Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence gökhan son derece sıradan bir topçu
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• gökhana başka hangi takım 6 milyon euro vermiş sanki gerçek değeri 10 milyon falan da hadi size 6 milyon olsun gibilerinden şu anda bu parayı ona hiç bir kuılüp vermez (belki rus takımları) önce elimizdekileri değerlendirelim umutda geçen senenin en iyilerinden değil miydi ayrıca bizim yabancı konusunda sıkıntımız yok (djokaj ve junu saymıyorum şu kadroda jeff' ede yer yok yani en az 2 kontenjan var )forvet alınacaksa yabancı olmalı elimizde yeterince yetenekli yerli oyuncu var
      En son champions tarafından düzenlendi; 08.02.2007, 12:57.

Yorum

• İlk olarak ckul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence gökhan son derece sıradan bir topçu
        Gökhan kesinlikle sıradan bir topçu değil, bizim elimizdeki forvetlere nazaran oldukça kaliteli bir oyuncu ve yaşı da genç. ama 6 milyon euro gibi uçuk bir rakam etmeyeceği de aşikar. zaten kayserililerle alışveriş yapılmaz. Champions'un dediği gibi yabancı sorunumuz yok, hatta bir tane boş kontenjanla oynuyoruz, ve bu paradan daha az bir miktara Gökhan dan çok daha iyi bir forvet alabiliriz.
        En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 08.02.2007, 13:02.

Yorum

• forvet alınacaksa kesinlikle yabancı olsun gol vuruşları çok iyi kalitesini kanıtlmış bi oyuncu olmalı
          Bordomavi.net

Yorum

• 6 milyon euro Gökhan için yüksek bir rakam. Yabancı forvet alırım daha iyi..
            Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

• niyeki yaaa aymana 1 milyon euro verdik biz onada veririz

Yorum

• ben duygusal bakmıyorum olaya gökhan şuan yakın geleceğin en kaliteli golcülerinden biri, o boy ve fizikle bileklerinin çok iyi olması birebirde çok güçlü olması rahat adam geçmesi şutları vs. bence büyük bir takımda büyük bir futbolcu olur, tek eksiği fazla şımarmasdan kaynaklı karakter bozulması olarak görüyorum, kendine her türlü dikkat ederse 6 milyon etmesi abartı olmayacak bir futbolcu. Gökhanın TS de olmasını çok isterdim ama kafa olarak Trabzonu istemeli parayla gelenleri görüyoruz.
                0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Ersen: Forvette sorunumuz yok

Son haftalarda suskun kalan golcü Ersen Martin, en kısa zamanda eski performansına kavuşacağının sinyallerini verdi...
                  08.02.2007

TOP 20 Hepsini Göster

Puan Verin

15 Kişi

4,73
                  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Takımdaki rekabetin en üst düzeye taşındığını, ancak bundan çekinmediğini dile getiren Bordo-Mavililer’in yıldızı, “İkinci yarıya elbette ki iki galibiyetle başlamak isterdik ama olmadı. Gol bölgesinde sorun yaşadığımızı düşünmüyorum. Eğer ki, pozisyon bulamıyor, rakip kaleye gidemiyor olsak bunun söylenmesi doğal ama her maçta sayısız fırsat yakalıyoruz. Biz sadece son vuruşlarda bir takım eksiklikler yaşıyoruz. Bunu da mutlaka aşacağız. Çünkü hücum hattımız Yattara’nın da gelmesiyle çok gelişti. Her zaman söylediğim gibi Yattara ve Gökdeniz’in destekleriyle daha verimli olacağım kanaatindeyim” dedi. Tribünlerden destek de isteyen Ersen Martin, “Sadece kendim için değil tüm takım için destek istiyorum. Çünkü istediğimiz sonuçları alamadığımız maçlardan sonra soyunma odasındaki hüznü kimse hayal edemez. Ancak her şeyin yoluna girmesi için çok kısa bir zaman kaldığını düşünüyorum” yorumunu yaptı.

Fanatik

Yalancının....

Yorum

• 6 milyon eoruya süper bi yabancı forvet alırız senede en az 20 atar
                    Bordomavi.net

Yorum

• Ziya Doğan: "Dengeli bir takım olduk"
                      Teknik Direktörümüz Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında, takımın gidişatından memnun olduğunu söyledi.

Doğan, elinde her mevkide alternatifli bir kadro olduğunu belirterek, "Trabzonspor iyi bir takım oluşturmuştur. Ben gelecekten ümitliyim. Şu ana kadar ligde ve kupada sergilenen futbol umut verici. Ancak bu maçlarda birçok gol pozisyonuna girmemize rağmen gol atamadık. Bana göre takım gol pozisyonuna giriyorsa, problem yok demektir. Bir gün gelir o pozisyonlar gol olur. Takımda Yattara fiziksel olarak tam hazır değil. Diğer iki forvet oyuncusu Ersen ve Umut hasta. Trabzonspor, Türkiye liglerinde en fazla hücum futbolu oynayan, hücum özelliği olan oyuncuları en fazla kullanan takım. Karamsar tablo çizmenin anlamı yok"dedi.

