2 sene sonra barisida satariz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sayin yonetime sesleniyorum...
abilerim sizlerin parasi yok ise baslatin bi kampanya gozunuzu seveyim ya. bir hesap numarasi acin, oraya butun Trabzonsporlular para yatirir merak etmeyin. herkes 10 ytl yatirsa size 2 futbolcu alir bu taraftar. Her sene bu kampanyayi yapsaniz yada senede 2 kez yapsaniz hicbir Trabzonsporlu gocunmaz aksine takimina katki yaptigi icin sevinir. Bu isi niye beceremiyorsunuz anlamadim ya. Sadece taraftardan gelen para ile hersene bir yildiz alirsiniz ya.
Nedir bu inat nedir bu akilsizlik anlamadim gitti. Bir sivas kadar olamiyorsunuz ya.
Gokdeniz sana bir kac cift sozum var. Seni cok seviyorum gercekten iyi bir insan olduguna eminim.
Ama Trabzonsporu para icin satma, Trabzonspora para kazandiracaksin diye gitme. Hele hele avrupa diye tutturdugun halde Rubin kazana gideceksen hic gitme ozaman yaziklar olsun derim sana.
Bende futbol oynadim Trabzonsporda oynayabilmek icin can atardim ama olmadi. Bazi seyler adamin olunca oluyor. Takimin hali ortada.
Okadar cok kisi varki Trabzonsporda oynamak isteyen, ve her ne olursa olsun hep Trabzonsporda kalmak isteyen.
Tek dusunceniz para olmus, paranizi 1 gun gec alirsaniz bile isyan eder gibi futbol oynuyorsunuz. Bu butun futbolcular icin gecerli. Ekmek parasi diyip milleti kandirmayin lutfen. Sizin primleriniz sulalenizi doyurur. Aldiginiz para size fazlasiyla yeter zaten. Yapmayin gozunuzu seveyim. para icin Trabzonsporlulugunu Trabzonlu oldugunuzu unutup satmayin bizleri. Kahroluyorum arkadaslar gercekten. Ben Trabzonsporumu cok seviyorum. Boyle ezik oynamasina icim dayanmiyor yuregim el vermiyor cok kotu birsey arkadaslar ya.
Trabzonlusun Trabzonsporlusun bu takim seni batakliktan cikardi diyebiliriz sana sahip cikti , seni geri kazandi.
Sen eger gideceksen bir sart kos bari yonetime... Trabzonspora yardim kampanyasi baslatsinlar ve bunu hersene yapmalarini iste. Bari bu iyiligi yap bize.
Yorum
-
İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"GÖKDENİZ ISRARLA GİTMEK İSTİYORUM DİYOR"
Trabzonspor'da Fatih Tekke'nin ardından yıldız futbolcu Gökdeniz Karadeniz'in de Rusya'ya transferi bitmek üzere. Rus kulübü Rubin Kazan'ın 8.5 Milyon Euro'luk teklifine ilk etapta red cevabı veren yönetim, Gökdeniz'in ısrarla gitmek istemesi üzerine teklifi yeniden değerlendirmeye aldı.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Kalmak istemeyen tehtitlerden yaşadığı şehirde koruma ile gezen bir oyuncu gitmek istemesi yönetimi zora sokmuştur.ancak sadri başkan giden oyuncuyu ikna edebilirim demişti ama 16 milyaon dolar gibi bir para geliyor satılırsa ki çok iyi para ve akıllı kullanılırsa çok iyi oyuncular geliyor.gökdeniz gitmesinin çok sebebleri var aslında ama gidene dur denmez.
Trabzon büyüktür affetmez
lideri hiç affetmez
ultra3461'''Herşey Trabzonspor için'''
Yorum
-
Ben olsam Gökdeniz Karadeniz'i satardım. Konuyu eşelemek istemiyorum ama ilk zamanlardaki Gökdeniz ile şimdiki Gökdeniz arasında benim açımdan dağlar kadar fark var. Benim bakış açıma göre Trabzonspor Forması ona ağır geliyor.
Pazarlığı sıkı tutup elden karlı bir şekilde çıkarılmalı. Gökdeniz için, ticaret anlamında, maddi anlamda profesyonel olarak her şey yapılmalı. Manevi anlamda benim söyleyecek hiç bir şeyim yok, zaten söylemeye gerek de yok.
Ne diyorduk; hani sormaz ya Başkan gelip bana sorsa "ne yapalım" diye, "Satalım" derdim.
Naçizane fikirlerim budur.
