Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumu yerin dibine sokan taraftarlar " bi bitmediniz " siz zaten begenmek istemiyorsunuz ne yapsalar yaranamazlar kuu gibi cok guzel.oluyo sizin aksinize ben cok seviyorum stadyumu

Yorum

• Yıkalım o zaman stadı

Yorum

• İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar konya bursa gibi stadlarda neden bu kadar ihtişamlı gözüküyorda bizim stad öyle gözükmüyor cevaplayabilirseniz sevinirim.bu arada ben hiçbir zaman bursa nin kale arkasını beğenmedim.
        Bizim ilk kat tribunu yatay ingiliz tarzi ikinci kat dik onun icin cok kocaman gozukmuyo ama emin ol akustigi guzel olacak

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim ilk kat tribunu yatay ingiliz tarzi ikinci kat dik onun icin cok kocaman gozukmuyo ama emin ol akustigi guzel olacak
          İnşallah renktas.
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İstemezükçülerin uğrak yeri olmuş AKYAZI KOMPLEKSİ Başlığı hehe ucube bir Stad yapılıyor TRABZON'a YERSEN....
            Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yıkalım o zaman stadı
              Yıkmaya gerek yok. Sadece toki benim adım Hıdır elimdeki proje budur tavrından bir an önce vazgeçip stadyumun kullanım hakkını alacak olan kulübün taraftarının istekleri doğrultusunda hareket etmelidir.

Burada yapılan eleştirileri bir kılıfa sokup insanların düşüncelerini alaya almayı bırakın artık. Burada herkes Trabzonsporun hak ettiği stadyuma kavuşmasını istiyor. Herkesten sizin gibi düşünmesini beklemeyin.

Gesendet von meinem LG-D855
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bursa'nın yerinde olsam stad isim hakkını Lacoste'a satmaya çalışırdım
                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

İlk olarak myalmanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bize kaddafinin çadırı ypılıyo dediğimde herkes eleştirmişti şimdi yorumlara bakıyorumda herkesin fikri değişiyor başka başka stadları örnek gösteriliyor bencede çok kötü bir stad böyle bir alanda böyle bir çalışmadan sonra kötü bir projenin trabzonlulara dayatılmasıdır bukadar basit bizlerde yedik tabii herzamanki gibi

Çadır bizim özümüzde,genlerimizde var.Orta Asya'dan buralara çadırda geldik,o yüzdenki ayaklarımızın altına Karadeniz'i üstüne de Ak çadırı geçirmeden ruhumuz rahat olmuyor,çoşkumuz yavan oluyor.O beyaz çadırı tepemizde görmeyince hep bir şeyler eksik,ruhumuz bunalıyor gök mavisinin altında o çadırda ferah buluyoruz.

Hadi biriside o çok beğendikleri Timsah çatı ile Bursaspor'u özdeşleştirsin de öğrenelim.
                  FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bursa'nın yerinde olsam stad isim hakkını Lacoste'a satmaya çalışırdım

Telif hakkı isterler ya bizim logoyu çalmışsınız ağa bu ne iş diye.Adama sorarlar ya Bursa nere timsah nere?Alakaya maydanoz.

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çadır bizim özümüzde,genlerimizde var.Orta Asya'dan buralara çadırda geldik,o yüzdenki ayaklarımızın altına Karadeniz'i üstüne de Ak çadırı geçirmeden ruhumuz rahat olmuyor,çoşkumuz yavan oluyor.O beyaz çadırı tepemizde görmeyince hep bir şeyler eksik,ruhumuz bunalıyor gök mavisinin altında o çadırda ferah buluyoruz.

Hadi biriside o çok beğendikleri Timsah çatı ile Bursaspor'u özdeşleştirsin de öğrenelim.

helal olsun dost sana noktayi koymussun

Yorum

• Kat aralarina cözüm

Kat aralari bizim kiyle ayni. Ama iyi gizlenmis. Yesilrenkler tribünlere uyumlu bu stadyumda..

Yorum

• İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2015 e giriyoruz çadır devri o devirler geçti yoksa sen de çadırdamı yaşıyorsun hala

Yorum

• Akyazı'da, stad inşaatının hemen dibinde bir tane kupa resmi var... Altında da 2010 - 2011 yazmakta... Yoldan geçerken rahatlıkla görülebiliyor. Ben yeni fark ettim. Ne zamandır var bu ?
                            Hamiş

Yorum

• akyazı stadını bende 4 gözle bekliyordum ama açıkcası beklentilerimi karşılamadı yeni stad tabiki iyi olur ama biraz daha özenilseydi daha iyi olabilirdi bende bursa ve bjk nin stadlarına baktım acı ama bizden daha iyi stad yapmışlar.

Yorum

İlk olarak Caglar TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2015 e giriyoruz çadır devri o devirler geçti yoksa sen de çadırdamı yaşıyorsun hala

Bursa'nın malzemesi de aynı sadece komik Timsah figürü ile içine etmişler.Bir şeyden haberin yok anca riv riv.Şakamısın sen?Ne çadırda yaşaması?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X