Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    +Yattaranın umuta verdiği pas,umutun kaleciyi geçip boş kaleye topu çevirememesi.
    Umut orada kaleciyi geçemedi zira kaleci o pozisyonda son derece uyanık davranıp yere yatmadı ve kovalamayı devam ettirerek Umut' un aısını daralttı ve onu orta yapmaya zorladı..

Yani ortada boş kale falan yok..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• tolga cek git yaaa, dus artik yakamizdan, birakta rahat rahat mac izleyelim, nedir senden cektigimiz. Artik bu oz evlat masallarinida birakalim, o artik eskidi, eskidendi oz evlat, paraya degilde formaya deger verenlerin zamanindandi. ne yani adam Trabzonlu diye bizi yakmasina gozmu yumacaz, kapasitesi belli. oyun zekasi belli. sifir. artik be kardesim bu kadar yuzsuzluk olmaz ya, sen para kazanacaksin diye biz sinir hastasimi olalim.
      Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
      HABER61.NET

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Umut orada kaleciyi geçemedi zira kaleci o pozisyonda son derece uyanık davranıp yere yatmadı ve kovalamayı devam ettirerek Umut' un aısını daralttı ve onu orta yapmaya zorladı..

Doğru kaleci kek gibi yatıp kalmadı ama topçu olan yazardı golü.
        Herkese Merhaba

Yorum

+Yattaranın barışa verdiği pas,barışın göğe attığı şut
          +Yattaranın umuta verdiği pas,umutun kaleciyi geçip boş kaleye topu çevirememesi.
          Gol posizyonumuzu arttırıyorsunuz

Bu arada evet kapalı bir defansa karşı 2-0 mağlupken bile sahada verimli bir Yattara vardı.
          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Mr.No tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yaa hocam sende Allah askina her mac öncesi sonrasi yorum yapiyorsun, ne dersen tersi cikiyor. Birak Allah askina yaa..

Topu girip ben ileri ittiremem kaleden içeri.
            Girmedi ne yapacağız şimdi??

Bir maçta olmayacak herşey oldu..

Ne desen tersi çıkıyor da nedir?

Maçtan önce orta alan kurgusu bozulmamalı yoksa top bizim oraya geçer, adamların bizim sahada oynamasına izin vermemek gerek dedim. yattaranın olması gerektiğini de söyledim.

Düdüklüğe gerek yok.
            Bişeyler tartışacaksan tartış.
            Yoksa delikten nefesi ben veririm. Çıkan ses de gür olur.

Yorum

Kale tutan ilk şut Yattaradan geldi ne acı ki.Dk 58.

Ben başka bir dakika veriyim sana Adil Abi saniyeside yanında.
              Dk.75 saniye 42.Top gs yarıalanının sol köşe bayrağı yakınlarında topu çıkaran arda turan forması sırılsıklam üstüne yapışmış hakeza yüzüde öyle,ter akıyor.Yanında bizim futbolcumuz umut bulut.Yüzünde ter damlası yok.Sanki maça yeni girmiş gibi.
              58.dakikaya kadar G.S. kalesine şut çekilmedi, ilk şutu Yattara çekti onu kastettim. Olaya Trabzonspor tarafından tek taraflı baktım.

G.S. her yönüyle bizden daha iyi pozisyonları vardı, onları değerlendirmedim.

İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi haksızlık ediyorsunuz. Benim hayalimdeki 11 de Umut yoktur ama Umut terlemiyor demek insafsızlıktır. Yada adamın terlememe gibi bir rahatsızlığı vardır. Kaldıki iki haftadır çok iyi gidiyor Umut. Muhtemelen Bundan sonra Yattara-Issac-Umut u göreceğiz bir dönem.
              Bende Umut'un çok koştuğunu zannediyordum, koşması gereken maçların en tehlikelisinde malesef fazla koşmadı. Gökhan Ünal'ın ilk 11'e alınmaması lazım. Trabzonun aradığı bir futbolcu değil. Trabzonspora merhem niteliği taşımıyor.
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yattara girene kadar 3 net pozisyon kaçırdık.
                Kaleyi bulup bulmaması mesele mi?

Daha 1 dakika dolmadan kaleci ile karşı karşıyaydık.

Biz çok kötü falan oynamadık.

İlk kaleyi bulan şut yattaranın vs. diyerek oyunu mu aşağılıyorsunuz yani??
                Ne alakası var.
                Biz pozisyon bulduk.
                Hem de gs nin 2 katı kadar.

Atamadık.
                Kesinlikle katılıyorum.. GS dan daha iyi bile oynadık !! Skor ağır olunca herkes aldanıyor. Hocanın taktiği tuttu.. Forvetlerimiz becerikli olabilseydi TOLGAYA İNAT yediğimizden fazlasını atardık. Bu maçta hocanın HİÇBİR SUÇU YOK !!! Galatasaraya kendi evinde 1 şut çektiriyorsun.. Skor 3 olunca yorum kabiliyetimizi kaybediyoruz sanırım..
                ŞİMDİDEN HOCAYI GÖNDERENLER VAR.. BU KAFAYLA BİZ ŞAMPİYON FLAN OLAMAYIZ.. Kaç kez kaleciyle karşı karşıya kaldık sayan varmı ??

