Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Nesine.com sunar: Galatasaray 3 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaç gol posizyonumuz var. Vallahi beynim durdu ondan soruyorum. Kaleye isabetli şut falan önemli değil bu atılırdı diyeceğimiz kaç gol pozisyonumuz vardı.
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• daha önce söylmistim. bilmiyorum belkide ben yaniliyorum...

yeni alinan futbolcularimiz bu olayin ciddi tarafina gecemediler sanki, hala daha espiri kismindalar.

cogu büyük bir takimda oynadiginin farkina varamadi, yada o olgunluga erisemedi. cogu maca hala daha siradan anadolu kulüplerindeki havayla cikiyorlar.

mesela bir maca cikarken o havayi aliyorlar, ilk baslarda saldiriyorlar... ama bugünkü gibi bir rakip goller bulunca "ulan bu macta gitti" gibi eski kulüplerindeki havaya dönüyorlar...

ulan bir kendinize gelin siz Trabzonsporda oynuyorsunuz. oynadiginiz takimin ismi bile her maci cevirecek güce sahip, neden korkuyorsunuz. gir mücadeleye, vur kir dagit. kimse birsey diyemez sana. biraz hirslan...

ama yoookk. beceri varmi var, ciddiyet varmi yok... ciddiyet olsa gökhan kendini siradan bir kulüpte sanmazdi. mesela...

her neyse dünyanin sonu degil, ama olacagi varsada böyle olmamaliydi. zorla yenilecektin. savasarak.
      tolgaya söylenenler söylenmis birdaha acmaya gerek yok konuyu.

bu takimin ilk 10 hafta alacagi puanlar bizim icin lüks, olsada olur olmasada olur demistik. cünkü cok yeni bir takimiz, ersun hoca deniyor ediyor... tabi fantazi yapilacak mac bu mac degil ama her neyse...

bunlari göz önünde bulundurursak, bu maglubiyetten gereken dersleri cikarmak, ve cok gec olmadan bu gerceklerle karsilasmanin verdigi bir avantajla bunlari cözerek daha dikkatli yolumuza devam etmemiz cok önemli...

Yorum

• ılk 20 dakka gol bulsak bız fark atardık..

gokhan 45de karsı karsıyayı atsa hersey degısırdı..

Gs biri şans digeri elle gol bulup macı lehıne cevırdı..

Tabi ki çok üzüldük özellikle de takımın şavaşmamasına..

ama destege devam,onumuzdekı 3 macı alıpda liderligide alacaz..
        Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
        Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• BU arada hakkını vermemiz gereken bir isim var. EGEMEN. Böyle bir oyuncuya sahip olduğumuz için gurur duyuyorum. Belki teknik kapasitesi çok iyi değil ama yürekli ,savaşçı , akıllı. yani oynadığı mevki için gereken herşey var. helal olsun sana EGEMEN

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaç gol posizyonumuz var. Vallahi beynim durdu ondan soruyorum. Kaleye isabetli şut falan önemli değil bu atılırdı diyeceğimiz kaç gol pozisyonumuz vardı.
            Bu atılırdı diyebileceğimiz en az 4 pozisyonumuz vardı diye düşünüyorum
            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Kim ne derse desin, onlar bizden çok daha profesyonel futbolcularla donanımlı idi,

Bizim orta sahamız ile onların orta sahası karşılaştırılsın bu skora Amin Elhamdulillah dememiz lazım.

Bizim defansın son golde ne kadar aciz olduğunu bir kez daha çıplak çıplak gördük.

Bizim Kalecimiz kalede yoktu, ben göremedim, G.S.ın güzel bir kalecisi var onu seyrettim.

Bizim 6 milyon YTL lik tek forveti rus dürbünü ile aradım göstermedi. Bozukmu ne? birdahakine marka değiştireceğim.

Bizim Hocamızın bu kadar inatçı olduğunu ilk defa açık açık gördüm.

Oğlum G.S.lı ona rezil oldum valla.
              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• hep takımı eleştirdik birazda Ersun hocayı eleştirelim, ama bu bir yenilgiyle destekten vazgeçip köstek oluyosunuz olarak algılanmasın kötü oynayınca aferin iyisiniz diyecek halimiz yok 6 maçlık perfonmasına rağmen hala Tolga yı kaybetmicem diye ona tahammül ediyor, İsaac son iki maçın kahramanı ki ilk yarıda iyiydi maça devam ettirmeliydi, çift forvetten vaz geçip İsaac-Yattarayı sahaya sürmeliydi...

