İlk olarak coach tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
beyler ne 6 milyon euro su ya tuturrdu millet bi 6 milyon euro adamlar 3-5 milyon bonservis bedeli belirlediler bizimkiler 250 bin dolar için acizlik yapiyolar bizde burda bizrbirimizi yiyoruz allah askina var mi içinizde marcelinhonun 6 milyon euro oldugunu
nilmarda aimardan bahsediyoruz bugun marcelinhoyu alamayan adam kimse kusura bakmasinda o adamlari getiremez ben acikcasi bu saatten sonrada bisey beklemiyorum bu yonetimden
Yorum
-
Nilmar falan hikaye. Bu takima tecrübeli, takimin yükünü tasiyabilecek bir isim lazim. Tomas Jun'u aldilar geçen sene ne oldu? "Trabzo'da 10 sene oynar, ilerde büyük topçu olur, Avrupa'ya çok iyi paraya satariz..." Belki bunlar olacakti ama sevgili yönetimimiz transferi son daki,kada yaptigi için kampa katilamayan futbolcumuz ilk maçlari tribünden izlemek zorunda kaldi. Kampa katilmayan futbolcudan (isterse Zidane olsun) verim alamazsiniz.Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
marcelinho olsaydi simdiye kadar olurdu...
10 milyonluk yildiz sözü vardi ..eh?? marcelinho 6 Milyon alsana...
Sözünde durmayan insanlar .............dir[img]smileys/smiley7.gif[/img]
gazetelere inanilmayacagini bugünkü gazeteleye (fanatik) bakarak tekrar anladim....adamlar bi haberi öyle bir veriyolarki sen inanmak zorundasin...ama yalan oldugu sonradan belli oluyor... arkdaslar inanmayayin dayanmasi zor ama dayanin bana yok 23 sene dayandik da demeyin...ayni hikayeyi göz önüne getirmeye de gerek yok...trabzonspor bu taraftar zihniyeti ile çok 23 seneler geçirir..[ille d' 7]
Yorum
-
HANGISI DOGRU???
Mustafa Yaniti Bekleniyor
Lazaroni?nin en çok istedigi oyunculardan biri olan Herta Berlinli Gilberto Melo için de girisimlerin olacagi kaydedildi. Lazaroni?nin çok istedigi bir baska oyuncu olan Internacional takiminin basarili oyuncusu Mossoro?nun da isinin bitirilmesi için dügmeye basilacak. Öte yandan Mustafa Keçeli için dün Denizlispor kulübüne Mehmet Yilmaz takasi önerildi. Ya da Tayfun ve bir miktar da para verilmesi konusuldu. Denizlispor yönetimi ise düsünmek için süre istedi. Mustafa Keçeli ile ise her konuda anlasmaya varildi.
kaynak:gunebakis
Bordo-Mavililer?in renklerine baglamak istedigi Denizlisporlu Mustafa Keçeli için de son teklif yapildi. Yesil-Beyazli kulüp, Lee Yong?un takimdan ayrilmasiyla sol kanatta bosluk yasayan Karadeniz temsilcisine takas teklifinde bulundu. Denizli, Mustafa için Trabzonspor?dan geçen yil kiraladiklari Mehmet Yilmaz?i istedi. Bordo-Mavililer?in ise teklife sicak bakmadigi ögrenildi. Öte yandan Baskan Nuri Albayrak?in daha önce anlasmaya varilan Samsunlu Adnan?in transferinden vazgeçtigi bildirildi.
kaynak:fanatik
Yorum
-
stephanov, yattara, ufukhan, murat ocak gibi adamlar istiyoruz(m).marcelinho'yu alabiliyor oldugumuzu dunyaya gostermek gibi bir niyetimiz olmayacagina gore, yillarca faydalanabilecegimiz uzun vadeli cozumler uretmemiz gerekiyor. bu da iyi bir futbolcu izleme komitesnin [scouting]isi. bu sistemi yaratmadigimiz surece daha cokbekleriz. Gazetelerin uydurma haberleriyle gerilip, yonetmini iki ayagini bir pabuca sokmaya da hakkimiz yok.
