Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hastane kurulsun, ama sadece spor hekimliği olsun. yurt içinden, yurt dışından gelen sporcular bu hastanede tedavi görsün. böyle bir şey mümkün mü? göz hastanesi gibi ayrı departman.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orası çok saçma bir tercih olurdu.

İnsanlar Kaşüstü'ne giderken bile sızlanıyor.

Murat, bence doğru tercih olurdu.

Ben ilçelerin geliştirilmesinden yanayım.

Bu mantıkla bakıyorum olaya.

Ama senin bakış açından baktığımızda da, sen haklısın.

Hastane Büyük Liman havzasına yapılmış olsaydı;

Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı, Çarşıbaşı, Tonya ve Eynesil gibi ilçeler bu hastaneyi kullanabilecekti.

Neyse artık, olan olmuş.

Yatırım Kaşüstüne kaydırıldı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Murat, bence doğru tercih olurdu.

Ben ilçelerin geliştirilmesinden yanayım.

Bu mantıkla bakıyorum olaya.

Ama senin bakış açından baktığımızda da, sen haklısın.

Hastane Büyük Liman havzasına yapılmış olsaydı;

Vakfıkebir, Beşikdüzü, Şalpazarı, Çarşıbaşı, Tonya ve Eynesil gibi ilçeler bu hastaneyi kullanabilecekti.

Neyse artık, olan olmuş.

Yatırım Kaşüstüne kaydırıldı.
        Çok uzak orası, Trabzon gibi bir yerde hiç kimse hastaneye gitmek için 40-45 dakika yol gitmez, sızlanır. Yahu dolmuşu bile 20 metre arayla durduran insanlar var Trabzon'da. Bir de Arsin, Araklı, Sürmene gibi yerlerden gelecekleri düşünün.

Yorum

Bazı arkadaşlarımız, Sağlık Bakanlığı Politikaları konusunda uzmanmış gibi konuşuyor.

Hastane yatırımı Trabzon'a gerekli mi değil mi, bunu bilmenizin imkanı yok.

Bu alanda çalışmayıp, "Şu kadar hastane var, ne gerek var!" tarzı yorumlar yapmak doğru değil.

Bilmiyoruz diyebilirsiniz, inanın bu kadar zor değil...

Akyazı'dan girip, sağlık bakanlığı politikalarını eleştirmek ilginç ve düşündürücü bir hal alıyor.

Konuşacaksak "Akyazı'ya bu hastanenin yapılması doğru mu, değil mi?" bunu konuşmalıyız.

Bence Akyazı'ya bu hastane yapılmamalı...

Burası çok değerli bir arazi! Özel projeleri hak ediyor.

Hastane pek ala başka yere yapılabilir.
          .........................
          En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 16:06.
          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• stad bitmiş sanırım hastanenin temeli atılmış gibi duruyor
            @zafercalikoglu
            @trabzonspor

Yorum

• AKYAZI olayını karıştıran belediye başkanıdır. hastane yapılacaksa hastanenin yeri cumhurbaşkanınında dediği gibi çimento fabrikasının yeridir. hem şehrin göbeğinde hem ulaşımı rahat hemde oturmuş bir zemin. akyazı gibi dolgu değil. hastane dolgu zemin üzerine yapılır mı ey akıllılar? ordaki alan herkesin iştahını kabartıyor. yok otobüs terminali yok hastane yok şu yok bu.. çekin kardeşim ellerinizi. o alanı devlet avni aker ve Mehmet ali yılmaz tesisleri karşılığı Trabzonspor a yapmıştır. çekin ellerinizi çekin....
              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                AKYAZI olayını karıştıran belediye başkanıdır. hastane yapılacaksa hastanenin yeri cumhurbaşkanınında dediği gibi çimento fabrikasının yeridir. hem şehrin göbeğinde hem ulaşımı rahat hemde oturmuş bir zemin. akyazı gibi dolgu değil. hastane dolgu zemin üzerine yapılır mı ey akıllılar? ordaki alan herkesin iştahını kabartıyor. yok otobüs terminali yok hastane yok şu yok bu.. çekin kardeşim ellerinizi. o alanı devlet avni aker ve Mehmet ali yılmaz tesisleri karşılığı Trabzonspor a yapmıştır. çekin ellerinizi çekin....
                hiç sorma arkadaş ! şehirin dışında şehir hastanesi istiyor adamlar ! hem de denize nazır ! çimento fabrikasının lojmanlarının hemen yanı başında anaannemin evinde kaldım 20 gün boyunca. gerçekten o alanda yapılacak bir düzenleme ve şehir hastanesi hem şehrin çehresini değiştirir hem de ulaşımın daha kolay olması halkı yormaz ! bunların beyni küçük olduğu için akyazı da ki potansiyeli hastane pastaneyle harcıyorlar !
                Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• İlk olarak BaşoğLu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hiç sorma arkadaş ! şehirin dışında şehir hastanesi istiyor adamlar ! hem de denize nazır ! çimento fabrikasının lojmanlarının hemen yanı başında anaannemin evinde kaldım 20 gün boyunca. gerçekten o alanda yapılacak bir düzenleme ve şehir hastanesi hem şehrin çehresini değiştirir hem de ulaşımın daha kolay olması halkı yormaz ! bunların beyni küçük olduğu için akyazı da ki potansiyeli hastane pastaneyle harcıyorlar !
                  d.dereye hastane olmaz.olması için terminal büyük sanayi demirkırlar çimento komple kalkması lazım..d.re komple işmerkezi,trabzonun karaköyü ...

