Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi ne kadar boşluk olursa olsun o koltukların üzerine çıkılacağına emin olabilirsin
    Aynen katılıyorum. Arkadaşlar 8-10 kişi toplanıp omuz omuza verecekler. Öyle bir meydan olmadığına göre kimisi betonun üzerinde, kimisi de koltukların üzerinde omuz omuza verecekler. Maksat koltukların üzerine çıkmak değil mi?!

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yahu iyice saçmaladınız. Kale arkalarına eski koltuk koyalım diyenler ne yaşıyor anlamıyorum. Yeni bir stad yapılıyor ve kale arkasına eski koltuk koyulacak öyle mi ? Niye ? Siz çekirdekçi seyirciler, sizi ayağa kaldırmaya çalışan taraftarlardan rahatsız olduğunuz ve gereksiz, kültürsüz bulduğunuz için mi ? Taraftar gruplarının koltuk üstünde zıplamasına bulduğunuz çözüme bakın, yazık size. Orda oturanlardan en az 1-2 kişi mutlaka tanıdığınız, arkadaşınız yada akrabanızdır. Eğer seyirciyseniz evinizde oturup ligtv den maçınızı izlersiniz. Yok illa stada gideceğim derseniz de bağıran, kendini tutamayan, gol sevincini abartan taraftara da biraz saygınız olsun. Koltuk üstünde zıplamak hoş birşey değil tabiki ama bunun çözümü kesinlikle eski koltuk koymak olamaz. !!
      Çözüm öneriniz varsa lütfen söyleyiniz.

Passolige zimmetlenmesi mantıklı ama adam "ben kırmadım kardeşim, başkası benimkini de kırdı" derse ne diyeceğiz? Kameralardan tek tek koltukları kıranların izini mi süreceğiz? "Sen 5 koltuk kırdın ver 500 lira" mı diyeceğiz? Ya da "koltuk kıranı bir daha maça almayacağız" mı diyeceğiz?

Bunları ciddi ciddi soruyorum. Adamlar sorunca söyleyecek bişeyim olsun diye çabalıyorum.

Yani şu koltuğun önündeki boşlukta zıplamak yerine koltuğun üstünde zıplamanın sosyolojik analizini yapabilecek bir arkadaş var mı bilemiyorum, tartıştığımız konuya bakın... Gülelim mi ağlayalım mı? Ağlayalım bence...

Yorum

• bunun önlemi oraya eski tip koltuk takmak değil. zaten kimin hangi koltukta oturduğu artık nt şekilde belli. kameraya falan da gerek yok. senin oturduğun koltuk kırıldı mı kardeşim. parasını ödeyeceksin. o adam bi kere ödesin onun parasını, bırak üstünde zıplamak, kimse yanına yaklaşıp zeval vermesin diye dikenli telle çevirir etrafını. kimin kırdığı önemli değil. toplu iğne değil ki, sahip çıkamayasın. iş para vermeye gelince en holiganı bile kendini eri çeker. koltuğuna ship çıkacaksın. adam ısrarla senin koltuğuna zarar mı vermeye çalışıyor. çağırırsın güvenliği, kamerayla tespit edilir. cezasını o adam öder.

benim anlamadığım olay şu. koltuk üstünde zıplamanın olayı nedir yani? 5 cm daha fazla yükseğe zıplamak ya da 5 cm daha fazla yaylanınca ne oluyo? zıplayıp zyıplayıp tv uydusu gibi atmosfere mi yerleşiliyo. sen 5 cm daha fazla zıplayınca takım daha mı iyi oynuyo. yayla kadar alan var orada. istediğin kadar zıpla işte. illa neden bu koltuğun üstünde zıplicam ısrarı?

evde çocuğunuz yatağınızın, kanepenizin üstünde o kadar zıplayıp, abanınca aferin oğlum mu diyorsunuz?
        En son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 09:23.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çözüm öneriniz varsa lütfen söyleyiniz.

Passolige zimmetlenmesi mantıklı ama adam "ben kırmadım kardeşim, başkası benimkini de kırdı" derse ne diyeceğiz? Kameralardan tek tek koltukları kıranların izini mi süreceğiz? "Sen 5 koltuk kırdın ver 500 lira" mı diyeceğiz? Ya da "koltuk kıranı bir daha maça almayacağız" mı diyeceğiz?

