Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mehmet ali yilmazin fenerli olduguna inanmiyorum..

adam futboldan anlamayabilir ama ali senin karsisinda da el pence duracagini sanmiyorum ..

adam koskoca bakan bee..
    karaiplerde bir trazonsporlu..
    bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• oktay la sergenin en iyi zamanlariydi o zaman .. ozkan sumer biz bir topcuya bu kadar para vermeyiz dedi ve gonderdi onlari..

sergen bizden gittikten sonra neler yaptigini hepimiz gorduk ..
      karaiplerde bir trazonsporlu..
      bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• Trabzondaykende ne yaptigini gördük Sergen'in birkaç maç iyi oynadi o kadar. Ne basarisi var Trabzonsporun o yil söyler misin?

M. Ali Yilmaz eski fenerlidir, hatta geçen yil fenerbahçenin altyapi dergisinde fener formasiyla resmi vardir. Bakan olmasi neyi degistirir k, seçimden önce Trabzonspor baskaniydi ve basbakan olsam bile birakmam baskanligi demisti ama seçildikten sonra yom saibe olur , yok bu olur deyip kendine güvenemedigni açikca ortaya koyup , yine kivirtmisti. Ali Sen karsisina çikarabilecegimiz biri degildir asla. Ali Sen'e karsi bir sözü var mi söyler misiniz?
        Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• 98 de ts nin baskani may fb nin baskani as buradaki kupa macindaki olaylarda may agirligini koymustur
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Ya Allah askina su son sayfaya dönüp bi bakin ; yazdiklarinizin hangisi son dakika haberi??

LÜTFEN BURAYA SADECE HABER EKLEYELIM,YORUM YAPIP IKILI DIYALOGLARA GIRMEYELIM! IKILI TARTISMALAR YA DA FIKIR ALISVERISI IÇIN ÖZEL MESAJI KULLANABILIRSINIZ!...
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• bencede agirligini koymasini ii bilirdi may

96 da may olsaydi baskan febe sampiyonlugu alamazdi bizden

bide benim bilddim herzaman alisen elini baglar otururdu may in yaninda ali sen izin almadan konusamazdi bile bunu yanis biliosunuz bence

Yorum

• 2-0 muntari....[img]smileys/smiley4.gif[/img]...

Yorum

• Gana 2 Çek Cumhuriyeti 0 maç bitti

Bu Kingston ne böyle ya adam müthis kurtarislar yapti
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Madem agirdi illa baskan olmasi mi gerekidi o agirligi kullanmak için[img]smileys/smiley17.gif[/img].

96'da baskan o olsaydi biz sampiyonluga o kadar yaklasmazdi. Bu adamin ilkeleri bana ters onunla gelecek basari beni tatmin etmez.

Yönetici abi sende haklsin ama bana M. Ali Yilmaz dedilermi fittiriyorum iste.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Kusura bakma.[img]smileys/smiley9.gif[/img]
                    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Gana takimina hasta oldum. 11 futbolcusuda ts dekilerden daha iyi. Su ana kadar Kupada izledigim en iyi maci oynadilar. Helal olsun, Muntari, Appiah, Asamoah, Amoah. Ama 8-0 lik mac 2-0 bitti ona yanarim.
                      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• ya bu kingston neymis be kac yildir turkiyede yedek kalecilil yapiyo adam ama kimse daha degerini bilemdi bence bizim caferden kat kat daha iyi kaleci refleksleri ve kalede durusu cok guzel gelecek 10 yila damgasini vuracak bi kaleci olabilir ama turkiyede cok zorrr

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi

bizde niye böyle futbolcular yok [img]smileys/smiley5.gif[/img]
                          Ibrahima Yattara
                          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Lazaroni Çok Begeniyor
                            Trabzonspor yönetimi Teknik Direktör Lazaroni?nin istegi dogrultusunda

transfer çalismalarini sürdürürken, gündemine bugüne kadar kamuoyuna hiç

yansimamis bir ismi aldigi kaydedildi. Bir yandan Almanya?da ve yurt içinde

futbolcu transferleri için ugrasan yönetim, diger yandan da Brezilya?nin

International takiminda forma giyen orta alan oyuncusu Jose Marcio Da

Silva?yi (Mossoro) renklerine baglamak istiyor. Bu oyuncuyu Bahattin

Günes?in de çok begendigi dile getirildi.

Gelecegin Yildizi Olacak
                            Bordo-Mavili yönetimin kisa süre içinde hedefine ulasmasi bekleniyor. Kisa

adi Mossoro olan Brezilyali oyuncu oyun kurucu oynamanin yaninda, sol

kanati da mükemmel kullaniyor. Bu futbolcunun geçtigimiz sezon 40 maçta 5

gole imza attigi bildirildi. Gelecekte Brezilya milli takimina aday

gösterilen Jose Marcio Da Silva Brezilya da birçok takimin transfer

listesinde yer aliyor. Öte yandan bir baska Brezilyali forvet oyuncusu

Gilberto Melo?nun transfer çalismalarina hiz verildigi kaydedildi.

Okocha?dan Sonra Skoko
                            Öte yandan yöneticiler, Marcelinho?nun transferi için geriye saymaya

baslarken, Renan Silva, Wanchope için de durum degerlendirmesi yapiliyor.

