Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sanırım 2 liberoyla oynucakmış gayse.
    bursa maçından sonra çark etmiş olmalı.

bakalım..o maçtaki gibi gebermiş bir ortasaha bulamayabiliriz.
    Kardeş 2 ön libero oynasa ne olcak.Adamın elinde ön libero mu var.Ayhan var 1 tane onuda Bursaspor maçında gördük.
    Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardeş 2 ön libero oynasa ne olcak.Adamın elinde ön libero mu var.Ayhan var 1 tane onuda Bursaspor maçında gördük.
      kardesım meırayı cekecek lıberoya. adamın yerı zaten burası. ama dersen kı defansın gobegıne kımı koyacak onu bılmem. sakın sıkıbbe cıkıp oynamaın

Yorum

• Meira'yı önliberoya çektiği bir Steau maçı varki ah ah

Orta sahayı kalabalık tutmak şart böyle rezil bir orta saha görmedi gayse

Yorum

• kardesım adamların en etkılı yerı kanatları. hele kı mıllı takımdakı bır sabrı gercekten bugun bızı zorlar. ama en zayıf yerlerı de orta sahası ve kaleye yakın olan mevkı. onlar kanatları kullanacak bız ıse orta sahayı. bakalım bu mactan kım karlı cıkacak.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bencede tam tersi, oyunu kendi sahamızda kabul etmek intihar olur.Çünkü gs nin en güçlü tarafı hucumu ve bu silahları kullanma şansı vermek yerine zayıf olan tarafına yani savunmasına saldırmamız gerek.Heleki maçın başında kesinlikle savunmaya çekilmememiz gerek çünkü başlarda deli gibi saldırabilirler.
            Savunmaya çekilelim demiyorum zaten; rakibi bir mevki geride karşılayıp bundan dolayı oluşacak zaafları değerlendirelim diyorum. Deplasman takımı olmanın avantajlarını gs gibi bir rakip ve kadrosu karşısında bu kadro yapımızla mükemmel kullanabiliriz
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İnŞalllah yeneriz

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardesım adamların en etkılı yerı kanatları. hele kı mıllı takımdakı bır sabrı gercekten bugun bızı zorlar. ama en zayıf yerlerı de orta sahası ve kaleye yakın olan mevkı. onlar kanatları kullanacak bız ıse orta sahayı. bakalım bu mactan kım karlı cıkacak.
                Daha önceki sayfalarda benzer fikirlerimi belirtmiştim, buna da sonuna kadar katılıyorum. Yalnız Sabri'yi dün sahilde paparaziler yakalamış moral motivasyon gitmiştir çocuğun
                En son Engin Koltuk tarafından düzenlendi; 19.10.2008, 12:22. Sebep: imla
                Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• İlk olarak nemecek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Daha önceki sayfalarda benzer fikirlerimi belirtmiştim, buna da sonuna kadar katılıyorum. Yalnız Sabri'yi dün sahilde paparaziler yakalamış moral motivasyon gitmiştir çocuğun
                  bılmem ozel yasantılarını ezıklerın. ama bugun serkan ve cale ye cok fazla ıs dusecek. sonucta karsılarında kewell ve cok formda olan bır sabrı var. aslında gs kadrosuna bakıldıgında ısım olarak cok onemlı ısımlerı kadrolaarından barındırıyorlar. ama daha bızım gıbı bır takım degıller. bugun sabrı ve arda kılıtlenırse bence gs toptan kılıtlenmıs olur. bu arada en onemlı seyı unutıyordum. HASAN ŞAŞ oynarsa bu pıslık adama cok dıkkat edılmelı. sahada futbl oynmaka yerıne hakem ıle oynuyor. dıkkatlı olmamaız gerekıyor.

Yorum

• oeoeoeoe trabzonummm tarifi çok zor bu aşkınnnn bitmeyecekk hiçbir zaman bu büyük sevdanın sonuuu oeoeoeoe
                    Onur Recep Kıvrak

Gustavo Colmandante

Yorum

• Eze eze Kupa KARADENİZ'E!!!

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Savunmaya çekilelim demiyorum zaten; rakibi bir mevki geride karşılayıp bundan dolayı oluşacak zaafları değerlendirelim diyorum. Deplasman takımı olmanın avantajlarını gs gibi bir rakip ve kadrosu karşısında bu kadro yapımızla mükemmel kullanabiliriz

evet iyi bir kontra takımıyız.Hele ki selçuk ve Colman düzgün pas atabilirlerse iyi şanslar yakalayabiliriz.Ancak bence muhakkak gs nin arda, kewell,lincoln gibi savunmaya yardım etmeyen adamlarını topun bizde kalmasını sağlayarak yormamız gerek, böylelikle 2. yarı özellikle onlar oyundan düşünce dahada şans yakalarız.Ama bunun için erken gol yemememiz gerekli.

Yorum

• 90 dk baskı yapıp koşarsak, defansımız dikkatli olursa en az 2 gol atarız. Bu maçı rahat alırız bence ki 7 bu sene bize uğur getirecek inşallah 7. hafta 3 puan bizimdir.
                          Bu arada bence Yattara ilk 11de oynatılabilir her yerde yedek olacak gibi haberler var. Ersun hoca ilk süprizini yapacak Skibbeye. Palanlarını daha en baştan bozmak isteyecektir. Yani ben olsam öyle yaparım

Yorum

• 7.hafta 7.Şampiyonluk

Şu Maçı Allah'ın izni ile bi alalım...

Sonrası çorap söküğü gibi gelicek İNŞALLAH
                            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İmam versin sela'yı

Ölmüş musalla taşında yatıyor, yenildiği takımın futbolcuları önünde
                              Tabut musallaya renk verdi, puanı kaldımı kefeninin çebinde
                              Isaac imam, canaze namazı var, foto iyi ancak selası verilmeden,
                              Hakemler imamı kaçırdı, G.S. taraftarı koşuyor beşlerinden,

Cemaat taraftarı duymadı, safa dursunlar, kimseye bulaşmadan,
                              Merhametli olalım artık, cenaze oldu, kimseye sataşmadan,
                              İmam firar ise, Isaac kıldırır, Trabzonspor canazeyi kaldırır,
                              YATTARA duymasın, bensiz cincon namazı kılınmaz der öfkesinden çıldırır.

Bu fotoğrafta emeği geçen arkadaşımın gazası mübarek olsun,
                              Bütün tebrikler onun için olsun.
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Büyük Harflerle yazacaklarıma dikkat lütfen:
                                Bu maçta MUTLAKA ve MUTLAKA kalede TONY olmalı.
                                Kaleye TOLGA geçerse bu maçı % 51 kaybederiz, TONY olursa % 51 kazanırız.
                                Çok küçük bir fark ama maçın sonucuna etkisi büyük!

Bu yazdığımıda not edin. Saat 21:00 de hak vereceksiniz. Tolga bu kadronun kalecisi olamaz.
                                Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
                                O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...

Yorum

Yükleniyor...
                                X