Beklentilerimiz olacak tabii ama acaba bu beklentiler mesruu mu onu bir düsünmeli.MArcelinho'nun yerindeoyanayan canavar gibi Szymek'imiz varken, neden onun buradaki yasam standartlarini yukseltip,Hasan-Hüseyin gibi birbirinin kopyasi yetersizlikte defansif ortasahamizi daha verimli hale getirmek için transfer yapmiyoruz? Bizim sabirsizlik katsayimiz yonetimin hata yapma katsayisiyla dogru orantili unutmayalim. zamani gelince elestirecegiz ama daha kamp baslamamisken veteknik direktör takimi tanimiyorken yönetimin emrivaki transferler yapmasina karsiyim sahsen.
Yorum
-
Nilmar ile Jun ayni kefeye koymak hata olur. Islerini bilsinler dogru genç yeteneklerin üstüne gitsinler. Bakin o zaman nasil takimin yükünü kaldiriyor. Sanki her yerde 30 yasindaki adamlar mi takimlarin yükünü kaldiriyor? Hayir burda önemli olan sey futbolcunun kalitesi. Bunu da anlayanin seçmesi lazim. En basit örnek herkesin transfer edildiginde burun kivirdigi Milan. Bu arada ;
İlk olarak krilov tarafından gönderildi
sanirim murat ocak'i aldik. çok iyi bir transfer. sogukkanli, özgüveni yerinde, öfkesini kontrol edebilen çok çok iyi bir defans oyuncusu. Her haliyle versatil bir oyuncu.
Ellerine saglik. Böylesine ender yetisen bir oyuncuya karsi ise yaramaz diyenlere sasiriyorum. Hasan Üçüncü dersiniz ama benim için o Gattuso'dur, Fatih dersiniz ama o benim için Del Piero'dur, Raul'dur. Murat Ocak dersiniz ama o benim için Christian Panucci. Degerlerimize sahip çikalim. Eksikleri elbet olabilir ama cevherleri daha damarlarinda dinamitlemek bize yakismaz. Nasil kullanacagimizi bildigimiz sürece bunlar degerli oyuncular. Herkes çalim atmak zorunda degil degil mi?
Edited by: TravelairTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
YÖNETIMDEN BIRI BIZI GÖZETLIYOR MU?
Aslinda yabanci transferi için hocanin gelisini beklemek mantiksiz degil, bu açidan bakinca önümüzdeki 3-5 gün içinde yabanci transferlerin gerçeklesebilecegi beklenebilir.Ancak yerli transferlerde adi geçen isimlerle ilgili haberlerin uzun süredir ortalikta dolasiyor olmasi biraz beceri eksikligini akla getiriyor...Öte yandan dünya kupasi sonrasinin beklenmesi yönündeki haberler debende hayal kirikligi yaratiyor....Sen Sivas tan Samsun dan Denizli den IBB Spor dan transferi yilan hikayesine döndür sonra da kalk dünya kupasinda oynayan oyunculara heveslen...Tabii olabilir....ama onlari simdi alacagimizi aklim kesmiyor...Yas sinirini geçmeleri lazim...3-5 yil sonra yaslar 32-33 olunca büyük olasilikla içlerinden istedigimizi alabiliriz alabiliriz...Yöneticilerimiz gelecegi düsünüyoruz derken böyle mi düsünüyorlardi yoksa...Yahu tüm dünyanin gözlerinin önünde oradan ise yarayacak adami sana kaptirirlar mi?
Eger gerçekten istiyorsan git Kolombiya dan, Nijerya dan, Kamerun dan Senegal den hatta Sili den G.Afrika dan futbolcu bak...Yoksa bizim yönetimin dünya kupasindan futbolcu bakmasinin, benim aksam evde oturup TV den maç izlememden pek bir farki yok bana göre...
Taraftara kimse kizmasin..Onlari bu beklenti içine sokanlar belli...Kimse de onlar verdikleri sözleri yerine getirmedikçe sanki taraftar suçluymus gibi hedef sasirtmaya kalkismasin...
Fatih haberleri neden azaldi sizce? Fatih in üstü kapali kendisini medya üzerinden FB ye satmaya kalkisildigini söylemesi haber kaynaklarinin hizini kesmis olabilir mi?Hemen arkasindan çikan bir yöneticinin agzindan yapilan açiklamalarin ertesi gün resmi siteden ayni yöneticinin agzindan yalanlanmasi Fatih in bazi planlara soktugu çomagin ise yaradigini gösteriyor olabilir mi?Bir ay önce Arjantin den Brezilya dan 12 milyon dolarlara anlasilan futbolculara verilecek paranin üstüFatih ten gelecek parayla mitamamlanacakti yoksa!!! Fatih son açiklamalari ile bazi dengeleri bozmus olmasin...
