Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben daha demokratik dahilimin oldugunu duymusdum
    göreceguzz

benzinlik hakkini kulübe vermeleri bence önemli
    karstadt benzeri hiper market amerikan porsiyonu satislari sunan
    klasik para getiren seyler iste
    okadar yesil alanda bence harika paintball alani kurulur
    bizim insanimizda öyle oyunlara bayilir, araplarda sever

arka sayfalardada daha neler neler yazmisdik
    Abi ne diyosun sen. Hafta başına onlarca ölü olur orda. Niye arkamdan dolanıp sırtımdan vurdun diye oyun çıkışı birbirlerine sıkar bizim millet. Olayı yanlış anlayıp içeri hakiki silah sokan andavallar falan. Hiç uğraşamayız.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ordu-Giresun havalimanından sonra Rize-Artvin arasına da bir havalimanı düşünülüyor. Trabzonspor tesislerini devlet istimlak edecekti, Trabzon havalimanı genişleme planından ötürü. Ama bu kararlardan sonra bu satış yatabilir.
      dhmi almasa bir hotel sirketine satariz sorun olmaz havaalani yaninda denize sifir yat limani agzinda olan bir arsa orasi
      ama o pist öyle orda olmaz er yada gec en kötü, mecburen uzatacaklar, baska yolu yok, bir gün pist kisaligindan allah korusun bir kaza olursa bunun altindan kalkamazlar

o yönden rahatim

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      stadla ilgili degilde bu yazdığınla ilgili bir şey sorucam.şimdi trabzon havalimanını öncden artvine giden rizeye giresuna orduya filan gidenler tarafından kullanılıyordu şimdi orgi yapıldı ordu giresuna giden vatandaşları kaybettik şimdi rize -artinde yapılırsa onlarıda kaybedicez uçuş sayısında yolcu sayısında en az yüzde 50 kaybımız olucak.bizimkaradenizde bir özelliğimiz ağırlığımız vardı karadenizin başkentiydik.galiba birde rizeye yatırım adası liman filan yapılıyor.bütün bunlar bizim alehimize değilmi biz basit sıradan bir kente doğru emin adımlarla gitmiyormuyuz.
      korkma
      koca samsun bu sehirlen yarisamadi
      rize, ordu, giresununmu zarari olacak
      iste biraz rekabeti kizistiriyorlar

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi ne diyosun sen. Hafta başına onlarca ölü olur orda. Niye arkamdan dolanıp sırtımdan vurdun diye oyun çıkışı birbirlerine sıkar bizim millet. Olayı yanlış anlayıp içeri hakiki silah sokan andavallar falan. Hiç uğraşamayız.
      bisey olmaz
      biraz heycan katar gercek tüfeklen gelen dayilar okadar
      En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 11:20.
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Projenin son hali böyle bisey olacak sanirim
        bu rant yazı yazan yere iyi bakmak lazım orası bir dağ tepe ve cennet gibi yeşil.o dağın altı mutlaka kaya ve üstünde kaçmetre bilmiyorum ama bir toprak var.bölgemiz çok yağışlı toprak su doyumuna ulaşınca geçende olduğu gibi toprak kayması oldu.aslında o toprağı orda tutan o yeşillikler ağaçlar.tahminim bundan on yıl sonra orda villaların sitelerin yapay yeşillikleri olucak.trabzonda yaşayanlar gidip orda ara sıra dolaşsa hatıra fotoğrafı çekse bence yerinde olur .10 yılsonra çocuklarına arkadaşlarına gösterir anlatırlar buralar cennet gibiydi tek apartman yoktu doğal bir araziydi diye.şimdi bence ilk önce 4-5 apartman villa yaparlar tepki çekmesin diye .ama o binaları yapmak için toprak kazılıcak kayaya ulaşmak için ve oranın dengesi tamamen bozulucak .sonra insanlar hayat derdiyle uğraşırken bir bakılıcak orda tek yeşillik alan ve toprak kalmamış tamemen beton dolmuş(tabi vilaların sitelerin yapay yeşillikleri hariç.) not:bu yazdığım tahmini bir varsayımdır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dhmi almasa bir hotel sirketine satariz sorun olmaz havaalani yaninda denize sifir yat limani agzinda olan bir arsa orasi
          ama o pist öyle orda olmaz er yada gec en kötü, mecburen uzatacaklar, baska yolu yok, bir gün pist kisaligindan allah korusun bir kaza olursa bunun altindan kalkamazlar