"Hastalıklar bizi etkiliyor"

Oyuncularının büyük bölümünün soğuk algınlığına yakalandığını ifade eden Doğan, "Hastalıklar nedeniyle futbolcuların performansında inişli çıkışlı grafikler oluyor. 2 forvet oyuncum Ersen ve Umut grip olduğu için antrenmanlara çıkamıyor. İdmanlar da10-12 oyuncuyla çalışıyoruz. Ayrıca milli takımda olan oyuncularımızda var. Vestel Manisaspor maçına Hüseyin, müsabaka saatine kadar dinlenerek çıktı " yorumunu yaptı.

"Gaziantepspor'u yenmek istiyoruz"

Gaziantepspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini dile getiren Doğan, “Gaziantepspor ligin iyi takımlarından bir tanesi. Hiçbir takımı bizden küçük ve büyük görmüyoruz. Çıkışa ihtiyacımız var. Alacağımız bir galibiyetten sonra futbolcuların özgüveni artacak ve sonuçta çıkış başlayacak. Bunu herkes görecek" görüşünü seslendirdi.

"Oyuncular üzerinde baskı var"

Ligin ilk devresine oranla ikinci yarıda defans ve orta sahada sorun yaşanmadığını da vurgulayan Doğan,"Önceden hatalı goller yiyorduk, bugün bakıyoruz 4 maçta bir penaltı golü yemişiz. Forvet hattında bazı eksiklikler var. Onu da bir şablona oturtacağız ve Trabzonspor gol de atacak. Ancak oyuncular üzerinde baskı var. Puan cetvelindeki yerimiz bizi etkiliyor. Bir galibiyetten sonra bu sorun da ortadan kalkacak. 28 oyuncu değişmiş toparlanmamız zaman aldı. Şimdi dengeli bir takımız. Camiamızın büyük beklentilerinin de farkındayız. Taraftarımız bize gereken desteği versin. Güçlü, zevk veren bir takım izlettireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Dondurucu soğukta, lapa lapa kar yağarken oynanan Gaziantep maçında desteği görmedin mi Ersen ? Ne desteğinden bahsediyorsun sen ? Sen görevini yaptın mı acaba diye sormazlar mı adama ? Sormaz bizim bazı taraftarlar. 2 günde Büyük (!) topçu oldun bundan büyük destek mi olur ? Mehmet Yılmaz'ı arar oldum be...
                        En son Oruç tarafından düzenlendi; 08.02.2007, 13:18.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• gökhan a 6 milyon verilirmi saçma sapan işler bunlar enayi mi zanediolar milleti

Yorum

• Resmen günü kurtarmak için bunları söylemiş ZD haysiyetsiz insan maç gol atarsan kazanılır gol pozisyonuna girerek degil sen resmen bu taraftarı Enayi yerine koyuyorsun ama Antep maçından sonra bu taraftar seni başka birşey yerine koyacak hiç merak etme

Yorum

• gökhan iyi topçu da adama fatih tekke adar fiyat biçmişler nerdeyse.
                              takım kötü durumdayken ve 10 maçtan fazla sakat kalmışken dahi fatih nerdeyse gökhan kadar gol attı.
                              ayrıca fatih liderlik özelliği olan bir futbolcu.
                              fatih in fiyatının yarısı eder şu anda.
                              6m euro etmesi için daha baya bi yol katetmesi lazım.
                              ama bizim elimizdeki golcülerden 3-4 gömlek üstün orası da ayrı mesele.
                              top ayağındayken fuleleri olan bi oyuncu. adam geçebiliyor top saklayabiliyor.
                              adama sorarlar umut 2m dolarken gökhan kaç para eder diye ama 6m euro çok para.
                              henüz o kadar değil.

Yorum

• 6 milyon euro ya degil gökhan ı bütün kayseri yi alırsın....
                                Fener APPİAH ı 8 milyon euro ya aldı...
                                O para verilecekse Appiah gibi futbolcu alacaksın....
                                Ayrıcxa o kalitede bir adam aldınmı Hüseyin Ferhat Hasan Ayman gibi 4 fuzuli adamı da yoolayıp üç beş kuruş ta para kazanırsın....
                                Hem de adam gibi ön liberon olur...
                                Yanlış anlasılmasın Appiah ı alın demiyoruım...
                                AMA O KALİTEDE İŞ YAPAN ADAM ALINSIN....
                                Örnek mi..
                                İsviçreli Vogel tam bizlik adamdı....
                                Haczavera,Maçka,Trabzon....,
                                Sen Fatih in torunu,Ben Deli İbrahim in
                                Sen Düzenin Adamı,Bense Memleketimin......

Yorum

Yükleniyor...
                                X