Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kompleksin adı değişmemelidir. Stadın adı da en iyi anlaşmayı kim öneriyorsa ona verilmelidir.

Hüseyin Avni Aker Spor kompleksi Vodafone Arena gibi ..
    En son Samet Berber tarafından düzenlendi; 24.11.2013, 15:01.

Yorum

• Başbakan otel avm diyor ? Nerde bunlar ?
      Ben projede göremedim
      ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• AKP SPONSOR OLUR BİZE

Aqp Trabzon arena da olabilir

ya da receb Tayyib-i stadı da olabilir

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | StatDeğilAdaletİstiyoruz

Galatasaray orneginde oldu gibi kompleksin adı Avni Aker spor kompleksi, stadin ismi en en çok parayı verecek olan firmanın adı olmalı.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Samet Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kompleksin adı değişmemelidir. Stad isminin adı da en iyi anlaşmayı kim öneriyorsa ona verilmelidir.

Başka yolu yok zaten, böyle olması gerek ama bi anket olayı dolaşıyor, ben dinleyemediğim için bilmiyorum, tam olarak ne söylendi, ne oldu, nasıl bir saçmalamaktır bu?

Yorum

• taktınız ieme...

önce stad bir yapılsında....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Hacıosmanoğlu Trabzonspor'a siyaseti bulaştırmayan tek başkanmış...

Tebrik ediyorum gerçekten, buna kendisi de inandıysa.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başbakan otel avm diyor ? Nerde bunlar ?
                  Ben projede göremedim
                  18 bin kişilik hüseyin avni aker stadını da ben görmedim

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başka yolu yok zaten, böyle olması gerek ama bi anket olayı dolaşıyor, ben dinleyemediğim için bilmiyorum, tam olarak ne söylendi, ne oldu, nasıl bir saçmalamaktır bu?
                    Kompleksin adını anketle belirleyecekler sanırım.

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başbakan otel avm diyor ? Nerde bunlar ?
                      Ben projede göremedim
                      Onları dert etme hocam, onlar çok rahat yapılır, işin içinde para kazanmak var çünkü TOKİ için. Hatta bakarsın staddan önce biterler, hiç düşünmüyorum ben onları, yapılmaları staddan daha kesin

Yorum

• Hayır yani otel ile avm imkanı yok koyamazlar
                        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

Kompleksin adını anketle belirleyecekler sanırım.
                          Niye Ali Sami Yen Spor Kompleksi derken ankete mi başvurmuşlar? Böyle bişeye kalkışan olursa tekrar söylüyorum şerefsizin önde gidenidir, o stada giden taraftar da şerefsizdir. Böyle rezalet olmaz!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Niye Ali Sami Yen Spor Kompleksi derken ankete mi başvurmuşlar? Böyle bişeye kalkışan olursa tekrar söylüyorum şerefsizin önde gidenidir, o stada giden taraftar da şerefsizdir. Böyle rezalet olmaz!
                            Bence de bunun tartışılması bile abes ama bunlardan her şey beklerim bakarsınız RTE spor kompleksi olur.

Yorum

Kompleksin adı değişmemelidir. Stadın adı da en iyi anlaşmayı kim öneriyorsa ona verilmelidir.

katiliyorum
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• stadın ismi muhtemelen vodafone veya türk telekom'lu bir isim olacaktır.doğrusu da bu.trabzonspor'un önünü açacak bir meblağ girecek böylece kasaya...bazı arkadaşlar çok duygusal...
                                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                                -------------
                                Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X