Sezon içinde Malatya ya verdigimiz futbolcularin karsiliginda Bilal in sezon sonu bize gelecek olacaginin duyurulmasi uydurma bir haber miydi acaba?
Ricardinho, Marcelinho vs vs haberleri arada bir gözünü açan ve gerçekleri görüp korkuya kapilan taraftari besiginde sallarken söylenen ninniler olmasin...
Degerli yöneticilerimiz...
Bu taraftar bu besikte sizden önce de yillarca sallandi...ve uzun yillar uyutuldu misil misil...Ama sizin sanssizliginiz iste artik o taraftar büyüdü...23 yasina geldi, besigine sigmaz oldu..Üstelik akli da biraz ermeye basladi, o eski masallar artik avutmaz oldu onu..Artik yeni bir besik (stadyum) yapmanin ve pariltili oyuncaklar (yildizlar) almanin zamani geldi...biraz da geçti aslinda....
Yorum
-
İlk olarak TrabzonStorm tarafından gönderildi
YÖNETIMDEN BIRI BIZI GÖZETLIYOR MU?
Aslinda yabanci transferi için hocanin gelisini beklemek mantiksiz degil, bu açidan bakinca önümüzdeki 3-5 gün içinde yabanci transferlerin gerçeklesebilecegi beklenebilir.Ancak yerli transferlerde adi geçen isimlerle ilgili haberlerin uzun süredir ortalikta dolasiyor olmasi biraz beceri eksikligini akla getiriyor...Öte yandan dünya kupasi sonrasinin beklenmesi yönündeki haberler debende hayal kirikligi yaratiyor....Sen Sivas tan Samsun dan Denizli den IBB Spor dan transferi yilan hikayesine döndür sonra da kalk dünya kupasinda oynayan oyunculara heveslen...Tabii olabilir....ama onlari simdi alacagimizi aklim kesmiyor...Yas sinirini geçmeleri lazim...3-5 yil sonra yaslar 32-33 olunca büyük olasilikla içlerinden istedigimizi alabiliriz alabiliriz...Yöneticilerimiz gelecegi düsünüyoruz derken böyle mi düsünüyorlardi yoksa...Yahu tüm dünyanin gözlerinin önünde oradan ise yarayacak adami sana kaptirirlar mi?
Eger gerçekten istiyorsan git Kolombiya dan, Nijerya dan, Kamerun dan Senegal den hatta Sili den G.Afrika dan futbolcu bak...Yoksa bizim yönetimin dünya kupasindan futbolcu bakmasinin, benim aksam evde oturup TV den maç izlememden pek bir farki yok bana göre...
Taraftara kimse kizmasin..Onlari bu beklenti içine sokanlar belli...Kimse de onlar verdikleri sözleri yerine getirmedikçe sanki taraftar suçluymus gibi hedef sasirtmaya kalkismasin...
Fatih haberleri neden azaldi sizce? Fatih in üstü kapali kendisini medya üzerinden FB ye satmaya kalkisildigini söylemesi haber kaynaklarinin hizini kesmis olabilir mi?Hemen arkasindan çikan bir yöneticinin agzindan yapilan açiklamalarin ertesi gün resmi siteden ayni yöneticinin agzindan yalanlanmasi Fatih in bazi planlara soktugu çomagin ise yaradigini gösteriyor olabilir mi?Bir ay önce Arjantin den Brezilya dan 12 milyon dolarlara anlasilan futbolculara verilecek paranin üstüFatih ten gelecek parayla mitamamlanacakti yoksa!!! Fatih son açiklamalari ile bazi dengeleri bozmus olmasin...
Sezon içinde Malatya ya verdigimiz futbolcularin karsiliginda Bilal in sezon sonu bize gelecek olacaginin duyurulmasi uydurma bir haber miydi acaba?
Ricardinho, Marcelinho vs vs haberleri arada bir gözünü açan ve gerçekleri görüp korkuya kapilan taraftari besiginde sallarken söylenen ninniler olmasin...
