Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ozcelikkemal‏@ozcelikkemal

bu güne kadar 11 ülke federasyonu TFF'yi gerekli cezaları vermediği gerekçesiyle uefa'ya şikayet etti.başta İTALYA ,YUNANİSTAN ve MACARİSTAN
    Dikkat arkadaşlar. Arkada kalmasın.

Yorum

• Olaya bak zafer abı dedıgınız de ben ve bazı arkadaslar ıcın boş adamlar yazmış , neye göre yazmıs acaba neyse şu süreç bitsin herkes nasılsa yazacak birşeyler bende yazıcam..

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Olaya bak zafer abı dedıgınız de ben ve bazı arkadaslar ıcın boş adamlar yazmış , neye göre yazmıs acaba neyse şu süreç bitsin herkes nasılsa yazacak birşeyler bende yazıcam..
        boş adamlar dıye mesaj sayısı fazla olanlar için demiş. Burada zaman harcayabildiklerine göre çok boş zamalnarı var demek istemiş belliki.İçeriği boş dememiş yani

Yorum

• Sami kardesim

Zafer orda sakasina dedi
          Seni içinden geçenleri burda paylastigini biliyoruz
          son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dikkat arkadaşlar. Arkada kalmasın.
            Kemal abiye güvenirim bos konusmaz
            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Bos zamanım yok pek valla aksıne en yogun zamanlarda yazıyorum zaten telefondan gırıyorum mılletın telde facesı acık benımde bu sayfa ondandır buda nete bagımlılık degıl Ts bagımlılıgımı gösterıyor , içereiği boş mu dolumu kim dolu boş diyorum ya şu süreç bitsin değerlendircez

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ozcelikkemal‏@ozcelikkemal

bu güne kadar 11 ülke federasyonu TFF'yi gerekli cezaları vermediği gerekçesiyle uefa'ya şikayet etti.başta İTALYA ,YUNANİSTAN ve MACARİSTAN
                Bu tür gelişmeler o kadar çok hoşuma gidiyorki anlatamam.
                ezip geçsinler Türk futbolunu.umurumda değil.

Yorum

• Bu büyük skandal hakkında tüm dünya basınına brifing verecek basın gücümüz maalesef ki yok.Yurtdışında gereken yankıyı bulmadı bu olay.İtalya'da buradakinin yüzde biri kadar olay olmamasına rağmen ortalık çalkalandı...

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu büyük skandal hakkında tüm dünya basınına brifing verecek basın gücümüz maalesef ki yok.Yurtdışında gereken yankıyı bulmadı bu olay.İtalya'da buradakinin yüzde biri kadar olay olmamasına rağmen ortalık çalkalandı...
                    mesele basının ne tarafta olduğu ile ilgili basın vardır pireyi deve yapar, basın vardır filin önüne perde çeker

Yorum

• Gecen hafta is icin İngiltere deydim. Herkes malum futbol asigi. Bana da futbol ile ilgilenip ilgilenmedigimi sordular. Sike olaylari dolayisiyla sogudugumuzu soyleyince hak verdiler. Herkes sike olayinda haberdar. Hem de tahmin edin en sikeci kimi biliyorlar?

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mesele basının ne tarafta olduğu ile ilgili basın vardır pireyi deve yapar, basın vardır filin önüne perde çeker
                        Metris basınından bahsetmiyorum zaten.Bunca dolap dönerken Avrupa medyasının sessiz kalması hayret verici.Suriye konusunda dünyanın her yerinden yazıp çiziyorlar ama konu şike olunca tık yok.Şikeciler her yerde seviliyor herhalde...

Yorum

• bugün bir karar aciklanmicakmiydi?

Yorum

• İlk olarak Sami Kuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burda arka sayfalarda gerzeğin biri neler demiş öyle ıcımızdekı şikebacelıler falan benımde ısmım gecmıs , burda trabzonlu olan cogu kişiden daha has trabzonsporluyum.Evet karamsarız kabullenemıyorum içimi buraya döküyorum dama sadece buraya döküyoru, dısarda cevremde bu konu hakkında bır tane olumsuz karamsar bır cumlem yok neyse şüphesi olan varsa trabzonsporlulugumdan en iyi şekilde ispat ederim
                            Onlar senden bahsetmedi.

Yorum

• İlk olarak bASTURk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Metris basınından bahsetmiyorum zaten.Bunca dolap dönerken Avrupa medyasının sessiz kalması hayret verici.Suriye konusunda dünyanın her yerinden yazıp çiziyorlar ama konu şike olunca tık yok.Şikeciler her yerde seviliyor herhalde...
                              Yerel basının tutumu sizce nasıl ?
                              Hadi , ulusal basını bir kenara bırakalım .
                              Aynı basınçla süreklilik arz ediyor mu ?

Yorum

• Bu aksam Orhan Hakan ve Atilla Dilaver BordomaviTv'ye katilacak?!
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

Yükleniyor...
                                X