Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben eğer fb ceza alırsa bizim değil başka takımın katılacağını düşünüyorum.
    Eğer Cumaya kadar şikebahçeye bir men kararı çıkarsa , talimatları gereği elleri mahkum bizi alacaklar... Fakat biraz daha uzatıp sallarlarsa...Kurada Hırsızların eşleştiği takım doğrudan bir üst tura çıkar...
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL

İNFANTİNO : " TFF yetkilileri bize mahkeme kararını o hafta gönderselerdi o zaman FEBNERBAHÇE ile ilgili kararımız o hafta alırdık. TFFYetkilileri ve BAŞAKANI bu dosyayı bize çok geç gönderdi zaman kazanmak için her halde. "

Yorum

• üye sayımız artıyor, akşam 17.00 den sonra her an şemsiye şikebahçe ve diğer şikecilere girebilir.

geçen yıl 24 Ağustostaki gibi bu kez kesin bir şekilde

OLEY OLEY OLEY OLEY
        ŞAMPİYON TRABZON

çığlıklarıyla evi hatta apartmanı yıkmak istiyorum, sokağa bordo mavi şapkamla kendimi atmak ve coşmak istiyorum.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

Aldığımız bir başka duyumlara göre DEMİRÖREN ve NİHAT ÖZDEMİR ALİ KOÇ görüşmelerinin bu akşam İNTERNET sitelerine düşmesi olasılığının büyük olması . Biliyorsunuz ALİ KOÇ " TRABZON ve GALATASARAYIN " etik kurulu raporuna girmesi için " yalvar yakar " DEMİRÖREN den desdek istiyordu

Yorum

• İlk olarak duhan3580 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İNFANTİNO : " TFF yetkilileri bize mahkeme kararını o hafta gönderselerdi o zaman FEBNERBAHÇE ile ilgili kararımız o hafta alırdık. TFFYetkilileri ve BAŞAKANI bu dosyayı bize çok geç gönderdi zaman kazanmak için her halde. "
            keşke öyle olsa

Sadri Başkanın mahkeme tercümelerini okumaları yeter ceza için

şikebahçe mutlaka ceza alacak diyorum, yeter ki okkalı olsun
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• noliy yaaa
              Adaletsizlik hükme acılık, geciktirme de tatsızlık verir. Bacon

Yorum

• bu akşam inşallah Trabzonspor'luların zafer bayramı olacak.

bugün akşam Trabzon'da olmak vardı ah memleket ah
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Bu TDK ya da güvenesim gelmiyor hiç. Umutlandırmak da istemiyorum kendimi bu gün için. Ama inşallah söyledikleri tutar

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    fenerbahçe ne kadar pislik adi bir takım değil mi renktaş?
                    Şuna renktaş demeyin Allah aşkına.

Yorum

SEPP BLATTER : " TFF başkanı benim yanıma geldi ve Türk Milli takımınla ilgili sorunlaqr varmı diye sordu. Bende kendisine sorun yok Millitakımınızla ama FENERBAHÇE nin yetkillilerinin Mahkemeden ceza alma durumlarında UEFA nın Ceza vereceğini söyledim demiş. "

Yorum

• İlk olarak duhan3580 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

SEPP BLATTER : " TFF başkanı benim yanıma geldi ve Türk Milli takımınla ilgili sorunlaqr varmı diye sordu. Bende kendisine sorun yok Millitakımınızla ama FENERBAHÇE nin yetkillilerinin Mahkemeden ceza alma durumlarında UEFA nın Ceza vereceğini söyledim demiş. "
                        karlıbel bunları nerden duyup söylüyor bide bunu açıklasa daha güvenilir olacak.

Yorum

Aziz Yıldırıma Bütün UEFA ve FİFA üyelerinin üye olduğu ülkelerin STADYUMLARINA giriş ve yöneticilik yasağı geliyor ÖMÜR BOY

çoştu yine talip

Yorum

• renkdaşlar .aynı anda hem ndoye transferi hem de fb nin ceza alması kararı çıkabilir.bu sevinçi aynı anda paylaşmak için" ndoye ve fb cl den men edildi." konulu başlık açabiliriz.

Yorum

• AHMET ÇAKARIN ismini vermek istemediği kişinin adını veriyorum. " OLGUN PEKER " ve GÖKSEL GÜMÜŞDAĞ.

Yorum

• Bu kuşlar ne kadar salak hepsi de kullanıcı adının sonuna 61 ekliyor
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X