Degerli yöneticilerimiz...
Bu taraftar bu besikte sizden önce de yillarca sallandi...ve uzun yillar uyutuldu misil misil...Ama sizin sanssizliginiz iste artik o taraftar büyüdü...23 yasina geldi, besigine sigmaz oldu..Üstelik akli da biraz ermeye basladi, o eski masallar artik avutmaz oldu onu..Artik yeni bir besik (stadyum) yapmanin ve pariltili oyuncaklar (yildizlar) almanin zamani geldi...biraz da geçti aslinda....
harika bir yazi olmus.bence bu yaziyi ve bunun gibi bizim yazdigimiz yazilari kulube hatta bizzat baskana maille göndermeliyiz.yada ibrahim beye olabilir.oda tam bizim kafamizda bir insaninadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
YILDIZ DEGIL ANCAK YILDIZCIK ALIRLAR
TRABZONSPOR?UN eski yöneticilerinden ve camiasinin etkin isimlerinden biri olan Hayrettin Hacisalihoglu, Baskan Nuri Albayrak'in vaatlerini yerine getirmesi gerektigini belirtip, çarpici açiklamalar yapti. Hacisalihoglu, Baskan Albayrak'in taahhüt ettigi gibi davranmasi gerektigini dile getirirken, "Alacaginiz oyuncu hem yildiz, hem de ucuz olsun diyorsaniz, o zaman yildiz degil, yildizcik alirsiniz! Zira yildiz oyuncunun bir bedeli vardir" diye konustu. Hacisalihoglu, taraftarlarin sabirsiz olmasina hak verirken, kaptan Fatih'in de satilmasi gerektiginin altini çizdi. Iste Hacisalihoglu'nun çarpici açiklamalari:
Testi kirilmadan
, vaatler yerine getirilmeli
Trabzonspor?un su anki transfer politikasini, Baskan Albayrak?in genel kuruldaki söylemleriyle iliskilendirmek lazim. O gün Trabzonspor?da üç baskan adayi vardi. Kongre üyelerinin büyük bir çogunlugu baskanligi Albayrak?a verirken, söylemlerini ve vaatlerini önemseyerek oy verdi. Yildiz oyunculari alacak, elinde tutacak bir yönetimi tercih etti. Bugüne kadar yapilan ve yapilacak transferlere bu çerçeveden bakmak lazim. Bugüne kadar alinan yerli oyuncular kongredeki vadedilen ve Trabzonspor taraftarlarini memnun edici, Trabzonspor?u istenilen yerlere tasiyabilecek oyuncular degiller. "Bu oyuncular kötü oyunculardir" demiyorum. "Beklenen oyuncular degillerdir" diyorum. Bunu muhalefet düsüncesiyle söylemiyorum, bilakis Trabzonsporlu bir taraftar olarak söylüyorum. Testi kirilmadan, camiaya vadedildigi gibi davranilmasini istiyorum. Ben Trabzonspor?u yönetenleri seviyorum; ama Trabzonspor?u herkesten çok seviyorum. Tenkitlerim, söylemleri ile ilgilidir, Trabzonspor?u zorda biraktigi içindir.
Taraftarin sabirsizligi dogaldi, haklidirlar da...
Yönetimin göreve geldikten hemen sonra, politikasini belirlemesi lazimdi. Bu yil sampiyon olabilecek bir ekip mi kuracagiz? Bunun için, bu inançta ve yeterlilikte hoca mi alacagiz? Ayni sekilde bir kadro mu kuracagiz? Veya gelecek yillarin takimini mi olusturacagiz? Ona göre hoca, ona göre futbolcular belirlenmeliydi. Amaç, "zirvede olabilecek bir kadro". Söylem bu, ama eylemde rakiplere üstünlük saglayabilecek, gerek yerli, gerekse yabanci oyunculari kadromuza katabilmis degiliz. Su anki çalisma, sampiyonluk adaylarindan biri olacagiz izleniminden uzak görünüyor. "Zaman var" deniyor. Ancak verilen vaatlerden sonra Trabzonspor taraftarlarinin sabirsizligi dogaldir, haklidirlar da. Yönetimin yildiz oyuncu vermemek kaydiyla ihtiyaci olan yildiz oyunculari bir an önce almasi gerekmektedir. "Yildiz oyuncunuzu satamazsiniz" demiyorum, onlarin yerlerine ayni kalitede yildiz oyuncu almak kaydiyla satabilirsiniz. Bu gayet dogaldir. Yönetim yapilacak isleri bir an önce yapmalidir. Zaman, acele edilecek bir zamandir. Ihtiyaç duyulan üst düzey oyuncularin sezon açilirken takima katilmasi gerekir.
