Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    su yasadiklarimizdan sonra. Yönetimin tüpcüyü destekleme karari. I. Usta'nin tüpcünün yönetiminde olmasi vs. Stadin ismi icin fazla kafa yormaya gerek yok artik. Trabzonspor Peskes Arena olmali.

Kardes yalan ladılar bunları böle birşeye ihtimal vermiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kardes yalan ladılar bunları böle birşeye ihtimal vermiyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk
      ins. öyledir
      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bordo güzel durmuş
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Hüseyin Emin

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bordo mu o ?

yes bordo tepkimiz yerini bulmuş sonunda doğruyu buldular az daha kırmızı yapıcaklardı mainz stadında kırmızıydı bu kadarda kopyalamayalım suyunu çıkardık dediler vazgeçtiler heralde trabzonsporun bir renginin bordo olduğuda belki akıllarına gelmiş olabilir.
            En son 61ronin61 tarafından düzenlendi; 23.06.2015, 14:11.

Yorum

• vodofone arenada çatı halatlarını yerleştiriyorlar.

Yorum

• bu arada kimse dile getirmemiş,

türkiyede yeni yapılan stadların içinde merdiven çıkışı en az olan stad bizimkisi,,,bu çok güzel
                diğerleri gibi sadece maratonda 30 tane çıkış yok (örnk mersin stadı )
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 2. Yarıya da yetişmeyecek gibi

Yorum

• merdiven altlarının boyanması güzel olmus yoksa betonlar cok cırkın dururdu inşallah renk ayarlaması da güzel olmustur
                    TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Bu stat bu hızla seneye de bitmez. Artık ben ikinci yarıdan da ümidi kestim, bir dahaki seneye yetişse yeter. 3 ayda 3 tane direk diktiler. Şimdiye kadar çatının çelik iskeletinin bitmesi, membran işlerinin başlaması gerekiyordu ki ikinci yarıya yetişsin.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu stat bu hızla seneye de bitmez. Artık ben ikinci yarıdan da ümidi kestim, bir dahaki seneye yetişse yeter. 3 ayda 3 tane direk diktiler. Şimdiye kadar çatının çelik iskeletinin bitmesi, membran işlerinin başlaması gerekiyordu ki ikinci yarıya yetişsin.
                        Nasıl bir matematikle yaptın bu hesabı hayret ettim doğrusu..

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Bu stat bu hızla seneye de bitmez. Artık ben ikinci yarıdan da ümidi kestim, bir dahaki seneye yetişse yeter. 3 ayda 3 tane direk diktiler. Şimdiye kadar çatının çelik iskeletinin bitmesi, membran işlerinin başlaması gerekiyordu ki ikinci yarıya yetişsin.
                          hep yazdım 2016-2017 agustosta biter.yani lig başlarken kimse 2.yarıya yetişir diye beklemesin göz var nizam var çalışma hızınıda görüyoruz.ayrıca bu mebrana yaz ayında başlamaları lazımdı çünkü havalar güzelken bu işler daha sağlıklı rahat yapılır.yaz biticek sonbaharda başlasalar membrana havalar rüzgarlı yağmurlu olucak ve bu membran işini çok sekteye uğratıcak yavaşlatıcak .daha koltuklar saha çimi stad dışı yollar çevre locaların içinin düzenlenmesi stad ışıkları skorbord vb bi ton şey var içerideki çalışmaları saymıyorum bile en mantıklı bitiş tarihi 2016-2017 ağustos.

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nasıl bir matematikle yaptın bu hesabı hayret ettim doğrusu..

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Şimdiye kadarki çalışma hızıyla şimdiden sonrakini karşılaştırıyorum işte. Diğer statların benzer işleri tamamlamak için ne kadar zamana ihtiyaç duyduğu, şimdiye kadar ne kadarı tamamlandığı.

En yakın örnek de bursa ve konya. Hadi Bursa'nın çatısında bazı sıkıntılar vardı diyelim, konya'nın stadında çelik iskelet tamamlandıktan sonra 1 sene sürdü stadın açılması.

