Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocanın istifa etmesi lazım

Ruhsuz berbat kadro

TrabzonLisesinin futbolcuları

Trabzonlu evlatlarımız

Yorumlara gelllll

BU GECE ARTIK FORUMA GİRİLMEZ.
    Haksızda değilsin yani. Eleştiri yapalım, kaleciden başlayalım, gerekirse hocayı değiştirelim, de çok ta karamsar olmayalım.

Şenol Hocayı ben çok severim. T.S. hoca olmasını inan çok isterim.

Hoca gelecekse Sivassporun hocası Bülent bu takımı Ersundan çok daha iyi şampiyon yapar, bunu bilirim.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      beni eleştiren bazı arkadaşlar beni bilir simdi gordulermi haklı cıktıgımı acaba

Pozisyon üretemeden yenilsek haklı çıkardın da.

Biz gayet net pozisyonlar üretip atamadık.

Üstelik colman vve yattara kulübede iken.

İki maç girmez sonra girmeye başlar.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi hayat bitmeden dert bitmeyeceği gibi hiç bir takımın da eksiği bitmez. Tersten bakalım o iki saçma sapan golü yemeseydik girdiğimiz pozisyonları da atsaydık biz şansına mı kazanmış olacaktık. Hayır. Maç 2-0 ken bir gol bulsak döner bu maç diye düşünmeyen bir siz vardınız sanırım. Bu gün gs yi yenebilirmiydik? Evet. O halde felaket tallallığı yapmak için bence biraz erken...
        Açıkçası düşünmedim.2-0 dan maç çevireceğimiz aklıma gelmedi hiç.Bir umudum Yattaradaydı onada ayak uyduran olmayınca 3 oldu.
        Diyorumya gs'yi paniğe sevkedecek bir oyun oynayamadık.
        Herkese Merhaba

Yorum

Neden ? Fikir çatışması olamazmı ? Fikren çatıştığımız kişilerle ( konu dahilinde ) msn demi tartışalım ? Forum neden var ? 20 kişi tartışınca eyvallahta 2 kişi tartışınca neden siliniyor ? Adı üstünde. Kavga değil tartışma ?

Böyle saçmalıkta görmedim... Saçma bir kural. Kim koyduysa artık
          bence dogru soyluyosun, sonucta tartisiliyor, kavga edilmiyor, karsilikli tartismadan cozume ulasilamaz. Bu tur yasaklara artik son verilmesi gerek. hakaret yoksa sorunda yok
          Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
          HABER61.NET

Yorum

• of of of

Bordo&maviaşkı

Gün doğdu sana yahu.
            Bu yazıyı Ersun hoca gelip transferlerin tamamlandığı gün mü tamamladın şimdi piyasaya sürüyorsun ?

Güzel oldu güzel , soteye yatanlar bir bir çıkıyorlar piyasaya.

Yürü be , Ersun istifa , Güneş göreve , İlk 11 Trabzon lisesi.TRABZONLULAR !

Bu akşam gs maçında seni kim yendi ? gs lisesinden çıkanlar mı ? Yoksa harbi futbolcular mı ?

Yazık yaaaaaaazık !
            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              biraz fazla abarttın kardeş..gs lilerde gelip el sıkıştı forma aldı..bi yenilgi alınca ortalığı velveleye vermenin bir anlamı yok..
              tabikide heyecan yapmaya stres yapmaya gerek yok, altıüstü bir maç kaybettik ama galatasaraydan daha iyi oynayarak kaybettik bence. en hayırlısı tolgadan kurtulduk, birdaha bu takımın kalesine geçemez. ve birde colman iyi ama yetersiz bana göre. herşeye rağmen kaleyi kazandık

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Haksızda değilsin yani. Eleştiri yapalım, kaleciden başlayalım, gerekirse hocayı değiştirelim, de çok ta karamsar olmayalım.

Hoca gelecekse Sivassporun hocası Bülent bu takımı Ersundan çok daha iyi şampiyon yapar, bunu bilirim.
                Şakamı yapıyorsunuz ? Yazdıklarımdan ne anladığınızı sorsam ?

Yorum

• ben bu maç hakında konuşmuyom genel soyledikler bi sayfa onceya bakarsan burugge macından sonra yazdıklarım bir bir çıkıyor onu diyom beni kim eliştirdiyse herealde haklı oldugumu gormustur diyom kimle tartıstıysam burda

Yorum

• İlk olarak Adil ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bülent Trabzonspor'un başına geldiği anda , bütün Trabzonspor ürünlerimi aynı gün YAKARAK , çok sevdiğim ROMA maçlarını kaçırmamaya başlar , fanatiği olurum.

Ne bülenti ?

Nereye kayıyor bu başlık ?
                    Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak LANGARA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      tamam hakem elle atılan golü göremedi insanlık halidir göremeyebilir ancak lincoln'ün köşe bayrağını çıkartması kurallara göre sarı karttır.mhk başkanı da bunu söyledi bu akşam.buna rağmen hakemin maç sonunda çıkıp gördüm ama kart gerektirecek bir pozisyon demesi gerçekten nasıl bir hakem olduğunu gösteriyor.bu pozisyonda takdir hakkı diye bir şey olmaz ki kardeşim.bayrağı çıkarmak sarı kartsa vereceksin sarıyı.veremiyorsan eğer senin o maça ne niyetle çıktığın bariz bir şekilde belli olur..
                      sari karti oldugunu bildigi icin veremedi, cünkü yüregi yok.Ama allah büyük hemen sonra gözünün önünde elle oynadi, bu sefer mecburdu artik, yani kacamadi. Cünkü cok yakindi..

Yorum

• mac 2-0 ken bir gol bulsaydik o mac donerdi, ben acikcasi bekledim 3-0 kadar macin donebilecegine inandim ama olmadi
                        Manitam için dünyayı yakarım, Trabzonum için manitamı yakarım
                        HABER61.NET

Yorum

• Bu forumda çok iyi top oynuyoruz diyen görmedim bu güne kadar. Bazen pozisyon vermeyerek bazen kolay pozisyon bularak maç alıyoruz. İyi futbol oynadığını düşündüğüm tek takım vardı Antep o da bu gün kendi sahasında Konya ya yenildi. Haklı çıkmak seni mutlu edecekse ol ama haklı falan çıkmadın sen şanslı biz şanssız çıktık bu maç için . Bu arada 3-0 kaybettiğimiz bir maçtan sonra tribünlerimizin takıma destek verme gayretini duydum daha da ümitlendim. Antep maçı çok önemli şimdi...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

Neden ? Fikir çatışması olamazmı ? Fikren çatıştığımız kişilerle ( konu dahilinde ) msn demi tartışalım ? Forum neden var ? 20 kişi tartışınca eyvallahta 2 kişi tartışınca neden siliniyor ? Adı üstünde. Kavga değil tartışma ?

Böyle saçmalıkta görmedim... Saçma bir kural. Kim koyduysa artık
                            İçinde hakaret varsa silinir, silinecektir. Hakaret olmadan, tartışmaya çalışanların yazıları ne hoş duruyor orda merak etmeyin..

Yorum

• Adil abi Bülent konusunda bende şaka yaptığınızı düşünmek istiyorum
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Soner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                mac 2-0 ken bir gol bulsaydik o mac donerdi, ben acikcasi bekledim 3-0 kadar macin donebilecegine inandim ama olmadi
                                sen inandin ama oyuncularimiz inanmadilar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X