Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hüseyin Avni Aker Spor Parkı - ismi de olsun Samsung Arena. neyse artık. bence Spor Parkı ismi gayet hoş içinde kamp merkezxi diğer idari binalar ve sahalar olsun ilerde spor salonu da olur. stad ne olursa olsun..

Hüseyin Avni Aker Spor Parkı
    Hüseyin Avni aker Fırtına Adası
    Akyazı Park

Samsung Arena
    Samsung Stadı
    Turkcell Arena..

Yorum

• Mercedes-Benz Trabzon Stadı.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bir takayı andırdığından taka da olabilir Uzak Doğu dillerine de benziyor, Samsung Taka.

Şaka bir yana bence bu gibi isimleri illa isim olarak vermek gerekmez, halk arasında kullanılır. Örneğin Atletico Madrid İspanya'da 'döşekyapanlar' olarak anılıyor, eskiden İspanya'da döşeklerin rengi kırmızı beyaz olduğundan, oradan öyle bir benzetmede bulunmuşlar, hala öyle deniliyor. Bunlar güzel bence, ama illa resmi olması gerekmez. Adı taka yada yayla olmaz ama stada giderken, hayden takaya falan denilir insanlar arasında ki bence zamanla böyle bir isim ortaya çıkacaktır.

Yorum

• Turkcell Arena olmasin cok kazik yedim serefsizlerden.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Miserable tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kusura bakma ama resmen saçmalamışsın.
            Park nedir sen bana bu açıklar mısın önce, kim attı bu parkı ortaya.

Arena kelimesi ilk olarak spor salonlarında kullanıldı, bu ismin kullanıldığı ilk salon da Abdi İpeçi Arena. Sonradan nasıl olduysa Türk Telekom'un sporsorluğuyla beraber Galatasaray'ın stadyumuna isim daha heybetli duracağı için Türk Telekom Arena ismi verildi. Anladık arena kelimesi hem salonlar için hem de stadyumlar için dilimize yerleştirildi, peki şimdi de bu park denen ucube nerden, kim tarafından çıkarıldı. Dilimizdeki sporla ilgili sözcüklerin büyük bir bölümü de yabancı kaynaklı zaten, park sözcüğü zaten dilimize yerleşen bir kelime, buna sonradan stadyum anlamı vermenin manası nedir.

Burda birisi de Sunshine Park olsun demişti stadyum için, trollük olsun diye mi söylemişti yoksa gerçek miydi bilmiyorum ama baya güldürmüştü beni.

Yorum

• Vay bee bir zamanlar stad yapılmaz diyorduk şimdi isim beğenemiyoruz... zamansız yakalandık...
              Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oldu olacak ''Trabzon Platosu'' olsun anasını satayım...

İlla aykırı bir şey mi olması gerek ben anlamıyorum!

Bırakın Allahınızı severseniz...

Stadyum olsun Arena olsun arkadaşlar ne fark eder
                Madem ders coğrafya,
                Akyazı kıyı oku, Trabzon tombolo arena, mavi vadi spor kompleksi, Trabzon tuzlası
                Allah iyiliğinizi versin

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Turkcell Arena olmasin cok kazik yedim serefsizlerden.
                  Tamam işte sponsorlukla senin paralar Trabzonspor a geçmiş olur... senin de için bir nebze olsun rahatlar
                  Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Futbolun Beşiği Trabzon Stadyumu

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Futbolu Ingilizler bulmadi. Yüz yillar boyunca oynanan bir oyun. Tam olarak bugünkü futbolun kurallarini Ingilizler getirmisler.
                      Yani cerceveyi, oyunun kendisini degil.
                      Önemi yok. Armut ile elmayi karistiriyorsunuz.
                      Arkadaş futbol insanları eğlendirme amacı güderek ortaya çıkmıştır hele ki hiçbi ideolojiye ya da aidiyet hissettirecek olaya bağlı kalmaksızın sidik yarışı tadında rekabetlerini yaratan türk futbolunda ise hiç gerek yok bence bu tür tabulara ,
                      stad köşeleri , alt tribünlerin eğimi , tünelsiz olması bunların hepsi bana ingiliz stadlarını andırıyo , bak doğrudur bende var ingiliz özentiliği derim keşke ingiliz olsam orda bi takım tutsam diye iç geçiririm ama bu durumun bununla bi alakası dünya köy oldu artık herkes heryere ulaşabiliyo bugün öğrencisi olduğum TÜRKİYE CUMHURİYETİ okulları bana ingilizceyi dayatıp her seferinde de bu yetmez en az iki tane daha diyosa ben bu milliyetçilik kalıbını bi kenara bırakırım çünkü gereksiz geliyo bana,

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Park nedir sen bana bu açıklar mısın önce, kim attı bu parkı ortaya.

Arena kelimesi ilk olarak spor salonlarında kullanıldı, bu ismin kullanıldığı ilk salon da Abdi İpeçi Arena. Sonradan nasıl olduysa Türk Telekom'un sporsorluğuyla beraber Galatasaray'ın stadyumuna isim daha heybetli duracağı için Türk Telekom Arena ismi verildi. Anladık arena kelimesi hem salonlar için hem de stadyumlar için dilimize yerleştirildi, peki şimdi de bu park denen ucube nerden, kim tarafından çıkarıldı. Dilimizdeki sporla ilgili sözcüklerin büyük bir bölümü de yabancı kaynaklı zaten, park sözcüğü zaten dilimize yerleşen bir kelime, buna sonradan stadyum anlamı vermenin manası nedir.

Burda birisi de Sunshine Park olsun demişti stadyum için, trollük olsun diye mi söylemişti yoksa gerçek miydi bilmiyorum ama baya güldürmüştü beni.
                        St James Park, Upton Park, Hampden Park, Celtic Park...
                        Arena dün nasıl yokdu bugün var oldu, aynı şekilde park da olabilir.
                        Stadyumu da bin yıldır kullanmıyorsun.
                        "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• 3 ay sonra bitecek bjk stadı

13 ay sonra bitecek ts stadı

Yorum

• İlk olarak Miserable tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            St James Park, Upton Park, Hampden Park, Celtic Park...
                            Arena dün nasıl yokdu bugün var oldu, aynı şekilde park da olabilir.
                            Stadyumu da bin yıldır kullanmıyorsun.
                            Tamam da park zaten Türkçe'ye başka anlamlarla yerleşmiş bir kelime, Türkiye'de park dedin mi aklına bunlar gelir, bunlar da bu saatten sonra değişmez.

Yorum

• İlk olarak burakilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              3 ay sonra bitecek bjk stadı

13 ay sonra bitecek ts stadı
                              https://lh5.googleusercontent.com/-2...Image00150.jpg
                              Bitmesine imkan yok, Fikret Orman nasıl böyle iddialı konuşuyor anlayamıyorum.

Yorum

• samsung cadir kent olsun bari

en azindan stadin mimarisinden esintilerlen ismi taktik deriz

yada

istanbul haremi
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X