Iyi diyorsundaLange'nin parasini zamaninda ödemeyip kaçmasina neden olan, kulübün milyonlarca dolar borca girmesine sebep olan ben miydim? Umarim yanlis hatirliyorumdur....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
o basta iken borc falan yokti ne zaman ki adami kovaladilar verin o zaman parami dedi ..
klup un borcu biz cok ilgilendirmemesi gerekir ..
uc eziklerin borclari nin toplami 500 milyondolar kimse ssikinti yapiyomu ?
takir takir sampiyon oluyorlar walla..karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi
o basta iken borc falan yokti ne zaman ki adami kovaladilar verin o zaman parami dedi ..
klup un borcu biz cok ilgilendirmemesi gerekir ..
uc eziklerin borclari nin toplami 500 milyondolar kimse ssikinti yapiyomu ?
takir takir sampiyon oluyorlar walla..
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Yorum
-
klubun faturalari odenmeyince ne oluyor takim gol atamiyormu ?
o zaman in kardosunda kimler vardi hatrlayin ?
sergen ,oktay ...ve daha kimler kimler geliyordu //
adam baba adam ister oder ister odemez faturalari kend bilecegi is ..
geyse adamlari para vermeden oynatti sampiyon yapti ..takimi ..klubun maddi durumu beni ilgilendirmiyo oynadigi futbol ve oynattigi yildizlar beni ilgilendiriyor ..karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
wanchpo mudur nedir o adam yildiz falan deil onu soyliyim de herkes bilsin ..yildiz adami dunya kupasina sozlesmesiz gondermezler ..
kimse o adami bize yildiz falan diye yutturmasin ..
karaiplerde bir trazonsporlu..
Yorum
-
wanchpo mudur nedir o adam yildiz falan deil onu soyliyim de herkes bilsin ..yildiz adami dunya kupasina sozlesmesiz gondermezler ..
kimse o adami bize yildiz falan diye yutturmasin ..
wanchope tam anlamiyla bir yildiz olmayabilir ama avrupada onun gibi son vurusa sahip oyuncu sayisi az olanlarinda fiyati tavan yapmis ama wanchopun bonservisi elinde ve marseille gibi kuluplerin listesinde ve su an yildiz kontenjanini orta sahaya kullaniyoruz marcelinho.ricardinho...) bu yuzden alinmasi gerekli bir forvet.Edited by: yattara show
Yorum
-
klubun faturalari odenmeyince ne oluyor takim gol atamiyormu ?
o zaman in kardosunda kimler vardi hatrlayin ?
sergen ,oktay ...ve daha kimler kimler geliyordu //
sergen ve oktay mi? bu adamlarin hangi dönemlerinde geldigini ve bitleri kanlaninca nasil hemen kaçtikalarini daha unutmadik!Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
Alpi53 nikli arkadasim dedigin adami Ali Sen'e karsi koysun diye getirdiler Tranzonspora ama herkes gördü Ali Sen karsisindaki sus-pus hallerini. Adamin karsisinda agzini biel açamadi. Keske onun yerine Ali Sen baskanimiz olsaydi daha az zarar verirdi trabzonsporumuza. En azindan bilirdik ki adam fenerli, M. Ali Yilmaz gibi gizli fenerli degil ve bizde ona göre davranir , o kadar güvenmezdik Ali Sen'e. Eminin daha az zarari olurdu. Madem o kadar etkili-güçlü bir adamdi 96 yilinda Ali Sen sampiyonlugumuz engellerken çiksaydiya ortaya, iyi bir Tranzonsporlu yönetimde olmasada takimin basarisi için elinden geleni yapar ama nerdeeee!!!.
O geldi Trabzonspor , Mehmet Ali Yilmazspor oldu nerdeyse. Adam 20 yil baskanlik yapmis ve sadece 1 kez sampiyon olmusuz. O sampiyonlukta efsane takimimizin dagilmasindan önceki sampiyonlugumuzdu. Öncesindeki sezonda sampiyonlugu kil payi kaçiran takim sonraki sezon sampiyonulugu yakalamisti. Anlayacaginiz hiç katkisi yok o sampiyonlukta. Hatta sampiyonluk maçindan sonra Kaptan Senol'un elinden kupayi zorla kapip havaya kaldirmasi elestirilmisti.
Allah Özkan Sümer'den razi olsun( pek sevmedigim biri omasina ragmen), Trabzonsporumuzu Mehmet Ali Yilmazspor olmaktan kurtardigi için.
Sana tavsiyem bu linke bir bak.
http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=5495& amp;PN=1Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
Yorum
-
bu secim zamani palavralarla yola cikan insanlara cok hayret ederim ..
hic bir taneniz mehmet ali yilmaz kadar olamadiniz adma baba dam ..\
campell i getirdi begenmedi gonderdi..
adam istedigi topcuyu telefonla arayip sen git trabzona ben sennin cekini gonderirim diyodu ..
nerde bizde parali baskan geldi diye sevindik.
mali nin bu klibe verdigi zarari kimse vermedi bu tartisilmaz elin makedon larina milyon dolarlar verdi seyit came öle futboldan anlamazdi ama havasi da vardi yani bi lafi var hiç unutmam bu ülkede önce türkiye cumhuriyeti sonra ben gelirim demisti süper di yaa
genede bize çok zarari dokunmustur
Yorum
Yorum