bu arada çimento fabrikasının lojmanlarının hemen yanı başındaki hangi ev sizin
                  En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 17:07.
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Bazı arkadaşlarımız, Sağlık Bakanlığı Politikaları konusunda uzmanmış gibi konuşuyor.

Hastane yatırımı Trabzon'a gerekli mi değil mi, bunu bilmenizin imkanı yok.

Bu alanda çalışmayıp, "Şu kadar hastane var, ne gerek var!" tarzı yorumlar yapmak doğru değil.

Bilmiyoruz diyebilirsiniz, inanın bu kadar zor değil...

Akyazı'dan girip, sağlık bakanlığı politikalarını eleştirmek ilginç ve düşündürücü bir hal alıyor.

Konuşacaksak "Akyazı'ya bu hastanenin yapılması doğru mu, değil mi?" bunu konuşmalıyız.

Bence Akyazı'ya bu hastane yapılmamalı...

Burası çok değerli bir arazi! Özel projeleri hak ediyor.

Hastane pek ala başka yere yapılabilir.
                    Bence yanlış düşünüyorsunuz,ben inşaat ihale işi yapıyorum benim işim için kalkıp lokantacı akıl vermeye kalksa ben saygı duyarım çünkü devir değişti.Artık herkesin elinin altında internet var,sizin bildiğiniz kadar karşıdaki adamda biliyor.O konuda sen ne biliyorsun,ben daha tecrübeliyim,sen kenara çekil biz bu işlerden geliyoruz lafları bitti artık.

Yorum

• https://www.instagram.com/p/BDAs3XQQ2E9/

Bjk'in stadi da iyi oldu bence..
                      !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak bc_lazo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://www.instagram.com/p/BDAs3XQQ2E9/

Bjk'in stadi da iyi oldu bence..
                        Özellikle zemin için ne kadar çok uğraştılar, gerçekten muhteşem bir stadyum oldu. Bu arada bu stadyumda da görüldüğü üzere merdivenlere sarı boya şart değil.

Yorum

• Vay arkadaş neymiş bu hastane muhabbeti hastaneye bu kadar kafa patlayana kadar az da stad inşaatı hakkında açıklayıcı bilgi verseniz.yönetici arkadaş aç şuraya bi hastane formunda arkadaşlar rahatça içini dökse yani içimiz dışımız hastane oldu.adam istese yapar daaaa dönelim standımıza

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Fotoğrafta belirttiğim alandaki yapı çatının alt kısmındaki boşluğu çok iyi kapatmış. Bu tarz bir şey diğer tribünlere de uygulansa da kutu gibi bir stad görünümü olsa hoş olmaz mı sizce. Heralde bunu yapmanın bir mahsuru bir zorluğu da olmaz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            Stad konusuna geri dönersek şu bagsettiğim konuda ne düşünüyorsunuz. Hem rüzgarı da önler, tribün ısıtmasına katkısı olurdu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• hjhjh.jpg

Bu maratondaki localar ne kadar itici duruyo... Bütünlüğü bozmak için elimizden geleni yapmışız
                              Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• 12804619_1014529951953416_2112766664832733717_n.jpg
                                Membranlar beyaza dönüşücekse, aşağıya takılan paneller neden beyaz değil?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X