Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayak mesafesi ve stadın dikliği koltukların tepesine oturmayı engelleyecektir zaten. Çekirdeğe yapacak bir şey yok
    Zalımuslar icin bunun engel olacağini sanmiyorum.

Yorum

• Ryamda yeni stadda ilk maça çıktığımızı gördüm ama aynn avni akerde 8 bin kişiye oynuyormuş gibi yine stad bomboştu. İnşallah o stadı doldurur her zaman. Bjk nın 33 bin kombine sattığını düşünürsek biZim de en az o kadar satmamız lazım ki bu takım arkasında bir güç olduğunun bilincinde olsun ona göre top oynasın.
      HAYATIMA ANLAM YÜKLENİYOR...LOADİNG...%61...

Yorum

• İlk olarak gökçay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ryamda yeni stadda ilk maça çıktığımızı gördüm ama aynn avni akerde 8 bin kişiye oynuyormuş gibi yine stad bomboştu. İnşallah o stadı doldurur her zaman. Bjk nın 33 bin kombine sattığını düşünürsek biZim de en az o kadar satmamız lazım ki bu takım arkasında bir güç olduğunun bilincinde olsun ona göre top oynasın.
        Ben rüyamda görmedim ama Akyazı'da Biz Dar Sokaklarında'yı tüm stat söylerken hayal ediyorum sürekli
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi koltuk dizilimi nasıl olacak hangi şekilde düz mü dalga mı tam takip edemedim?!
          bordo mavi dalgalı degrade
          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Şu stadda kupa kaldirdigimizi düşünebiliyor musunuz mükemmel

Yorum

• Naçizane önerimdir

Akyazıya hastane yerine Trabzondaki merkez liseleri toplasalar ve büyük bir lise kampüsü yapsalar ama boş verin buraya oteller avm ler ve eğlence merkezleri yapmak lazım buranın canlı bir yer olması lazım Trabzonun nefes alabileceği bir yer olması lazım
              @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Takılan koltuklarda Trabzonspor logosu yok. Logo eklenecek mi?
                [ATTACH]10353[/ATTACH]
                Koltuklarin bazilari koyu bordo mu bana mi oyle geliyor?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Şu salihin kırmızı kart gösterdiği anı heykelin önünde yazan yazıyı bilen varmı

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

renk koru degilsem, banada oyle geldi. Bazi koltuklarin bordo digerlerine gore daha koyu
                      u will need justice at the end..

Yorum

• gerçekten çok güzel oluyor stadımız eksikleri hataları olsada iyi görünüyor.
                        koltuk renkleri bu açıdan çok iyi görünüyor.
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak dante tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Güneş vurdukça gerçek rengine dönecekmiş [emoji6] şaka.ama belki güneş yansımasından kaynaklanabilir.

Yorum

• Kolktukların üzerinde amblem yok acaba sonradan mı yapılacak ...
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• asfalt dökülüyor
                              via hasan tüncel
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• firmanin bkj icin yaptigi filme bakarsak koltuklara logo fabrika ortaminda isleniyor, sanirim bizimkinde olmamasinin nedeni tercih edilmemis.

bu arada cidden bjk icin iyi is cikarmis firma, adamlarin vip koltuklarinin arkasinda tv falan var mesela bizimki ise o kadar özenli durmuyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X