Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arada Kempes, yazdığın Anayasa maddesinin de Antu'da yazılanla noktasına virgülüne, iki harf arasındaki boşluk sayısına kadar aynı olması ilginç.

Ctrl+c durumları sanırım.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlaşılmıyor ki soruyorum. O kadar cümle yazacağınıza bu takımları yazsaydınız olmaz mıydı?
      Şike süreci konusunda bilgilendirildiğiniz yer her neresiyse o tondan konuşuyorsunuz ve bunun bizim renklerimizle uzaktan yakından alakası yok.
      İyide demek istediklerimi sizden başka herkes anladı sadece siz tepki verdiniz.Bilgilendirdiğim yer diye bir şey yok futbolu takip ediyorum bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünüde gayet iyi biliyorum.Başka takımlı olup buraya üye olsam fikirlerimi yazmak yerine sürekli alkış destek yapardım 36 yaşındayım bu tip şeylere uğraşacak yaşları çoktan geçtim.

Yorum

• İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İyide demek istediklerimi sizden başka herkes anladı sadece siz tepki verdiniz.Bilgilendirdiğim yer diye bir şey yok futbolu takip ediyorum bu ülkede işlerin nasıl yürüdüğünüde gayet iyi biliyorum.Başka takımlı olup buraya üye olsam fikirlerimi yazmak yerine sürekli alkış destek yapardım 36 yaşındayım bu tip şeylere uğraşacak yaşları çoktan geçtim.
        Başka takımlı olup buray yazanların ful profilleri konusunda bizim kadar uzman yoktur merak etmeyin. 'Fenerbahçe'nin şike yaptığı söylenen...' diyorsun mesela. Rakip takımlar ceza almamışmış, yargıtay da bu kararı kesinnnn bozacakmışmışmışmış. Bizim beynimiz kuşlarınki gibi değil, her iki 12'den sonra da sizlerden daha fazla çalışır.

Nickini de şikecilerden seçmen tam olmuş. 1978'de cunta Arjantini'nin satın aldığı kupanın gol kralını emsal almışınız. Yakışır... Haydi şimdi kendi forumuna bakalım.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu arada Kempes, yazdığın Anayasa maddesinin de Antu'da yazılanla noktasına virgülüne, iki harf arasındaki boşluk sayısına kadar aynı olması ilginç.

Ctrl+c durumları sanırım.
          spor hukuku org'dan copy paste yaptım.

Yorum

• Mahkeme karari:

HAPİS CEZALARI

Aziz Yıldırım (FB): 6 yıl 3 ay
            İlhan Ekşioğlu (FB): 3 yıl 1 ay 15 gün
            Şekip Mosturoğlu (FB): 1 yıl 10 ay 10 gün
            Cemil Turan (FB): 11 ay 7 gün
            Serdal Adalı (BJK): 1 yıl 3 ay
            Tayfur Havutçu (BJK): 1 yıl 3 ay
            Mecnun Odyakmaz (SIVAS)): 1 yıl 6 ay 22 gün
            Mehmet Yıldız (SIVAS): 1 yıl 3 ay
            İbrahim Akın (IBB): 1 yıl 6 ay
            Ümit Karan (ESKISEHIR): 7 ay 15 gün
            Bülent Uygun (ESKISEHIR): 11 ay 7 gün
            Gökçek Vederson (BURSA): 5 ay
            Olgun Peker: 10 yıl 6 ay 20 gün

BERAATLER

Sadri Şener
            Nevzat Şakar
            Zeki Mazlum
            Sani Şener
            Göksel Gümüşdağ
            Sercan Yıldırım
            Serdar Kulbilge
            Sezer Öztürk beraat etti
            Zafer Önder İpek
            Göksel Gümüşdağ
            Hikmet Karaman
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak mustaphass tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ne yalan söyleyeyim yaşanan bu süreçten sonra sadri ve ekibine hiç güvenim kalmadı.
              ne yalan söyleyeyim, yasanan bu sürecte sadri ve ekibide sana hic güvenemiyor. ne tesadüf
              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Başka takımlı olup buray yazanların ful profilleri konusunda bizim kadar uzman yoktur merak etmeyin. 'Fenerbahçe'nin şike yaptığı söylenen...' diyorsun mesela. Rakip takımlar ceza almamışmış, yargıtay da bu kararı kesinnnn bozacakmışmışmışmış. Bizim beynimiz kuşlarınki gibi değil, her iki 12'den sonra da sizlerden daha fazla çalışır.