Baskan taahhüt ettigi gibi davransin
"Yildiz oyuncu alarak iç dengeleri bozariz" sözüne katilmiyorum, sayet aldiginiz oyuncu yildizsa. Yok, alacaginiz oyuncu Thomas Jun gibi olur da ona yildiz yakistirmasi yaparsaniz, iste o zaman dengeleri bozarsiniz, sikinti yaratirsiniz. Hem alacaginiz oyuncu yildiz, hem de ucuz olsun diyorsaniz, o zaman yildiz degil, yildizcik alirsiniz! Yildiz oyuncunun bir bedeli vardir. Bu, dünyanin her yerinde böyledir. "Iç dengeleri bozamayiz" diyorsaniz, o zaman böyle bir vaatte bulunmayacaktiniz. Brezilya futbolunun dünyadaki yeri tartisilmaz. Ancak Brezilya?daki yüzbinlerce oyuncunun hepsi birer yildizdir diyemezsiniz. Yönetimin almaya çalistigi futbolcularin hangi kategoriye girdigini bilemem. Ancak benim görüsüm "Bu ülkeden oyuncu alinmamasi" yönündedir. Hem bize çok uzak, hem de uyum sorunu yasiyorlar. Trabzonspor alacagi oyunculari Avrupa ve Orta Avrupa?dan almalidir. Kisacasi, ben isterim ki Trabzonspor?un baskani taahhüt ettigi gibi davransin.
Basari için fikir agi kurulmali
Trabzonspor?un her yerde, her zaman konusulmasindan yanayim. Karalamadan konusulmasinin, hatta yargilanmasinin Trabzonspor?a fayda getirdigini düsünüyorum. Insanlar her yerde, her zaman Trabzonspor?la ilgileniyorsa ne mutlu. Sayet ilgi azaliyorsa o zaman tehlike var demektir. Yönetimin, taraftarlarinin tenkitlerini önleyecek çalismalar yapmasi gerekir. Sayet taraftarlar Trabzonspor?u konusmuyorsa, umutsuzluga düsmüs iseler, o zaman kötü gidisat var demektir. "Su an zaman var, acele etmeyin" demeçleri dogal olarak umutsuzluk yaratiyor. Yönetim orijinli olmayan haberleri bir susturma yolu vardir, o da takiminizin ihtiyaci oldugu futbolculari bir an önce almaktan geçmektedir. Yönetimin basari için öncelikle degerlerine sahip çikmasi, onlari yüceltip onlardan faydalanmasini bilmesi, bu yönde fikir agi kurmasi lazim. Ben "Ali?nin, Veli?nin dedigini yapsinlar" demiyorum. Eski teknik adamlarla, eski futbolcularla, eski yöneticilerle diyalog kurup, fikir paylasimi yapmalari gerektigine inaniyorum.
Seyirciyi tribünlere çekmenin yollari aranmali
Trabzonspor?un artik "su takimdan oyuncu almam, su takima oyuncu vermem, su formayi giymem" isleriyle ugrasmamasi lazim. Günümüzde futbol bir sov oyunu oldu. Seyirciyi tribünlere çekmenin yollari aranmali. Bir dönem Jean Marie Paff, futbolu birakmak üzereyken Trabzonspor?a getirildi. Bana göre çok da isabetli bir karardi. Zamanin kadrosuna çok seyler ögretti. Kariyeri ile, degil Türkiye basinini, Avrupa basinini Trabzonspor?a yönlendirdi, Trabzon medyanin ilgi odagi oldu, tribünlerin dolmasini sagladi. Onun için yönetimler bu isin ticari ve sov yönünü düsünmelidirler. Aksi takdirde çagin disinda kalmis oluruz.
