Abi biraz daha avrupa tarafından yabancı kökenli olması lazım. Mesela Yerleşke kelimesi biraaz kulak tırmalarken. Kompleks daha olağan geliyor. Yani şunun için bile ajans tutulabilir veya bir kurul oluşturulabilir ama bizim kulübün yapacağını söyleyeyim:
Hüseyin Avni Aker Spor Kompleksi
Swarovski Arena (ki oda olursa)
kaynagin linkini atarmisin
merak ettim bir okuyim
wolfsburg gibi takimlarin dolmuyor hepden
bayern münihinde cogu zaman hepden dolmuyor
tam dolu sezon boyunca oynayan bir bvb var
benim bildigim
Bir seneye yakin bir zaman önce gazetede yaziyordu o yüzden malesef link
atamam. Geride biraktigimiz sezon denk geldigim tüm maclarda tüm stadyumlar
tam doluydu. Köselere kadar incelemedim tabiki ama hatta yanimdaki kisiyle
bile konusup bizim ligimizin 50 sene sonra bile bu doluluk oranlarini
yakalayamayacagini konusmustuk.
Benimde kücücük bir ricam olacak mümkünse, sadece su Kaleleri ücgen sekli degilde, Ingilterede veya suanki stadimizda oldugu gibi fileleri arkaya dogru düz sekilde uzanan tipden yapabilirmisin. Bu filelerle kaleler böyle yeni bir stadyuma yakismiyor. olmassa da canin sagolsun, sadece sorayim dedim
Benimde kücücük bir ricam olacak mümkünse, sadece su Kaleleri ücgen sekli degilde, Ingilterede veya suanki stadimizda oldugu gibi fileleri arkaya dogru düz sekilde uzanan tipden yapabilirmisin. Bu filelerle kaleler böyle yeni bir stadyuma yakismiyor. olmassa da canin sagolsun, sadece sorayim dedim
Malum arkadas vakti zamaninda her hafta stadyum insaatinin fotograflarini ceken f1bekir nickli arkadasa da bir iki hafta fotograf cekmeyince atip tutuyordu. Maalesef bazilarimiz muhalif olmayi gorev addetmis kendilerine.
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Arkadaş hoşuna gider gitmez, belki marazeren bazen ters cevap veriyor , ego kasiyor ama adam karşılık almadan yönetim de dahil kimsenin yapmadığı bu işi yapıyor, Trabzonspor lu olmasa da en azından işine saygı duymak gerekir bence
Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu forumda bilgisi olan, emegi olan, birseyler icin ugrasan kim varsa hak ettigi degeri görmüyor. Cok bilmis cok insan var, birsey istedigi gibi olmadigi icin karalama kampanyasi yapanlarda var. Yazik cok yazik, alkislamayi ne zaman ögrenecegiz? Yapici elestiriyi ne zaman ögrenecegiz?
Yorum