Yorum

• Ersun Yanalin futbolculardan yapmalarini istedigi seyleri yapabilselerdi bizimkiler bu maci bu futbolla alirdi. Ersun Yanal me istedi, Huseyinden rovosota gol atmasini veya Songdan ceza sahasi disindan doksana takmasini istemedi. Gokhan ve Umut biraz daha becerikli olsalardi tam hocamin istedigi olacakti ve biz burada "Adamlarin sut orta sayisina bak kihkih" diyecektik. Burda Hocanin hatasi nerde. Gsliler bile gole kadar ki oyunumuzu ovdu. O sacma gol yok mu ah. Bence Ersun hocanin hatasi Yattarayi Isaac ile degistirmesi. Umut veya Gokhan ciksaydi Isaacin yerine daha iyi olurdu. Ama neden bilmiyorum ilk defa kaybettigimiz bir mactan sonra bukadar az uzuluyorum. E bir kere de yenilelim ne olmus yani. Olduk mu bittik mi

Yorum

Kaç gol posizyonumuz var. Vallahi beynim durdu ondan soruyorum. Kaleye isabetli şut falan önemli değil bu atılırdı diyeceğimiz kaç gol pozisyonumuz vardı.
                    38. saniyede altı pastan isaac in kafa vuruşu. Resmen geri pası attı kaleciye.
                    Gökhanın karşı karşıya ilk yarı sonu kaçırdığı.
                    Yattara nın ortasında umut un altı pastan dışarı attığı.
                    Yattara nın ortasında hüseyinin direk dibinden çıkan kafası.
                    Yattara nın ortasında colmanın direk dibinden çıkan volesi.

Son 3 pozisyona baktığımız zaman yattara nın önemini anlayabiliyoruz.

Yorum

• Boş yere dil dökmemize gerek yok, herşey ortada..

İki takımın ortasaha oyuncuları arasındaki kalite farkı oyundaki üstünlüğü, kaleci farkı ise skordaki üstünlüğü belirlemiştir..

Söylemekten yoruldum artık..

Kazanmak ya da kaybetmek her takımın kaderinde var ama oyuna hükmedebilmen için ortasahanın ortasındaki 3 oyuncunun da üretken olabilmesi gerekiyor..

Adamların ortasahasında Kewell, Arda ve Lincoln aralarında adeta japon kale maç yaparken biz sadece onlardan top kapabilmek için uğraştık..

Basbas bağırdık burada; yıldızsız olmaz diye.

Ama diğer yandan da Colman' a bel bağladık durduk ve hala kendi adıma bir umuttur bekliyorum.. Zira ortasahada ihtiyacımız olan futbolcu tipine uyan tek oyuncu o şimdilik..

Sonuçta yıldızlardan arınmış ya da yetersiz kalmış bir kadro eşliğinde takım oyunu dedikleri zırva ile Ankara' yı, Konya' yı zorla da olsa yenebilirsin belki ama böylesi dev maçlarda takke düşer kel de görünür ne yazı ki..
                      En son Great White tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 00:43.
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk golü yiyene kadar savaşıyorduk o kadar da acımasız olmayalım.
                        gol yiyince savaş bitiyor demek.
                        3. gol utanç vericidir.
                        En son asimetrik tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 00:46.

Yorum

• Fatih, muhtemelen hocaya önümüzdeki haftada kızacaksın. Zira ben hocayı biraz tanıyorsam Serkan da orta saha anlamında ısrar edecek. Muhtemelen sağ bek e Ferhat veya Buğra yı deneyebilir. Eğer gerçekten bazılarının iddia ettiği gibi Hüseyin i birilerinin baskısıyla!! falan oynatıyorsada işte fırsat 3-0 kaybedilen bir derbiden sonra küçük operasyonlara kimse itiraz edemez. Kaleci konusunda Tolga nın sorunu yediği goller falan değil güven vermiyr olması. Yemeyip hatalı çıkışlarıda var bu maçta ve böyle pozisyonlar müdafanında hatta forvetinde pskilojisini bozar. Degaj yapamaması ayağıyla oynayamaması ha keza...Sonuçta ders alabilirsek mağlubiyetin bile faydası olur. Olanda hayır vardır deyip hayır dileyelim...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

58. dakika ilk şut Yattara, kalecide kaldı.