Menajerler bize kimi sattiysa onu aldik
"Merak etmeyin Trabzonspor?a yakisir, Avrupa?nin en kaliteli hocasini alacagiz" deyip Lazaroni?yi aldilar. Bu filmi Trabzonspor taraftarlari çok seyretti. Halilhodzic alinirken de ayni seyler söylenmisti. Kimse "zaman verilmedi" demesin. Hocanin bulundugu görevler süresince, yaptigi dogruyu da yanlisi da fark edersiniz. "Çok iyi hoca aldik" deniyor. Geçmiste bunlari yasadik. Biz umdugumuz degil, buldugumuz hocayi aldik. Menajerler bize kimi satmislarsa, biz de onu aldik. Kendi prensiplerimize, politikamiza göre hoca seçme sansimiz olmadi. Ancak madem Lazaroni alindi, ona destek verilmesi gerekiyor. Zaten Trabzonsporluluk kültürü bunu gerektirmektedir. Menajerlik konusuna gelince... Can Çobanoglu?na mi is verecektik, yoksa Trabzonspor?un ihtiyaci olan menajeri mi alacaktik? Trabzon?da ve Türkiye?de bu isi sadece Can Çobanoglu mu yapabiliyordu, yoksa "Can iyi çocuktur, Trabzonspor?da ona da bir is verelim mi" denmek istendi? Bunu da anlamis degilim.
Fatih'in gitmesinde yarar var
NET BIR TAVIR KONMALI
Son günlerde yönetim, Fatih için açiklama yapiyor, Fatih cevap veriyor. Trabzonspor kulübünde böyle seylerin olmamasi lazim. Bu duruma düsülmüsse, burada bir yanlislik vardir. Bu, ileride baska sikintilar dogurur. Bu konu bir an önce halledilmelidir. Bir görüs ?Böyle bir oyuncuyu artik saklayamazsiniz?, baska bir görüs ise ?Gitmek isteyen her oyuncuyu veririm? der. Ikinci görüs geçerli olursa o zaman kulüpte oyuncu bulamazsiniz. Her iki görüsün de kendine göre haklilik payi olabilir. Ancak bu isi bu sekliyle birakip ileride isinize geldigi gibi davranamazsiniz. Ya "Fatih?i satmiyoruz" ya da "Fatih?in bu kulüple isi bitmistir" diyeceksiniz.
BEN OLSAM FATIH'I VERIRIM
Fatih?in bu yil verilmesinde Trabzonspor?un maddi ve manevi olarak birtakim menfaatleri oldugunu söyleyebilirim. Ben yetkili olsam Fatih?i veririm. Madem bu oyuncuyu veriyorum, kulübe en çok imkani kim saglarsa ona veririm. Bu takim Fenerbahçe de olur, Galatasaray da olur, Hertha Berlin de olur hiç fark etmez. Fark eden, Trabzonspor?a en çok maddi geliri saglayacak kulüptür. Bugün Trabzonspor?dan daha çok Fatih konusulmaya baslandi. Fatih?in Trabzonspor?dan daha çok konusulur olmasi, Trabzonspor kulübüne zarar vermektedir. Bu kararsizlik bir an önce son bulmalidir.
kaynak karadeniz gazeteinadına TRABZON
---Sürmeneli Piranalar---
Yorum
-
Hayrettin Hacisalihoglu dogrulari söylemis. Dogru söze ne hacetTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Ben bu yildiz transferinden umudu kestim,bari bikac tane daha takima
katki sagliyacak futbolcu alsinlar,hersene ayni senaryo yasaniyo,bu
klübün dengeleri nedir neyin nesidir anlamadim,klüpteki denge namina
hersene sampiyonluktan oluyoruz,klübün en pahali futbolcusu fatih
tekke,gökdeniz bu demektirki dengeyi bozmamak icin onlardan iyisi
alinmayacak,yani yildiz alinmayacak aldigimiz futbolcunun bonservisi
4-5 milyon euroyu gecmeyecek,ozaman ne diye ortaya ricardinho
marcelinho diye isimler atarlar,bu klüpteki dengeler lafi ordada
dolastikca bizde hersene oldugu gibi bos beklentilerin icine gireriz ve
sampiyonluklari 24 senedir oldugu gibi uzaktan seyrederiz,ben biktim
artik bu yönetim hikayelerinden..
keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
Yorum