o yönden rahatim

korkma
          koca samsun bu sehirlen yarisamadi
          rize, ordu, giresununmu zarari olacak
          iste biraz rekabeti kizistiriyorlar
          ben şehrimin karadenizde her zaman bir numara olmasını isterim korkum ondan.zaten hiçbiri bizi çekemiyor.

Yorum

• ee hani bizim çok bilmiş bi TS yöneticimiz hafif raylı da yaptıracaz diyordu proje resminde öyle bişey yok sanki..

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Akyazinin tam karşısı zaten dağlık engebeli bir yer.. Oranin çok fazla değerli olacağını düşünmüyorum. Akyazı projesi, akyazı çevresine genel bir değer kattı. Çok yakın olmasına gerek yok.

Yorum

• Ordu-Giresun'un kayda değer bir etkisi olmaz, belki yüzde 10'luk bir düşüş yaratır.

Yorum

• şu üstte fotoğrafa kocaman rant yazan ruh hastası elinde belge var mı? buna nasıl burada müsaade ediliyor? biri de çıkmış tamamı kel farukun demiş bilgisi belgesi olmadan bunu yazan adama nerde ceza?

orada biz yer aldık gittik dönümüne 750 bin tl verdik aldım param vardı aldım bu rant mıdır? altutepe inşaat kuzenimin kayın babasınındır orda otel de yapacak 10 dönüme yakın arazisi var hani nerde rant? paran varsa sen de al orası devletin değil şahsın yiyosa al yoksa paran millete elinde bilgi belge olmadan sahtekar damgasını vurmayın.. kimin ne malı var isteyen araştıran anında bulur bugüne kadar öyle bir şey olsaydı muhalefet yüz kere belgelemişti bunu..

kocaman stad yapılıyor ona bile rant diyen var.. evet trabzon için trabzonspor için rant bu rantın yarısı diğer illere diğer takımlara yapılmıyor peki burdakiler ne yapıyor geri kalanı da bize verilmeli diyor neden? niye bir takıma bu kadar rant sağlansın? diğer şehirlere olmadığı kadar spor yatırımı trabzona yapıldı bu da rant değil mi?

stadın yanına otel yapılsın dedik rant olacak dediniz, avm dedik rant dendi, hastaneye bile rant diyen ileri zekalılar var.. e o zaman o kocaman alana ne yapılacak park bahçe mi yapılsın trabzonun en düz yerine?

şu başlığı bile saçma sapan bilgisiz yorumlarınızla mahvetmeyi başardınız ya bravo size.. değil size stad ne hastane ne yol lazım..

Yorum

• İlk olarak TSknbkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bundan 10 yıl önce, sahili doldurup üzerine Hastane, avm, terminal yapacağız denseydi kimse buna müsaade etmezdi.
                    Peki ne yaptılar ''Trabzonspora stadyum yapacağız'' diyip her türlü çıkarlarını yine Trabzonspor üzerinden ranta çeviriyorlar.
                    Trabzonspor bu ülkeye ne zenginler, ne milletvekilleri, ne bakanlar kazandırdı.Kazandırıyor.

Ha bu arada siyaset İHO yu gözden çıkardığı için bu rantı o da yiyemeyecek.Çünkü şike davasından vazgeçmedi.Tek yaptığı doğru sonu olacak.
                    10 Yıl önce Sahilin doldurulmasına izin vermeyecek olan kimdir?

Müsade etmezler dediğin kişiler kim sahiden?

Devlet bir yere yatırım planladığı zaman bunu engelleyemezsin kardeşim!

Vatandaşa bir zararı olmayacak projelere kimse karşı çıkmaz. Çıkamaz!

Devlet burayı sadece hastane yapacağım diyerek de doldurabilirdi.

