Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak burakilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 ay sonra bitecek bjk stadı

13 ay sonra bitecek ts stadı
    https://lh5.googleusercontent.com/-2...Image00150.jpg
    onlarinki yinede önce biter

bizimki koca kompleks
    staddan baska binalar , yollar, tüneller, spor alanlari, cevre projeleri gerceklestirilmeli

bizim tribünlerin kopuk insa edildigini iddaa edenler su fotografdaki inönünkine ne diyordur

giris tünellerinlen paramparca gözüküyor, istanbul kadir has
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 26.05.2014, 12:53.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Sahra hastanelerini andıran bir yapısı da var, sahra kelimesi mutla eklensin, önüne ya da arkasına farketmez.

Yorum

• Fırtına arena

Yorum

• Stadın isminde muhtemelen arena ibaresi olacaktır. Benim korkum sponsorla alakalı. Ama sanıyorum Telekom(avea) ve Vodafone'a rakip olmak için Turkcell bu işe girebilir. Bir de merak ediyorum daha önce ismini başka bir ülkedeki stada veren firma bizim isim hakkımızı da alır mı ?
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Üyelik iptali diye bir müessesemiz yok.

Dileyen girmekten vazgeçebilir.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• Projenin adı Hüseyin Avni Aker kompleksi,stadın adıda Cemil Usta (Dozer Cemil) stadyumu olmalı.

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaş futbol insanları eğlendirme amacı güderek ortaya çıkmıştır hele ki hiçbi ideolojiye ya da aidiyet hissettirecek olaya bağlı kalmaksızın sidik yarışı tadında rekabetlerini yaratan türk futbolunda ise hiç gerek yok bence bu tür tabulara ,
                stad köşeleri , alt tribünlerin eğimi , tünelsiz olması bunların hepsi bana ingiliz stadlarını andırıyo , bak doğrudur bende var ingiliz özentiliği derim keşke ingiliz olsam orda bi takım tutsam diye iç geçiririm ama bu durumun bununla bi alakası dünya köy oldu artık herkes heryere ulaşabiliyo bugün öğrencisi olduğum TÜRKİYE CUMHURİYETİ okulları bana ingilizceyi dayatıp her seferinde de bu yetmez en az iki tane daha diyosa ben bu milliyetçilik kalıbını bi kenara bırakırım çünkü gereksiz geliyo bana,
                Milliyetcilik ile alakasi yok.

Hepimiz bir tercih yapiyoruz, bir takim tutuyoruz. Yani dogal olarak bir ayrisma oluyor.
                Simdi bizim tuttugumuz takim hangi takim? Trabzonspor takimi. Yeni bir stad yapiyorlar, öyle mi?
                En dogali, bu yapilacak yerin isminin bizim degerlerimiz ile ilgisi olmasidir. Öyle degil mi?

Sokak ismi verirken Saint Paul Street mi diyoruz?
                Veya Cesmebasi Avenue?
                Boztepe, Degirmendere, Esentepe gibi isimler nasil olusmustur?
                Belli ki eskiden o tepe boz imis, digerinde bir degirmen var imis, derenin orada, Esentepe'de de rüzgar esiyormus anlasildigi gibi.

Simdi stad yapiliyor, manali bir sey olacagi yerde, hic bir sekilde alakasi olmadigi halde arena ve park gibi öneriler oluyor.

Hala da park diyenler var. Park eki orada park oldugu icin gelmistir, hala anlamayanlar var. Akyazi'nin neresinde park var? Ne alaka? Alakaya cay demle affedersiniz.

Yorum

• Fındık dalı da düşünülmeli. Malum oralar hep findukluk. Alternatif mısır koçanı olabilir. Doğalız ya hani o açıdan.
                  "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Projenin adı Hüseyin Avni Aker kompleksi,stadın adıda Cemil Usta (Dozer Cemil) stadyumu olmalı.

gs gibi başında bizde hüseyin avniaker sporkopleksi deriz ama yine gs'de olduğu gibi mesela samsung arena olur bence böyle gayet iyi HÜSEYİNAVNİAKER SPORKOMPLEKSİ SAMSUNGARENA STADYUMU
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Milliyetcilik ile alakasi yok.

Hepimiz bir tercih yapiyoruz, bir takim tutuyoruz. Yani dogal olarak bir ayrisma oluyor.
                      Simdi bizim tuttugumuz takim hangi takim? Trabzonspor takimi. Yeni bir stad yapiyorlar, öyle mi?
                      En dogali, bu yapilacak yerin isminin bizim degerlerimiz ile ilgisi olmasidir. Öyle degil mi?

Sokak ismi verirken Saint Paul Street mi diyoruz?
                      Veya Cesmebasi Avenue?
                      Boztepe, Degirmendere, Esentepe gibi isimler nasil olusmustur?
                      Belli ki eskiden o tepe boz imis, digerinde bir degirmen var imis, derenin orada, Esentepe'de de rüzgar esiyormus anlasildigi gibi.

Simdi stad yapiliyor, manali bir sey olacagi yerde, hic bir sekilde alakasi olmadigi halde arena ve park gibi öneriler oluyor.

Hala da park diyenler var. Park eki orada park oldugu icin gelmistir, hala anlamayanlar var. Akyazi'nin neresinde park var? Ne alaka? Alakaya cay demle affedersiniz.
                      park oyun alanı demektir bence bi stadyumu en güzel belirten kelimedir

Yorum

• bu arada Samsung'un filan sponsor olacağını sanmıyorum. yerli bir firma olur en fazla.

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu arada Samsung'un filan sponsor olacağını sanmıyorum. yerli bir firma olur en fazla.
                          Yerli kimde var o kadar para
                          # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Herkesin gönlünün olması açısından, Hüseyin Avni Aker Samsung Arena Park Stadyumu olsun!

Yorum

• Hatayı nasıl düzeltebilirim?

Yorum

• ..... Bordo mavi park

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X