Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hayal mi gerçek mi fotomaç da görür sen de.tekke kendi söledi ben bi tarafimdan uydurmuyorum.[img]smileys/smiley1.gif[/img]
    Bordomavi.net

Yorum

• FATIH TEKKE SONUNDA PATLADI: "BIRILERI BENI SATIYOR, HAIN VE KÖTÜ ADAM OLARAK GÖSTERMEYE ÇALISIYOR"fficeffice" />

TRABZONffice:smarttags" />SPOR'DA FATIH TEKKE SUSKUNLUGUNU BOZDU, HIÇ KIMSENIN KENDISINDEN DAHA IYI TRABZONSPORLU OLAMAYACAGINI SÖYLEDI
      Trabzonspor'da transfer döneminin en önemli gündem maddesi olan Kaptan Fatih Tekke, suskunlugunu bozdu. Kendisinin 3 yildan bu yana sadece Avrupa'ya gitmeyi istedigini söyledigini belirten Fatih, "Birileri beni satiyor. Hain ve kötü adam olarak göstermeye çalisiyor" dedi.
      Özellikle Fenerbahçe' ye transferinin gündeme gelmesinin camiada elestirilere neden oldugunu belirten Fatih Tekke, sdece yurtdisina gitmek istedigini belirterek, menacerinin "Yurtdsindan teklif yok" açiklamalarina da tepki gösterdi. Fatih, "Ceylan Çaliskan benim haricimde birsey konusamaz. Millet kendi yazip kendi oynuyor. Ben Trabzonspor' un mukaveleli oyuncusuyum. Yurtiçi degil yurtdisina gitmek istiyorum. Bunu ilk kez bu sene söylemiyorum. Neden insanlara farkli geliyon anlamiyorum. Ben bunu 3 seneden beri zaten söylüyordum. Hedefim yurtdisinda Trabzon'u temsil etmek" dedi.
      "BENI SATIYORLAR"
      Fatih Tekke, hakkinda yer gün onlarca haber çiktigini ancak bu haberlerde yazilanlarin 10' da birini bile bilmedigini ifade ederek, "Yöneticilerle bu konuda hiç konusmadim. Konustugumu zaman da bunlari çikar söylerim. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilmiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü sey çikiyor. Oturup konustugum birsey olsa ben de çikip birseyler söyleyecegim. Ama yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Sizin bildiginizin yüzde birini bile bilmiyorum. Bu kadar müceadele ettim. Bu takim için elimdeng eleni yaptim. Simdi beni hain olarak göstermek istiyorlar" diye konustu.
      KARARIMA SAYGI DUYULMASI LAZIM
      Fatih Tekke, birini karalayarak biryere varilamayacagini da vurgulayarak, "Ölene kadar Trabzonspor camiasinin iinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenlerin bundan ne kazanacagini bilemiyorum. Ama ben Avrupa' da oynamak istiyorum. bu benim fikrim ve buna saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre söylüyor, yazip çiziyor. '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Su kadar oyuncu su keadar para verilecek diye yaziliyor. Bgiraksinlar yalan yazmayi. Ben anlasirsam, çikarim 'Arnlastim' derim. Beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Ama bu emellerine ulasamayacaklar" ifadesini kullandi.
      KIMSE TESEKKÜR ETMIYOR
      Bugün geldigi konumu Trabzonspor' a borçlu oldugunu ve bunu unutmasinin asla mümkün olmadigini da vurgulayan Fatih, "Bu olaylardan, konusulanlardan, yasananlardan sikildim. Beni rahat biraksinlar. Kafamin rahat olmasini istiyorum. Senaryo üretilmesin istiyorum. Trabzonspor' da sakat sakat oynadim. Tatkima katkim oldu. 4 yildir takimin kaptanligini yapiyorum. Kupalar aldik, sampiyonlugu kilpayi kaçirdik. Bunlri tabii ki arkadaslarimizla birliket yaptik. Bu insanlara saygi duysunlar. Fatih' e tesekkür edilmesi lazim. Ama kimse tesekkür etmiyor. Fatih ayrilacak gibi seyler insanlarin kafasini mesgul ediyor. Ben herkese, 'Avrupa' ya gidersem ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir bilmiyorum. Lafin tamami kime söylenir?" dedi.
      TARAFTARLAR SAMPIYONLUK ISTIYOR
      Trabzonspor Taraftarlar Birligi Baskani Adem Sögüt yeni sezonda takimlarindan sampiyonluk beklediklerini söyledi. Sögüt, suana kadar yapilan transferlerden memnun olmadiklarini belirterek, "Toplam 3 transfer yaptik. Umut iyi bir oyuncu bize göre takima çok faydali olacaktir. Çagdas ise tam bir soru isareti kafalarda. Ayrica Pendikspor' dan alinan Cem gibi alt yapida birçok futbolcu var. Onun yerine takima direkt katki yapacak isimler alinmaliydi. Ayrica futbolcular gibi teknik direktör de bize güven vermiyor. Lazaroni' nin 20 yildir bir istikrari yok. Burdada olacagini zannetmiyorum. Yine ön yargili davranmamaya çalisiyoruz" dedi.
      "FATIH GITMEK ISTIYORSA GITSIN"
      Trabzonspor Kaptani Fatih Tekke'nin eger istiyorsa gönderilmesi gerektigini vurgulayan Sögüt, "Fatih geçen gün yaptigi açiklamada Trabzonlu oldugunu ancak Trabzonspor' dan ayrilmak istedigini söylüyor. Eger gitmek istiyorsa gitmeli. Zaten bu sene satilmazsa seneye sözlesmesi bitiyor. Serbest giderse kulüp çok büyük zarar eder. O yüzden satilmali. Ayrica Trabzonspor' dan gittikten sonra ha Fenerbahçeye ha baska takima gitmis hiç önemli degil" diye konustu.
      "YÖNETIMIN PERFORMANSINI IYI BULMUYORUZ"
      Trabzonspor Yönetimi' nin göreve geldikten sonra ortaya koydugu performanstan hosnut olmadiklarini dile getiren Sögüt, "Yönetimin kongrede verdigi sözleri sözleri var. Hatta yönetime girmeyipte takima yildiz oyuncu sözü verenler de vardi. Vaadler vardi. Suana kadar pek inandirici bir is yapmadilar. Stad yok. Kalici kaynaklar yok. Ayrica yönetim içinde bölünmeler var. Bu nedenle bu yönetim bize çok büyük bir güven vermiyor. Herseye ragmen taraftar olarak onlardan beklentimiz yillardir bekledigimiz sampiyonlugu yasamak. 3 - 4 yil daha bekleyecek durumumuz yok. Artik kaliteli transferler yaparak ligi zirvede tamamlamak istiyoruz. Ayrica kulübünden trübün kiralayan ilk dernek biziz. Bu yilda aynisini yapmak istiyoruz" seklinde açiklamada bulundu.
      divicam

