Selam Bordomavi.............
Ben gurbetçi SEDAT KÖSE
Bordo'yu babamdan mavi'yi annemden çok seviyorum..
Hepinize selamlar En Büyük TRABZONUMUZ..
ANARSI61
Değerli BMN Üyeleri,
BMN ve Trabzonspor ile ilgili gelişmelerden anında haberdar olmanız için bir WhatsApp Kanalı kurduk. Aşağıdaki bağlantıdan katılımınızı bekliyoruz.
Kanala abone olduktan sonra kanal bildirimlerini açmayı unutmayınız.
Not: WhatsApp kanallarında telefon numaranız ya da iletişim bilgileriniz diğer abonelere görünmez.
Kanala KatılFATIH'E FENERIN TEKLIFI BIZI NEDEN GURURLANDIRSIN KI! | |
![]() | Önemli açiklamalar Trabzonspor'da Nuri Albayrak yönetimin olusmasinda mihenk taslarindan biri olan,yaptigi dobra dobra açiklamalarla Türk spor kamuoyunda genis yanki uyandiran Trabzonspor 2.Baskani Ibrahim Haciosmanoglu son günlerde yaptigi açiklamalarla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Adi sik sik transferde, yönetim içinde yasandigi iddia edilen krizlerde anilsa da gelismeler hakkinda hiçbir yorumda bulunmayan 2. baskan Ibrahim Haciosmanoglu'nun son açiklamasida Trabzonspor camiasinda gündeme oturdu. Haciosmanoglu Öncelikle Baskan Nuri Albayrak'in, ?Fener?in Fatih?e yaptigi teklif bizi gururlandirdi? sözlerine katilmadigini beli |
rterek"Bu teklif siradan .bir teklifdir"dedi. ?Ekonomik gözle bakilabilir? Haciosmanoglu ?Kaptanimizi R.Madrid, Milan, Barcelona veya M.United istese tamam ama onun disindaki tüm teklifler siradandir, ekonomik gözle bakilabilir. Trabzonspor?u yönetenlerin ve o degeri tasiyanlarin da böyle düsünme zorunlulugu vardir? ifadesini kullandi. Fatih ismi gündem yaptiriyor Bir oyuncunun satilip satilmamasinin olagan bir durum oldugunu söyleyen 2.Baskan Haciosmanoglu"Ama o oyunciu sizin kaptaniz ise bu konuda çok hassas olmalisiniz.Fenerede satariz Sekere de satariz demek yanlistir. Fatih'i herkes agzina sakiz etmeye basladi.Bakin medyaya günrdeme gelenler hep Fatih barerleriyle geliyor. Bu yanlistir.hem Trabzonspor kulübüne zarar veriyor hemde oyuncumuza. Eger bir oyuncunuzu satmak istiyorsaniz bunun yolu bellidir Bu taraftar sampiyonluga layik Trabzonsporun sampiyonsuz geçengünlerinde taraftara üzülodügünü söyleyen Haciosmanoglu, "Trabzonspora baskan olanlar yönetici olarak gelenler hepimiz bu taraftari mutlu etmek için mücadele verlmeliyiz.Dünyaninin hiç bir yerinde böylesine bir taraftar toplulugu bulamazsiniz. Bugün dünyaninin neresine giderse gitsin orada Trabzonspor taraftari vardir. O nedenle heimize büyük görev ve sorumluluklar düsüyor" dedi. Tartisacagim bir kisi olursa oda baskan olur Yönetim içinde yasandigi söylenen gergin ortam hakkinda da bilgi veren Ibrahim Haciosmanoglu söyle konustu. ?Baskanla organize olup bir kongre kazandik. Yönetime davetle gelmedim. Hatta baskani da o koltuga talip olmasi için ben ikna ettim. Simdi benim asbaskan yaptigim kisilerle tartistigim, yönetime seçtigim kisilerle sorunlar yasadigim konusuluyor. Bunun düsünülmesi bile olanaksiz. Tartisacagim bir kisi olarsa o da sadece bu yolda beraber yürüdügümüz baskandir. Ama onunla da su an itibariyla öyle bir durumumuz söz konusu degil.? Bir Trabzonsporlu diger bir Trabzonsporluya üstünlük saglama ugrasi içerisinde olamaz. Trabzonspor yöneitiminde bulunan yedeklerde dahil tüm arkadaslarimi kendimin üzerinde görürüm.hepsinin degeri vardir.Hiç bir Trabzonsporluya karsi üstünlük saglama gibi bir durusyum asla söz konusu olamaz.Çünkü hiç bir Trabzonsporlunun bir baska Trabzonsporluya karsi üstünlük saglama gibi bir girisim içeresinde olmasini tasvip etmem ve karsisinda olurum.Benim Trabzonspodrluyluk anlayis budur.Özellikle kendimizin atadigi,görevlendirdigi,yetki verdigi insanlarla çekisme içeresinde olmak gibi bir durulm asla söz konusu olamaz. Ama eger birilerin benimle çekismesi söz konusu olursa gererekini tabiki yaparim. |
YA ARKADASLAR SU YAZIYI YAZAN EDITÖR BOZUNTUSUNA BASIN E-MAILI BEN BI KAÇTANE YOLLADIM HADI ..... (editor@pasfotomac.com. )
Trabzon, ilk görüsmede Aurelio ve Volkan ile 8 milyon euro istedi. F.Bahçe, Semih ve Mehmet Yozgatli ile 4 milyon euro teklif etti. Taraflar anlasamadi. Kanarya, ikinci kez Trabzon ile masaya oturdu ve tam 8 milyon euro karsiliginda Fatih Tekke'nin transferini bitirdi. TAKAS ARTI PARA... Fenerbahçe ile Trabzonspor arasinda Fatih Tekke'nin transferi için yasanan pazarliklari Fotomaç ele geçirdi... Iki kulüp arasinda yaklasik bir aydan beri süren pazarliklarda sona gelindi. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasinda Fatih için yapilan ilk görüsmede bordo-mavililer, süper golcülerine karsilik Aurelio ve Volkan ile
MENAJERI AÇIKLADI Geçtigimiz günlerde iki kulüp, ikinci kez masaya oturdu. Bu kez Fenerbahçe, Fatih Tekke'ye karsilik Trabzon'a 8 milyon euro bonservis ücreti teklif etti. Bordo-mavili yönetim bu teklifi kabul etti. Böylece Fatih'in transferi imzaya kalmis oldu. Trabzonspor'dan ayrilacagini açiklayan milli golcünün, gelecek hafta Fenerbahçe'ye imza atabilecegi vurgulandi. Bu arada Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çaliskan, "Su an için Fatih'e Avrupa'dan bir teklif yok" dedi. | ![]() | ||||||||||||||
|
| ![]() |
|
< = =text/> < = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude= ," =text/> |
Marcelinho tamam |
bordomavinet forumları Larus Web & Atölyesi tarafından desteklenmektedir.
Yorum