Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak buramburam61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar eskiden bizim futbolcular dik başlı, yürekli, asla pes etmeyen, boynunu asla bükmeyen cengaverlerdi.Yahu bu Tolga ile Barışı izlerken moralim bozuluyor.Bende gariban bir havaya bürünüyorum.Ümitlerim tükeniyor.
    Arkadaş bunlar sanki Emrahın boynu büküklerini oynuyorlar.
    Yakın çekimideTolganın yüzündeki o inanılmaz endişeyi görünce( maçın başında,) bizi yine hüsranların beklediğini üzülerek anladım.
    Iste bu, söylediklerinde sonuna kadar haklisin!!!

Yorum

• maçtan geliyorum.. biz taraftar olarak elimizden geleni yaptık..3-0 ken bile bağırmaya devam ettik..güzel olan başka bişey yoktu ztn..
      Yeterki ONUR'suz
      olmasın
      aŞk
      !

Yorum

• arkadaslar ben eskısehırdeydım ıkı gun once otostop ceke ceke ıstanbula geldım cbmde 45mılyon vardı bıletımı zorda olsa aldım ama lanet olsun bu tolgaya haketmedık bız bunu haketmedık...

Yorum

• isaac oyundan çıkıyor yattara oyuna giriyor neden umut ya da gökhan oyundan çıkmıyor ben anlayamıyorum kötü oynuyor ikiside (KÖTÜÜÜÜÜ)neden kesmiyorsun bu adamlardan birini

Yorum

• ya dısarı cıkan topu tutmaya calışıyorsun tutamıyuorsun olmayan pozisyonda rakibe sans veriyorsun sonrada adamı sacm sapan sekilde ahmet taşcı gibi yaka paça indiriyorsun sonrada elini kolunu kaldırıyorsun sen nerde oynadıgını zannediyorsun trabzondaki yavuz selim sıtadında amtör bir takım damı

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              isaac oyundan çıkıyor yattara oyuna giriyor neden umut ya da gökhan oyundan çıkmıyor ben anlayamıyorum kötü oynuyor ikiside (KÖTÜÜÜÜÜ)neden kesmiyorsun bu adamlardan birini

çook ama çok haklısın sonuna kadar katılıorum dediklerine...isaac daha etkili olurdu umut a göre
              Football İs My Life

Yorum

• Tolga bu maçın ardından klübeye gitmeli diyen arkadaşlara katılmıyorum. Bu maçın ardın gidecek olduğu yer TRİBÜNdür. Yazık değil mi Onur'a.

Bu arada boş yere Hüseyin savunucusu olmak istemem. Ben hakkaniyetten bahsediyorum. Öz evlat işine gelince ben TRABZONSPORLUYUM Trabzonlu değil dolayısı ile Hüseyin'i Trabzonlu olduğu için savunuyor değilim. Ben bir değerlendirme yaparken KAPASİTE / VERİM durumuna bakarım. Ve Hüseyin'in kapasitesinin verebileceğinin bunun çok üzerinde olmadığını düşünüyor ve eleştirileri HAKSIZ VE İNSAFSIZ buluyorum. Burada eger bir eleştiri olacaksa bu YÖNETİM ya da TEKNİK HEYETE olmalı. Zira Hüseyin'in kapasitesi bu iken yerine Yönetim transfer yapmamışsa suç yönetime aittir ya da Yönetim transfer yaptı da teknik heyet buna rağmen ısrarla HÜSEYİN diyorsa ya bindiği dalı kesiyor teknik heyet ya da yine suç yönetimindir ki hüseyinden daha verimlisini almamış demektir. Ya da neb ileyim yine teknik heyet suçludur yöentime Hüseyin'in yerine daha verimli olabilecek birisini bulup aldıramamıştır ya da daha iy i diye aldırdığı onu yanıltmıştır ve Hüseyin'in kapasitesine ulaşamadığından yine mecburen Hüseyin'i oynatıyordur.

HER HALÜKARDA bu durum içerisinde EN AZ SUÇLU OLAN YİNE DE HÜSEYİNDİR.

Farkındayım çok " YA DA " lı bir anlatım oldu

Takmayın kafanızı herşey düzelecektir. Bir çiçekle BAHAR gelmediği gibi bir çiçeğin solması ile de HAZAN gelmez
                Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• yahu gökhana 5 vermşiz
                  egemen song bedava
                  colman 1 cale 1 giray 2 ye gelmiş
                  bisürü genç toplamışız

adamlar 5 er 5er veriyor dünya yıldızı alıyor
                  14 veriyor alıyor
                  şimdi biz şampiyonluk va iyi oyun ve başarı ve süper oyuncular bekliyoruz
                  olmaz arkadaşlar

bu sene 2. olmak büyük başarı
                  seneye yine 2. olabilmek büyük başarı
                  sonraki sen şampiyonluğun en büyük adayıyız diyebilmeliyiz
                  tabi akılcı transfer ve sabır ve destek ve istikrar ile

Yorum

• bı ezelınden berı boyle bı huseyını kesemedık takımdan huseyının yerıne ceyhun gurselamla baslasa herkes gorecek orta saha nasıl olur ama yok ıste sınırden catlıyrm ama olmuyo nedır bu anlamıyrm hep aynı senaryo en sonunda bırımız cıkıp bunları vurmamız mı gerekıyo anlamadım gıttı şampıyonluk ıstyrm artık

Yorum

• Tolga

Tolga bu maçın ardından klübeye gitmeli diyen arkadaşlara katılmıyorum. Bu maçın ardın gidecek olduğu yer TRİBÜNdür. Yazık değil mi Onur'a.