Yorum

• kardes ben yukarda hertaberline gidemez diye bise dedim mi. gitsin. herta versin istenen parayi gitsin. fatihin herta yla anlasma gibi bi lüksü yok. fatih sözlesmeli futbolcumuz onu biri istiyosa gelip klupten istiyecek.

keske herta istenen parayi versede gitse almanyada oynasa. tam ona gire bi lig hemde trabzonspor taraftari çeker.

ama kardes sen bunu diyosun hemen pesinden yok marcelinhoyla bi ilgis varmi yok yildiray bastürk gelsin. birbirnizi gaze getiriyosunuz.
        "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• tabi ki asparagas haberler çikiyo.bu haberi burda yazmayabilirdim.ama paylasmak istedim.ama hertha fener kadar para vermicek bu kesin.zaten yönetime gelmis resmi teklif yok bi iki gün içerisinde olay çözülür gibime geliyo.
          Bordomavi.net

Yorum

• hami türkiye'de yildizdi... shalke'ye gitti... antremanlar agir geldigi için kaytariyordu... bu yüzden takima direkt giremedi... çantasini toplayip döndü... fatih türkiye'deki gibi antreman yaparsa iki hafta sonra onu uçaga koyup gönderirler.... avrupa'da öyle bedava ekmegi kimseye vermiyorlar... adamlar haftada iki saat degil. yedi gün çalisiyorlar... it gibi çalisiyorlar... aklini basina alsin fatih efendi... trabzonspor'a degilse bile trabzon'a girecek yüzü olsun... laflarina dikkat etsin...
            divicam