71. Dakika ikinci şut Selçuk'tan.

78. Dakikada son şut Colmandan, çok güzel vurdu, çok güzel kalecileri çıkardı.
                            BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Tolga: Yediği goller talihsizdi. Onlara birşey diyemem. Ama yaptığı şaşkınlıklar artık bardağı taşırdı
                              Tayfun: Yaptığı faulle birlikte ısrarını devam ettirip zorla kendisine kart istedi. Bu mantaliteyle hiçbirşey olamaz
                              Serkan: Takımın ayakta kalan oyuncularındandı. feybe'deki çabukluk ve hızını kaybetmiş yine de olumlu katkısı göze çarptı
                              Selçuk: Pasif kaldı
                              Hüseyin: Pas alışverişi yapamıyor. Yaptığı paslar da oyunu geliştirmekten uzak, bastan savma paslardı. Pas hataları ve ağırlığı yüzünden takım dengesini bozdu. Oyun içinde yeteri kadar gayretli değildi, pozisyonlara katılmada çekimser kaldı. Uzaktan takip etmeyi tercih etti
                              Colman: Sonradan oyuna girdi. "Cool" tavırlar sergiledi. Baskı altında işe yaramıyor. Baskı yoksa oynuyor
                              Cale: Vasat kaldı
                              Egemen: Defansta iyi kesmeler yaptı
                              Song: Vasattı
                              Isaac: Top saklamaktan başka bir yerde göze çarpmadı
                              Gökhan: Silikti
                              Umut: Silikti
                              3 forvet de bağımsız hareket etmeye çalıştı. Aralarında paslaşma olmadı. Bir defa daha benzer tipte forvetler oldukları görüldü
                              Yattara: Varlık gösteremedi
                              Barış: Takıma göre dah canlıydı

Takım genel olarak durağan oynadı. Bu da karşı takımın presini daha başarılı kıldı
                              Maçtan önce yaptığım kadroda 4-1-4-1 önermiştim. 1 kademe geride kabul edip kontra deneseydik hem baskılarını tuzağa dönüştürürdük hem de ağır defansını uzun alanda yakalardık
                              En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 00:46.
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nedir bu Ersun Yanal'a sallamanın dayanılmaz hafifliği?

Tamam bugün kafasındakiler gerçekleşmemiş olabilir,hatalı olabilir.

Allah aşkına biraz sakin beyler.Ben de maçtaydım çok sinirlendik bağırdık çağırdık isyan ettik ama bitti.

Ersun hocaya da bu kadar sallamayın lütfen hepimiz başlarken 7 maçta 16-18 puana fitti.

Sonuna kadar takımınızın arkasındayız ne yazıyordu pankartta''Trabzonspor bizim haftasonu eğlencemiz değil hayat realitemizdir''
                                Ersun Yanalın kafasındaki oyunu bu takımın oynamasına imkan yok.
                                O oyunu oynamak için sahadaki 11 oyuncununda topu iyi kullanması ve mücadele etmesi gerekli.
                                Mücadele kısmen var diyelim ya top kullanabilen kaç adam var takımda.Defanstan akıllı bir top çıkaran adam gördünüzmü.
                                Defans ortasaha bağlantısı sıfır.
                                Forvet ortasaha bağlantısı sıfır.

Her taraf dökülüyor.Sistem falan göremedim ben.Maç 5'e gidiyordu.
                                Ortasaha oyundan öyle düşüyorki bazen anlatılacak gibi değil.Ve bu düşme aşağı yukarı her maç oluyor.

"Trabzonsporun girdiği yeni süreç | Bu kez çok farklı" diye bir başlık açmıştım.Bir takım kaygılar dile getirmiştim.Şimdi dahada kaygılandım açıkçası.
                                Bundan önceki her yeniden yapılanmamızda altyapımızdan gelen etkili oyuncularımızla iskelet oluşturup,yanına kattığımız yerli yabancı oyuncularla hedefe giden takımlar kurduk.
                                Şimdi durum çok farklı.Eski takımı tamamen yıkıp dışardan aldığımız yeni oyuncularla yola çıktık.
                                Görünen o ki bu gidişin sonu farklı olacak.

Açıkçası Trabzonspor yönetiminin bir plan çerçevesinde böyle bir yola girdiğinide düşünmüyorum.
                                Herkese Merhaba

Yorum

Yükleniyor...
                                X