Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak rutav0861 tarafından gönderildi
    İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi

Okocha bonservisi elinde bir oyuncu, hemde türk. Sadece alacagi ücret var. bu da macbasi anlasilirsa, tamamdir. Ama vaadedilen yildiz adayi degil, benim icin. Iyi bir alternatif olur. Biri Ortaya, biride forvete iki yildiz bekledim ve hala bekliyorum. Bunlar gerceklesmez ise, gerekli tepkiyi göstermemiz gerek.

Ortada ve forvette oyuncularimiz,

Hüseyin, Symek, Yattara, Gökdeniz, Umut Bulut, Okocha, ikide Yabanci. Iste böyle altegerçekten bende bekliyorum marcernatifli bir kadroyla üc kulvarda mücadele edebiliriz.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img] 

gerçekten beklemekte fayda var uefa maçlarina 1 hafta kalana kadar susalim olmassa eger o zaman tepkimizi koyalim.simdi SESSUZLUK
    katiliorum
    Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• Fatih için pazarlik!

Fenerbahçe Baskanvekili Özdemir dün bir araya geldigi Trabzon Baskani Albayrak?tan milli futbolcuyu resmen istedi... Transfer 3-4 içinde bitecek

FATIH Tekke?nin ?Trabzon?dan ayrilacagim sözlerinin ardindan ipler koptu... Bordo-Mavili yönetim F.Bahçe ile masaya oturup pazarliga basladi... Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak ile F.Bahçe Baskanvekili Nihat Özdemir, dün Istanbul?da bir araya geldi ve Fatih?in durumunu görüstü. Albayrak?in bonservis bedeli konusunda yumusamasinin ardindan transfer noktalanacak. F.Bahçe Baskani Aziz Yildirim?in, sali günkü ?adaylik açiklamasi? sirasinda Fatih?in transferini de duyurmasi bekleniyor. Öte yandan, Trabzonspor Basin Sözcüsü Zeyyat Kafkas, ?Burasi yol geçen hani degil; kimsenin atlama tasi olamaz. Fatih ayagini denk alsin ve açiklamalarina dikkat etsin. Bizim kaptanimiz ama kimse kulübün üzerinde olamaz. Fatih gitmeye kendisi karar veremez. Kendi kendine gelin-güvey olmasin? dedi.

Ricardinho zor Silva listede!

TRABZON?UN almakta israr ettigi iki Brezilyali oyuncu Marcelinho ve Ricardinho için parasal konuda yapilan ilk pazarliklar Bordo-Mavililer?e geri adim attirdi. Özellikle Corinthians?li Ricardinho?nun menajerinin sürekli fiyat arttirip 8 milyon euro istemesi bu transferin askiya alinmasina yol açti. Karadeniz ekibi, Hertha Berlin?li Marcelihno için girisimlerini sürdürürken, Ricardinho?nun yerine de Brezilya?nin Juventude takiminda oynayan Renan Teixiera Silva?yi listesine aldi.

Zam istegine ret

ÜCRETLERDE iyilestirme isteyen futbolcular, Baskan Nuri Albayrak?tan ret yaniti aldi. Bordo-Mavililer?in patronu talebi ?Ligdeki konumunuza bakin? diyerek geri çevirdi. Seçim sonrasi da gelen istekleri reddeden Albayrak ve yöneticiler, yeni sezon öncesi de iyilestirme yapilmayacagini bildirdiler.

Jun?a Hollandali talip

TRABZON?UN gözden çikardigi Tomas Jun?un talibi çogaldi. Aralarinda Wolfsburg?un da bulundugu 3 Alman ekibinin yani sira Hollanda?dan da bir ekip Çek oyuncuya teklif yapti. Asbaskan Hasim Sayitoglu, Hollandalilar?in ciddi oldugunu belirterek ?Görüsmeler sürüyor. Anlasmak üzereyiz? dedi.

17.06.2006

Kaynak:http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=93522

Zeyyat Kafkas cok dogru konusmus.2. Ibrahim Haciosmanoglu geliyor.
      Edited by: mackdali22
      İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Tekke'ye 7 milyon ?
        Duygusal karsilama
        Ayip olmuyor mu?
        Benim davam Yildirim'la
        Final maratonu basladi
        Daum'a tesekkürlü veda

Tekke'ye 7 milyon ?

