Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kaos arena

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yerli kimde var o kadar para
      bjk 8 milyon dolar alacak vodafone'dan senelik.

bize kaç para verirler sence? senelik 10-15 milyon dolarlar dönüyor burada da o yüzden sordum.

senelik 5 milyon dolar civarı bir sözleşme olur en fazla , onu da verecek şirket çıkabilir bence.

Yorum

• Kendi fikri ile farklı olan fikirle alay etmek bizim genetik özelliğimiz olsa gerek.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Ts başkanı IHO stada isim konusu hakkında açıklama yapmış. Henüz karar veremedik, park mı olsun arena mı olsun, yönetim olarak halen daha arkadaslar bu konuda tartışıyorlar. Eğer BMN bizden önce karar verirse sonucu bize bildirecekler, bizde bu sonuca göre tekrar tartışıp bu kararı degerlendirecegiz, eğer tartismayi tartismadan bitirebilirsek bu kez yayla mı olsun, ova mı olsun bu konuyu tartışacagiz. Stad konusunda nasıl taraftarimizin görüşünü aldiysak isim konusunda da alacaz.Kimse merak etmesin.Boş durmuyoruz sürekli taetisiyoruz.Bu arada da yeni bilgiler ogreniyoruz. (Uydurma bir haberdir.Alıntı yapilabilir. )
          ....... Spor kompleksi H.Avni Aker Stadı olsun.

Yorum

• hacı başkan ne düşünüyo acaba?
            kim bilir belki rte stadyumu koymak ister adını
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Özevlat arena.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Neyin tartışmasıdırki bu.. Adam o kadar para verip bir de senin yörene ait isim mi koyacak ?

bilmemne arena olacak %99..
                Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• tt arena , vodofone arena gibi stadlardan sonra arena yı kullanmak saçma olur, daha bizden isimlere yönelmeliyiz hüseyin avki aker kompleksi denmesini de gereksiz buluyorum

Yorum

• Hüseyin Avni Aker kıraathanesi olsun çünkü bu takımın taraftar profili bu ismi hakediyor
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hüseyin Avni Aker kıraathanesi olsun çünkü bu takımın taraftar profili bu ismi hakediyor
                      Trabzonlu Ozevlatlar Kiraathanesi Arena

Yorum

• Ben Cerasus'u anladım. O da benim gibi İngiliz modeli isimlendirmeden bahsediyor.

Bulunduğu mahalle, yöre; civarındaki yapı, köprü vb. yerlerden alması en güzeli ve en samimisi.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• kale arkasi tribunli ingiliz modeli olduguna gore ismide oyle olabilir aslinda

Yorum

• isminin önüne isim istemez sponsor

atıyorum hüseyin avki aker samsung stadı

insanlar alıştığı cümleyi hüseyin avni akeri söylecektir buda sponsorun hoşuna gitmez babasının hayrına para vermiyor reklamı olacak die veriyor parayı

türk telekom 4 büyüklerle sponsor olmama kararı aldı die biliyorum

galatasaray ismide tt arena olmayacak gazprom samsung yanlış bilmiyorsam 2 3 dünya çapında firma var yine yanlış hatırlamıyorsam yıllık 25 milyon euro veya dolar hangisi ise trabzonspor az ilgi olan uefa avrupa kupasında oynayacak şimdi kim verir o parayı? konyanın yerli sanayisi var torku adese vb gibi sponsor olabilicek firmaları var.. trabzonun yerli ama ülke çapında etkili firması varmı?(soruda ironi yoktur cevap verirseniz iyi olur)

stadın ismi 2014-2015 trabzonun bitereceği yere bağlı 4. olursa hüseyin avki akerle devam ederler 2. olursa adam gibi sponsor gelir

bunun içinde adam gibi başkan lazım vizyon sahibi başkan RESMİYETTE teknik direktör lazım trabzonsporun şuan resmi hocası yok büyük takıma yakışmıyor bu

gönül isterki değişik bir sponsor olsun oda volkswagen akyazı stadyumu
                            (vw)
                            En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 16:14.

Yorum

• Android telefonlarda nasıl izleyebiliriz ?

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Android telefonlarda nasıl izleyebiliriz ?
                                samsung s3 mini telefonumda bendede olmadı linkteki o programıda indiremedim sanırım sistem otunca olacak o iş...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X