Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    38. saniyede altı pastan isaac in kafa vuruşu. Resmen geri pası attı kaleciye.
    Gökhanın karşı karşıya ilk yarı sonu kaçırdığı.
    Yattara nın ortasında umut un altı pastan dışarı attığı.
    Yattara nın ortasında hüseyinin direk dibinden çıkan kafası.
    Yattara nın ortasında colmanın direk dibinden çıkan volesi.

Son 3 pozisyona baktığımız zaman yattara nın önemini anlayabiliyoruz.
    Gökhan' ın ters ayağının içi ile yaptığı komik vuruşu da unutmayalım..

Orada içeriye oynayabilse Umut topla beraber kalaye girecek..

Bu arada Umut' un altıpastan dışarıya attığını söylediğin pozisyonda Umut' un o topa son anda yetişip bir gayret ile dürtebildiğini de unutmayalım..

Başka bir oyuncu, muhtemelen de Gökhan o topa hareketlenmezdi bile..
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Abi serkan orta sahada olmaaaaaz.

Topu ileriye taşıyamıyorsun.
      Colman iyisi ile kötüsü ile topu alıp rakip sahaya taşıyor.

Sağ bekte ferhat falan bunlar fantazi.
      Buğrayı bilemem. Olabilir.
      Beklemek lazım.
      Ama orta saha üçlüsü bozulmamalı.
      Özellikle selçuk-colman ikilisinden birini bu şekilde kenara alırsan daha çoook işimiz var.

Yorum

Takımı bozmanın hiç alemi yoktu.
        Durup dururken takımın ezberi bozuldu.

İlk haftalarda yattara da varken savunma niye sağlamdı?
        Gs çok mu pozisyon buldu?
        Yoo.
        Ama topu kendi yarı alanından uzak tutacaksın.
        Adamların forvet hattı tehlikeli.
        Şapkadan tavşan çıkar neye uğradığını şaşırırsın.
        topu oraya sokmayacaksın.

Elinde ilerde top tutabilen yattara var.
        Colmanın kesilmesini anlamadım.
        Adam eşşek gibi koşuyor.
        Evet hücum olarak beklediğimiz etkinlikte değil.
        Ama adam verimli.
        Savunma yönü güçlü. Niye kesiyorsun ondan iyisi mi var?
        Serkan niye geliyor orta alana colman varken.
        Tayfuna sağ beki teslim etme pahasına.

Takımın 11 i belli.

-------------sylvia-------------
        Serkan----Song ----Egemen--Cale
        ------------hüseyin--------------
        ---------selçuk--colman----------
        yattara---------------------isaac
        ------------gökhan(umut)--------

Bazı maçlarda yenilikler denenebilir.
        Ama böyle maçlarda değil.

Orta alanda selçuk-hüseyin-colman üçlüsü şu anda bozulmaz.
        Değerlendirmelerinize katılıyorum. Trabzonspor gs maçında bu kadro yapısı ile sahada yer almalıydı kesinlikle. gs maçı gibi derbi maçlarda olmayabilir ama diğer maçlarda Hüseyin veya Colman'ın yerine Ceyhun'un oynaması taraftarıyım. Birkaç maçını izleyebildiğim kadarıyla Trabzonspor'a ileride Hüseyin'den çok daha fazla faydalı olabileceği kanaatindeyim. Umarım kadroda sık sık görürüz...

Yorum

38. saniyede altı pastan isaac in kafa vuruşu. Resmen geri pası attı kaleciye.
          Gökhanın karşı karşıya ilk yarı sonu kaçırdığı.
          Yattara nın ortasında umut un altı pastan dışarı attığı.
          Yattara nın ortasında hüseyinin direk dibinden çıkan kafası.
          Yattara nın ortasında colmanın direk dibinden çıkan volesi.

Son 3 pozisyona baktığımız zaman yattara nın önemini anlayabiliyoruz.
          Gökhanın hafif çaprazdan doksana takma sevdası yüzünden kalenin dibindeki bomboş Umutun kafasına ortalamayıp auta attığı şutu unutmuşsun. Bana göre maçı koparacak pozisyon oydu.
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• Tek forvete donup, solda Isaac sagda yattara oynamali artik

Yorum

• mac skandal.... birileri ersun yanala böyle oynattığı sürece şampiyonluğun yanından bile gecemeyeceğini anlatsın...oyunu okuyamayan hoca takımı şampğşyon yapabilir mi? 3 haftadır patlayan lastik tolga ile devam etmenin mantığını anlatması lazım...silva nın peşinden ozaman neden 2 ay gittiniz..yedek ursun diyemi...birde gökhan ünala bi sözüm var..mactan sdsonra demişki konsantre olamadım..olsaydın kardeşim madem profesyonelsin konsatre ol şampiyonluğa gidiyorsan konsantre ol...ligde oynayacağın 6 derbi var konsantre ol...yoksa benim gözümde erginden farkın kalmaz...6milyon euro bonservisin varsa klasını konuştur...yoksa sezon başında tesislerde maruz kaldığın traş makinesi espirilerini cok duyrsın bizden..önümüze bakalım ama hatalarımızdanda ders cıkaralım haftaya g.antep macına KONSANTRE olalım

Yorum

• Suan dikine oynayip ileri hizli sekilde dripling yapabilen tek oyuncumuz serkan, gerisini siz düsünün. Ama serkan'da bu bölgede iyi oynuyor.

