Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz burayı 30 milyon TL civarı dolgu masrafı harcayıp elimizde tutabilirdik. Üzerine de sonra gerekli imarları yapabilirdik. Kaldı ki devlet kıyı kanunu çıkartıp birçok yerde dolgu işlemi yaptı. Sırf Trabzonspor'a özgü değil. Ayrıca birçok yerde çok büyük spor yatırımları yapıldı. Trabzonspor ilk 10'a girer mi? Sanmıyorum. Şimdi stadımız yeni alana yapılıyor, tesislerimiz yapılıyor, Avni Aker ve şu an kullandığımız tesisleri ve belki başka tesisleri de bırakacağız.

O alana stad ve tesisler yapıldı, daha ne diye diğer kalan arsalar peşinde koşuyorsunuz diye soruluyor. Biz o alanı dolgu parasıyla elde tutsaydık hem dolgunun tümünü kullanacaktık, hem de Avni Aker'den olmayacaktık. Devlet her yere stad yapıyor. Bize yapmayacak mıydı? Benim asıl merak ettiğim bu hak devlete neden iade edildi? Hangi sebeple? Bunu çok merak ediyorum. Velhasıl bizim burda bir kaybımız var ve bu yüzden dolgunun henüz projelendirilmemiş yerlerinde de söz söyleme hakkımızın olduğunu düşünüyorum
    sadri sener zamaninda dogru hatirliyorsam 200milyona yakin meblaglardan bahsediliyordu sadece dolgu icin

ozaman baskanda burayi biz kendimiz yapamayiz demisdi ve yap islet devret sistemi icin birkac sirketlen görüsülmüstü
    onlarlanda anlasamayinca adam ben bosuna buraya kira ödemeyim , zaten yapacak gücümüzde yok demisti ve devlete geri teslim edilmisti

neyse devletin hersey eline gecince herseyin fiyati zamaninda denilenin yarisi kadar bilen degil
    artik ne hikmetse
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Devlet istese burayı Trabzonspor'a tekrar verir.Geçmişte yapılan hatalar her ne sebeple oursa olsun bazı şeylerin önüne geçemez...

Keza bazı partiler bunu dillendiriyorsa,hükümet de dillendirebilir.

Önünde engel yok devletin.

Ama niyet önemli....
      En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 12:25.
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hatırladığım kadarıyla o dönemler bir emlak vergisi muhabbeti dönüyordu.
        Tam detaylı olarak konuya hakim değilim ama gerekçe bu gösterilmişti,şartları nedir, ne değildir bilemiyorum tabi...
        Meblağı bilmiyorum ama Trabzonspor gibi dev bir kulüp geleceği düşünüp en kötü 1 Alanzinho eksik transfer yapar bu paraları ödeyebilirdi. Nedeni başka diye düşünüyorum. Ya bir an önce stadı yaptırmak ki hiç de öyle olmadı, ya da başka bilmediğimiz bir neden
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sadri sener zamaninda dogru hatirliyorsam 200milyona yakin meblaglardan bahsediliyordu sadece dolgu icin

ozaman baskanda burayi biz kendimiz yapamayiz demisdi ve yap islet devret sistemi icin birkac sirketlen görüsülmüstü
          onlarlanda anlasamayinca adam ben bosuna buraya kira ödemeyim , zaten yapacak gücümüzde yok demisti ve devlete geri teslim edilmisti

neyse devletin hersey eline gecince herseyin fiyati zamaninda denilenin yarisi kadar bilen degil
          artik ne hikmetse
          Evet gerçekten çok komik. 30-40 milyon TL'ye ihale edildi dolgu ama bize söylenen meblağ 200 milyon TL. Kim ortaya attı 200 milyon TL diye?
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Devlet istese burayı Trabzonspor'a tekrar verir.Geçmişte yapılan hatalar her ne sebeple oursa olsun bazı şeylerin önüne geçemez...

Keza bazı partiler bunu dillendiriyorsa,hükümet de dillendirebilir.

Önünde engel yok devletin.

Ama niyet önemli....
            spor kompleksi tarafi büyük ihtimal gsgm binasi disi zaten hepden verilecek dolgunun akcaabata bakan tarafini bize koklatmazlar
            cok zor
            simdi dolguda zamaninda bize verilen hakdan cok daha büyük alana yapildi, yani kafalarinda ilk basdan biseyler vardi ama hemen söylemiyorlar bence
            hastaneli afise baktiysan hastaneden sonra oraya daha 2 stad yapacak alan kaliyor
            oralar yesil alan olarak birakacaklarina inanan beri gelsin

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet gerçekten çok komik. 30-40 milyon TL'ye ihale edildi dolgu ama bize söylenen meblağ 200 milyon TL. Kim ortaya attı 200 milyon TL diye?
            bunu sadri senere soracaksiniz
            bütün projeye 500 milyon tl diyordular
            ozamanda dolgunun üzerinde yapisyalaniz bir stad vardi, okadar
            hatta bir hollandali sirket gelip incelemeler yapmisdi
            onlarda kurtarmaz deyip geri dönmüsdü

bir ara may tesislerini satip ulusoy tesislerine tasiniriz denmisti, dhmi bütcesinde orasi icin bisey ayirmadigi icin oda olmamisdi
            googleda arastirirsaniz detayli bulursunuz
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 12:41.

Ünal Karaman

Yorum

spor kompleksi tarafi büyük ihtimal gsgm binasi disi zaten hepden verilecek dolgunun akcaabata bakan tarafini bize koklatmazlar
              cok zor
              simdi dolguda zamaninda bize verilen hakdan cok daha büyük alana yapildi, yani kafalarinda ilk basdan biseyler vardi ama hemen söylemiyorlar bence
              hastaneli afise baktiysan hastaneden sonra oraya daha 2 stad yapacak alan kaliyor
              oralar yesil alan olarak birakacaklarina inanan beri gelsin
              Farkettim.O alanın yeşil alan olarak kalacağını düşünmüyorum.

Böyle bir alan doldurulduysa mutlaka para getirecek şekilde her santimetrekaresi değerlendirirlir,değerlendirilmesi de lazım bence.

Ha bunu devlet mi yapar,biz mi yaparız,kim yapmalı bilemem..
              Bundan kimler nemalanır o da muallakta tabi...

Bakalım,zaman ne gösterecek...
              Arafilboylu

Yorum

Farkettim.O alanın yeşil alan olarak kalacağını düşünmüyorum.

Böyle bir alan doldurulduysa mutlaka para getirecek şekilde her santimetrekaresi değerlendirirlir,değerlendirilmesi de lazım bence.

Ha bunu devlet mi yapar,biz mi yaparız,kim yapmalı bilemem..
                Bundan kimler nemalanır o da muallakta tabi...

Bakalım,zaman ne gösterecek...
                en uca bir 5 yildizli hotel yapilacagi deniliyordu
                kuzen maliyede trabzonda oldugu icin arasira böyle citlatiyor
                ama kesin bisey yok
                ama planlar var

Ünal Karaman

Yorum

• o kocaman yapıdan arda kalan yer varsa eğer ki bence proje kaba taslak yerleştirildi orda o kadar yer kalmaz, bence bu alan otel kesinlikle yapılmalı. ister trabzon yapsın ister rantçının biri yapsın beni ilgilendirmez parası olan bi adam oraya kaliteli bir 5 yıldızlı otel yapmalı.

eskiden belediyeler yeterki otel yapın diye yerlerini bedava verirdi bu insanlara ki şehre yatırım gelsin diye şimdi devir değişti otel zincirleri dünyanın parasını veriyor ihalelere girip en yüksek teklife göre yer sahibi oluyor.. o rant olayı öyle artık kolay değil parası olan rantı sağlıyor ama tek taraflı da değil hem devlet hem şehir hem de ihaleyi alan rant sağlıyor bundan..

o bahsettiğiniz boşluk umarım kalır ve umarım oraya dediğim gibi kaliteli bir otel ve kumsalı sosyal tesisleri bol bir alan yapılır..

Yorum

• O alana otel şart oğlu şart....

Novotel gibi deniz kenarında lüks bir otele daha ihtiyaç var...

Bu otel,misafir takımların da birinci tercihi olur zaten maç olduğu haftalar...
                    Arafilboylu

Yorum

• Ha,Serdar Atasoy adlı bir üyemizin önerileri vardı,arka sayfalarda.Tebessümle okudum.

