Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olmayan iki pozisyondan iki gol yedik bu takımın moralini bozdu okadar kaybedilmiş uc puan var sadece desteğe devam

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şuraya kayıyor. Ki bunları acıkca söyleyenlerde var..

-REVİZYON YAPMALIYIZ

-TRABZONLİSESİNİN FUTBOLCULARI NERDE ?

-BU TAKIMA TRABZONLULAR LAZIM..

-MAÇI ZATEN HOCA YÜZÜNDEN KAYBETTİK HOCA İSTİFA !!

7. Hafta. Kayıplarlada olsa 2 büyük maçımızı bitirdik.. Liderin 1 puan gerisindeyiz. Son büyük maçımız 2. devrenin ilk maçı ( Fener maçı bu devrenin sonunda değil )
      Üstelik İStanbul takımlrının hiç biri birbiriyle oynamadı...

Kısa vadede çözüm olarak tek yapmamız gereken ANTEP MACINI KAZANMAK

Kimilerimiz öyle şeyler yazıyorki TRABZONLULUĞUMDAN BIKMAYA BAŞLADIM !

çok doğru, puan kaybetsekte şu an hertürlü biz avantajlıyız. onlar birbiri arasında maç yapmadı, daha çoook puan kaybedecekler

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Güzel abicim bunlara tek tek cevap vermek istemiyorum fakat silinen mesajlarda bariz karşılıklı tartışmalar hakaretlerle devam ediyor. Kimse kimsenin lisesini, lisanını, anlama kapasitesini sorgulayamaz.
        ben cumlemin sonunda ne dedim abisi hakaret yoksa, sorunda yok

illaki burasi tartismak, yorum yapmak ve fikirlerini diger kiselere aktarmak icin olusturulmus bir forum.

kisilere hakaret etmek icin degil. haklisin
        Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
        HABER61.NET

Yorum

• Neyse sabah iş var haydi eyvallah diyelim.
          İyi geceler cümleten.

Yorum

Olurmu Erdal abi yaa. Öyle deme.. Bizimki kötü yol. Düştük Bir kere..

Bize Yeni hoca , (!)

Yeni kadro , (!)

Yeni Trabzonlular (!) ( mümkünse liseli olsun

Ruhlu adamlar lazımmm (!)
            Eksik yazdın Emre. Asıl birileri yeni yönetim demek için can atıyor diye korkuyorum ben.
            Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ayrıca bu takım ankaragucu ilk yarısı ve antalya maçı hariç hiçbir maçta ustun oynamadı buna ankaraspor macıda dahil uzaktan bir gol o kadar ne yaptı takım 10 kiişilik takımı bile zor yendi kaç pozisyona girdi topmu oynadı ankaraspor macında konya macında denizli macında besiktaş macında galtasaray macında

ama senle birgun tartısacam ama bak ben cogunda haklıyım sana özelden mesaj atıcam orda tartışırız

Yorum

• Bu bmn nin böyle günlerde belli saatten sonra kapanması lazım...

Cünkü bi zaman sonra saçmalamaya başlıyoruz.. Sonrada Karadenizlilerle ( genelde lazlarla ) saat 12 şakaları yaptıkları zaman kızayrız.

Bu arada birazdan yatıcam. Yeni bir tartışmaya girmek istemiyorum ama.. ELA ELA ELOSE şu forumda en hazzetmediğim adamsın. Bir tane pozitif yorumunu da okumuş değilim şuana kadar. Bu yüzden de tartışmicam senle ama.. Negatif enerji yaymaktan başka birşey yaptığın yok..
                En son Emre Emiroğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 01:59.

Yorum

Bu bmn nin böyle günlerde belli saatten sonra kapanması lazım...

Cünkü bi zaman sonra saçmalamaya başlıyoruz.. Sonrada Karadenizlilerle ( genelde lazlarla ) saat 12 şakaları yaptıkları zaman kızayrız.
                  bencede. hak veriyorum sana ama ne olur tolga 18 kisilik kadroya alinmasin.

Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                  HABER61.NET

Yorum

• Yinede forumun genelindeki hava şehirde de varsa sorun yok. Eskiye göre çok mesafe aldığımız belli. Başka başlığa yazdım burayada yazayım;

