Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gökdeniz Karadeniz Rubin Kazan'da

Gökdeniz Trabzon'dan ayrılacak mı?

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz konusunda 3 Rus kulübünün transfer önerisi olduğunu, ancak bu konuda verilmiş bir kararlarının bulunmadığını söyledi.

Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, Gökdeniz'in gitme arzusunda olduğu yönündeki düşüncesini yönetim kuruluna ilettiğini belirterek, "3 Rus kulübü bu futbolcuyu transfer etmek istiyor. Ama henüz ne bizim verilmiş bir kararımız ne de resmileşmiş bir şey var" dedi.

Kulüp başkanı Sadri Şener'in yurt dışında bulunduğunu ve onun fikrini alacaklarını ifade eden Hacısalihoğlu, "Onun vereceği karara göre de değerlendirme yaparak tavrımızı belirleyeceğiz. Rusya'da transfer dönemi bitiyor. Bunun için 2-3 gün içinde bu konudaki kararımızı bildireceğiz" diye konuştu.
    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

gökdeniz hic bir yere gitmez gidemezde

eger seneye baskan ve yönetim sampiyonluga oynayacak bir kadro kurmak istiyorsa ilk basta gökdeniz ve yattarayi takimda tutmak ister diye dusunuyorum

Yorum

hic bir yere gitmicek,daha gecen sadri sener demedimi yildizlarimiz satilmicak diye.
      bide rusya liginden ne anliyor bunlar fatih gitti adindan birsey duyulmuyor daha milli takimdada yok. gökdeniz biryere gitmez

Yorum

gitmez....
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

böyle birşey olmaz
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

gökdeniz karadeniz giderse ne olur bu takım çöker bunu herkes biliyor....

Yorum

Aynı anda açılan diğer başlığa da yazmıştım;

Gökdeniz, aklın varsa Rusya'ya gitme.

Yorum

Şampiyonluğa oynayacak takımda Gökdeniz ve Yattara mutlaka olmalı.
                Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  gökdeniz karadeniz giderse ne olur bu takım çöker bunu herkes biliyor....
                  Gitsin bakalım çöküyormu takım.Bu nasıl mantık anlamakta zorluk çekiyorum.Bence değerini kim verirse hemen satılmalı.Yoksa olduğumuz yerde sayar dururuz.

Yorum

gökdeniz gitmek istiyorsa o zaman almanya,ingiltere,ispanya yada italya liglerine gitmeli rusya o da kaybolacak,rusyaya gitcegine bizde kalir daha iyi

Yorum

Her Futbolcunun bir değeri vardır.

Değeri verilirse gidebilir.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        böyle birşey olmaz
                        benim bildiğimde
                        olmaz;olmaz
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Sadri Şener kesinlikle yollamaz onu. eğer böyle birşey olursa oda inandırıcılığını taa baştan kaybetmeye başlar. Biz Gökdenizin satılmasını değil, yeni Gökdenizler alınmasını bekliyoruz.
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

Anında satılmalı anında. 10 sn bile düşünmeden

Hele telaffuz edilen rakam 10 milyon euro civarı olduğuna göre ben kendim de yolcu edebilirim Gökdeniz'i
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

Büyük takım,hedefi olan takım Gökdeniz kalitesindeki oyuncusunu satmaz.Asıl onun yanına Fatih Tekke kalitesinde forvet alır.Ancak Gökdenizi de anlayıp ücretini istanbul takımlarının seviyesinin altına düşürmemeliyiz çünkü o da haklı...
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

Çalışıyor...
                              X