğin gol kaçıracak. Bu gayet doğal. Keşke bütün sorunumuz Umut ile sınırlı olsaydı..

Ortada adeta morfin yemiş gibi sahada dolaşan bir Gökhan varken üstelik..
              En son Great White tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 01:21.
              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Gerçekleri söylemek gerekirse bu maçta alınacak puan veya puanlar bizim için ekstra puan olurdu..
                Hafta içi de söylediğim gibi bizim kritik maçımız antep maçıdır...Biz burda gs ye fb ye bjk ye de yenilelim bu sorun değil...Biz içerde büyük maç dışarda gereksiz maç kaybetmeyelim yeter...
                Yani demek istediğim gs ye deplasman da yenilmeyecekesin de kime yenileceksin...Ortalığı bu kadar verveleye vermenin manası nedir...Elimiz de ki kadro budur...Ben bu kadroya güveniyorum..
                Koştuğu ve mücadele ettiği tüm maçları kazanabilecek durumdadır bu kadro...
                Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Birde şu açıdan bakmak lazım..

Ligin 7. haftası. REZİL ve ŞANSSIZ bir şekilde GS ye yenildik..

7. haftada 2 büyük maçımızı KAYIPLARLA olsada yitirdik. ve LİDER in 1 puan gerisindeyiz..

BANA GÖRE ALINMASI GEREKEN GAZIMIZ ALINDI

Bu puan kayıplarının 7. haftada olması bence hem iyi hem kötü oldu.. Puan farkını açma açısından kopma noktası olabilirdi bu maç. Ama zirveden kopma değil.

2 BÜYÜK MAÇIMIZI YAPTIK , HER NE KADAR KAYSERİ , SİVAS , BURSA , ANTEP GİBİ DİŞLİ TAKIMLARLA OYNAYACAK OLSAKTA İSTANBUL TAKIMLARININ HİÇBİRİ BİRBİRİYLE OYNAMADI

Çok fazla karamsar bir tablo yok ortada. 2 Haftadır öyle veya böyle ŞANSLI şekilde maç çevirende biziz bu maçı ŞANSSIZ bir şekilde kaybedende..

Antep maçını kazanarak tekrar lider bile olabiliriz. Lakin beşiktaş sivas ile oynayacak. Antep galibiyetiyle BJK beraberliğinde lideriz.Ve son büyük maçımız son hafta..

Gurur!! dan başka kaybedilen birşey yok.. Lider olabilmemiz için Zamanda , İmkanda var. Yeterki ders alıp değerlendirelim.

Şampiyonluğu belirleyecek olan derbiler 2. yarı oynanacak. Bu yarının Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizle telafisi 2. yarı olacak.. Kaybettiğimiz puanlara rağmen liderin 1 puan gerisindeyiz..

TEK YAPMAMIZ GEREKEN AVNİ AKERDE ANTEP MAÇINI ALMAK !
                  En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 01:24.

Yorum

• gerçekten kusra bakmayın sadece beni o gun eleştirenler gorsun diye koydum

kusıra bakmayın beni yeden yere vuranlar vardı burda eleştiri yaptıgım zaman ama ben haklı cıkıyom yavas yavas

bu yazı burugge macından sonra yazıldı kusra bakmayın bunu buraya yazdıgım için beni eleştiren arkadaslar görmustur heralde colmanla ve diger şeylerde haklı oldumu bana futbolu bilmiyosun diyenler acaba gordumu bu yazdıklarımı

bu yazı 18.08.2008 yazdım

valla ben takımı bengenmedim

aynı zamanda organizasyonuda begenmedim
                    cd alcaz post makineları çalışmıyor
                    forma alcaz kapalıda sadece iki yerde satılıyor onlarda sadece iki forma kalmış turuncu ve bordo olan formalar anlamıyorum yönetim para kazanmamak nasıl olur heralde insanlara onu göstermeye çalışıyor

taraftara hiç br şet demicem 61. dakka meşale yanıyor bi bagırmak yok herkes alkış yapıyor meşaleyi yaktım bari bağır bordo mavi diye

taaraftarda butunluk yok herkes bildiğini okuyor aynı takım gibi bu takımın defansının arası sos veriyor bence egemen biraz ağır

cale iyi ileri çıkıyor ama orta yapmıyor bir turlu bi tane orta yaptığını gören oldumu sadece ileri çıkıyor gözüküyor

kalede tolga zaten patlamaya hazır bomba
                    hüseyin bence takımın en iyi adamıydı her topu kesti zamanında
                    selçuk daha iyi olcak topu olumlu kullanmayı seviyor ve koşuyorda
                    colman aynı selçuk gibi abartılacak bir şey yaptığı yok topu olumlu kullanmayı düşünüyor ama yaratıcı bir adam değil tam anlamıyla (ayrıca bu yazımda degil ama diger yazılarımda bu adamın cok yan ve geri pas attıgını yazdım)
                    yattara bu takımın bence herşeyi kenarda oynadığı müddetçe adam karşısına geline resmen ipe diziyor taraftarı heyecanlandırıyor

bu takımın iki forveti de kaleye arkası dönükken topu alıp bir türlü kaleye dönemiyor colman atıyor umutta umut tekrar colmana atıyor
                    selçuk atıyor umut tekrar selçuka atıyor böyle bir şey yok
                    bir al kaleye dön ben böyle bir şey görmedim onların orda yaptığını bende yaparım atsınlar bana geri vereyim böyle iş olmaz forvet dediğin alcak çalım atacak dönecek kaleye vuracak bunların hiç biri umutta ve gökhanda yok nasıl olcak bu iş anlamıyorum
                    En son ELA ELA LEOSE tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 01:26.