93-yada 94 bjk den 7 yediğimiz maç. Sakaryadan 5 arkadaş gittik maça. Maç bitti İzmit e gelene kadar arabada çıt yok. Sadece arada off lar ateş isteme sigara isteme vesaire. İzmit yakınlarında dayanamadım "Oğlum bişi söylüycem küfür etmek yok" dedim. "Bu takım çok iyi olacak göreceksiniz sabredilirse çok iyi yerlere gelecek"...Geldi de. O günde kaleye vurdukları her top gol olmuştu. Ama o günde ilerisi adına ışık vardı takımda. Bu günde var. Asıl sorun şu ; bu takım kıl payı şampiyonluğu kaçırınca dik durabilecekmiyiz??
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Erdal hocam yaşın itibariyle Efsane kadroyu az çok bilmen gerekir.Yada büyüklerimizden kesin birşeyler dinlemişizdir hepimiz. Ben şu ana kadar hiçbir büyüğümden, Efsane kadrodaki hiç bir futbolcunun yenilgiden sonra bırak röportaj vermeyi, ağlamaktan(hırslarından) konuşabildiklerini duymadım! Gerçi sende haklısın,bize senelerdir öyle takımlar ve öyle ruhsuz futbolcular sundularki... Manisaya( o zaman liderdi) yenildikten sonra manisayı meth edeni mi ararsın, fenere yenilince carlosun formasını alabilmek için yerlerde sürüneni mi ararsın,Kayseri maçında oynamamak için elinden geleni yapanı mı ararsın... Yani ruhsuzlukta kimseye pabuç bırakmayacak adamlar bizdeydi ve hala o zamandan kalan bazıları bu kadroda! Bu akşamki ruhsuzluk görüntüleri o kadar çok ki... helede şu gökhan ünalın rahat tavırlarını hatırladıkça sinirlerim zıplıyor! Siz bjk maçından sonrada "karşımızda bjk vardı" diyerek yine olaylara pembe gözlükle bakmıştınız. Ama şu ana kadar verdiğimiz pozisyonlar eğer gol olsaydı(ki bu pozisyonlar her maçta biz yenikken yaşandı) şu anda belkide 10 lu sıralardaydık ve geçen senekinden hiç bir farkımız olmayacaktı. Belki siz ve sizin gibi düşünenler, kendi sahamızdaki bana göre uyduruk olan bjk den puan almamıza sevinebilirsiniz ama, ben deplasmandaki uyduruk gese maçında bile neden yenildik diye düşünmeye devam edeceğim!Ve önümüze konmaya çalışılan uyduruk takımı asla kabul etmeyeceğim!Helede bu takımda hala geçen seneki ruhsuzlar oynamaya devam ettiği sürece!..
                      Son olarak yukarıdada dediğim gibi,neden ruhsuzlar yazısındaki maddeleri iyi okursanız ve o görüntüyü birdaha izlerseniz,bizim koşar adım küçülmeye doğru gittiğimizi anlarsınız...
                      Aşkımız kişilere değil,EFSANE RUHUNA...

Yorum

• tek kelımeyle TOLGA yuzunden bu mac gıtmıstır baska da bısey demıyorum
                        HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak bordo&maviaşkı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erdal hocam yaşın itibariyle Efsane kadroyu az çok bilmen gerekir.Yada büyüklerimizden kesin birşeyler dinlemişizdir hepimiz. Ben şu ana kadar hiçbir büyüğümden, Efsane kadrodaki hiç bir futbolcunun yenilgiden sonra bırak röportaj vermeyi, ağlamaktan(hırslarından) konuşabildiklerini duymadım! Gerçi sende haklısın,bize senelerdir öyle takımlar ve öyle ruhsuz futbolcular sundularki... Manisaya( o zaman liderdi) yenildikten sonra manisayı meth edeni mi ararsın, fenere yenilince carlosun formasını alabilmek için yerlerde sürüneni mi ararsın,Kayseri maçında oynamamak için elinden geleni yapanı mı ararsın... Yani ruhsuzlukta kimseye pabuç bırakmayacak adamlar bizdeydi ve hala o zamandan kalan bazıları bu kadroda! Bu akşamki ruhsuzluk görüntüleri o kadar çok ki... helede şu gökhan ünalın rahat tavırlarını hatırladıkça sinirlerim zıplıyor! Siz bjk maçından sonrada "karşımızda bjk vardı" diyerek yine olaylara pembe gözlükle bakmıştınız. Ama şu ana kadar verdiğimiz pozisyonlar eğer gol olsaydı(ki bu pozisyonlar her maçta biz yenikken yaşandı) şu anda belkide 10 lu sıralardaydık ve geçen senekinden hiç bir farkımız olmayacaktı. Belki siz ve sizin gibi düşünenler, kendi sahamızdaki bana göre uyduruk olan bjk den puan almamıza sevinebilirsiniz ama, ben deplasmandaki uyduruk gese maçında bile neden yenildik diye düşünmeye devam edeceğim!Ve önümüze konmaya çalışılan uyduruk takımı asla kabul etmeyeceğim!Helede bu takımda hala geçen seneki ruhsuzlar oynamaya devam ettiği sürece!..
                          Son olarak yukarıdada dediğim gibi,neden ruhsuzlar yazısındaki maddeleri iyi okursanız ve o görüntüyü birdaha izlerseniz,bizim koşar adım küçülmeye doğru gittiğimizi anlarsınız...
                          Yönetimide değişelim mi hocam ?

Yorum

• İlk olarak Soner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bencede. hak veriyorum sana ama ne olur tolga 18 kisilik kadroya alinmasin.

Soner bak skorlar çakıştı, Trabzonspor bu kezde G.S.a acıdı.

(Soner'in avatarı)
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• arkadaşın biri [bu takım trbzonlulara lazım] diye yazmış. hayır bu takım sadece trabzonluların değil trabzonsporluların takımıdır. hepimize lazım...

Yorum

• İlk olarak tatarsalim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşın biri [bu takım trbzonlulara lazım] diye yazmış. hayır bu takım sadece trabzonluların değil trabzonsporluların takımıdır. hepimize lazım...
                                Bunu yazmak için geldiniz sanırım Hoşgeldiniz. Sadece bunu yazmak için üye olmanız Trabzonsporu ne kadar sahiplendiğinizi gösterir.. Zaten alıntı yaptığınız yorumlar yüzünden trabzonluluğumdan soğumaya başladım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X