Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• okocha gelio dimi
    kemalettin faruk uche höge metin diyadin bunlarida alalim [img]smileys/smiley4.gif[/img]
    "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Ricardinho....8Milyon (Balon cikti)

Marcelinyo...2.5Milyon (Balon cikti)

Okocha...??500.bin ( en ucuzu ahi gitmis vahi kalmis bir ESKI yildiz bundan ne beklenir??...)
      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• bu yönetim be pöh
        "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• umuta 2 milyon civari veren yönetim 500 bin dolarlik oyuncuyu yildiz die bize kakalamaya çalismas merak etmeyin rahat olun[img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• aldalar alsalar onu alirlar okoch.....orkarim bi de bize yildiz diye tanitirlar onu.vay basimiza gelenler
            İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• Yildiz transferi kategorisine sokmazlarsa iyi transfer diye düsünüyorum. Isterse maliyeti "0" olsun yararli olur
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sayfayi yenilemekten F5 bozuldu son dakka haberi yokmu yaaaaaaaaaaa[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                Tribünün Babasi KaleArkasi!!www.kalearkasi.net

Yorum

• Okocha'ya niye 500.000 onu anlamadim okocha serbest kalmadimi takimi yok saniyodum
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• yahu bosverin Okacha yi belki yönetim sag gösterip sol vuracak
                    En Büyük Trabzonspor!!!

Yorum

• ne sagi solu bunlar ellerindeki futbolcu hakkinda net bir açiklama yapamiyor marcelinhoyu alacakmis. pöhhh. insallah yanilirim ama bunlar okochayi gazlarlar bize yildiz diye.
                      ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• Okocha bonservisi elinde bir oyuncu, hemde türk. Sadece alacagi ücret var. bu da macbasi anlasilirsa, tamamdir. Ama vaadedilen yildiz adayi degil, benim icin. Iyi bir alternatif olur. Biri Ortaya, biride forvete iki yildiz bekledim ve hala bekliyorum. Bunlar gerceklesmez ise, gerekli tepkiyi göstermemiz gerek.

Ortada ve forvetteoyuncularimiz,

Hüseyin, Symek, Yattara, Gökdeniz, Umut Bulut, Okocha, ikide Yabanci. Iste böyle alternatifli bir kadroyla üc kulvarda mücadele edebiliriz.
                        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• http://www.maraton.com.tr taraftar anketi var.çilginlara oy verelim hep beraber.çok gerideyiz.

Yorum

• Arkadaslar 10bin oya Okoça 250bin oya van pörsi veriyorlar haydi ha hayret [img]smileys/smiley36.gif[/img] Kendi futbolcumuzu kendimiz alalim bari [img]smileys/smiley11.gif[/img]Edited by: Travelair
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• pardon bi arkadasa bakmistim marcelinho, yok galiba..

tamam ben çiktim
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• TRABZON'DANSON TEKLIF

OLUMLU SONUÇLANDI
                                Trabzonspor, Brezilyali oyuncu Marcelinho'nun transferinde büyük mesafe katetti. Teknik direktör Lazaroni'nin yeni sezonda kadrosunda görmek istedigi Hertha Berlin'in tecrübeli orta saha oyuncusu Marcelinho ile yapilan görüsmeler olumlu bir sekilde sonuçlanirken, Bordo-Mavili yönetim, Alman kulübü ile temaslarini yogunlastirdi.
                                CEVAP BEKLIYOR
                                Yönetimin, Brezilyali oyuncunun isini bitirmesi için görev verdigi teknik direktör Lazaroni, Marcelinho'yu ikna ederken, Trabzonspor yönetimi, Alman kulübü Herhta Berlin'i son teklifini de sundu. Trabzonspor yönetimi, Hertha Berlin kulübüne 3 milyon 150 bin dolar bons

ervis ücreti önerirken, Alman ekibinden cevap beklemeye basladi.
                                SÖZLESMESI BITIYOR
                                Herta Berlin kulübü yetkililerine Marcelinho'nun Trabzonspor'a gelmek istedigini söyleyen Bordo-Mavili yöneticiler, "Oyuncunuzun sözlesmesi gelecek yil sona eriyor. Dolayisiyla hiç bir sonservis ücreti ödemeden istedigi takima gidecek. Ancak biz oyuncunuza talibiz. Ortak bir noktada bulusup bu isi bitirelim" diyerek son hamlesini yapti.
                                karadeniz gazetesi yeni haberi

Yorum

Yükleniyor...
                                X