Yorum

• o kadar transfer yapmamıza rağmen acı gerçek ortasahadan topu dikine oynayarak hızlı şekilde hucuma çıkartacak adamımız yok.colman ve selçuk tan ümitlenirken onların bu yükü kaldıracak kapasitede olmadığını gördük.ikisininde ayağına top geldiğinde ya olduğu yerde dönüyorlar yada geriye oynuyorlar.
                      şiddetler hızlı atağa çıkartacak ortasaha lazım bize.hemde o kadar çok pozisyon doğuyorki ama ileriye işe yarar top atan adam yok.başkan duy sesimizi..
                      tolgayla bu işin yürümeyeceği ortaya çıktı.
                      bugünkü oyundan sonra 11 milyon euro ya bi kez daha yandım.bir daha bunun yarısını bile bulamayız.
                      gökhan tam santrafor pozisyon kaçırmaz derken.gol kaçırmak için fırsat kollar gibi.umutta kaçırıyor ama umutun yarısı kadar çalşmıyor.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hayır; oki değil..

Gökhan' ın pozisyonu "Al da at" cincindendi..

Umut' a atılan ise "Önce bir kontrol et, sonra başının çaresine bak" türünden..

Ayrıca bir tanesi kaleyi direkt olarak cepheden görürken diğeri çaprazda. Neyse, çok da önemli değil zaten bu detaylar..
                        Umut'un Gokhan'dan iyi olmasi onun yeterli oldugunu mu gosteriyor? Biri berbat biri berbat otesi, al birini vur otekine. Hele hele yanyana hic cekilmiyorlar, tez zamanda en az biri kesik yer umarim, bu takima fazla luks boyle iki forvet...

Yorum

• İlk olarak Soner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada bise soracam,

bir macta, daha bu kadar elle oynama ben gormedim.

goreniniz oldumu, bir ara hentbol macina donuyordu oyun
                          "Servet alti pasda elle gol atiyor, bizde ortasaha'da elle oynamisiz ne olur" desimlerdir diger oyuncular!!!
                          Arda'yi görmediniz mi eli Tayfun'un gögsünde, koluyla uzak tutuyor. Hakem yanlarinda faul veriyor GS lehine!?
                          Faul var ama Arda'dan...
                          Komedi...

Yorum

• İlk olarak Selçuk Demircioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gerçekleri söylemek gerekirse bu maçta alınacak puan veya puanlar bizim için ekstra puan olurdu..
                            Hafta içi de söylediğim gibi bizim kritik maçımız antep maçıdır...Biz burda gs ye fb ye bjk ye de yenilelim bu sorun değil...Biz içerde büyük maç dışarda gereksiz maç kaybetmeyelim yeter...
                            Yani demek istediğim gs ye deplasman da yenilmeyecekesin de kime yenileceksin...Ortalığı bu kadar verveleye vermenin manası nedir...Elimiz de ki kadro budur...Ben bu kadroya güveniyorum..
                            Koştuğu ve mücadele ettiği tüm maçları kazanabilecek durumdadır bu kadro...
                            aynen katılıyorum..bence şampiyonluğun yada en azından şampiyonlar liginin yolu anadolu maçlarından geçiyor.çünkü özellikle istanbuldaki derbi maçlarda deplasman olması hakemler kimi zamanlarda kadro zaafiyeti sebebiyle kaybetme ihtimalimiz yüksek..kendi sahamızda yenilgi yüzü görmez ve en az 14 galibiyet alırsak dışardada özellikle anadolu maçlarını alırsak şampiyonluk gelir zaten...

Yorum

• İlk olarak achilles6761 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              o kadar transfer yapmamıza rağmen acı gerçek ortasahadan topu dikine oynayarak hızlı şekilde hucuma çıkartacak adamımız yok.colman ve selçuk tan ümitlenirken onların bu yükü kaldıracak kapasitede olmadığını gördük.ikisininde ayağına top geldiğinde ya olduğu yerde dönüyorlar yada geriye oynuyorlar.
                              şiddetler hızlı atağa çıkartacak ortasaha lazım bize.hemde o kadar çok pozisyon doğuyorki ama ileriye işe yarar top atan adam yok.başkan duy sesimizi..
                              tolgayla bu işin yürümeyeceği ortaya çıktı.
                              bugünkü oyundan sonra 11 milyon euro ya bi kez daha yandım.bir daha bunun yarısını bile bulamayız.
                              gökhan tam santrafor pozisyon kaçırmaz derken.gol kaçırmak için fırsat kollar gibi.umutta kaçırıyor ama umutun yarısı kadar çalşmıyor.
                              szymek olsaydı keşke...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maalesef haklısın.

Ortasaha yok bu takımda.Defansla ofansı birbirine bağlayacak,daha dar alanda oyunu oynamamızı sağlayacak etkili ortasaha adamlarımız yok.
                                Eksik çook.Defansta eksik hocam.Topu kullanamıyor defans adamlarımız.Yan toplar felaket.

Abi hayat bitmeden dert bitmeyeceği gibi hiç bir takımın da eksiği bitmez. Tersten bakalım o iki saçma sapan golü yemeseydik girdiğimiz pozisyonları da atsaydık biz şansına mı kazanmış olacaktık. Hayır. Maç 2-0 ken bir gol bulsak döner bu maç diye düşünmeyen bir siz vardınız sanırım. Bu gün gs yi yenebilirmiydik? Evet. O halde felaket tallallığı yapmak için bence biraz erken...
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X