Bu arada boş yere Hüseyin savunucusu olmak istemem. Ben hakkaniyetten bahsediyorum. Öz evlat işine gelince ben TRABZONSPORLUYUM Trabzonlu değil dolayısı ile Hüseyin'i Trabzonlu olduğu için savunuyor değilim. Ben bir değerlendirme yaparken KAPASİTE / VERİM durumuna bakarım. Ve Hüseyin'in kapasitesinin verebileceğinin bunun çok üzerinde olmadığını düşünüyor ve eleştirileri HAKSIZ VE İNSAFSIZ buluyorum. Burada eger bir eleştiri olacaksa bu YÖNETİM ya da TEKNİK HEYETE olmalı. Zira Hüseyin'in kapasitesi bu iken yerine Yönetim transfer yapmamışsa suç yönetime aittir ya da Yönetim transfer yaptı da teknik heyet buna rağmen ısrarla HÜSEYİN diyorsa ya bindiği dalı kesiyor teknik heyet ya da yine suç yönetimindir ki hüseyinden daha verimlisini almamış demektir. Ya da neb ileyim yine teknik heyet suçludur yöentime Hüseyin'in yerine daha verimli olabilecek birisini bulup aldıramamıştır ya da daha iy i diye aldırdığı onu yanıltmıştır ve Hüseyin'in kapasitesine ulaşamadığından yine mecburen Hüseyin'i oynatıyordur.

HER HALÜKARDA bu durum içerisinde EN AZ SUÇLU OLAN YİNE DE HÜSEYİNDİR.

Farkındayım çok " YA DA " lı bir anlatım oldu

Takmayın kafanızı herşey düzelecektir. Bir çiçekle BAHAR gelmediği gibi bir çiçeğin solması ile de HAZAN gelmez
                      Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Tolga Zengin kötü oldugunu...iyi kaleci olmadigini yillarca anlatiyorum ama anlamyiorlar...

yok efendim anakragücü macinda kurtaris yapmis yapsa nolur zaten skorlar 2-0 idi...gs macinda kurtaris yapacak...kurtaris degil tutmasi gereken topu tutsun onu da yapmyior...ayrica geri pasda adama carptirdi yine seri devam ediyor bu konuda...
                        sylva kaleye gecer

tayfun kötü diyorum gördük rezil rezil...
                        egemen perma perisandi...antep macinda böyle olursa yedek oturmali...song normal oynadi bence 1 hata disinda iyidi....cale ve hüseyin aykda duranalrsdan birileridi...selcuk yoktu...colman 2-0 oldu zordu.-..umut facia gol kacirma rekoru devam ediyor...isaac yoktu...gökhan da yoktu...serkanda fena degildi ayakda duran 3 adamdan birisi
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• gökhan çok formsuz.. ısaac - umut başlayabilir ersun hoca..
                          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• maçın özet görüntülerini izleyebildim sadece..Özellikel ilk golde bariz kaleci hatası var..Üçüncü golde de en azından öne çıkıp Lincoln'ün açısını kapatmalıydı Tolga..De santcsin kurtardığı ve engellediği pozisyonları görünce bu hatalar daha net görünüyor..Ama tabii tüm sorumlu Tolga da değildir herhalde..hemen hemen her maçta gol yiyen bir rakibe bir gol bile atammamk da ayrı bir sorun bence.Özellikle Gökhan bize bu tür maçları çevirisn diye alındı..Bir kaç hafta yedek kulübesine çekilirse belki olumlu yansır içine düştüğü durum..bunun dışında 7. haftadayız ve 2. durumdayız..Bu sezon şampiyonluğun yolu bence derbilerden değil de Anadolu takımlarından alınacak puanlara bağlı..Bakın 3 büyükler diye geçinenlere..İnanın haftaya Galatasaray daha zor duruma düşecek..fenerbahçe'nin durumu malum..Beşiktaş ise Denizli gazı ile devam eder bir süre ama onlarda takılır..Moralimizi bozmayalım..İddia ediyorum bu seneki en büyük rakiplerimiz Anadolu'dan olacak..haftaya Antep'i yenersek durum tekrar normale döner...

Yorum

• farabi tarafından yazılan
                              En büyük balon , bu akşam patlayan bir kısım Trabzon taraftarıdır

Kesinlikle katılıyorum farabi.. 4-5 ler havada uçusuyordu.. ASlında bu malubiyete biraz ihtiyacımız vardı.. Hocanın colmanı solda oynatmasını anlayısla karsılıyorum cünkü solda adam yok. Birini koyacak oraya sonucta. Oraya en yakın ismide Colman olarak görüyor demekki.

Bu gece serkandan başka kimseyi beğenmedim. Birileri hala tolgayı için için savunuyorya dinden , imandan çıkıyorum !

Yorum

• Bundan 2-3 sene evvel Bosnak Vahit hocamiz bizim G.saray deplasmanimizi Statta seyrediyordu. 20 dakikada 4 gol yemisti Tolga. Bu Adam G.saray maclarinda o günden beri Ayaklari titriyor. G.saray komplexi girmis galiba. Yahu cildiracam. Bir kaleci kötü olsa bir iki mac alir yaa. Bizim eski Stepanovic kötü iydi ama o bile bir kac mac bize alirdi.

Hic olmassa Onuru oynat ya. Yok Serdar Bali yerli yok dedi diye mi oynatiyorlar yaa. Bir Yorumda Serdar Bali demisti ya sunucu sordugunda Tolga oynasinmi diye YOK ARTIK BIRDE TOLGAYI OYNATMASIN DIYE cevap verdi. Al sana TOLGAYI.

Yorum

Yükleniyor...
                                X