Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mimari açıdan çirkin olsaydı onaylamıyacaktın yani hastaneyi.
    Tek tip binaların yapımına karşıyım. Eğer düz tuğlalı basit bir yapı olsaydı yapıya eleştiri getirirdim fikre değil.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tek tip binaların yapımına karşıyım. Eğer düz tuğlalı basit bir yapı olsaydı yapıya eleştiri getirirdim fikre değil.
      ilk başta denen sözle (bu dolgu alanı spor kompleksi olucaktır) şimdi bu yapılandan sonra kandırıldığını düşünüyormusun .sendede böyle bir fikir varmıydı ilk dolgu yapıldığında buraya bir hastane iyi gider diye.hastane ile spor tesislerinin yanyana olması sence sporun ruhuna aykırı değilmi.çok içine sindimi bu görüntü bir yanda stad yanında stadtan daha heybetli bir hastane.

Yorum

• Varşova stadının protokol locaları akyazıya benziyor adamlar iyi de gizlemişler göze batmıyor hiç

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk başta denen sözle (bu dolgu alanı spor kompleksi olucaktır) şimdi bu yapılandan sonra kandırıldığını düşünüyormusun .sendede böyle bir fikir varmıydı ilk dolgu yapıldığında buraya bir hastane iyi gider diye.hastane ile spor tesislerinin yanyana olması sence sporun ruhuna aykırı değilmi.çok içine sindimi bu görüntü bir yanda stad yanında stadtan daha heybetli bir hastane.

Sporun ruhuna aykırı değildir hastane. Ben Stadın deniz üstünde yapılmasına karşıydım. Görsel açıdan iyi olsa da hukuksuzluk olarak görüyorum sahil kapatmayı.

Resimde X diye işaret koyduğum yere hastane yapılmasının hiçbir sakıncası yoktur. Stadı sadece maç zamanlarında değil her gün işlek bir alana çevirecektir. Ondan sonra o alana kafeterya , mescit ( Ufak Cami ) Üniversite yaparak orayı bir yaşam merkezi haline çevirebilirsin. Veya boş boş durur orada halı saha yaparsın sadece maçlarda canlı olan bomboş bir arazi kalır yanında. Bir şeyleri eleştirmek için sadece eleştiri yapılmasına karşıyım. Hastane sadece Trabzonspor için değil Trabzon şehri için güzel bir yatırımdır. Şehir olarak Trabzon'un gelişmesi takıma da yansıyacaktır. İstemezük mantığı ile olaya yaklaşılmaması gerekir. Otogar fikrine kirlilik katacağı için kesinlikle karşıyım fakat hastaneye karşı değilim. Hastaneden daha olumlu bir fikir varsa onuda desteklerim bölgenin canlı kalması adına.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Güzelim proje ne hale geldi. İlk hali galaksi gibi görünüyordu yavaş yavaş eksile eksile belediye yeşillendirme çalışmasına döndü. Stadı tamamlasalar bari vazgeçip şehir parkı olsun diyebilirler yani güvenmiyorum da.
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Hastane gibi bir kurumun stadın etrafına olması, oradaki coşkuyu, heyecanı silip süpürecektir.

Spor ruhuna yakışır bir etkinlik alanı düşünülmeli asıl. Bölgeyi sürekli hareketli tutacak bir etkinlik alanı. Hastane değil!
              ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
              ~Twitter ~

Yorum

• Bu hastanenin buraya yapılacak olmasının birinci sorumlusu buranın kirasını ödeyemeyiz diyerek araziyi geri iade eden Sadri ŞENER'dir.

Sen şike davana sahip çıkma, sana tahsis edilen araziye sahip çıkma ondan sonra vay efendim bizim hakkımız yeniyor!

Böyle olmaya devam ettikçe daha çok hakkımız yenir!

Anormal bir şey yok ortada...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sporun ruhuna aykırı değildir hastane. Ben Stadın deniz üstünde yapılmasına karşıydım. Görsel açıdan iyi olsa da hukuksuzluk olarak görüyorum sahil kapatmayı.