Yorum
-
8.5 milyon euro Gökdeniz'in akşam pazarı fiyatıdır, şu anda Gökdeniz gibi oyuncu bulamazlar bizim akıllı olup madem satacağız kesinlikle 10 milyonun üzerine çıkmamız lazım...Aradaki farkla bile sağlam bir oyuncu alınır.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
yönetime kimse yüklenmesin. sadri sener gereken aciklamayi yapti. "gitmek istiyorsa gitsin".
bu arada:
"ön anlasma yaptigimiz futbolcular zehir gibi"diyor, haydi bakalim!!!!
gökdenizinde yolu acik olsun. evet gökdenizi gökdeniz yapan bordo-mavi formadir. ama onunda bize cok emegi gecti. herseye ragmen bu camia onu seviyordu... gitmek istiyorsa gitsin fatih tekkeler, sotalar, ogünler, abdullahlar, hamiler, ünallar, ali kamaller, senollari bu takim gönderdi...
TRABZONSPOR yine TRABZONSPOR....
Yorum
-
"Gökdeniz Karadeniz Gidiyormu?"
-Gİtti bile......
şimdiden sonra yönetimi izlemek kalıyor artık bakalım ne yapacaklar....
ama bana göre hiç iyi olmadı her isteyen oyuncu gidiyo yaw yeter da bune kardeşim ya her isteyen giderse neyin şampiyonu olacaz .....
-hafta sonu bjk macına gidmeyi düşünüyodum bu moralle tam giderim....Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
-
İlk olarak SercanTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSayin yonetime sesleniyorum...
abilerim sizlerin parasi yok ise baslatin bi kampanya gozunuzu seveyim ya. bir hesap numarasi acin, oraya butun Trabzonsporlular para yatirir merak etmeyin. herkes 10 ytl yatirsa size 2 futbolcu alir bu taraftar. Her sene bu kampanyayi yapsaniz yada senede 2 kez yapsaniz hicbir Trabzonsporlu gocunmaz aksine takimina katki yaptigi icin sevinir. Bu isi niye beceremiyorsunuz anlamadim ya. Sadece taraftardan gelen para ile hersene bir yildiz alirsiniz ya.
Nedir bu inat nedir bu akilsizlik anlamadim gitti. Bir sivas kadar olamiyorsunuz ya.
Gokdeniz sana bir kac cift sozum var. Seni cok seviyorum gercekten iyi bir insan olduguna eminim.
Ama Trabzonsporu para icin satma, Trabzonspora para kazandiracaksin diye gitme. Hele hele avrupa diye tutturdugun halde Rubin kazana gideceksen hic gitme ozaman yaziklar olsun derim sana.
Bende futbol oynadim Trabzonsporda oynayabilmek icin can atardim ama olmadi. Bazi seyler adamin olunca oluyor. Takimin hali ortada.
Okadar cok kisi varki Trabzonsporda oynamak isteyen, ve her ne olursa olsun hep Trabzonsporda kalmak isteyen.
Tek dusunceniz para olmus, paranizi 1 gun gec alirsaniz bile isyan eder gibi futbol oynuyorsunuz. Bu butun futbolcular icin gecerli. Ekmek parasi diyip milleti kandirmayin lutfen. Sizin primleriniz sulalenizi doyurur. Aldiginiz para size fazlasiyla yeter zaten. Yapmayin gozunuzu seveyim. para icin Trabzonsporlulugunu Trabzonlu oldugunuzu unutup satmayin bizleri. Kahroluyorum arkadaslar gercekten. Ben Trabzonsporumu cok seviyorum. Boyle ezik oynamasina icim dayanmiyor yuregim el vermiyor cok kotu birsey arkadaslar ya.
Trabzonlusun Trabzonsporlusun bu takim seni batakliktan cikardi diyebiliriz sana sahip cikti , seni geri kazandi.
Sen eger gideceksen bir sart kos bari yonetime... Trabzonspora yardim kampanyasi baslatsinlar ve bunu hersene yapmalarini iste. Bari bu iyiligi yap bize.
Yorum
-
Yönetim satmak istemiyor. Başkan Şener'in söylediğine görede yapılan transfer teklifi önce reddedilmiş. Ama Gökdenizin ben kesinlikle gitmek istiyorum demesinden sonra yapacak fazlaca bişey yoktur. Birde işin ucunda 8.5 milyon aure gibi bir para var. Bu para ile iki tane yıldız alırsın. Yada 4-5 tane yıldız adayı genç futbolcu.
Burada önemli olan madem gökdeniz kalmak istemiyor. Alınacak para ile Onun yerini doldurcak bir, hatta bir kaç futbolcu alınabilir.
Futbolcu önce ben takımımdan memnunum ve kalmak istiyorum diyebilmelidir. Kalmak istemeyen futbolculun peşinden ağlamayalım.
Yorum
Yorum