İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş 2 ön libero oynasa ne olcak.Adamın elinde ön libero mu var.Ayhan var 1 tane onuda Bursaspor maçında gördük.
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBencede tam tersi, oyunu kendi sahamızda kabul etmek intihar olur.Çünkü gs nin en güçlü tarafı hucumu ve bu silahları kullanma şansı vermek yerine zayıf olan tarafına yani savunmasına saldırmamız gerek.Heleki maçın başında kesinlikle savunmaya çekilmememiz gerek çünkü başlarda deli gibi saldırabilirler.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesım adamların en etkılı yerı kanatları. hele kı mıllı takımdakı bır sabrı gercekten bugun bızı zorlar. ama en zayıf yerlerı de orta sahası ve kaleye yakın olan mevkı. onlar kanatları kullanacak bız ıse orta sahayı. bakalım bu mactan kım karlı cıkacak.moral motivasyon gitmiştir çocuğun
Bir gün mutlaka yeniden...
Yorum
-
İlk olarak nemecek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha önceki sayfalarda benzer fikirlerimi belirtmiştim, buna da sonuna kadar katılıyorum. Yalnız Sabri'yi dün sahilde paparaziler yakalamışmoral motivasyon gitmiştir çocuğun
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSavunmaya çekilelim demiyorum zaten; rakibi bir mevki geride karşılayıp bundan dolayı oluşacak zaafları değerlendirelim diyorum. Deplasman takımı olmanın avantajlarını gs gibi bir rakip ve kadrosu karşısında bu kadro yapımızla mükemmel kullanabiliriz
evet iyi bir kontra takımıyız.Hele ki selçuk ve Colman düzgün pas atabilirlerse iyi şanslar yakalayabiliriz.Ancak bence muhakkak gs nin arda, kewell,lincoln gibi savunmaya yardım etmeyen adamlarını topun bizde kalmasını sağlayarak yormamız gerek, böylelikle 2. yarı özellikle onlar oyundan düşünce dahada şans yakalarız.Ama bunun için erken gol yemememiz gerekli.
Yorum
-
90 dk baskı yapıp koşarsak, defansımız dikkatli olursa en az 2 gol atarız. Bu maçı rahat alırız bence ki 7 bu sene bize uğur getirecek inşallah 7. hafta 3 puan bizimdir.
Bu arada bence Yattara ilk 11de oynatılabilir her yerde yedek olacak gibi haberler var. Ersun hoca ilk süprizini yapacak Skibbeye. Palanlarını daha en baştan bozmak isteyecektir. Yani ben olsam öyle yaparım
Yorum
-
İmam versin sela'yı
Ölmüş musalla taşında yatıyor, yenildiği takımın futbolcuları önünde
Tabut musallaya renk verdi, puanı kaldımı kefeninin çebinde
Isaac imam, canaze namazı var, foto iyi ancak selası verilmeden,
Hakemler imamı kaçırdı, G.S. taraftarı koşuyor beşlerinden,
Cemaat taraftarı duymadı, safa dursunlar, kimseye bulaşmadan,
Merhametli olalım artık, cenaze oldu, kimseye sataşmadan,
İmam firar ise, Isaac kıldırır, Trabzonspor canazeyi kaldırır,
YATTARA duymasın, bensiz cincon namazı kılınmaz der öfkesinden çıldırır.
Bu fotoğrafta emeği geçen arkadaşımın gazası mübarek olsun,
Bütün tebrikler onun için olsun.BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR
Yorum
-
Büyük Harflerle yazacaklarıma dikkat lütfen:
Bu maçta MUTLAKA ve MUTLAKA kalede TONY olmalı.
Kaleye TOLGA geçerse bu maçı % 51 kaybederiz, TONY olursa % 51 kazanırız.
Çok küçük bir fark ama maçın sonucuna etkisi büyük!
Bu yazdığımıda not edin. Saat 21:00 de hak vereceksiniz. Tolga bu kadronun kalecisi olamaz.Ömür Dediğin Üç Gündür, Dün Geldi Geçti, Yarın Meçhuldür,
O Halde Ömür Dediğin Bir Gündür, O da Bugündür...
Yorum
Yorum