Resimde X diye işaret koyduğum yere hastane yapılmasının hiçbir sakıncası yoktur. Stadı sadece maç zamanlarında değil her gün işlek bir alana çevirecektir. Ondan sonra o alana kafeterya , mescit ( Ufak Cami ) Üniversite yaparak orayı bir yaşam merkezi haline çevirebilirsin. Veya boş boş durur orada halı saha yaparsın sadece maçlarda canlı olan bomboş bir arazi kalır yanında. Bir şeyleri eleştirmek için sadece eleştiri yapılmasına karşıyım. Hastane sadece Trabzonspor için değil Trabzon şehri için güzel bir yatırımdır. Şehir olarak Trabzon'un gelişmesi takıma da yansıyacaktır. İstemezük mantığı ile olaya yaklaşılmaması gerekir. Otogar fikrine kirlilik katacağı için kesinlikle karşıyım fakat hastaneye karşı değilim. Hastaneden daha olumlu bir fikir varsa onuda desteklerim bölgenin canlı kalması adına.
                  sorduğum soruların hepsine cevap vermemişsin.peki x işaretli yere yapmazlarsa resimdeki yere yaparlarsa ne diceksin ben bu hastanenin oraya yapılmasına karşıyım diyebilecekmisin yoksa önemli olan fiikirmi.cami yapılsın ok bende isterim.yaa otogara niye karşısınki hastane olunca otogarın olmaması tam deli saçması olur .bu hastane şehirhastanesi olucak sadece trabzondan insanlar gelmicek çevre illerden hatta gurcistandan bile gelen olur hastane yapılırsa otogar şart zaten kendi yazdığın şeylerle kendin çelişiyorsun.bir stadın yanında dev bir hastanenin olması nasıl sporun ruhunu aykırı değil onuda açıklarsan sevinirim.(ama basit saçma açıklama olmasın sporcu sakatlanınca hemen yanında hastane var gibi)

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Projenin son hali böyle bisey olacak sanirim

Yorum

• Bu konuyu biraz daha açar mısınız? Hangi bilgi ve belgeler ışığında bunları söylüyorsunuz?

İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu hastanenin buraya yapılacak olmasının birinci sorumlusu buranın kirasını ödeyemeyiz diyerek araziyi geri iade eden Sadri ŞENER'dir.

Sen şike davana sahip çıkma, sana tahsis edilen araziye sahip çıkma ondan sonra vay efendim bizim hakkımız yeniyor!

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu hastanenin buraya yapılacak olmasının birinci sorumlusu buranın kirasını ödeyemeyiz diyerek araziyi geri iade eden Sadri ŞENER'dir.

keşke birgün açıklasa sadri şener bunları yaparken ne düşündüğünü gerçekten çok merak ediyorum.trabzon gibi araziyönünden sıkıntılı bir bölgede(elmas değerinde) deniz dolduruluyor ve sana tahsis ediliyor ve istemiyorsun ve atama ile şikecilerden taraf olduğunu delilerin bile bildiği bir federasyon başkanının yanında oluyorsun biri açıklayalirmi bütün bunları neden yaptı?(federasyon başkanından sözaldı kupayı alıcak diye şeyeleri geçelim)

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Projenin son hali böyle bisey olacak sanirim
                          renkdaşım eksik belirtimişsin dolgu alanına rant 1 senin işaretlediğin yere rant 2 deseydin tam olucaktı.sonuçta şehir anahtarını vermediğimiz kaldı bir stad(kiralık) kulp binası 7 tanede antrenman sahamız var bozdur bozdur harca .

Yorum

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            renkdaşım eksik belirtimişsin dolgu alanına rant 1 senin işaretlediğin yere rant 2 deseydin tam olucaktı.sonuçta şehir anahtarını vermediğimiz kaldı bir stad(kiralık) kulp binası 7 tanede antrenman sahamız var bozdur bozdur harca .
                            Güzelim proje nereden nereye geldi şaşırmamak elde değil ... Hayırlısı olsun demekten başka yapılacak bişey yok bu saatten sonra.

Malesef kulübe yedirmediler o arazileri ; olursa koskoca kompleksten tek kazancımız isim hakkı olacak ondan da beklentilerin altında bi mebla alınacak gibi gozukuyor ...

Yorum

• Stadyum ile hastane arası boş kalmış. Bu boş arsaları alalım hiç olmazsa. Bakın boş yeri gören hemen bir projeyle konduruyor. Bir de helikopter çizdinmiydi tamam
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Stadyum ile hastane arası boş kalmış. Bu boş arsaları alalım hiç olmazsa. Bakın boş yeri gören hemen bir projeyle konduruyor. Bir de helikopter çizdinmiydi tamam
                                Hastane az daha assagiya kaydirilirsa (yer var gibi duruyor) alan biraz daha buyur bi kac sey yapilabilir ...
                                Ne bileyim alt tarafin oraya bi avm falan deniz kiyisina da helikopter pistli bi otel olabilir de onu bile cok gorurler bize

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X