İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Talip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL
İNFANTİNO : " TFF yetkilileri bize mahkeme kararını o hafta gönderselerdi o zaman FEBNERBAHÇE ile ilgili kararımız o hafta alırdık. TFFYetkilileri ve BAŞAKANI bu dosyayı bize çok geç gönderdi zaman kazanmak için her halde. "
Yorum
-
üye sayımız artıyor, akşam 17.00 den sonra her an şemsiye şikebahçe ve diğer şikecilere girebilir.
geçen yıl 24 Ağustostaki gibi bu kez kesin bir şekilde
OLEY OLEY OLEY OLEY
ŞAMPİYON TRABZON
çığlıklarıyla evi hatta apartmanı yıkmak istiyorum, sokağa bordo mavi şapkamla kendimi atmak ve coşmak istiyorum.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Aldığımız bir başka duyumlara göre DEMİRÖREN ve NİHAT ÖZDEMİR ALİ KOÇ görüşmelerinin bu akşam İNTERNET sitelerine düşmesi olasılığının büyük olması . Biliyorsunuz ALİ KOÇ " TRABZON ve GALATASARAYIN " etik kurulu raporuna girmesi için " yalvar yakar " DEMİRÖREN den desdek istiyordu
Yorum
-
İlk olarak duhan3580 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL
İNFANTİNO : " TFF yetkilileri bize mahkeme kararını o hafta gönderselerdi o zaman FEBNERBAHÇE ile ilgili kararımız o hafta alırdık. TFFYetkilileri ve BAŞAKANI bu dosyayı bize çok geç gönderdi zaman kazanmak için her halde. "
Sadri Başkanın mahkeme tercümelerini okumaları yeter ceza için
şikebahçe mutlaka ceza alacak diyorum, yeter ki okkalı olsun2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefenerbahçe ne kadar pislik adi bir takım değil mi renktaş?
Yorum
-
SEPP BLATTER : " TFF başkanı benim yanıma geldi ve Türk Milli takımınla ilgili sorunlaqr varmı diye sordu. Bende kendisine sorun yok Millitakımınızla ama FENERBAHÇE nin yetkillilerinin Mahkemeden ceza alma durumlarında UEFA nın Ceza vereceğini söyledim demiş. "
Yorum
-
İlk olarak duhan3580 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTalip Doğan Karlıbel @TDKARLIBEL
SEPP BLATTER : " TFF başkanı benim yanıma geldi ve Türk Milli takımınla ilgili sorunlaqr varmı diye sordu. Bende kendisine sorun yok Millitakımınızla ama FENERBAHÇE nin yetkillilerinin Mahkemeden ceza alma durumlarında UEFA nın Ceza vereceğini söyledim demiş. "
Yorum
Yorum