Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bence stad bitince çok hoşumuza gidecek. O beğenmediğimiz 9 sıra var ya, orası stadın en güzel yeri galiba

Yalnız şu taraftar çıkışlarını tam netleştiremedik. Kesin bilgi alınca dönecem size
    oranın adı f1bekir tribünü olsun o zaman

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Bu tribün apartman olma yolunda hızla ilerliyor. Maketteki gibi içe gömülmüşe hiç benzemiyor...

Gesendet.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• beşiktaş yeni stadı için güzel bir reklam filmi çekti.

Trabzonspor yönetimi ve stadyumdan sorumlu kişiler bakalım böyle bir fikir hayata geçirecek mi ? Belki kafaları çalışır da şaşırırız..

Tanıtım çok çok önemli ve bunun farkındadırlar inşallah..

Yorum

• Arkadaşlar yanılmıyorsam fransa'da bi stadyum vardı, onunda loca tribünü katlıydı, o stadın adını bilen var mı?

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu tribün apartman olma yolunda hızla ilerliyor. Maketteki gibi içe gömülmüşe hiç benzemiyor...

Gesendet.
            Karşıdan bakınca düz gibi görünüyor İbrahim. Yandan bakılınca daha net fikir veriyor...

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              oranın adı f1bekir tribünü olsun o zaman
              Dostum ne demek istedin tam anlamadım (surat ifadeni koy da sağlıklı yorum yapalım ) ama cidden maddi durumum elverirse kombinemi o tribünden almak isterim.

Yorum

Karşıdan bakınca düz gibi görünüyor İbrahim. Yandan bakılınca daha net fikir veriyor...

bu locaların en güzel özelliği de etrafının tribünle çevrili olasından dolayı tribünlerin eğimine uygun yapılması. diğer localar gibi tribün araların kalmamış üst tribünün eğimine uyulmuş.. cam ve koltukları takılınca çok daha güzel anlaşılacaktır

Yorum

• İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu locaların en güzel özelliği de etrafının tribünle çevrili olasından dolayı tribünlerin eğimine uygun yapılması. diğer localar gibi tribün araların kalmamış üst tribünün eğimine uyulmuş.. cam ve koltukları takılınca çok daha güzel anlaşılacaktır
                  Evet. ve üst tribünden de saha ayağa kalkmadan görülebilecekmiş, o yanlardaki eğim tam ona göre ayarlanmış ve çalışanlar epey zorlanıyormuş orada..

Yorum

• Bekir kardeşim localı trübün bittğinde diğer yerler daha çabuk biter değilmi?
                    2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• Bekir abi`ye tskler...

Fotoraflar ve bilgiler icin.

122 Loca ideal duruyor...120-130 arasi bence bizim icin cok iyi. Ambulans giris cikis yerleride öyle yüksek degil abartildigi gibi oda güzel. Otopark felan cok güzel...

41461 bin kalmasida iyi..

Gittikce stadi begeniyorum.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Dostum ne demek istedin tam anlamadım (surat ifadeni koy da sağlıklı yorum yapalım ) ama cidden maddi durumum elverirse kombinemi o tribünden almak isterim.
                        Keske öyle bisey mumkun olsa demek istedim emeklerin buna değer abi bence , bi bilgi de ben vermek isterim oranin basin tribünü olacagini soylemisti santiye sefi sanirim

Yorum

• İlk olarak colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bekir kardeşim localı trübün bittğinde diğer yerler daha çabuk biter değilmi?
                          Kazık işlemi tam olarak bitince inşaat iyice hızlanır diye düşünüyorum.

Benim tahminim ağustos sonu gibi kaba inşaatı biter ama mühendis arkadaş ancak %80-85'i biter dedi o zamana.

Çok da önemli değil. Yeter ki ciddi bir sorun çıkmasın. Yetiştirseler bile ben sezonun 2. yarısında stadı açma taraftarı değilim. 2015-16 sezonunda stadı adam gibi bitirip, çevre düzenlemesini vb. yapıp, rahat rahat yeni stadımıza geçelim işte.

Çamurlu yollar, orda burda boya badana, kaldırım taşı dizme vs. olmasın

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Keske öyle bisey mumkun olsa demek istedim emeklerin buna değer abi bence , bi bilgi de ben vermek isterim oranin basin tribünü olacagini soylemisti santiye sefi sanirim
                            Eyvallah kardeşim, yazı dili yanlış anaşılmaya müsait, o yüzden doğrulamak istedim

Orta kısım basın tribünü olacak evet ama yan taraflarda bize de yer kalır

Yorum

• Uzaktan gördüğüm kadarı ile 3 tane kule vinç vardı Akyazı'da...
                              Hamiş

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Stad bitmeden konusmama karari aldim, ama gercektende baya hizli bir ilerleme söz konusu.
                                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X