Trabzonspor Baskani Albayrak dün bulustugu Nihat Özdemir'den, Fatih için 5.5 milyon euro ile Semih+Yozgatli'yi istedi. F.Bahçe 7 milyon euro'luk son teklifi bugün iletecek.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasindaki Fatih Tekke pazarligi son sürat devam ediyor. Dün baskan Nuri Albayrak'in çagrisi üzerine kulübe giden ve burada Albayrak ile görüsen Fatih Tekke baskanin 'Sözlesmeni uzatalim' teklifi üzerine, "Ben Fenerbahçe ile her konuda anlastim. Bu para kazanmak için son sansim. Istanbul'a gidip Fenerbahçe'de oynamak istiyorum" cevabini verdi.

FINAL PAZARLIGI BUGÜN
        Bunun üzerine Albayrak, Fenerbahçe Ikinci Baskani Nihat Özdemir'i aradi ve ikili transferi bitirmek için Istanbul'da bir araya

görüsmede

Tekke için 5.5 milyon euro ile Semih ve Mehmet Yozgatli'yi isteyen Albayrak'a, Özdemir 'olmaz' dedi. Bugün sürecek görüsmelerde sari-lacivertliler 7 milyon euro'luk son teklifini Trabzon'a iletecek.
        DENIZ DERINSUEdited by: CAFER52
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Bence kulüp yöneticileri Bosuna ugrasiyor Transfer islerini Gazetelere birakacaklar,Onlar yapacak,Teknik direktörler Takimlari Gazetelere birakacak Onlar taktik verecek,Futbolcular sahadan çekilecek onlar oynayacak,Hakemler maç yönetmeyecek Gazetecilere birakacak onlar maçlari idare edecekler.Hükümetler çekilecek Ülkeyi gazeteler yönetecek.HERSEY O ZAMAN DÜZLIRDI.Bizm ülkemizde acaba gazeteciler ne zaman kendi asil görevleri olan Halka dogru haber yazma görevini yerine getirecek merak ediyorum.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Trabzonspor Rüstü'ye talip..

Fenerbahçe'de Rüstü belirsizligi diger takimlari harekete geçirdi. Trabzonspor yeni teknik direktörü Lazaroni'nin milli kaleciyi çok istemesi üzerine teklifte bulundu.

Trabzonsporlular?in, "Bizde oynamak istersen hemen uçaga atlar, Barcelona ile olan bonservis sorununu çözeriz" diye öneride bulunduklari milli kaleci, teklifi geri çevirdi.

Iki yildir sari lacivertli takimda kiralik olarak forma giyen Barcelona?nin sözlesmeli oyuncusu milli file bekçimiz, bordo mavili yöneticilerin, "Trabzon?a gel" önerisine kibarca geri çevirdi. Trabzonspor yönetimi, yeni teknik direktörleri Lazaroni?nin istegi üzerine tecrübeli kaleciyi arayarak, transfer teklifinde bulundu.
            Olursa Fener olur
            Sari lacivertli takimin 100. yil kadrosunda yer almak istedigini her seferinde dile getiren Rüstü Reçber, "Barcelona?nin sözlesmeli oyuncusuyum. Çagirirlarsa giderim. Eger Türkiye?ye dönmem gerekiyorsa, ilk tercihim Fenerbahçe olur" karsiligini verdi. Trabzonspor yönetiminin, "Bizde oynamak istersen hemen uçaga atlayip Barcelona?ya gidip transferi bitiririz" sözlerine tesekkür eden Rüstü, 12 yildir formasini giydigi F.Bahçe?de futbol yasantisini noktalamak istedigini bildirdi.
            Barça?da sansi az
            Barcelona Teknik Direktörü Frank Rijkaard?in önümüzdeki sezonun kadrosu için hazirladigi raporda, "Rüstü gelirse kadromuzda yer alir. Ancak su asamada forma giyme sansi zor görünüyor. Eger kulübede oturmayi istemiyorsa kiralik verilebilir" ifadesini kullandigi ögrenildi.
            Kolaylik saglariz
            Bu gelismeler üzerine Rüstü?nün menajeri Batur Altiparmak, Ispanyol kulübünün temsilcisiyle Rüstü?nün durumu için bir kez daha masaya oturdu. Barcelona Kulübü, Rüstü?ye, "Eger F.Bahçe?ye gitmek istersen kolaylik saglariz. Ancak, sartlari yeniden konusmamiz gerekiyor" yanitini verdi. Fenerbahçe yönetiminin kongre öncesinde yasanan belirsizlik nedeniyle transferi baskanlik seçiminden sonra çözmek istedigi sizan haberler arasinda.

Kaynak:Hürriyet

bizde niye böyle futbolcular yok [img]smileys/smiley5.gif[/img]
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
              Bence kulüp yöneticileri Bosuna ugrasiyor Transfer islerini Gazetelere birakacaklar,Onlar yapacak,Teknik direktörler Takimlari Gazetelere birakacak Onlar taktik verecek,Futbolcular sahadan çekilecek onlar oynayacak,Hakemler maç yönetmeyecek Gazetecilere birakacak onlar maçlari idare edecekler.Hükümetler çekilecek Ülkeyi gazeteler yönetecek.HERSEY O ZAMAN DÜZLIRDI.Bizm ülkemizde acaba gazeteciler ne zaman kendi asil görevleri olan Halka dogru haber yazma görevini yerine getirecek merak ediyorum.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Bu habere iki adet muhtesem mail gönderdim ...ama gitti mi bilmiyorum . Iyice insanin sabrini tüketiyorlar farkinda misniz?[img]smileys/smiley7.gif[/img]
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Abi ne olur Trabzon'dan ayrilma!
                Trabzonspor'un takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirtti. Kaptan Fenerbahçe'yle anlasmadigini da vurguladi...
                17 Haziran 200611:20
                Yazi boyutunu büyütmek için

Trabzonspor'un Takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirtti.

Fatih Tekke, yerel Kuzey Ekspres Gazetesine yaptigi açiklamada, yurt içinde degil yurt disinda bir takima gitmek istedigini belirterek, ''Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yildir söylüyorum'' dedi. Hakkinda çikan haberlerin onda birini bilmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Yöneticilerle de bu konuda konusmadim. Konusursam çikip haber veririm. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilemiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Oturulmus konusulmus olsa bir seyler söyleyecegim. Yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar'' diye konustu. ''Insanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarini zannediyorlarsa yaniliyorlar'' diyen Fatih, söyle konustu:

''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.'' Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldigini ve bunu da asla inkar etmeyecegini kaydeden Fatih, sözlerini söyle tamamladi:

''Artik bunlardan sikildim. Kafamin rahat olmasini istiyorum. O yüzden biraksinlar senaryolar üretmeyi. Çünkü Trabzonspor'da sakat sakat oynadim. Takima katkilarim oldu. Dört seneden beri Trabzonspor'un kaptanligini yapiyorum. Kupalar aldik. Sampiyonlugu kilpayi kaçirdik. Tabi bunlari söylerken arkadaslarimla yaptik. Bunlara insanlar saygi duysunlar. Fatih'e bir tesekkür edilmesi gerekir. Ama kimse tesekkür etmiyor. 'Fatih ayrilacak' gibi baska seylerle insanlar kafalarini yoruyor. Beni gören 'abi ne olur ayrilma Trabzonspor'dan' diyor. Ben de 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''

Yorum

• emin kaynaklardan aldigim bilgiye göre fatih tekke büyük olasilikla hertha berline gidiyo.Edited by: murat
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi

Abi ne olur Trabzon'dan ayrilma!
                    Trabzonspor'un takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirtti. Kaptan Fenerbahçe'yle anlasmadigini da vurguladi...
                    17 Haziran 200611:20
                    Yazi boyutunu büyütmek için

Trabzonspor'un Takim Kaptani Fatih Tekke, kendisinin yurt içinde degil, yurt disinda bir takima gitmek istedigini ve bunu da 3 yildir söyledigini belirtti.

Fatih Tekke, yerel Kuzey Ekspres Gazetesine yaptigi açiklamada, yurt içinde degil yurt disinda bir takima gitmek istedigini belirterek, ''Bunu da ilk defa söylemiyorum, 3 yildir söylüyorum'' dedi. Hakkinda çikan haberlerin onda birini bilmedigini ifade eden Fatih Tekke, ''Yöneticilerle de bu konuda konusmadim. Konusursam çikip haber veririm. Kimseyi bu konuda arayip sormuyorum. Birileri beni basina satiyor. Ama kim oldugunu bilemiyorum. Benim söylemlerim disinda bir sürü seyler çikiyor. Oturulmus konusulmus olsa bir seyler söyleyecegim. Yasanan gelismelerin hiçbirinden haberim yok. Bu kadar Trabzonspor'da mücadele ettik. Elimizden geleni yaptik. Beni hain olarak göstermek istiyorlar'' diye konustu. ''Insanlar birilerini karalamakla bir yere varacaklarini zannediyorlarsa yaniliyorlar'' diyen Fatih, söyle konustu:

