fanatik devri zamanında bana çok muhalefet yaptı tartıştı onun yorumuna helal dedim(kompleksim yok) benden o kadar nefret ediyorki helal dedim forumdan çıktı
fatih ç renkdaşım sana dürüstçe bir soru sorucam dürüstsen sende dürüstçe cevapla bu forumda neden yemin billah etmişçesine akyazı stadını savunuyorsun bir kere bile demiyorsun ya şu stadın şurası şöyle olsaydı muhalefet fikre karşı hemen saldırıya geçiyorsun yani yanlış anlamada seni tokinin elemanı yada başkanın adamı yada iktidarpartisinin adamı gibi görmeye başladım bir kere şu stadı eleştirmedin.
Tabiki ben aslında Ak parti Trabzon 61. bölge Milletvekili adayıyım.! Nasılda anladın bunu oysaki o kadar da gizli yürütüyordum çalışmalarımı hayret.
İşin şakası bir yana bu başlıkta ben yemin billah stadyumu savunmuyorum. Benim mesajlarımın 1300' e yakını inşaatla alakalıdır. 100 adeti gırgır şamatadır. Geri kalan 150 adetinde 100'ü diğer başlıklardır. Son 50 tanesi de sana yazılmıştır kıymetini bil
Burada sen beğenmiyorsun diye ben beğenmeyeceğim diye bir kural yok haksızmıyım.? Ronin sevmedi bende onun gibi mi düşüneyim (yani sen) . Burada sayfalarca yok locasıydı yakınlığıydı vb. gibi bir sürü konu tartışıldı ve tartıştık. Sen sevme bu stadyumu ben hataları da olsa seviyorum ama körü körüne savunmuyorum. Şimdi ben yatıyorum sana iyi uykular
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 25.05.2015, 02:02.
Tabiki ben aslında Ak parti Trabzon 61. bölge Milletvekili adayıyım.! Nasılda anladın bunu oysaki o kadar da gizli yürütüyordum çalışmalarımı hayret.
İşin şakası bir yana bu başlıkta ben yemin billah stadyumu savunmuyorum. Benim mesajlarımın 1300' e yakını inşaatla alakalıdır. 100 adeti gırgır şamatadır. Geri kalan 150 adetinde 100'ü diğer başlıklardır. Son 50 tanesi de sana yazılmıştır kıymetini bil
Burada sen beğenmiyorsun diye ben beğenmeyeceğim diye bir kural yok haksızmıyım.? Ronin sevmedi bende onun gibi mi düşüneyim (yani sen) . Burada sayfalarca yok locasıydı yakınlığıydı vb. gibi bir sürü konu tartışıldı ve tartıştık. Sen sevme bu stadyumu ben hataları da olsa seviyorum ama körü körüne savunmuyorum. Şimdi ben yatıyorum sana iyi uykular
bende yatar dostum bu konuşmalar gelip geçici hepimiz aynı gemideyiz hadi iyi uykular sanada banadabu arada abdulkadir geylaninin bir kitabı var onu okuyorum herkese tavsiye ederim.
Ne desek tartışacak yer arıyor çoğu renktaş,
o sebeple eller hava da yaklaştım,
bu benim olmasını istediğim,
yok bordo olursa da sorun etmem i keskin belirttim ki maraz çıkmasın istedim
baksana abd iç savaşının mavi ve gri si gibi burda da bordo ve maviciler olduk,
sonumuz hayır ola inşallah
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
fanatik devri zamanında bana çok muhalefet yaptı tartıştı onun yorumuna helal dedim(kompleksim yok) benden o kadar nefret ediyorki helal dedim forumdan çıktı
Ne adamsın ya,senden kim nefret edebilir,bu sempatikliğinin kıymetini bil.Fazla zamanım yoktu biraz baktım,bir iki yorum yaptım çıktım sana öyle denk gelmiş.
Bak ben de stadın yanına hastane yapılmasını saçma buluyorum ve özellikle stad başlığında her hangi bir konuda seninle aynı düşünmek büyük bir şans,yoksa kabus gibi oluyor.
Gs'nin stadyumu tek renk bordo... Bu açından tek renk mavi olmasını daha çok isterim...
Kırmızı değil mi koltukları?
