Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kırmızı alanlar eklenen localar mı oluyor? Şayet böyle olacaksa hiç olmasın. Ya dört bir tarafı localarla dönülsün ya da hiç yapılmasın.
    Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• 1. Fotoğraf ile 2. fotoğrafın yönleri ters.

Kırmızı yerler sonradan eklenen loca. 1. fotoğrafın solunda numaralı, sağında maraton tribünü var. Alttaki kale arkası yol tarafı, üstteki deniz tarafı kale arkası.

+10.00 ları bende çözemedim ama tahmin yapmak gerekirse locaların yüksekliği 10 metre. Yol tarafı kale arkası ve maraton tribünü birleşiminde misafir seyirci tribünü olacağı için oraya loca konulmamış. Orası biraz garip duruyor. Nasıl görünecek çok merak ediyorum.

edit: 2. fotoğraftaki mavi yerler zaten bildiğimiz localar. Hani şu apartman dediğiniz varya.
      En son Enisc tarafından düzenlendi; 11.05.2014, 12:53.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Beyler çoğumuz mimar ya da mühendis değiliz, o yüzden proje fotoğrafının mealini yazacak olan bir babayiğit var mı?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          * Bu stad bitince Şampiyon olucağını zannedersin,zannettiriler işte olucak olan,kendini kandırmaya devam. İşin komiği Mersin,Konya stadını beğenmeyen kafa buraya övgüler yağdırıyor yahu sen sözde büyük takımsın Almanya'nın sıradan takımın reddettiği projeyi sana kitlediler ne anlatıyorsunuz hala !
          Yüzüncü defa okuyunca....Hmmm, tahmin edeyim, galiba sen Tokinin yapdığı stadı beğenmiyorsun? Ve bir gün herkesin bunu duyana kadar, gün ve gün bunu tekrar etmeye karar verdin? ....Hilmi bu kararlılığı sevdi.

Ömer

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yüzüncü defa okuyunca....Hmmm, tahmin edeyim, galiba sen Tokinin yapdığı stadı beğenmiyorsun? Ve bir gün herkesin bunu duyana kadar, gün ve gün bunu tekrar etmeye karar verdin? ....Hilmi bu kararlılığı sevdi.

* Evet öyle bir misyon edindim kendime rahatsız mı oldun ? Sen bin defada okusan nafile gerçi
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• eski projeye göre numaralı tribün ( vip ) hiç değişmemiş.

diğer tribünlere kat aralarına localar konulacak bu durumda kapasite nasıl düşmez ! aklım almıyor.
              şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

* Evet öyle bir misyon edindim kendime rahatsız mı oldun ? Sen bin defada okusan nafile gerçi
                Yok haşa, sevdim bu kararlılğını. Bunu itinatla vurgulamşıtım yazımın sonunda.
                Tavsiyeni dinleyip bin defa okumaya karar verdim...tesbih çeker gibi.

Ömer

Yorum

• Hiç anlamam ama proje fotoğraflarına bakınca şu Mersin stadı gibi itfaiye,ambulans vb araçların girişi için büyük boşluklar mu var köşelerde ? Öyleyse tenis kortu bile daha baskılı kalır bunun yanında. Aptal bir proje zaten.

Yorum

• locaların yerleşimi biçimsiz olmuş
                    ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Gözünüze girsin 4 tane ambulans çıkışı..
                      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• 122 loca saydım. Eski olanlar daha küçük gözüküyor. Köşelere loca konmuş. İlginç. 2 tane köşede büyük, bir tane de yanda büyük loca var. Büyük locaların konumları kötü. Neden böyle yaptılar acaba?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yinede loca sayısının çok olmasından yanayım. Olumlu bence
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

* İşin acı tarafı sen adam bile değilsin

sen adamsan ben degilim eyvallah . kabul etmiyorum oyle bi adamligi . eger adamlik boyle igrenc bir seyse ve sen adam diye ortalikta dolasiyosan . ben adam degilim . istemiyorum oyle adamligi .
                            61

Yorum

• 14 -18 felan nedir bilmiyoruz...

Bende Agaoglu`na sordum...

Cevabi bu oldu; "kotlar siz 1.kat ,2.kat ve 3.kat olarak bakabilirsiniz"

Anlamadim ama olsun

Localar 4 tarafta iyi olacak insallah.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Arkadaşlar +10, +14, +18 falan ilgili kesitin yerden yüksekliğidir. Yani +10 yazıyorsa, şu an 10 metre yükseklikteki zeminin görüntüsüne bakıyorsun demektir.

10 metreden sonraki katlar 4'er metre yükseklikte. Loca yükseklikleri 4 metre yani...

Mühendis arkadaşlar usulünce anlatsın, benim dilim bu kadar dönüyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X