Yorum

• Abi, bu son dakika haberi mi. Kaynak neresi [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• dün gece rüyamda gördüm.hertha formasiyla objektiflere poz veriyodu.[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi

Eger haber doru ve marcelinho ile bir bag varsa

Fatih Tekke marcelinho takasi kabul edilemez.Marcelinho'nun 2. Ailton vakasi olacagi gibi bir his var içimde.Ama eger yildiray da bu takasin içinde ise cok iyi olur

Fatih Tekke + 2Milyon?= Marcelkinho + yildiray olsa cok sevinirm sahsen

sana ........ diyorum baska bisey demiyorum hem marcelinho hem yildiray

hem de 4 trilyon olma olasiligi% 0 marcelinho ve yildiray alip bizim

para vermemiz lazimyildrayi alirsak sola iyi gelir ama gelecegini hiç sanmiyorum türkiyeye iyi para verilirse belki gelir

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi
                    İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi

Fatih Tekke marcelinho takasi kabul edilemez.Marcelinho'nun 2. Ailton vakasi olacagi gibi bir his var içimde.Ama eger yildiray da bu takasin içinde ise cok iyi olur

para vermemiz lazimyildrayi alirsak sola iyi gelir ama gelecegini hiç sanmiyorum türkiyeye iyi para verilirse belki gelir

Kardesim benim ki bir temenni ayrica okuman mi yok ben üste biz 2 Milyon ? verelim dedim.Yazdiklarindan dolayi kimseye cüs diyemezsin.Az saygilli ol
                    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Hertha Berlin in Türk seyircileri çekmek için Türk bir forvet arayisinda oldugunu biliyoruz.Bu yüzden geçenler de gs den Necati yi istemislerdi.Bence Fatih i istemis olabilirler.O zaman bir Fatih&Marcelinho takasi gündeme gelir.

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi
                        İlk olarak champions tarafından gönderildi
                        İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi

Kardesim benim ki bir temenni ayrica okuman mi yok ben üste biz 2 Milyon ? verelim dedim.Yazdiklarindan dolayi kimseye cüs diyemezsin.Az saygilli ol

kusura bakma nasil olduysa ben yanlis görmüsüm galiba

2 milyon euro meselesini tam tersini görmüsüm dedigin gibi yildiray süper olur yanlis bilmiyosam yildiray solda oyunayabilir o zaman bi yabanci daha alabiliriz

gözlük takmaya basladim o da ise yaramadi galiba

Yorum

• Ne anladim o takastan?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• yahu Hertha Berlin Trabzon dan cok daha kötü!
                            Hertha ne yapmis ki bugüne kadar

Yorum

• Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldigini ve bunu da asla inkar etmeyecegini kaydeden Fatih, sözlerini söyle tamamladi: ''Artik bunlardan sikildim. Kafamin rahat olmasini istiyorum. O yüzden biraksinlar senaryolar üretmeyi. Çünkü Trabzonspor'da sakat sakat oynadim. Takima katkilarim oldu. Dört seneden beri Trabzonspor'un kaptanligini yapiyorum. Kupalar aldik. Sampiyonlugu kil payi kaçirdik. Tabi bunlari söylerken arkadaslarimla yaptik. Bunlara insanlar saygi duysunlar. Fatih'e bir tesekkür edilmesi gerekir. Ama kimse tesekkür etmiyor. 'Fatih ayrilacak' gibi baska seylerle insanlar kafalarini yoruyor. Beni gören 'abi ne olur ayrilma Trabzonspor'dan' diyor. Ben de 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''

Yorum

• bu fatihin transferi konusunda taraftarlar dernegi baskani adem abinin sözleride dikkate alinmali. cok güzel demis. fatih gitmek istiyosa onu tutmamamiz lazim. eger trabzonspordan gidecekse bu fener olmus yada baskasi olmus farketmez diyo.

bence cok dogru demis.

eger gitmiyecekse fatihin Nizamettin Algan dan trabzonsporluk dersi almasi lazim. hamiden de kaptanlik dersi. bu iki konuda gelecek yeni nesillere kotu örnek olmaya basladi.
                                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X