Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kempes1967,
    Rengin belli oldu uzatma artık bence.Neyin peşindesin? Senin yazdiklarindan ne ogrensin insanlar bu forumda ? Bir de yasin kaç?

Yorum

• İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir şey anladığın yok sadece okuduğunu yanlış anlıyorsun o kadar. Mahkemenin verdiği göz boyayan karardan bahseidyorum anlamamakta ısrar ediyorsun. Emenike şike yaptı, mahkeme kararında emenikenin adı geçmiyor şark kurnazlıkları var diyorum başkanımı ceza alsın deniyor.
      Ne demek GÖZ BOYAYAN?????

Ne gözü bu?!

Şike yapanın ceza almasına bir kuşbeyinliden (biz fblilere oyle deriz, sizin zekanıza özel bir yorum degil) başka kim göz boyamak diyebilir?

Yorum

• İlk olarak sakaryalı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        jaja-yattara-umut-selçuk-ceyhun-egemen-engin-burak bu kadroyu bozan sadri başkanıda kutluyorum
        yau tabii, bizimkindede suc var.
        ama gesede ahlaksizlik var. herseyde madde üzerine degildir yani. hele türkiyede.
        biz türkler duygusal bir milletiz. biz türkler birbirimize daha bagliyiz. arkadasliklarimiz daha SIKIDIR (mesela bir almanla karsilastirirsam).

böyle bir yerde gese adamlik yapmadi, tam tersini yapti.

ama tabiiki bizimkindede suc var.
        gesen sene burak imzalamiyormu,"serbest kalir maddesi " olmadan. ozaman yolla onu Paf takima, 1 sene sürünsün, bak nasil imza atiyor.
        biz zaten CL i buraksiz oynadik, ligide yine en kötü 3. bitirirdik.

Yorum

• Emenike ornegi verip duruyorsun.Tek ama tek bir şike girişimi dahi yeter de artar şikeci takımının küme düşmesi için normalde.Ve yargıtay isterse , mahkemeni verdigi cezaları %90 azaltsın bozsun, %10 bile yeter ve artar bile o senin takımının ŞİKEBAHÇE olarak tescillenmesine.Hadi şimdi kaybol git burdan

Yorum

• Kempes ağır sıçtın panpa

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne demek GÖZ BOYAYAN?????

Ne gözü bu?!

Şike yapanın ceza almasına bir kuşbeyinliden (biz fblilere oyle deriz, sizin zekanıza özel bir yorum degil) başka kim göz boyamak diyebilir?
              serdar mahkemede beraat etmiş tffden ceza almış bir ton çarpıklık yapılmış ki yargıtaydan dönsün bunu anlatamadım bir türlü. Mesajlarıma bakarsan fb ve gsnin son maçta bile şike yaptığını daha bugün yazmış biriyim. fenerli diye iftira atmak işin kolay kısmı.öyle olsam o kadar laftan sonra hakaret eder ihraç olurdum ama hala derdimi anlatmaya çalışıyorum.Üstte kaç yaşındasın denmiş 36 yaşındayım diye daha önce zaten yazdım ama mesajlarım okunmadan fenerli iftirasına maruz kalıyorum.Allah fenerin binbir türlü belasını versin.Bu da foruma son mesajım olsun.

Yorum

• O degil de Kempes'i, 1978'i de öğrendi çocuk. Bunlar futbolu niye seyrediyorlarsa dünyadan bihaberler. Varsa yoksa tuhaf dünyaları, beş para etmez kahramanları. Etrafta uçuşan tüylerini bırakıp gider birazdan.

Yorum

• sike tescıllendı ancak basbakan boyle ıstedı ve sıkecıler ceza almadı malesef.tek umıdım uefa ondan da catlak sesler yukselıyor
                  Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
                  Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
                  NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• Şimdi daha cesuru geldi

Yorum

• İlk olarak cesur006 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sike tescıllendı ancak basbakan boyle ıstedı ve sıkecıler ceza almadı malesef.tek umıdım uefa ondan da catlak sesler yukselıyor
                      Hey allam (:
                      Biri gidiyor biri geliyor...armut bile dalindan bu kadar hizli dü$müyor (:
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• cesurlukla alakası yok.isin icine basbakan gırmeseydı fenerı gergedanlar bıle kurtaramazdı )
                        NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi daha cesuru geldi
                          Dur bakalım yazsın biraz )

Yorum

• İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            serdar mahkemede beraat etmiş tffden ceza almış bir ton çarpıklık yapılmış ki yargıtaydan dönsün bunu anlatamadım bir türlü. Mesajlarıma bakarsan fb ve gsnin son maçta bile şike yaptığını daha bugün yazmış biriyim. fenerli diye iftira atmak işin kolay kısmı.öyle olsam o kadar laftan sonra hakaret eder ihraç olurdum ama hala derdimi anlatmaya çalışıyorum.Üstte kaç yaşındasın denmiş 36 yaşındayım diye daha önce zaten yazdım ama mesajlarım okunmadan fenerli iftirasına maruz kalıyorum.Allah fenerin binbir türlü belasını versin.Bu da foruma son mesajım olsun.
                            Serdar mahkemeden beraat etti çünkü şikeyi 6222 sayılı kanunun kabulünden önce yaptı..yani 14 Nisan'dan önce ki tüm şikelere mahkeme yetkisi olmadıgı için takipsizlik vermek zorunda kaldı..
                            Eğer burdan bir nefes almayı falan düşünüyorsan al ama tahkim bu maclarda şike var dedi..ve ceza verdi..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hey allam (:
                              Biri gidiyor biri geliyor...armut bile dalindan bu kadar hizli dü$müyor (:
                              neden oyle bırsey yazdın kardes yenı gırdık bırkac yorum yazalım dedık armuda benzetıldık ...konu ıle alakalı ıse elbette bence oyle..dua etsınler basbakana
                              NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• İlk olarak MahmutHSO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Dur bakalım yazsın biraz )
                                Duruyorum sabırla. Yoksa şimdiye UEFA'daki o çatlak seslerden girmiş nerelere gitmiştik hep beraber

Neyse kaç gündür canımız sıkılıyordu. Sağolsunlar neşemizi buluyoruz sayelerinde.

Yorum

Yükleniyor...
                                X