Neyse eğer size bordo gibi geliyorsa sırf bu sarı çakallara rengimizi kaptırmamak için bile stadımızı bordo yapmalıyız.Kimse bize stadımızı bordo yapmışsınız diyemeyeceğine göre hırsız sarı çakallar düşünsün bunu.
Bana Mavi çok ferah Bordo ise tek başına çok sıkıcı boğucu bir renk geliyor. Ben oldum olası degrade tribünleri sevmisimdir. Kadir Has biraz fazla renkli ama olsun. Zaten bizim renklerimizin güzelliği uyumundan geliyor.
Formada dahi bir renk diğerine fazla üstünlük kurdu mu rahatsız oluyoruz. O yüzden bu dengeyi bozmaya lüzum yok. Biraz bordo agirlikta dengeli bir dağıtım yapılırsa çok güzel olur. Çünkü stat mimari yapısıyla da tek tip olmaya uygun değil gibi geliyor bana. Bordo tek başına yakışmıyor bana kalırsa. Bir lacivert değil bu konuda .
Kadir Has bence felaket. İnanılmaz derecede itici geliyor bana koltuk renklerinin her birinin farklı ve uyumsuz renklerde olması. Böyle rezil bir şey görmedim.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Kırmızı değil mi koltukları?
Neyse eğer size bordo gibi geliyorsa sırf bu sarı çakallara rengimizi kaptırmamak için bile stadımızı bordo yapmalıyız.Kimse bize stadımızı bordo yapmışsınız diyemeyeceğine göre hırsız sarı çakallar düşünsün bunu.
Vallahi kırmızı da olabilir ama sanki bir koyu kırmızılığı var...
Adamlar günden güne bordoya kayıyor sanki...
Açıkçası mavi olmasını açık bir renk olması nedeniyle tercih ediyorum ben. Bordo kullanılırsa göze biraz karanlık geliyor...
Tabi bu şahsi bir tercih. Merakla bekliyoruz sonucu...
Son olarak şunu belirteyim, Kayserispor'un stadyumu gibi renk cümbüşü olmasın yeter aslında...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.” Malik bin Dinar
Vallahi kırmızı da olabilir ama sanki bir koyu kırmızılığı var...
Adamlar günden güne bordoya kayıyor sanki...
Açıkçası mavi olmasını açık bir renk olması nedeniyle tercih ediyorum ben. Bordo kullanılırsa göze biraz karanlık geliyor...
Tabi bu şahsi bir tercih. Merakla bekliyoruz sonucu...
Son olarak şunu belirteyim, Kayserispor'un stadyumu gibi renk cümbüşü olmasın yeter aslında...
Kayseri gibi kesinlikle olmamalı,bir stadı ancak böyle rezil edebilir bir koltuk düzeni.Stad ilk günden beri varla yok arasında,sahaya etkisi olumsuz manada bence var.
Mavi istenmesini de açıkcası anlamıyorum.Kendimize Karadeniz Fırtanası diyoruz,rakiplerin üzerine kabus gibi çökeceğiz bu stadla birlikte diyoruz ama koltukları açık mavi gibi dingin bir renk yaparsak tezat olmaz mı?
Futbol gibi özü mücadele ve sertliğe dayalı bir oyunda,ev sahibi avantajını ele geçirmek için en önemli kozlardan biri de stad ambiansı,yağmurlu günlerde Avni Aker'deki bordo yapmurlukların oluşturduğu ortamı da hatırlayın.
Rakipleri boğmamız gereken bir ortamı dingin bir renge çevirmek önce stada gelen taraftarı uyuşturur bence.
En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 25.05.2015, 09:48.
Ne desek tartışacak yer arıyor çoğu renktaş,
o sebeple eller hava da yaklaştım,
bu benim olmasını istediğim,
yok bordo olursa da sorun etmem i keskin belirttim ki maraz çıkmasın istedim
baksana abd iç savaşının mavi ve gri si gibi burda da bordo ve maviciler olduk,
sonumuz hayır ola inşallah
Kesinlikle bordo olmalı. Gök,deniz mavi stadda bordo olsun. Bordo- Mavi.
edit:Şöyle hafif hem koltukları hem denizi hem gökyüzünü alabilecek bir foto düşünün. Uyum olur.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
* Koltuklar turuncu renkte olursa sakın şaşırmayın
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Yorum