İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl anlıyorsunuz 41.000 kişi almayacağını?
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 gaz beton bloğu(ytong) 60 cm uzunluğunda olur. 4m2 dediğin yer en az 20 m2.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl anlıyorsunuz 41.000 kişi almayacağını?
Sanirim arkadasimiz hakli bu konuda.
24alt 25 ust olarak aciklandi ilk basta ve seyirci kapasitesi 41061 soylendi.
Simdi bakiyoruz ust kat 22 sira sanirim alt katta oyle. Bukadar siranin eksilmesi tabiiki kapasiteyi dusurecektir. Bu durumda 40bin altinda kalir bence.
Localarin uzerinde bile 7 sira olacakti en az ama gorunen 5 sira.
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
TRABZONUN LOCA SİSTEMİOnur Recep Kivrak
Yorum
-
-
AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
Bu teze ben de katiliyorum.
Basta iyi kötü bir proje vardi, koltuk aralari belliydi, localarin ve koltuklari mac izleme acilari belliydi.
Sonra gelisi güzel bir dünya loca eklendi. Peki ne oldu o izleme acilari? Localarda durum ne? Koltuk sira araliklari nasil? Adam bir dünya para verecek loca icin ama neyle karsilasacagi muamma.
Stada bakiyorsun, normal ölcülerde degisiklik yok ama hem kapasite degisti hem localar hem de koltuk sayisi.
Mutlaka degismistir mühendisin en basta yaptigi aci hesabi.
Korkarim ortaya bir zamanlar Avni Aker'de olan direk faciasi gibi bir durum cikacak.Gecti, istemem gelmeni.
Yorum
-
İlk olarak peja tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanirim arkadasimiz hakli bu konuda.
24alt 25 ust olarak aciklandi ilk basta ve seyirci kapasitesi 41061 soylendi.
Simdi bakiyoruz ust kat 22 sira sanirim alt katta oyle. Bukadar siranin eksilmesi tabiiki kapasiteyi dusurecektir. Bu durumda 40bin altinda kalir bence.
Localarin uzerinde bile 7 sira olacakti en az ama gorunen 5 sira.
Projede alt kat da üst kat da 24 görünüyor (Bazı bölgelerde artıp azalabiliyor ama geneli bu). Alt katın 2 sırası localara ayrılıyor, fazla bir kapasite azalması olmuyor. En fazla ordaki koltukların genişlikleri biraz fazla olur, bundan dolayı kapasite çok az düşebilir...
Fotoğraflarda net bi şekilde görüldüğü halde locaların üstündeki basamak sayısı sayan kişiye göre 6 ile 8 arasında değişiyordu, şimdi de sen 5 diyorsun, tahmin aralığımızı 5-8 olarak değiştiriyorum
Demem o ki, çıplak gözle bakıp da burası bu kadar adam almaz demek havada kalan bir ifade. Avni Aker'e göre kıyaslamasını da hiç anlayamadım arkadaşın. Ben mühendis-mimar falan değilim o yüzden bu türlü bir kıyas bana tuhaf geliyor. Ama bunu tahmin etmenin bi yöntemi varsa bize de açıklansın, meramım o
Yorum
-
İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu teze ben de katiliyorum.
Basta iyi kötü bir proje vardi, koltuk aralari belliydi, localarin ve koltuklari mac izleme acilari belliydi.
Sonra gelisi güzel bir dünya loca eklendi. Peki ne oldu o izleme acilari? Localarda durum ne? Koltuk sira araliklari nasil? Adam bir dünya para verecek loca icin ama neyle karsilasacagi muamma.
Stada bakiyorsun, normal ölcülerde degisiklik yok ama hem kapasite degisti hem localar hem de koltuk sayisi.
Mutlaka degismistir mühendisin en basta yaptigi aci hesabi.
Korkarim ortaya bir zamanlar Avni Aker'de olan direk faciasi gibi bir durum cikacak.
Hangi açının değişeceği konusunda endişeniz var?
Locanın içinden bahsediyorsanız, millet locanın önündeki koltuklara çıksın, tribün bütünlüğüne katkı sağlansın diye locanın içinden zaten sahanın görünmemesi gerekiyor, en azından tamamının görünmemesi gerekiyor...En son f1bekir tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 09:02.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelocalara niye kafayı taktınız,sanki siz oturacaksınız orda
alacaklar düşünsün
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum