Trabzon Marcelinho'nun isini bitirdi |
Trabzonspor Marcelinho'nun isini bitirdi. Marcelinho'nun bonservisi için Hertha Berlin'den indirim isteyen Karadeniz ekibi, Brezilyali futbolcudan söz aldi. |
17 Haziran 200613:45 |
Yazi boyutunu büyütmek için ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Trabzonspor, Marcelinho'ya "Evet" dedirtti. Türkiye'ye gelme konusunda kararsiz olan Brezilyali oyuncu, teknik direktör Lazaroni devreye girince yumusadi. Hertha Berlin ile 1 yillik daha sözlesmesi olan Marcelinho'nun transferi için artik tek sorun Hertha Berlin. Bordo-mavili yönetim, Almanya'da görüsmelerini sürdürüyor. BUGÜN TRANSFER BITEBILIR Marcelinho için yillik 1 milyon 500 bin euro verilecek. Herta Berlin'in ise bonservis için 3 milyon 500 bin euro istemesi bordo-mavili kulübün indirim talebine neden oldu. Trabzonsporlu idareciler, Hertha'li yöneticiler ile bu konuyu bugün bir kez daha görüsecek. Marcelinho transferinin çok kisa sürede bitirilebilecegi söyleniyor. fotomaç |
Bu haber 212 defa okunmustur. |
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
-
bence bu marcelinho yo haberleri dogru olabilir ama transferin bittigi ve iza atilacak sözleri yalan. cünkü yönetim yabanci kontenjanini acmadan bi yabanci almasi demek djokaj yada jundan birini cebine para koyaraktan serbest birakmak demek. ilk junu satsinlar ondan sonra hemen marcelinhoya imzayi attiralim eger dogruysa tabi.
bu arada bu djokaj i antepe erecekmiyiz. yada antep istiyomu bu adami simdi."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
@ KuGu
Bende geçen sene Gökdeniz bu sene Fatih diye yorumlamistim.Ama neyse senin tabirin daha iyi geldi.Yeter ki senin dedigin olsun.Ücret hafif kalir böyle güzel bir haberin yaninda.
Dari ambarina düsse bile tavuklara yem yok.[img]smileys/smiley36.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
Dünya Kupasi?na ilk kez katilan ve ilk grup maçinda Porkekiz?in sadece bir gol atmasina izin veren Angola, Meksika?ya geçit vermedi. D grubuna 3-1?lik Iran galibiyetiyle baslayan Meksika?nin tüm gol çabalari, ileri uç elemanlarinin beceriksizliginin yanisira, hiç bir kulüple sözlesmesi olmayan Angola kalecisi Joao Ricardo?nun kalesinde devlesmesiyle sonuçsuz kaldi.
bu kaleciyi hiç izledinizmi. yan toplarda biraz sahafi var ama cok süper bi kaleci. meksika angola macini izlerken dedim acaba hangi takimda oynuyo. adam resmen bosta yahuu..."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
Yönetim bir saha yapma fikri ortaya atti, hemen maclarimizi nerede oynayacagimizi tarti$maya ba$ladik, yönetim baktiki ciddi ciddi tarti$iyoruz, hic dokunmadi bize, gerci sahayi yapmaya ömürleri yetmeyecek, fakat, sag olsunlar hayalde olsa, o sevinci bize ya$attilar.
CÖZEMEDIKLERI FATIH KONUSUNA GELINCE: Gerci fb li bir yönetici Fatihi mala benzeterek, adamlar malini satmiyorlar desede, orasi bizi pek ilgilendirmiyor, fb lilerin insana baki$ acisi böyleymi$ demek ki.
Bu konuda yanli$ veya dogru en iyi duru$u taraftar sergiledi. Yönetim ve Fatihin duru$u ise hep celi$kili bir duru$ $ekliydi. Ticari yönden bakarsak en iyi para verilene satilmasi en mantikli secimdir, zaten fb li yöneticide diyor ki o parayi biz veririz, mal iyi mal, o parayi eder. Asil önemli konu $u:
Eger Fatih, ben fb ye gidiyorum derse,taraftarin gözünden dü$er, ve ezik muamelesi görmeye maruz kalir, yönetim en iyi para veren fb ye satiyoruz derse, kendileri gidecek. Sevgili taraftarlarimiz, burada görev bize dü$üyor, Avrupa di$inda bir orta yol bulalimda hem kendimizi hem Trabzonsporumuzu kurtaralim. Hadi biraz gayret.
insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
-
Trabzon Gine'ye tasindi
Ibrahima Yattara, ülkesinde Bordo-Mavili ekibin gönüllü elçisi gibi çalisiyor.
Lig TV'den Can Karyagdi'nin Gine'de görüstügü Yattara, yillar önce top kosturdugu toprak sahalari ve ailesini Türk izleyicisine tanitti. Baskent Conakry'nin varoslarinda oturan 14 kardesi, annesi ve babasiyla bölgenin en popüler ailesi olan Yattara'larin hayatinda futbol en degerli varlik.
Yillarca Türkiye'de top kosturmasina ragmen Gine'yi hiç unutmayan Yattara, Conakry'e gönderdigi spor malzemeleriyle adeta efsane oldu. Herkesin çok iyi tanidigi Yattara'nin baskentte kurdugu iki de futbol kulübü var. Ilki, FC Pokou, yani Yattara'nin oradaki lakabi. Ikincisi ise Espaire de Yattara. Bu takimin forma rengi ise bordo-mavi ve gögüs reklamina kadar her sey Trabzonspor'un kopyasi.
