Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzelim proje nereden nereye geldi şaşırmamak elde değil ... Hayırlısı olsun demekten başka yapılacak bişey yok bu saatten sonra.

Malesef kulübe yedirmediler o arazileri ; olursa koskoca kompleksten tek kazancımız isim hakkı olacak ondan da beklentilerin altında bi mebla alınacak gibi gozukuyor ...
    aslında şaşırmamak lazım ne olsa yüzde 70 cepte .al lan sana sadece stad antrenman tesiside yok kulüp binasıda hepsi benim dense yetmişciler haklısn ağam babam derler. koyun psikolojisinde ünlü bir araştırmacı gözlemlemiş (koyunlar düşünmüyor sadece içgüdüleriyle hareket ediyor diye) neyse gözlemlemiş yüz tane koyun sürü halinde gidiyor en baştaki koyun uçurumun kenarına geliyor ve atlıyor arkasından gelenler düşünmediği için sorgulamadığı için içgüdüleriyle hareket ettiği için tek tek arkasından atlıyor) bu hikayeyide öylesine anlattım işte.

Yorum

Hastane az daha assagiya kaydirilirsa (yer var gibi duruyor) alan biraz daha buyur bi kac sey yapilabilir ...
      Ne bileyim alt tarafin oraya bi avm falan deniz kiyisina da helikopter pistli bi otel olabilir de onu bile cok gorurler bize
      sen(ben biz)hakkını aldın renkdaş bir stad(kiralık) 7 antrenman sahası ve bir kulüp binası başkada bir hakkın yok.dikkat ette onlarıda kaybetme bellimi olur belki antrenman sahası 4 e filanda düşebilir.

Yorum

Projenin son hali böyle bisey olacak sanirim
        sen korkma rantyazi olarak adlandirdigin yerin ranti nuri albayrak zamaninda paylasildi
        isleve sokmayi bekliyorlar sadece
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu denize sifir yerdeki yolu gördünüz mü? Hey allahim sen bana sabır ver..
          !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

Şu denize sifir yerdeki yolu gördünüz mü? Hey allahim sen bana sabır ver..
            naabalım kardeş ufkumuz o kadar hala köyümüzün yolu yok bana sorarsan yol hastaneden de önemlidir )))
            En son oksoholu tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 08:19.
            @ okşoholu

Yorum

• Orada bir hastane olması, insan yoğunluğunun çok fazla olacağı bir bölgede bence gayet mantıklı. Neden karşı çıkılıyor anlamıyorum?

Yorum

• Bu hastane projesi kesin bizim 'dahi'(!) belediye başkanının işidir.
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bundan 10 yıl önce, sahili doldurup üzerine Hastane, avm, terminal yapacağız denseydi kimse buna müsaade etmezdi.
                  Peki ne yaptılar ''Trabzonspora stadyum yapacağız'' diyip her türlü çıkarlarını yine Trabzonspor üzerinden ranta çeviriyorlar.
                  Trabzonspor bu ülkeye ne zenginler, ne milletvekilleri, ne bakanlar kazandırdı.Kazandırıyor.

Ha bu arada siyaset İHO yu gözden çıkardığı için bu rantı o da yiyemeyecek.Çünkü şike davasından vazgeçmedi.Tek yaptığı doğru sonu olacak.
                  İşte taraftar budur.

Yorum

• Ordu-Giresun havalimanından sonra Rize-Artvin arasına da bir havalimanı düşünülüyor. Trabzonspor tesislerini devlet istimlak edecekti, Trabzon havalimanı genişleme planından ötürü. Ama bu kararlardan sonra bu satış yatabilir.
                    En son Travelair tarafından düzenlendi; 28.05.2015, 10:37.
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• olay aslında çok net trabzonun ağababaları yatırımı canları nereyi isterse oraya yapıyor saçmalık trabzon akçaabattan ibaret değildir o stadın oraya yapılmasıda çok büyük bir hata ortak bi noktaya yapılmalıydı yani o hastaneye yada stada gidecek vatandaş sadece trabzonun batı tarafından değil tamamen kişilerin şahsi çıkarları uğruna yapılıyor herşey akyazıdaki stad kolay kolay dolmaz neden mi çaykaradan dolmuşla gelen bir vatandaş 1 maça gelmesi için tüm gününü heba etmesi lazım böyle bir saçmalık yok

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak UNiVeRSeLoRD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Projenin son hali böyle bisey olacak sanirim
                        Oraların komple Kel Faruk tarafından satın alındığını duymuştum.
                        Milli Takımım TRABZONSPOR
                        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oraların komple Kel Faruk tarafından satın alındığını duymuştum.
                          ben daha demokratik dahilimin oldugunu duymusdum
                          göreceguzz

benzinlik hakkini kulübe vermeleri bence önemli
                          karstadt benzeri hiper market amerikan porsiyonu satislari sunan
                          klasik para getiren seyler iste
                          okadar yesil alanda bence harika paintball alani kurulur
                          bizim insanimizda öyle oyunlara bayilir, araplarda sever

arka sayfalardada daha neler neler yazmisdik
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ordu-Giresun havalimanından sonra Rize-Artvin arasına da bir havalimanı düşünülüyor. Trabzonspor tesislerini devlet istimlak edecekti, Trabzon havalimanı genişleme planından ötürü. Ama bu kararlardan sonra bu satış yatabilir.
                            stadla ilgili degilde bu yazdığınla ilgili bir şey sorucam.şimdi trabzon havalimanını öncden artvine giden rizeye giresuna orduya filan gidenler tarafından kullanılıyordu şimdi orgi yapıldı ordu giresuna giden vatandaşları kaybettik şimdi rize -artinde yapılırsa onlarıda kaybedicez uçuş sayısında yolcu sayısında en az yüzde 50 kaybımız olucak.bizimkaradenizde bir özelliğimiz ağırlığımız vardı karadenizin başkentiydik.galiba birde rizeye yatırım adası liman filan yapılıyor.bütün bunlar bizim alehimize değilmi biz basit sıradan bir kente doğru emin adımlarla gitmiyormuyuz.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              stadla ilgili degilde bu yazdığınla ilgili bir şey sorucam.şimdi trabzon havalimanını öncden artvine giden rizeye giresuna orduya filan gidenler tarafından kullanılıyordu şimdi orgi yapıldı ordu giresuna giden vatandaşları kaybettik şimdi rize -artinde yapılırsa onlarıda kaybedicez uçuş sayısında yolcu sayısında en az yüzde 50 kaybımız olucak.bizimkaradenizde bir özelliğimiz ağırlığımız vardı karadenizin başkentiydik.galiba birde rizeye yatırım adası liman filan yapılıyor.bütün bunlar bizim alehimize değilmi biz basit sıradan bir kente doğru emin adımlarla gitmiyormuyuz.
                              O kadar kayıp olmaz.....

Trabzon,bölgenin dinamosu.Çalıştığım sektörle ilgili bazı firmalar bile Trabzon'da şube açmaya başladılar.
                              Trabzon havalimanı daha da büyütülmeli.

Or-Gi yolcu sayısını çok fazla etkilemeyecektir...

Neyse konumuz bu değil...

Konu dağılmasın....
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak ilker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O kadar kayıp olmaz.....

Trabzon,bölgenin dinamosu.Çalıştığım sektörle ilgili bazı firmalar bile Trabzon'da şube açmaya başladılar.
                                Trabzon havalimanı daha da büyütülmeli.

Or-Gi yolcu sayısını çok fazla etkilemeyecektir...

Neyse konumuz bu değil...

Konu dağılmasın....
                                ok adminim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X