Bunları ciddi ciddi soruyorum. Adamlar sorunca söyleyecek bişeyim olsun diye çabalıyorum.

Yani şu koltuğun önündeki boşlukta zıplamak yerine koltuğun üstünde zıplamanın sosyolojik analizini yapabilecek bir arkadaş var mı bilemiyorum, tartıştığımız konuya bakın... Gülelim mi ağlayalım mı? Ağlayalım bence...
          Bilmiyorum kale arkasında hiç maç izledin mi ? O koltuklar eskidi ve üzerine 1 kez basıldı sonra arkası geldi. O koltuklar öyle piski üzerine kimse oturamıyor artık. Ben oturunca bile koltuğun üst kısmına oturuyorum herkes gibi. kimse içine oturamıyor. O yüzden üzerine basılıyor. Taraftarımız o kadar da görmemiş değil. O koltuklar artık koltuk olmaktan çıktı. Yeni stadımızda kimsenin kolay kolay koltuk ezeceğini sanmıyorum. Bunu yapanı linç ederler zaten siz rahat olun.
          Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Millet koltuğun üst kısmına niye oturur anlamış değilim. Maç başlamadan, çekirdek çitletirken bile adamlar koltuğun üst kısmına oturuyor. Afedersiniz, kıçımızı geniş geniş oturtmak varken niye kıçımıza işkence çektiririz anlamış değilim. Etrafımıza karşı "Ben malın önde gideniyim!" demeye mi getiriyoruz olayı?

Yorum

• Gelecek sezonun ilk maçına yetişmeyecek gibi bir his var içimde, umarım yanılırım .
              .

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bilmiyorum kale arkasında hiç maç izledin mi ? O koltuklar eskidi ve üzerine 1 kez basıldı sonra arkası geldi. O koltuklar öyle piski üzerine kimse oturamıyor artık. Ben oturunca bile koltuğun üst kısmına oturuyorum herkes gibi. kimse içine oturamıyor. O yüzden üzerine basılıyor. Taraftarımız o kadar da görmemiş değil. O koltuklar artık koltuk olmaktan çıktı. Yeni stadımızda kimsenin kolay kolay koltuk ezeceğini sanmıyorum. Bunu yapanı linç ederler zaten siz rahat olun.
                Pislendi diye mı kimse oturamıyor ? Hayır genelde fantazi ve yüksek olmak için oturmuyor millet ben de kale arkasında izliyorum ve sürekli oturuyorum ama bezle siliyorum ama gazete koyuyorum ve emin ol senin dediğin gibi değil en az yarı yarıya koltukta oturan insan var. Ben oturuyorum önümdeki adam sırt kısmında oturmuş sahayı göremiyorum uyarıyorum diyo rahat göremiyorum. Abi insanların kafası değişmedikten sonra padişah koltuğu koy onu da hallederler..

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bunun önlemi oraya eski tip koltuk takmak değil. zaten kimin hangi koltukta oturduğu artık nt şekilde belli. kameraya falan da gerek yok. senin oturduğun koltuk kırıldı mı kardeşim. parasını ödeyeceksin. o adam bi kere ödesin onun parasını, bırak üstünde zıplamak, kimse yanına yaklaşıp zeval vermesin diye dikenli telle çevirir etrafını. kimin kırdığı önemli değil. toplu iğne değil ki, sahip çıkamayasın. iş para vermeye gelince en holiganı bile kendini eri çeker. koltuğuna ship çıkacaksın. adam ısrarla senin koltuğuna zarar mı vermeye çalışıyor. çağırırsın güvenliği, kamerayla tespit edilir. cezasını o adam öder.

benim anlamadığım olay şu. koltuk üstünde zıplamanın olayı nedir yani? 5 cm daha fazla yükseğe zıplamak ya da 5 cm daha fazla yaylanınca ne oluyo? zıplayıp zyıplayıp tv uydusu gibi atmosfere mi yerleşiliyo. sen 5 cm daha fazla zıplayınca takım daha mı iyi oynuyo. yayla kadar alan var orada. istediğin kadar zıpla işte. illa neden bu koltuğun üstünde zıplicam ısrarı?

evde çocuğunuz yatağınızın, kanepenizin üstünde o kadar zıplayıp, abanınca aferin oğlum mu diyorsunuz?
                  Keşke senin kadar iyimser olabilsem kardeşim. Yani stad öyle mantıksız bir ortam ki, sen koltuğuna sahip çıkmaya kalkarsan koltuğunun kırılmasını önleyemez üstüne bi de dayak yersin.

