Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Daha önce de yazdım; bu stadyum AvniAker ile kıyaslandığında 41 bin kişi almaz, ya milleti üst üste oturtacaklar ya da birileri yalan söylüyor. Koltuklar bildiğim kadar standart ancak koltuk araları mesafe nedir bilen var mı?
    Nasıl anlıyorsunuz 41.000 kişi almayacağını?

Yorum

• Vallaha her elestiriyi kabul edebilirim ama bu bizim stadyumumuz ve is biz taraftara kalacak stadyumumuz cok guzel olacak ben cok heyecanliyim insallah sag saglim biter kavusuruz

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        öngörü herhalde agbii

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Burayı tek bir loca olacak varsayarak konuşuyorum. Ki öyle görünüyor. Bu kadar küçük bir alana ne sığdırabilecekler merak ettim doğrusu. O kadar para verip 4 m2 bir yerde sıkışıp kalmak o insanın zoruna gitmez mi? Burayı ofis olarak bile kullanamaz alan kişi...

Galatasarayın locası
          1 gaz beton bloğu(ytong) 60 cm uzunluğunda olur. 4m2 dediğin yer en az 20 m2.
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 gaz beton bloğu(ytong) 60 cm uzunluğunda olur. 4m2 dediğin yer en az 20 m2.
            Orasini pek bilemem. Disaridan kotu gorundugu kesin. Koridor seklinde uzunca bi oda goruntusu var. Masa sandalye koyulsa rahatca yurunecek bir alan kalmiyor.
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bence cok güzel bi stad olacak ) ıcınız kararmış sızın herşeye bişey buluyosunuz bi bıtırsınler zaten konusunca bu saatten sonra cok seyı degıstıremezsınız ) ayrıca daha bızım bıle olmayan stad ıcın cenemızı yormayalım devlet kendıne stad yapıyor sonucta
              ....

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sanirim arkadasimiz hakli bu konuda.
                24alt 25 ust olarak aciklandi ilk basta ve seyirci kapasitesi 41061 soylendi.
                Simdi bakiyoruz ust kat 22 sira sanirim alt katta oyle. Bukadar siranin eksilmesi tabiiki kapasiteyi dusurecektir. Bu durumda 40bin altinda kalir bence.
                Localarin uzerinde bile 7 sira olacakti en az ama gorunen 5 sira.

Yorum

• TRABZONUN LOCA SİSTEMİ
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TRABZONUN LOCA SİSTEMİ
                    bunu bunu alin burdan..elestirecem diye b.kunu cikarmayin herseyin
                    Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

TRABZONUN LOCA SİSTEMİ

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bu teze ben de katiliyorum.

Basta iyi kötü bir proje vardi, koltuk aralari belliydi, localarin ve koltuklari mac izleme acilari belliydi.

Sonra gelisi güzel bir dünya loca eklendi. Peki ne oldu o izleme acilari? Localarda durum ne? Koltuk sira araliklari nasil? Adam bir dünya para verecek loca icin ama neyle karsilasacagi muamma.

Stada bakiyorsun, normal ölcülerde degisiklik yok ama hem kapasite degisti hem localar hem de koltuk sayisi.

Mutlaka degismistir mühendisin en basta yaptigi aci hesabi.

Korkarim ortaya bir zamanlar Avni Aker'de olan direk faciasi gibi bir durum cikacak.
                        Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• İlk olarak peja tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sanirim arkadasimiz hakli bu konuda.
                          24alt 25 ust olarak aciklandi ilk basta ve seyirci kapasitesi 41061 soylendi.
                          Simdi bakiyoruz ust kat 22 sira sanirim alt katta oyle. Bukadar siranin eksilmesi tabiiki kapasiteyi dusurecektir. Bu durumda 40bin altinda kalir bence.
                          Localarin uzerinde bile 7 sira olacakti en az ama gorunen 5 sira.
                          41061 diye bişey hiç olmadı. Projede 41.513 olarak geçiyor. 41.461 Suat Kılıç'ın çıkarttığı bişeydi, 41061 de başbakanın dil sürçmesi idi, 461 yerine 61 demişti.

Projede alt kat da üst kat da 24 görünüyor (Bazı bölgelerde artıp azalabiliyor ama geneli bu). Alt katın 2 sırası localara ayrılıyor, fazla bir kapasite azalması olmuyor. En fazla ordaki koltukların genişlikleri biraz fazla olur, bundan dolayı kapasite çok az düşebilir...

Fotoğraflarda net bi şekilde görüldüğü halde locaların üstündeki basamak sayısı sayan kişiye göre 6 ile 8 arasında değişiyordu, şimdi de sen 5 diyorsun, tahmin aralığımızı 5-8 olarak değiştiriyorum

Demem o ki, çıplak gözle bakıp da burası bu kadar adam almaz demek havada kalan bir ifade. Avni Aker'e göre kıyaslamasını da hiç anlayamadım arkadaşın. Ben mühendis-mimar falan değilim o yüzden bu türlü bir kıyas bana tuhaf geliyor. Ama bunu tahmin etmenin bi yöntemi varsa bize de açıklansın, meramım o

Yorum

• İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu teze ben de katiliyorum.

Basta iyi kötü bir proje vardi, koltuk aralari belliydi, localarin ve koltuklari mac izleme acilari belliydi.

Sonra gelisi güzel bir dünya loca eklendi. Peki ne oldu o izleme acilari? Localarda durum ne? Koltuk sira araliklari nasil? Adam bir dünya para verecek loca icin ama neyle karsilasacagi muamma.

Stada bakiyorsun, normal ölcülerde degisiklik yok ama hem kapasite degisti hem localar hem de koltuk sayisi.

Mutlaka degismistir mühendisin en basta yaptigi aci hesabi.

Korkarim ortaya bir zamanlar Avni Aker'de olan direk faciasi gibi bir durum cikacak.
                            Hocam bu çıkarımlara nasıl varıyorsunuz anlayamıyorum doğrusu. Alt katın en üst tarfındaki 2 sıra koltuk yeni localara ayrılacak, bu kadar basit, aynı Konya'daki gibi..

Hangi açının değişeceği konusunda endişeniz var?

Locanın içinden bahsediyorsanız, millet locanın önündeki koltuklara çıksın, tribün bütünlüğüne katkı sağlansın diye locanın içinden zaten sahanın görünmemesi gerekiyor, en azından tamamının görünmemesi gerekiyor...
                            En son f1bekir tarafından düzenlendi; 10.06.2014, 09:02.

Yorum

• localara niye kafayı taktınız,sanki siz oturacaksınız orda
                              alacaklar düşünsün
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                localara niye kafayı taktınız,sanki siz oturacaksınız orda
                                alacaklar düşünsün
                                Belki alacağız abi, niye öyle diyon

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X