Keşke öyle şeyler olsa ama malesef ne devleti yönetenlerde,ne de kulübü yönetenlerde böyle bir vizyon söz konusu değil...

Keşke olsa yalnız...
                      Arafilboylu

Yorum

en uca bir 5 yildizli hotel yapilacagi deniliyordu
                        kuzen maliyede trabzonda oldugu icin arasira böyle citlatiyor
                        ama kesin bisey yok
                        ama planlar var
                        Umarım bir otel yapılır o alana....
                        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          10 Yıl önce Sahilin doldurulmasına izin vermeyecek olan kimdir? (Akyazı projesine karşı çıkanlar, Stklar , Odalar, sizin gibi düşünmeyen halk vs)

Müsade etmezler dediğin kişiler kim sahiden?(cevap üstte)

Devlet bir yere yatırım planladığı zaman bunu engelleyemezsin kardeşim!(Niye? halk koyunmudur, devlet her istediğini yapabilirmi)

Vatandaşa bir zararı olmayacak projelere kimse karşı çıkmaz. Çıkamaz! (Sana göre zararı olmayan)

Devlet burayı sadece hastane yapacağım diyerek de doldurabilirdi.(Neden doldurmadı peki)

Buradaki araziler yine aynı değere sahip olurdu.(ozaman dolgudan önceki ve sonraki arazi fiyatlarını kıyaslayın)

Trabzonspor nedeniyle Akyazı Arazisi değerli değil. Trabzon'da düz toprak alanı yok! Hele ki sahilde hiç yok! Bu arazi o yüzden bu kadar değerli.(Bende böyle birşey demedim zaten)

Her şeyi Trabzonspor'a yormanıza gerek yok.(Yorarım benim önceliğim Trabzonspor, burasıda BMN forum)

Ayrıca buradaki arazilere tamamen kamu yatırımları yapılıyor.(Göreceğiz,Ayrıca TS kamu kuruluşu değildir)

Kimseye peşkeş çekilmiş bir şey yok ortada! (Çekilecek)

Akyazı yamaçlarının satılmasını diyorsanız. O bölge ile ilgili bir bilgim yok.(Hiç ilgilenmiyorum)

Özel mülk ise zaten bir ranttan söz edemeyiz. Belediye ve devlet arazisi ise ve birilerine ucuz fiyatlarla satılmışsa bir ranttan bahsedebiliriz.(Hiç ilgilenmiyorum)

Ezbere konuşup rant muhabbetleri yapmaya gerek yok.
                          (Şu anda oy rantı var, Daha sonra da nakit rantı olacak.Ezberim çok kötüdür)

Baştan beri söylediğim tek şey şu
                          Bu alan Trabzonspor a verilsin.Burada aksini savunanların söylediği şey ise İktidar yapmışsa doğru yapmıştır.
                          İşte taraftar budur.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o kocaman yapıdan arda kalan yer varsa eğer ki bence proje kaba taslak yerleştirildi orda o kadar yer kalmaz, bence bu alan otel kesinlikle yapılmalı. ister trabzon yapsın ister rantçının biri yapsın beni ilgilendirmez parası olan bi adam oraya kaliteli bir 5 yıldızlı otel yapmalı.

eskiden belediyeler yeterki otel yapın diye yerlerini bedava verirdi bu insanlara ki şehre yatırım gelsin diye şimdi devir değişti otel zincirleri dünyanın parasını veriyor ihalelere girip en yüksek teklife göre yer sahibi oluyor.. o rant olayı öyle artık kolay değil parası olan rantı sağlıyor ama tek taraflı da değil hem devlet hem şehir hem de ihaleyi alan rant sağlıyor bundan..

o bahsettiğiniz boşluk umarım kalır ve umarım oraya dediğim gibi kaliteli bir otel ve kumsalı sosyal tesisleri bol bir alan yapılır..
                            staddan sonra 2. hastane , gerisine neler yapilabilir hesapla

Ünal Karaman

Yorum

• otel,avm, yabancı okul mantıklı geliyor bana.
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Projenin son hali böyle bisey olacak sanirim
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X