''Ölene kadar bu camianin içerisinde kalmak istiyorum. Beni kötülemek isteyenler ne kazanacaklar, onu bilmiyorum. Ben Avrupa'da oynamak istiyorum. Bu benim acizane fikrim. Buna da saygi duyulmasi lazim. Herkes kendi kafasina göre bir seyler yazip çiziyor. Yok 'Fatih Fenerbahçe ile anlasti', yok 'su kadar para ve oyuncu verilecek', yok '100 yilin pazarligi' gibi yazilar çikiyor. Biraksinlar yalan yazmayi. Ben anlassam 'anlastim' derim. Ama beni hain ve kötü adam olarak göstermek istiyorlar. Bu emellerine ulasamayacaklar.'' Trabzonspor sayesinde bugünkü duruma geldigini ve bunu da asla inkar etmeyecegini kaydeden Fatih, sözlerini söyle tamamladi:

''Artik bunlardan sikildim. Kafamin rahat olmasini istiyorum. O yüzden biraksinlar senaryolar üretmeyi. Çünkü Trabzonspor'da sakat sakat oynadim. Takima katkilarim oldu. Dört seneden beri Trabzonspor'un kaptanligini yapiyorum. Kupalar aldik. Sampiyonlugu kilpayi kaçirdik. Tabi bunlari söylerken arkadaslarimla yaptik. Bunlara insanlar saygi duysunlar. Fatih'e bir tesekkür edilmesi gerekir. Ama kimse tesekkür etmiyor. 'Fatih ayrilacak' gibi baska seylerle insanlar kafalarini yoruyor. Beni gören 'abi ne olur ayrilma Trabzonspor'dan' diyor. Ben de 'Avrupa olursa ayrilirim, baska ayrilmam' diyorum. Bundan baska ne söylemem gerekir?''

bu yazinin ardindan RICA EDIYORUM kimse fatihle ilgili febe ye gidecek bjkye gidecek gibi haberleri lütfen buraya koymayin LÜTFEN
                    söylenecek söylendi bos yere tepemizin tasini attirmasinlar
                    ...anti-klişe timi...

Yorum

• griffin arkadasim kaynagin ne kadar emin ayrrica Marcelinho la alakasi var mi kaynak ni söyle

Yorum

• baya baya emin marcelinhoyla bi ilgisi var mi bilmiyorum.herthayla büyük ölçüde anlasmis.tekke kendi sölemis.
                        Bordomavi.net

Yorum

• fatih bence tepkimizi görünce cark etti. bunu fenere gitcekti de gitmedi diye demeyirum ama havalanin cikisinda söyledikleri sözlerin yanlis oldugunu anladi ve yine eskiye döndü. herman dedigi gibi avrupa olursa olur olmazsa burdayim lafina çevirdi.

neyse hayirli olsun. valla kalirsada ii olur gidersede ii olur. bizim için hairlisi neyse o olsun. avrupa da top kosturmasini isterim ama burdan ayrilirken de saçma sapan burdaki taraftarinin kalbini kirarak gitmesini istemem. adam gibi gidecek giderse. arupadan ii bi teklif gelsin adam gibi gitsin bizde onu ugurlayalaim herzaman destek olalim.

bu arada ben baska bise ye deginicem. 4 senedir bu klubun kaptaniyim diyor. fatih cok ii bi topcu olabilr ama kaptanlik olarak hiç bi sey yapmadi. yani kaptanlik görmesek kandiracak bizi. geçen superspor da trabzonsporun eski bi maçini izliyorum cemaluri aptal bi hareket yapiyo hami hemen yanina gidiyo bagiriyo ilk basta sonra gönlnü aliyo hirslandiriyo. kaptan dedigin boyle olur. kaptanligi koluna taktigin yesil bezle karistirmasin lütfen.
                          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Eger haber doru ve marcelinho ile bir bag varsa

Fatih Tekke marcelinho takasi kabul edilemez.Marcelinho'nun 2. Ailton vakasi olacagi gibi bir his var içimde.Ama eger yildiray da bu takasin içinde ise cok iyi olur

Fatih Tekke + 2Milyon?= Marcelkinho + yildiray olsa cok sevinirm sahsen
                            İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• o senin dedigin football managerda olurarkadasim.öle olursa herkes sevinir zaten. ama zannetmiyorum.ayrica ailtonla marcelinho arasindabüyük farklar var.marcelinho hem forvet hem ortasaha oynuyo.
                              Bordomavi.net

Yorum

• yaa hemen hayal kurmaya basliyosunuz. bi yaas olun bi gerçekci olun lütfen.

fotomaçta hakli. allahbilir bu forma bakip haber yapiyo adamlar. yarin fatih herta berlinle anlasti diye yazarsa sasirmiyacam.

bence fatih everton mus wiganmis boyle kluplere bizi birakip gitmez diye düsünüyorum. ayni sekilde de boyle kluerin bizim istedigimiz paralari verebilceklerini hiç zannetmiyorum.
                                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

Yükleniyor...
                                X