Buradaki araziler yine aynı değere sahip olurdu.

Trabzonspor nedeniyle Akyazı Arazisi değerli değil. Trabzon'da düz toprak alanı yok! Hele ki sahilde hiç yok! Bu arazi o yüzden bu kadar değerli.

Her şeyi Trabzonspor'a yormanıza gerek yok.

Ayrıca buradaki arazilere tamamen kamu yatırımları yapılıyor.

Kimseye peşkeş çekilmiş bir şey yok ortada!

Akyazı yamaçlarının satılmasını diyorsanız. O bölge ile ilgili bir bilgim yok.

Özel mülk ise zaten bir ranttan söz edemeyiz. Belediye ve devlet arazisi ise ve birilerine ucuz fiyatlarla satılmışsa bir ranttan bahsedebiliriz.

Ezbere konuşup rant muhabbetleri yapmaya gerek yok.

Yorum

• Hava alanının çimleri nasıl olacak acaba bence Hibrit çim olsun ?
                      Birde Hastane koltuk rengi vardı; bence doktorların oturdukları koltuklar bordo olsun dış kısımdaki hasta koltukları da mavi olsun insanın içine huzur verir
                      Sonra hastanenin dolaşım alanı bence suni çim olsun atmosfer açısından iyi olur.!
                      Işıklandırmayı da unutmamak lazım önemli konular bunlar

Yorum

• google earthdan akyazi 4/25/2015

En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 11:55.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şu üstte fotoğrafa kocaman rant yazan ruh hastası elinde belge var mı? buna nasıl burada müsaade ediliyor? biri de çıkmış tamamı kel farukun demiş bilgisi belgesi olmadan bunu yazan adama nerde ceza?

orada biz yer aldık gittik dönümüne 750 bin tl verdik aldım param vardı aldım bu rant mıdır? altutepe inşaat kuzenimin kayın babasınındır orda otel de yapacak 10 dönüme yakın arazisi var hani nerde rant? paran varsa sen de al orası devletin değil şahsın yiyosa al yoksa paran millete elinde bilgi belge olmadan sahtekar damgasını vurmayın.. kimin ne malı var isteyen araştıran anında bulur bugüne kadar öyle bir şey olsaydı muhalefet yüz kere belgelemişti bunu..

kocaman stad yapılıyor ona bile rant diyen var.. evet trabzon için trabzonspor için rant bu rantın yarısı diğer illere diğer takımlara yapılmıyor peki burdakiler ne yapıyor geri kalanı da bize verilmeli diyor neden? niye bir takıma bu kadar rant sağlansın? diğer şehirlere olmadığı kadar spor yatırımı trabzona yapıldı bu da rant değil mi?

stadın yanına otel yapılsın dedik rant olacak dediniz, avm dedik rant dendi, hastaneye bile rant diyen ileri zekalılar var.. e o zaman o kocaman alana ne yapılacak park bahçe mi yapılsın trabzonun en düz yerine?

şu başlığı bile saçma sapan bilgisiz yorumlarınızla mahvetmeyi başardınız ya bravo size.. değil size stad ne hastane ne yol lazım..

Ahmet kardeşim, burada yazılan komik yazıları gördükçe ben de sizin gibi patlıyorum. Sinir oluyorum.

İnsanlara böyle leke atmakta üzerine yok bazılarının...

Devlet hastanesi, stadyum yapılıyor adam rant diyor! Komik ya!

Elinde bilgi belge olmadan herkese bir şeyler sallıyorlar maşallah!

İnsanlara çamur atmak bu kadar kolay olmamalı...

Benim gibi düşünen birinin daha olduğunu görmek beni mutlu etti.

Buna da şükür

Yorum

• Biz burayı 30 milyon TL civarı dolgu masrafı harcayıp elimizde tutabilirdik. Üzerine de sonra gerekli imarları yapabilirdik. Kaldı ki devlet kıyı kanunu çıkartıp birçok yerde dolgu işlemi yaptı. Sırf Trabzonspor'a özgü değil. Ayrıca birçok yerde çok büyük spor yatırımları yapıldı. Trabzonspor ilk 10'a girer mi? Sanmıyorum. Şimdi stadımız yeni alana yapılıyor, tesislerimiz yapılıyor, Avni Aker ve şu an kullandığımız tesisleri ve belki başka tesisleri de bırakacağız.