Yeni yapılan Konya Stadının isim sponsorluğu imzalanan protokolle 3 milyon dolar karşılığında 1 yıllığına resmen, Konya Büyükşehir Torku Arena olarak değiş

Bu resim çekildikten 1 sene sonra açıldı stat. Daha bizim stadın çatısı bu kadar bile yapılmadı. Yüzde 30 falan seviyesinde sanırım iskelet. İskeletin bitmesi var, sonra membran germesi var, koltukların takılması var, çimin yerleştirilmesi var, çevre düzenlemesi var, otoparkı var, yolu var, var oğlu var. şimdi çatı iskeleti bitmiş olsaydı ancak yeni yıla yetişirdi, daha iskeletin 2 aylık daha işi olduğunu ve martta da yeni stat açılışı yapılmayacağını düşünürsek bu stat bir sonraki sezona ancak biter.

He bu arada çatıyı yapmaya bizden 1 ay sonra başlayan bjk iskelet işini bitirip halat germeye başlamış. Bundan sonraki adımları membran olacak. Onların stadı hızlı çalıştıklarından ikinci yarıya yetişir. Bizimki bu hızla imkansız.
                            En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 23.06.2015, 16:55.
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

Şimdiye kadarki çalışma hızıyla şimdiden sonrakini karşılaştırıyorum işte. Diğer statların benzer işleri tamamlamak için ne kadar zamana ihtiyaç duyduğu, şimdiye kadar ne kadarı tamamlandığı.

En yakın örnek de bursa ve konya. Hadi Bursa'nın çatısında bazı sıkıntılar vardı diyelim, konya'nın stadında çelik iskelet tamamlandıktan sonra 1 sene sürdü stadın açılması.

Yeni yapılan Konya Stadının isim sponsorluğu imzalanan protokolle 3 milyon dolar karşılığında 1 yıllığına resmen, Konya Büyükşehir Torku Arena olarak değiş

Bu resim çekildikten 1 sene sonra açıldı stat. Daha bizim stadın çatısı bu kadar bile yapılmadı. Yüzde 30 falan seviyesinde sanırım iskelet. İskeletin bitmesi var, sonra membran germesi var, koltukların takılması var, çimin yerleştirilmesi var, çevre düzenlemesi var, otoparkı var, yolu var, var oğlu var. şimdi çatı iskeleti bitmiş olsaydı ancak yeni yıla yetişirdi, daha iskeletin 2 aylık daha işi olduğunu ve martta da yeni stat açılışı yapılmayacağını düşünürsek bu stat bir sonraki sezona ancak biter.

He bu arada çatıyı yapmaya bizden 1 ay sonra başlayan bjk iskelet işini bitirip halat germeye başlamış. Bundan sonraki adımları membran olacak. Onların stadı hızlı çalıştıklarından ikinci yarıya yetişir. Bizimki bu hızla imkansız.
                              Konya stadyumunu örnek verdin ama, o stadyumun başından 2 ihale geçti.
                              2. İhaleyi alan Sarıdağlar yani bizim işi yapan firma ihaleyi aldıktan sonra tam zamanı hatırlamıyorum ama 1 yıl sürede bütün işi bitirdi diye biliyorum. Bu resimdeki halinden sonra bir yıl sürmedi yani.
                              Bursa stadyumu dedin ama orada hem çatı sistemi farklı hemde belediyenin farklı bir yaklaşımıyla bu zamana kadar uzadı. Aylarca timsahın kafa kısmında yol alamadılar. Bursa stadyumunu baz alıp bizimde o kadar sürecek demek yanlış.
                              Bjk stadyumu biter diyorsun 2 sayfa geride stadyumların yüzdelik ilerlemesini gösteren bir resim paylaştım bakmanı öneririm.
                              TS : %61
                              bjk: %60
                              Kaba inşaatları ikisininde bitti ince işçilikler de aynı düzeyde bir avantajları var çevre düzenlemesi olmayacak.
                              Ayrıca bjk iskelet işini bitirmedi çatıyı taşıyacak kolonlar dikildi. Şimdi halatlar seriliyor ve bundan sonra iskelet işine geçilecek ve son olarak Membran serilecek.
                              Bizim stadyumun çatısıyla bjk çatısı aynı aylarda bitecek diye tahmin ediyorum.

Yorum

• çatı iskeletinde dikkatimi çeken bişey var .bu membran gördüğüm kadarıyla aşağıya kadar iniyor .yani insan boyu seviyesine kadar.şimdi bi şikebahçe maçından sonra diyelim yenildik taraftar barut gibi sinir küpü acaba bu taraftar o sinirle bu membrana bir zarar verirmi kesici yakıcı bişeyle.bide insan boyunun yeteceği yere membran değilde aynı membran renginde metal bir çatı kaplama yapılması mümkünmüdür.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X