trabzonsporun ne kadar büyük takım olduğunu gs maçından sonra dha iyi anladım galip geldikten sonra başkanlarınınn açıklaması yokmu uefa da final hedefliyoruz filan demiş o kadar sevinmişlerki trabzonumla gurur duydum bu lig devam ettikce o korku herzaman onlarda olacak...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
maçtan sonra hi.bir siteyi açıp bakmadım gazeteleride takip etmedim
maçtan sonra ersun yanal colman la maça başlamadığıının sebebini açıkladı mı acaba? duyan ilgilenen birisi varmı?
6 hafta ilk 11 de başlayan ve iyi maçlar çıkartan colman la değilde tayfunla maça başlamak neyin nesiydi bu değişiklik yüzünden orta sahada topa hakim olamadık bide bu hatalara golcülerimiziin beceriksizlikleri eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu
umarım ersun yanal ve golcülerimiz ders çıkarmıştır bu maçtanne mutlu türküm diyene
Yorum
-
Yahu arkadaşlar ben anlatamıyorum galiba.Yıllardır aynı terane.Biz iyi oynuyoruz ama rakipler ya hakemle yada şansla kazanıyorlar.Demekki biz hep ye-ni-li-yo-ruuuuuuuuz...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak hasan1299 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçtan sonra hi.bir siteyi açıp bakmadım gazeteleride takip etmedim
maçtan sonra ersun yanal colman la maça başlamadığıının sebebini açıkladı mı acaba? duyan ilgilenen birisi varmı?
6 hafta ilk 11 de başlayan ve iyi maçlar çıkartan colman la değilde tayfunla maça başlamak neyin nesiydi bu değişiklik yüzünden orta sahada topa hakim olamadık bide bu hatalara golcülerimiziin beceriksizlikleri eklenince yenilgi kaçınılmaz oldu
umarım ersun yanal ve golcülerimiz ders çıkarmıştır bu maçtan
Yorum
-
İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum da aslında hayatın gerçek bir kopyası.
Maç başladığında arka sıralardan Serkan için bir yorum
"Fener'in kovduğu adamdan topçu mu olur"
Maç ortasında Song için başka bir yorum
"Yaşlı Galatasaray'dan kovuldu, biz aldık onu"
Devam ediyoruz.
"Transfer yapamadılar doğru düzgün"
"Paraları yok, madem yoktu niye geldiniz"
Maç sonunda
"Ersun Yanal, teknik direktör değil ki"
"Bu takımdan hiç bir şey olmaz"
3-0'lık yenilginin en iyi tarafı bu oldu sanırım.
Eteklerdeki taşlar döküldü ortaya teker teker.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
İlk olarak POYRAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna ek olarak "Insanlar felaket tellalligi firsatciliklarini, en ufak bir basarisizlikta cirkin ve igrenc yüzlerini ve önemlisi de bu davranislariyla Trabzonspor'a en büyük zarari kendilerinin vermis olduklarini belli etmis oldular" diyebiliriz.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Bu skora pek te şaşırmamak lazım.
Yenildikten sonra yazması kolay diyeceksiniz belki.
Ama Trabzonspor'un maalesef gerçeği bu.
Biz bu tür maçları oynayamıyoruz.
Şu maçı alsalar önümüz iyice açılacak ama maçta o hırsı göremiyorsun.
Değişik bir hale bürünüyor bizim futbolcularımız.
Ayrıca biz de kötü giden İstanbul takımlarını düzlüğe çıkarma gibi bir huy var.
Mesela Gs'li Arif 10 hafta gol atamazdı, gelip bize atardı.
Hakan Şükür bilmem kaç haftadır kafa golü atamazdı gelip bize atardı.
Ben bildim bileli böyldir bu durum.
İnşallah bir gün değişir.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
-
ersun yanalın kurduğu takımlar böle v.manisa böleydi ilk 7 hafta liderdi sonra küme düştüler ha biz küme düşmeyiz ama böle giderse ligde orta sıralara oynarız.antepede 2 puan kaybettik ligde kupada da yenildik..Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Aldığımız yenilgileri unutmamalıyız. Bence özellikle bu tür maçları daima konuşmalıyız. Futbolcuların, teknik heyetin veya yönetimin bu maçların kaybedilmesinde hataları varsa bunlar tartışılmalı. Alınan mağlubiyetlerden ders çıkarılmalı. Tabi bu dersi çıkartacak olan öncelikle teknik heyet ve futbolcular olmalı. ibb maçında olduğu gibi farklı bir galibiyet aldığımızda birçok kişi alınan yenilgileri, oynanan kötü futbolu unutuyor. Kısacası eyyamcı oluyor. Bazı arkadaşlar, birçok sezon oynanan iyi futbola rağmen şampiyon olamadığımızı ima ediyor. Dolayısıyla bırakın kötü oynayalım ama yeter ki kazanalım mantığıyla hareket ediyor. Hiç kimse kusura bakmasın da ben de diyorum ki: gs, bjk, fb, sivas, antep gibi takımların karşısında futbol bakımından ezilip sonrasında da şampiyon olacaksak yerin dibine girsin öyle şampiyonluk. Şahsen ben öyle bir şampiyonluk istemiyorum. Anlımızın akıyla eze eze şampiyonluk yaşamak istiyorum. Varsın bu sezon şampiyon olmasın takım. Ama sahada ezilmesin. Mücadele etsin. Her maçta üzerine koysun. Bence bu yeter.
Zaten bu durumda şampiyonluk kendiliğinden gelecektir...
Yorum
-
maç oynandı bitti üzerinden 3 maç geçti daha bu maç için neden yorum yapılıyorKazım Abi (kalbimizdesin) "Trabzonspor'u tutmak statükoya başkaldırmaktır..."Şenol Güneş: "Parayla yapılamayanı, emeğimizle, dürüstlüğümüzle, calışarak yaptık. Tarih bunu da yazar."
Yorum
-
İlk olarak innocence tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç oynandı bitti üzerinden 3 maç geçti daha bu maç için neden yorum yapılıyor
"3 maç geçti daha bu maç için neden yorum yapılıyor." Mesele zaten burada. Üç maç geçti hatta sezon başından beri daha çok maç geçti. Ancak defanstaki zafiyetler devam ediyor. Bunu gs maçını da hatırlatarak gündeme getirmek istedim.
Eğer eleştirilerime karşı cevabın varsa yazarsın. Ancak "niye hâlâ yorum yapılıyor" diye kimseye "yorum ne zaman yapılır" dersi vermeye kalkışamazsın. Haddi aşmış olursun!...
Yorum
-
Bencede bu tür maçların sürekli konuşulması lazım.
Biz bu maçı kaybetmeseydik ne olurdu:
Çok güzel olurdu. Gs ile aramızda 3 değil en azından beraberlikte 6 puan fark olurdu. Bu haftaki fb-gs maçının sonucu umrumda olmaz berabere bitsin derdi herkes. Yada bu maçı almış olsaydık gs ile aramızda 9 puan fark olurdu. gs de kendi içinde karışır bir rakibimizide sarsmış olurduk.
pua olarak bakın:
yenildik aramızda 3 puan fark var.
Beraberlik olsaydı 6 puan fark olacaktı.
yenmiş olsaydık 9 puan fark olacaktı.
Aynı hesaplamalar diğer maç içinde geçerli. Biz 2 sene fbnin arkasından 2. olurken 1 kez feneri yenmiş olaydık. 2 şampiyonluk almış olacaktık.Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
Yorum