O alana stad ve tesisler yapıldı, daha ne diye diğer kalan arsalar peşinde koşuyorsunuz diye soruluyor. Biz o alanı dolgu parasıyla elde tutsaydık hem dolgunun tümünü kullanacaktık, hem de Avni Aker'den olmayacaktık. Devlet her yere stad yapıyor. Bize yapmayacak mıydı? Benim asıl merak ettiğim bu hak devlete neden iade edildi? Hangi sebeple? Bunu çok merak ediyorum. Velhasıl bizim burda bir kaybımız var ve bu yüzden dolgunun henüz projelendirilmemiş yerlerinde de söz söyleme hakkımızın olduğunu düşünüyorum
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              şu üstte fotoğrafa kocaman rant yazan ruh hastası elinde belge var mı? buna nasıl burada müsaade ediliyor? biri de çıkmış tamamı kel farukun demiş bilgisi belgesi olmadan bunu yazan adama nerde ceza?

yazınızda haklıgibi gözükmekle beraber(tabi bilemiyoruz rant olayını onu ileriki yıllarda anlayacağız) bi noktaya katılmıyorum.orasıda şurası demişsinizki geri kalanıda bize verilmeli diyorsunuz neden? bence nedeni şu futbol artık sadece para gücü.dünya kulübü olmak istiyorsan gücün olucak futboldada güç paradır.ve istanbul gibi dev ekonomisi olan ve bu dev ekonominin tamamının desdeklediği şikebahçe gs bjk gibitakımlarla yarışabilmen için çok paran olması lazım.ve bu arazi trabzonsporun olursa devasa bir parasal güce sahip oluruz dünya kulübü oluruz .tabi bir nedende trabzon halkı tc vatandaşı vergisini veriyor bu alan trabzon sınırları içinde bu devletin yaptığı bir lutuf değil bir hizmet.bide elhamdülüllah trabzonsporluyuz tarbzonsporun tarafını tutuyoruz (dolgu konusunda)trabzonspor bizim yaşama sevncimiz hayat kaynağımız şimdi bu kadar sevdiğimiz bir değer için o dolgu alanının hepsini trabzonspora istemek kadar doğal ne olabilir ki.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Biz burayı 30 milyon TL civarı dolgu masrafı harcayıp elimizde tutabilirdik. Üzerine de sonra gerekli imarları yapabilirdik. Kaldı ki devlet kıyı kanunu çıkartıp birçok yerde dolgu işlemi yaptı. Sırf Trabzonspor'a özgü değil. Ayrıca birçok yerde çok büyük spor yatırımları yapıldı. Trabzonspor ilk 10'a girer mi? Sanmıyorum. Şimdi stadımız yeni alana yapılıyor, tesislerimiz yapılıyor, Avni Aker ve şu an kullandığımız tesisleri ve belki başka tesisleri de bırakacağız.

O alana stad ve tesisler yapıldı, daha ne diye diğer kalan arsalar peşinde koşuyorsunuz diye soruluyor. Biz o alanı dolgu parasıyla elde tutsaydık hem dolgunun tümünü kullanacaktık, hem de Avni Aker'den olmayacaktık. Devlet her yere stad yapıyor. Bize yapmayacak mıydı? Benim asıl merak ettiğim bu hak devlete neden iade edildi? Hangi sebeple? Bunu çok merak ediyorum. Velhasıl bizim burda bir kaybımız var ve bu yüzden dolgunun henüz projelendirilmemiş yerlerinde de söz söyleme hakkımızın olduğunu düşünüyorum
                                Hatırladığım kadarıyla o dönemler bir emlak vergisi muhabbeti dönüyordu.
                                Tam detaylı olarak konuya hakim değilim ama gerekçe bu gösterilmişti,şartları nedir, ne değildir bilemiyorum tabi...
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X