tolga dan kurtulmanın faturası pahalı oldu...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen, Serkan Balcı iyi göründüler. Colman ilk yarı çok bozuktu, Gs 10 kişi kaldıktan sonra üzerinde hiç baskı kalmadı. O da sazı eline alıp iyi göründü...
Kötüleri saymak bile istemiyorum... Tek lafım Yattara'ya... Biraz istekli olur insan, bir depar at birşey yap be adam...
Yorum
-
tolgaya sövmek sadece ortamı germeye yarıyor.oldu bitti neyse.gelecek hafta antep maçı çok çok önemli takım ve camia açısından.gelecek hafta tolgayı zaten kimse görmeyecek merak etmeyin.bide olaya şu yönden bakın.gsnin 2 derbi maçı var 2 puan arkamızdalar.bjk 1 puan önümüzde onlarında 2 derbisi var.fbyi söylemeye gerek yok herhalde.antep maçını atlatırsak önümüz çok açık.
Yorum
-
İlk olarak vatandas61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimse tolgayi suclayip günah kecisi aramasin. defans berbatti, tayfun öne cikiyor, arkada adam yok, calim atmayi bile beceremiyor top kalemize gidiyor. olacak is degil.
song bugünde hatali oynadi, umut bulutun adini agzima almak bile istemiyorum, asil gitmesi gereken odur. Malesef bu takima yakismiyor. Gökhan ünal inanilmaz goller kaciriyor.
Biz cinconla karsilastiriyoruz kendimizi ama suna bir bakin:
gs forvet:
baros
nonda
ümit karan
lincoln her golde var
kewell her golde var
ts forvet:
umut bulut
gökhan ünal
bizim forvetimiz her nekadar iyi niyetli olsada anca yedek soyunmayi hak ediyor. (ben bunlari kazandigimiz maclarda da söylüyorum, kimse kaybettik diye sanmasin)
tolgayı savunma kalkıpta hayatının en rezil maçlarından birini çıkardı...
Yorum
-
10-11 halısaha macım var toplam 8 gslinin içine herşeye ragmen formamı giyip çıkıyorum biz bu takıma gönül verdik..Sadece yendiğinde değil yenildiğindede bu formayı giyeriz demeye gidiyorum kalın sağlıcakla...Her gün yüzlerce hayal kurarsın ve hiçbiri gerçek olmaz; ama bir gün bir gerçek yaşarsın, hiçbir hayale sığmaz. İşte hayatın adaleti.
Yorum
-
İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu bir gercek, Ersun hoca buyuk maclarda cok basarisiz ve nasil kadro kuracagini bilemiyor. 3 tane birbirine benzeyen ve cok da ise yaramayan forvetin samiyende sahada ne isi vardi hala anlamiyorum. Tayfun ile Tolga denen adamlar da cabasi. Iceride Antalyaya karsi oynadigimiz kadroyla deplasmanda Cimbom karsisina cikiyorsak ben burda hocayi sorgularim...sürmene
Yorum
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
bu maç ersun yanal yüzünden kaybettik.çünkü tayfunla başladı 30.dakikada aldı.o zaman niye alıyosun.yattara weya colman la başlasaydı daha iyi olurdu.galatasaray top oynamadı.babamla izliyoruz 5-0 biterdi maç dedi babam yattarayla başlasaydı.EN BÜYÜK TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaleni boş bırakırsan yersin abi.Şu adamın 3 senedir kurtardığı 3 maç söyleyebilcek var mı?
Allah'ım bu adamdan kurtulmak için bu eziyeti yaşattı bize ama;
bazen bize şer gibi gözüken şeylerde hayır vardır...McLas was Here
Yorum
-
asıl destek zamanı şimdi... gerçek destek zamanı şimdi... bu takımın formasını hak etmeyen zaten gidecek çünkü kadro kaliteli... gidenin yerini kapatacak kalitede adam var...
bir musibet bin nasihattan iyidir derler... tolga nın ii bi kaleci olmadığını herkes bilir özellikle son haftalardaki performansı bunu ortaya koydu... gs maçı tolga yı bitirdi... belki bu gelecek haftalar için daha ii olacağımızın göstergesidir...
yenilmek dünyanın sonu değil... tek kabullenemediğim varlık gösteremeden farklı yenilmek... inşallah önümüzdeki maçları alarak telafi ederiz bu maçı...Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!
Yorum
Yorum