İkinci paragrafında senin de parmak bastığın ruh hali bu.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayri Gür'e hiç gittin mi kardeşim? Sıfır kilometre, gıcır gıcır koltuklar, çok afedersiniz "içine ettiler". Malesef taraftarımızın bir kısmı net bir şekilde "görmemiş".

Neyse daha fazla konuşmak istemiyorum bu konu hakkında. Sadece elle tutulur bir çözüm önerisi olursa yönetime iletmek için sizlere açtım konuyu.

Passolige zimmetleme konusunu (her ne kadar çekincelerim olsa da) ileteceğim yönetime.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu resimden anladığım kadarıyla koltuğun üzerine çıkıp tepinmeye gerek yok. Çünkü koltuk katlanınca yaklaşık 60 cm lik boş alan oluşuyor ve bu boş alan bir insanın rahatlıkla ayakta durmasına, atlayıp, zıplamasına yetecek genişlikte. Bu konuyu tartışmanın ne kadar gereksiz olduğunuda anlamışsınızdır artık.

Can çıkar huy çıkmaz maalesef, taraftar gruplarının olacağı yerde bence de eski tip koltuk konulmalı, bir iki maç bile dayanmaz taraftar gruplarına bu koltuklar.

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bildiğin korozyona uğramış umarım sıkıntı çıkarmaz.

Çok zor değildi muhafazalı yerlerde bunları örülüp inşaat için hazırlanması.
                        Yalnız bu fotoğraf Vodafone Arena'dan.

Yorum

• İlk olarak Üzeyir Gönül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Millet koltuğun üst kısmına niye oturur anlamış değilim. Maç başlamadan, çekirdek çitletirken bile adamlar koltuğun üst kısmına oturuyor. Afedersiniz, kıçımızı geniş geniş oturtmak varken niye kıçımıza işkence çektiririz anlamış değilim. Etrafımıza karşı "Ben malın önde gideniyim!" demeye mi getiriyoruz olayı?
                          Çünkü koltuğun oturulacak kısımları malesef çok pis.elinde gazetesi olan serip oturuyor olmayan mecbur üst kısma oturuyor.koltuklar her maç sonrası temizlense bu tür sıkıntı olmaz..
                          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• arkadaşlar şu koltuk işinde saçmalıyorsunuz

aklınız eski koltuklarda sanırım yeni katlanabilir koltuklarda nerenin üzerine çıkacaksın akropat olman lazım
                            @ okşoholu

Yorum

• koltuklara çıkıp tepinen kesim taraftar grupları oluyor zaten.

gruplar dışında koltuğun canına okumak niyeti olan insan sayısın tek tük.

grupların liderleriyle konuşulup halledilebilecek bir olayı çok büyütüyoruz gibime geliyor.

bir hasar verdiklerinde muhattaplarının o grubun liderleri olduğunu söylersin en basitinden. o kişi de grubuna hakim olur, yoksa uygulanacak yaptırımlara katlanacağını bilir.

Yorum

• Grup liderleri uyarılır olur biter arkadaş ne büyütüldü bu olay sen koy yeni koltuğu kırarlarsa parasını alırsın nerde kim oturuyor belli olmadı kombinelerini iptal edersin.Eski koltuk koyunca bunları kırabilirler izin var gibi bir düşünce oluşuyor ki çok yanlış.Bu stat konforlu ve nezih bir ortamın oluştuğu bir stat olacak inşallah medeniyetsizler için çözüm üretmek yerine eğitmeli ya da dışlamalıyız.
                                En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 01.12.2014, 12:18.
                                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X