Yorum

Abi serkan orta sahada olmaaaaaz.

Topu ileriye taşıyamıyorsun.
                  Colman iyisi ile kötüsü ile topu alıp rakip sahaya taşıyor.

Sağ bekte ferhat falan bunlar fantazi.
                  Buğrayı bilemem. Olabilir.
                  Beklemek lazım.
                  Ama orta saha üçlüsü bozulmamalı.
                  Özellikle selçuk-colman ikilisinden birini bu şekilde kenara alırsan daha çoook işimiz var.
                  Ben Hüseyin i kenara aldım Fatih Sağ bek te Yattara 11 de olduğu sürece Ferhat idare eder. Çıkma oğlum desin hoca yeterki. Buğrayıda deneyeceğini düşünüyorum.

Soner, bahsettiğin yıldız topluluğunu aynı anda kadroya dahil edecek paramız hiç olmayacak. Kaldıki o yıldız topluluğunu geçen hafta Bursa yendi. Diğer yıldız topluluğu Kocaelini son dakikada yenebildi. bjk yıldız topluluğu falan değil. Bu gün ve hala bizim yöntemimizle şampiyon olunabilir. Biz olacağız mesela bu sene olmazsa seneye. Ama bu takıma bir Yıldıray dersen eyvallah. Ama bir sadece....
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• gs maçını kaybetmemizde birçok etken var. Futbolcu faktörü, Ersun hoca faktörü, şans faktörü ve hakem faktörü. Bunların hepsi Trabzonsporumuzun aleyhine birleşince 3-0 gibi bir hezimet kaçınılmaz oldu...

Yorum

• Unutmadan Colman Selçuk Ceyhun frikik atışlarında daha sık kullanılmalı. Yattara'nın frikik tekniği iyi değil, orta yapacaksa ayrı
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hocaya zerre kadar suc bulmuyorum. Bence hocanın taktiği tuttu !! Bu kadar gol pozisyonuna girip atamıyorsan , kalene 3 şut gelip 3 üde gol oluyorsa hoca ne yapsın ? Defansımız galatasaray gibi rakip karsısında üstelik deplasmanda kaleyi bulan 1 şut çektirdi gol oldu. 1 orta geldi gol oldu. 1 KOL BÖREĞİ geldi gol oldu. Bunlarda ersun hocanın sucu yok !

Bu kadar pozisyona girdik , Bu kadar kaleciyle karşı karşıya pozisyon kaçırmış olmamız demek , ara paslarıyla ağır galataaray defansını delip gol atmaya çalışmak demektir. Bu taktikte oldukça başarılı oldu.. Ama beceriksiz forvetimiz beceripte atamadı !

Ersun Yanalın oyun planı tutmuştur ! Taktik doğru olsun , Yanlış olsun. Taktik Tuttu.. Bunu çektiğimiz 19 şuttan ve kaleyi bulan 5 şuttan anlayabiliyoruz.

Galatasarayın Tolga gibi kalecisi olsaydı 5 şutun 5 ide gol olurdu. Maçta 5-3 biterdi Öyle değil mi ?

Hocanın yaptığı tek hata Tolgayı kaleye koymaktır. Bu konununda içeriğini bilmiyoruz. Sylva nın Kaleci Antrenörü raporunu da , Sylvanın durumundan da haberimiz yok.. Ama yinede bunu hocaya mal edelim. Kabul ederim..

Ama bu gece hocamızın taktiği tutmuştur. Hoca oyuncuyu bana göre taktiği gereği %50 pozisyona sokar.. Diğer %50 ve Son vuruş futbolcuya kalmıştır..
                        Taktiksel anlamda galatasaraya oynamamız gerektiği gibi oynadık bence.. Becerikli olsaydık bu maç en azından malup olmazdık.. Yediklerimizi çıkarabilecek pozisyonlar bulduk.

Galatasarayın tek hazırladığı pozisyon 3. gol.. Gerisi tamamen bizim ve hakemin ürünü. Bunlarda hocanın 2 forvet , 3 forvetle çıkmasının gram etkisi yok.. İlk 2 gol hocanın cok hücum ağırlıklı oynatmasıyla kaynaklanan goller değil...