Nickini de şikecilerden seçmen tam olmuş. 1978'de cunta Arjantini'nin satın aldığı kupanın gol kralını emsal almışınız. Yakışır... Haydi şimdi kendi forumuna bakalım.
                Senin ciddi anlamda okuma, anlama problemin var kusura bakma.Kempeside şikeci yapmışsın söylenecek söz yok.

Yorum

• Neyse açık verene kadar takıl bakalım

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mahkeme karari:

HAPİS CEZALARI

Aziz Yıldırım (FB): 6 yıl 3 ay
                    İlhan Ekşioğlu (FB): 3 yıl 1 ay 15 gün
                    Şekip Mosturoğlu (FB): 1 yıl 10 ay 10 gün
                    Cemil Turan (FB): 11 ay 7 gün
                    Serdal Adalı (BJK): 1 yıl 3 ay
                    Tayfur Havutçu (BJK): 1 yıl 3 ay
                    Mecnun Odyakmaz (SIVAS)): 1 yıl 6 ay 22 gün
                    Mehmet Yıldız (SIVAS): 1 yıl 3 ay
                    İbrahim Akın (IBB): 1 yıl 6 ay
                    Ümit Karan (ESKISEHIR): 7 ay 15 gün
                    Bülent Uygun (ESKISEHIR): 11 ay 7 gün
                    Gökçek Vederson (BURSA): 5 ay
                    Olgun Peker: 10 yıl 6 ay 20 gün

BERAATLER

Sadri Şener
                    Nevzat Şakar
                    Zeki Mazlum
                    Sani Şener
                    Göksel Gümüşdağ
                    Sercan Yıldırım
                    Serdar Kulbilge
                    Sezer Öztürk beraat etti
                    Zafer Önder İpek
                    Göksel Gümüşdağ
                    Hikmet Karaman
                    Sağol kardeş.Senin gibi arkadaşların artmasını dilerim.Ankaragücü Karabük takımlarına ceza verilmedi onları söylüyorum ama yemediğimiz hakaret kalmadı sağolsunlar.

Yorum

Senin ciddi anlamda okuma, anlama problemin var kusura bakma.Kempeside şikeci yapmışsın söylenecek söz yok.
                      Peru'nun Arjantin diktasından para alıp sattığı maçta Perulu defans oyucuları ilerde, forvetler defansta oynamıştı. Kempes o maçta hat-trick yaptı ve kupayı da 6 golle gol kralı olarak kapadı.

Neyse biz konumuza dönelim. Ne diyor sizinkiler antuda? Ne olacakmış yargutayda? Başkanın ekmeğine reçel sürme sırası kimde bugün?

Yorum

Sağol kardeş.Senin gibi arkadaşların artmasını dilerim.Ankaragücü Karabük takımlarına ceza verilmedi onları söylüyorum ama yemediğimiz hakaret kalmadı sağolsunlar.
                        Bak bak bak. Ankaragücü ve Karabük takımlarına ceza verilmemişmişmiş. Mahkeme kulüplere ne zamandır ceza veriyor???

Yorum

• hey kempes 1967 sence sikebahcenin esas cezasi ne olmali adilerin direk kume dusurulmesi ve metris sican'in ait oldugu delige donmesine ne diyorsun. Anlat bir dusuncelerini sence sikeci takim bu ligde olmali mi? basit bir soru bak
                          Muhabir vuvuzelayı gösterip hocam hiç bişey yok içinde dedi... Şenol Güneş; "Olmaz mı? Bağımsızlık var özgürlük var onun için çalıyorlar.."

Yorum

Peru'nun Arjantin diktasından para alıp sattığı maçta Perulu defans oyucuları ilerde, forvetler defansta oynamıştı. Kempes o maçta hat-trick yaptı ve kupayı da 6 golle gol kralı olarak kapadı.

Neyse biz konumuza dönelim. Ne diyor sizinkiler antuda? Ne olacakmış yargutayda? Başkanın ekmeğine reçel sürme sırası kimde bugün?
                            antuya üye değilim ne dediklerinide bilmiyorum ama senin ciddi anlamda problemlerin olduğu meydanda.

Yorum

mahkeme kararındaki fenerin rakipleri demek istediğim çok açık sanırım.
                              eskişehir maçı açık seçik şike renktaş gerisini bilmem
                              tatanga

Yorum

antuya üye değilim ne dediklerinide bilmiyorum ama senin ciddi anlamda problemlerin olduğu meydanda.
                                İlk kez hemfikiriz. Sizin gibilerle ciddi problemlerim varrrrr.

Yorum

Yükleniyor...
                                X