BU ALEMDE VARSA KRAL
......OFLUDUR.......
......................
.SAMPIYON TRABZONSPOR.
........61>34.........
AGAÇSEVEN KOYU(SAMRI).
.
Yorum
-
D'Alessandro Zaragoza'da !..
Arjantinli oyuncu Andres D'Alessandro, La Liga takimlarindan Real Zaragoza'ya kiralandi.. Wolfsburg'dan 1 yilligina kiralanan D'Alessandro ile sezon sonu sözlesme yapma hakki da Zaragoza'da bulunuyor..
17Haziran2006, 14:30
<LINK href="../css/icerik.css" type=text/css rel=stylesheet target="_blank">
Ispanyol kulübün resmi internet sitesinde yapilan açiklamada, Andres D'Alessandro'nun Wolfsburg'dan 1 yilligina kiralandigi, ancak kiralama süresinin bitiminde sözlesme imzalanabilecegi bildirildi.
cok ii bi adam di keske ilgilenseydik."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
İlk olarak ahmetansu61 tarafından gönderildi
Dünya Kupasi?na ilk kez katilan ve ilk grup maçinda Porkekiz?in sadece bir gol atmasina izin veren Angola, Meksika?ya geçit vermedi. D grubuna 3-1?lik Iran galibiyetiyle baslayan Meksika?nin tüm gol çabalari, ileri uç elemanlarinin beceriksizliginin yanisira, hiç bir kulüple sözlesmesi olmayan Angola kalecisi Joao Ricardo?nun kalesinde devlesmesiyle sonuçsuz kaldi.
bu kaleciyi hiç izledinizmi. yan toplarda biraz sahafi var ama cok süper bi kaleci. meksika angola macini izlerken dedim acaba hangi takimda oynuyo. adam resmen bosta yahuu...
Yorum
-
Dün Joao Ricardo'nun hatalarina ragmen yan toptan gol yememesinin nedeni, Meksika'da hava toplari mükkemel bir oyuncu olan Borgetti'nin eksikligiydi biraz da o kaçirmazdi böyle hatalari.. Ayrica bu kaleci su an bir kulüpte oynamiyormus ve 36 yasinda.. [img]smileys/smiley5.gif[/img]
Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak divicam tarafından gönderildihami türkiye'de yildizdi... shalke'ye gitti... antremanlar agir geldigi için kaytariyordu... bu yüzden takima direkt giremedi... çantasini toplayip döndü... fatih türkiye'deki gibi antreman yaparsa iki hafta sonra onu uçaga koyup gönderirler.... avrupa'da öyle bedava ekmegi kimseye vermiyorlar... adamlar haftada iki saat degil. yedi gün çalisiyorlar... it gibi çalisiyorlar... aklini basina alsin fatih efendi... trabzonspor'a degilse bile trabzon'a girecek yüzü olsun... laflarina dikkat etsin...
Hami Schalke'de sadece Türklerin degil, genel olarak taraftarin sevdigi bir isimdi. Antremanlarla ilgili bir sorunu yoktu, çalisiyordu, ki kolu kirilana kadar gösterdigi performansla 31 yasinda Trabzonspor'un en çok kosan adamiydi. Sonra , evet, kisisel bir meseleyle hocayla biraz sürtüstü ve kesik yedi. Ama yine de neredeyse her maç ikinci yarida oyuna giriyor ve etkili de oluyordu. Sezon sonuna dogru hocayla arasinda gerilim azaldi, daha çok oynamaya basladi.
SonraAntalya'ya tatile geldiler. M.Ali Yilmaz bunu duydu, araba yollatip onlari Zigana'ya aldirdi, "siz Antalya'da baska yerde kalamazsiniz" diyerek. Aleyna'yi çok sevdigi için görmek istedi. Aleyna ve Sebnem abla yanina gittiklerinde MAY tatil köyünün berberinde tras olmaktaydi.Yüzünde köpükler varken Sebnem abla'ya, "kizim, simdi hemen yarin gidiyorsun, evini toplayip geri geliyorsun. Hami bu sene Trabzon'da oynayacak" dedi. TRABZONSPOR'lu Hami parasini "tikir tikir" almasina, kizinin okul sorununun halledilmis olmasi ve kendilerine gün boyu eslik edecek bir tercüman tutulmasina ragmen ses çikarmadi. Gidip esyalarini toplayip geri geldiler. Sonra Schalke ile "ayrilmak isteyen bir oyuncu hakkinda konusma" avantaji kullanilarak bonservis sorunu çözüldü.
Dedigim gibi, olay dogrudur yanlistir bilemem. Ama birinci agizdan durum budur. Bilgilerinize...
ps: Tekke Avrupa'da basarili olur mu bilemem. Madem gidecek olmasini isterim. Yaptiklarini tasvip etmiyorum. Ama yetenek olarak "strike" özelliginin had safhada oldugunu düsünüyorum. Kafasini kullanir ve mental sorunlarini asarsa -benzer problemleri yasama sansi yüksek de olsa- basarili olma sansini yüksek görüyorum. Benim için Trabzonspor'da dönemi bitmistir. Allah yolunu açik etsin, yasattigi sevinçlerden ötürü de razi olsun.
Yorum
Yorum