Bordo-Mavililerin gündemine Okocha?dan sonra Wigan Athletic formasini giyen

Gençlerbirligi?nin oyuncusu oyuncusu Skoko?nun da listeye dahil edildigi

belirtildi. Bu arada Gaziantepsporlu Faruk Bayer, Malatyaspor?lu Bilal ve

Denizlispor?lu Mustafa Keçeli için de girisimlerin son asamaya geldigi

ifade edildi. günebakis

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi

İlk olarak divicam tarafından gönderildi
                              hami türkiye'de yildizdi... shalke'ye gitti... antremanlar agir geldigi için kaytariyordu... bu yüzden takima direkt giremedi... çantasini toplayip döndü... fatih türkiye'deki gibi antreman yaparsa iki hafta sonra onu uçaga koyup gönderirler.... avrupa'da öyle bedava ekmegi kimseye vermiyorlar... adamlar haftada iki saat degil. yedi gün çalisiyorlar... it gibi çalisiyorlar... aklini basina alsin fatih efendi... trabzonspor'a degilse bile trabzon'a girecek yüzü olsun... laflarina dikkat etsin...
                              diyorsunuz... Ben de birinci agizdan söyle duydum... Gerçi insan kendine kiyamaz, ama yine de aktarmakta fayda var.

Hami Schalke'de sadece Türklerin degil, genel olarak taraftarin sevdigi bir isimdi. Antremanlarla ilgili bir sorunu yoktu, çalisiyordu, ki kolu kirilana kadar gösterdigi performansla 31 yasinda Trabzonspor'un en çok kosan adamiydi. Sonra , evet, kisisel bir meseleyle hocayla biraz sürtüstü ve kesik yedi. Ama yine de neredeyse her maç ikinci yarida oyuna giriyor ve etkili de oluyordu. Sezon sonuna dogru hocayla arasinda gerilim azaldi, daha çok oynamaya basladi.

SonraAntalya'ya tatile geldiler. M.Ali Yilmaz bunu duydu, araba yollatip onlari Zigana'ya aldirdi, "siz Antalya'da baska yerde kalamazsiniz" diyerek. Aleyna'yi çok sevdigi için görmek istedi. Aleyna ve Sebnem abla yanina gittiklerinde MAY tatil köyünün berberinde tras olmaktaydi.Yüzünde köpükler varken Sebnem abla'ya, "kizim, simdi hemen yarin gidiyorsun, evini toplayip geri geliyorsun. Hami bu sene Trabzon'da oynayacak" dedi. TRABZONSPOR'lu Hami parasini "tikir tikir" almasina, kizinin okul sorununun halledilmis olmasi ve kendilerine gün boyu eslik edecek bir tercüman tutulmasina ragmen ses çikarmadi. Gidip esyalarini toplayip geri geldiler. Sonra Schalke ile "ayrilmak isteyen bir oyuncu hakkinda konusma" avantaji kullanilarak bonservis sorunu çözüldü.

Dedigim gibi, olay dogrudur yanlistir bilemem. Ama birinci agizdan durum budur. Bilgilerinize...

ps: Tekke Avrupa'da basarili olur mu bilemem. Madem gidecek olmasini isterim. Yaptiklarini tasvip etmiyorum. Ama yetenek olarak "strike" özelliginin had safhada oldugunu düsünüyorum. Kafasini kullanir ve mental sorunlarini asarsa -benzer problemleri yasama sansi yüksek de olsa- basarili olma sansini yüksek görüyorum. Benim için Trabzonspor'da dönemi bitmistir. Allah yolunu açik etsin, yasattigi sevinçlerden ötürü de razi olsun.

Haklisin. Cünkü Türkiye´den giden topcunun, hele hele Stevens gibi bir Teknik Direktörün oyun sistemine adapte olmasi kolay degildi. Ama o Ikinci devre takima uyum saglamisti. Ben tam Hami gelecek sezon Almanya ligi`ni sallayacak derken, MAY onu Schalke`den kopardi. MAY kime hizmet ediyor bilmiyorum, ama futboldan zerre kadar anlamadigi kesin. Cünkü Campell gibi bir adami transfer edip, ona gerekli ortalari yapacak Hami`yi satmak, ancak isbilmemezlik olurdu.

Su anda da aynisi yapilmak isteniyor. Fatih Tekke`yi satip, onun yerine baska oyuncu alinacak. Halbuki onun takimda tutulup, yanina adam gibi adam alinsa, Sampiyonlugu kesin kesin kez yakalariz.

Fatih Tekke ne diyor. Ben üc seneden beri Avrupa`ya gitmek istiyorum. Simdiye kadar gelen Yönetimler ona verdikleri sözleri yerine getirmediklerinden, oda dogal olarak bu sezon ayrilmak istiyor. Onun istegi takima bir-iki yildizin daha transfer edilmesi idi.Bu yasadigi güvensizlik, maalesef onu bu duruma getirdi.
                              TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                              TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• ChovvyYaw Kingston zaten 30 yasinda gelecek on yila damga vurdugunda ZXoff rekorunu zorlar
                                Bu ara da B.Sehir Belediye Ankaranin Dünya Kupasinda 2 Kalecisi var Kingston ve Jevric . Ilginç degil mi

Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

Yükleniyor...
                                X