Buyüzden " Galatasaray deplasmanında 2-3 forvetle oynanırmı " tarzında hiçbir yoruma zerre kadar KATILMIYORUM !

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          58. dakika ilk şut Yattara, kalecide kaldı.

71. Dakika ikinci şut Selçuk'tan.

78. Dakikada son şut Colmandan, çok güzel vurdu, çok güzel kalecileri çıkardı.
                          Kale tutan ilk şut Yattaradan geldi ne acı ki.Dk 58.

Ben başka bir dakika veriyim sana Adil Abi saniyeside yanında.
                          Dk.75 saniye 42.Top gs yarıalanının sol köşe bayrağı yakınlarında topu çıkaran arda turan forması sırılsıklam üstüne yapışmış hakeza yüzüde öyle,ter akıyor.Yanında bizim futbolcumuz umut bulut.Yüzünde ter damlası yok.Sanki maça yeni girmiş gibi.
                          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ersun Yanalın kafasındaki oyunu bu takımın oynamasına imkan yok.
                            O oyunu oynamak için sahadaki 11 oyuncununda topu iyi kullanması ve mücadele etmesi gerekli.
                            Mücadele kısmen var diyelim ya top kullanabilen kaç adam var takımda.Defanstan akıllı bir top çıkaran adam gördünüzmü.
                            Defans ortasaha bağlantısı sıfır.
                            Forvet ortasaha bağlantısı sıfır.

Her taraf dökülüyor.Sistem falan göremedim ben.Maç 5'e gidiyordu.
                            Ortasaha oyundan öyle düşüyorki bazen anlatılacak gibi değil.Ve bu düşme aşağı yukarı her maç oluyor.

"Trabzonsporun girdiği yeni süreç | Bu kez çok farklı" diye bir başlık açmıştım.Bir takım kaygılar dile getirmiştim.Şimdi dahada kaygılandım açıkçası.
                            Bundan önceki her yeniden yapılanmamızda altyapımızdan gelen etkili oyuncularımızla iskelet oluşturup,yanına kattığımız yerli yabancı oyuncularla hedefe giden takımlar kurduk.
                            Şimdi durum çok farklı.Eski takımı tamamen yıkıp dışardan aldığımız yeni oyuncularla yola çıktık.
                            Görünen o ki bu gidişin sonu farklı olacak.

Açıkçası Trabzonspor yönetiminin bir plan çerçevesinde böyle bir yola girdiğinide düşünmüyorum.
                            Bu görüşünüze katılamıyorum, yönetimin bir planı olduğunu düşünüyorum. Ancak; Yönetimin planında ikinci yarı Ersun YANAL'ın gönderilebileceğini tahmin edebiliyorum.

Nedeni; ilk 6 maçta alınan puanların 16 olduğunda Liderlik keyfini bir kenara bırakalım, 6 maçın 3 maçı şahsi gayretle ve olağanüstü şansla alınan skor olduğuna inanıyorum. Ciddi takımlar olan esas rakiplerimizle karşılaşınca şaplon daha iyi oturuyor, kendimizin nerede olduğunu daha iyi görüyoruz.

Bu nedenle kaybedilecek 3-4 maç ilk yarı sonucu Ersun YANAL ciddi ciddi tartışılacak, belkide?
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• galatasaraya yenilmekten nefret ediyorum

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih, muhtemelen hocaya önümüzdeki haftada kızacaksın. Zira ben hocayı biraz tanıyorsam Serkan da orta saha anlamında ısrar edecek. Muhtemelen sağ bek e Ferhat veya Buğra yı deneyebilir. Eğer gerçekten bazılarının iddia ettiği gibi Hüseyin i birilerinin baskısıyla!! falan oynatıyorsada işte fırsat 3-0 kaybedilen bir derbiden sonra küçük operasyonlara kimse itiraz edemez. Kaleci konusunda Tolga nın sorunu yediği goller falan değil güven vermiyr olması. Yemeyip hatalı çıkışlarıda var bu maçta ve böyle pozisyonlar müdafanında hatta forvetinde pskilojisini bozar. Degaj yapamaması ayağıyla oynayamaması ha keza...Sonuçta ders alabilirsek mağlubiyetin bile faydası olur. Olanda hayır vardır deyip hayır dileyelim...
                                Erdal abi, antep maçı başlığını bekliyordum ama madem yazmışsın biraz ekleme yapalımi Sylva-tolga değişikliği kesin şart Ersun hocanında yedeklere şans verme zamanıda geldi sağ bek- buğra yada ferhat orta saha ceyhun- serkan defans göbeğe fegerekirse giray tek forvet arkada isaav yattara selçuk ve colmadan birisi...

Yorum

Yükleniyor...
                                X