Hoca yaptığı GS analizinde ve uyguladığı taktikte kesinlikle başarılıydı.. Boş konuşmalayım lütfen

Yorum

Doğru kaleci kek gibi yatıp kalmadı ama topçu olan yazardı golü.
                  İsmini söyle işte Yattara de bitsin
                  BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

o pozisyonda topla bulusur bulusmaz, yerden ve kalecinin yanindan topa vursa gol olabilirdi. topla ilerlemesi hata idi. ayni pozisyonda gokhan vurdu diregin dibinden cikti, fark bu. okimi sonerim
                    HABER61.NET

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Soner İstanbul da gs karşısında 2 komik gol yiyip demoralize olduğun bir maçta 4-5 net pozisyon buluyorsun. Orta sahaya biri lazım mı bilmiyorum. Ama paraya biraz kıyılıp Fatih alınır birde sağ bek alınırsa sol açık istemekten vazgeçebilirim...
                      Hala pozisyon hesabı yapıyoruz; inanılır gibi değil..

Yahu 10 pozisyon bulsan ne olacak?

Ortaya konulan oyundan bahsediyorum. Ortasahada top yapabilen, organize atak geliştirebilen, kanatlara yayılabilen ya da göbeten verkaçlarla gidebilen bir takım olup olmadığımızdan yani..

Tabii ki GS' ye kaybettik diye karalar bağlayıp teslim bayrağı çekecek değiliz fakat ortasahadaki vaziyeti de görmek gerek..

Burada lider oyuncu eksikliği yanında en büyük sorun maalesef ki Hüseyin..

Bu maçta iyi ya da kötü oynaması ile ilgili değil, kaçak oyun stili ve inanılmaz temposuz futbol tarzı açısından bu takımın ortasahasını çökerten bir adamdır kendisi..

Onunla aynı mevkiide göre yapan Selçuk ya da Serkan' dan daha iyi gözüktüğü maçlar da dahildir buna..

GW

Yorum

• Gs nin etkili pozisyonu mu var ilk yarı?

2 tane.
                        1. si arda ortaladı baros dışarı attı kafa ile. Maçın başı.
                        2. si 2-0 dan sonra ilk yarı sonu baros songla yanyana giderken vurdu dışarı attı sabrinin pası idi sanırım.

Ardanın golü pozisyon mu allah aşkına?

Sergenin de bi golü var öyle 7-1 lik maçta.
                        Orta yaptı girdi.

Bazen şans da önemlidir.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yattara girene kadar 3 net pozisyon kaçırdık.
                          Kaleyi bulup bulmaması mesele mi?

Daha 1 dakika dolmadan kaleci ile karşı karşıyaydık.

Biz çok kötü falan oynamadık.

İlk kaleyi bulan şut yattaranın vs. diyerek oyunu mu aşağılıyorsunuz yani??
                          Ne alakası var.
                          Biz pozisyon bulduk.
                          Hem de gs nin 2 katı kadar.

Atamadık.
                          Aslında canımı sıkan nokta şurası:Biz o golleri bulsak bile mağlup olacaktık izlenimi.Gs goller kolay gelince fazla sıkmadı kendini.
                          Biz öne geçseydik yiyeceğimiz baskıyı tahmin edebiliyorum.Bu baskıyı gs kurardı yani.Zaten biraz baskı kurdular golleri geldi.
                          Çok kolay düştük.Burası can sıkıyor.
                          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Soner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o pozisyonda topla bulusur bulusmaz, yerden ve kalecinin yanindan topa vursa gol olabilirdi. topla ilerlemesi hata idi. ayni pozisyonda gokhan vurdu diregin dibinden cikti, fark bu. okimi sonerim
                            Hayır; oki değil..

Gökhan' ın pozisyonu "Al da at" cincindendi..

Umut' a atılan ise "Önce bir kontrol et, sonra başının çaresine bak" türünden..

Ayrıca bir tanesi kaleyi direkt olarak cepheden görürken diğeri çaprazda. Neyse, çok da önemli değil zaten bu detaylar..

GW

Yorum

Hayır; oki değil..

Gökhan' ın pozisyonu "Al da at" cincindendi..

Umut' a atılan ise "Önce bir kontrol et, sonra başının çaresine bak" türünden..

Ayrıca bir tanesi kaleyi direkt olarak cepheden görürken diğeri çaprazda. Neyse, çok da önemli değil zaten bu detaylar..
                              nasil degil.

umut o topla bulusur bulusmaz vursa daha iyi olurmuydu olmzmiydi.

gol olma sansi varmiydi, yokmuydu
                              HABER61.NET

Yorum

• Vallahi ikinci yarı Hüseyin fena değildi. Bu seneki hiç bir maçta fena değildi. Ama alternatiflerin denenmesinde bencede fayda var. Ben mesela Colman ın denenebileciğini düşünüyorum. Serkan la da desteklenirse sorun olmayabilir.
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Yükleniyor...
                                X