Öyle düşünebilirsin ama Türkiye'de Aslan da yok stat açılışına geldi. Maskot önemlidir sonuç olarak kabullendi insanlar. Ben Bursa'da her taraftar derneğinde bunun kullanıldığını gördüm. Fırtına ilgili ne maket yaparsın , ne ürün?. Hem ayrıca Akyazı Stadı Trabzon'un neyinden etkilenmiş ya da Karadeniz'in ?
Bu çaba takdire şayan adamların stadının bir manası var formalarına filan her yere işletiyorlar ya biz ? İsim konusuna gelince , isim Türkçe'de garip oluyor biraz, haklısın ama kimse "Lakers"ı yadırgamıyor. Haksız mıyım ?
Ben hayvan olmasın demedim,olsun da timsah nedir?Akıl var mantık var timsah dediğin hayvanın olayı sürünmek.Neyine öykünmüşler de timsah koymuşlar?Kendileriyle bir alakaları olmamasını da geçtim bak?Aslan ol,kaplan ol,kartal ol.Hani bir olayı var bu hayvanların da.
Bir de Kanarya var onu da anlamadım ya belki k.köy tarafında vardır.
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum