Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O baya kişi var geç kaldınız beyler nur topu gibi bir ucubemiz oldu.

Yorum

• Ahanada twitter dan sorular geliyor dedi sunucu ama peyzaj mimarisi konusunda falan dedi soruları bakan beye ileteceğiz dedi.Beyler nolur bir yığın soru sorarsak düzgün bir cevap alabilir tepkimizi iletmiş olabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben beğendim hatta çok beğendim Old trafford havası var.
        Manchester United ın stadı değilmi ora ??

Yorum

• Biz ne zaman gönül rahatlığıyla bir hamle izlicez merak ediyorum
          Arkadaş bir konuda da içimiz rahat olsa desekki bunu biizm kulüp halleder
          "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
          Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• Teşekkürler arkadaşlar ben ve İbrahim dışında bir tek soru soran bile yok.Sizi seviyorum renktaşlarım...Hepiniz sağolun...

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu mudur? Hatta bu nedir?
              Bu maket gösteriyor ki stadı oldu bittiye getirdiler. Yazık oldu.

Yorum

• Tek ümidimiz rüzgarın stadı uçurması avni akerde olmayacağı için fatih stadında devam ederiz amatör ruh.

Yorum

• Programı netten izleyebileceğim bir yer var mı? Sitelerinden bakınca alakasız bir program çıkıyor.
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Sadri şener tvde demişti tt arenayı gördükten sonra bizim onun gibi stadımız olsun istedik ama ümidim kalmadı artık diye.Aldın mı arenayı sadri başgan.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Teşekkürler arkadaşlar ben ve İbrahim dışında bir tek soru soran bile yok.Sizi seviyorum renktaşlarım...Hepiniz sağolun...
                      Ben soracaktım hatta açtım kanalı baktım kalkınmadan adaletten bahsediyor dayanamadım kapattım.
                      Bordomavi.net

Yorum

• TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Olay budur.

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben soracaktım hatta açtım kanalı baktım kalkınmadan adaletten bahsediyor dayanamadım kapattım.
                            Hocam Twitterdan bir soru yaz soracak spiker çünkü...Yine söyledi soracağını.

https://twitter.com/tbatuhanyasar twitter adresi bu sunucunun...

Yorum

• 50 kere soru yazdım.

Kim diyor başka soran yok?
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• biz iyi olsun dedikçe stat iğrençleşiyor. Rezillik diz boyu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X