Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim bildiğim Bursasspor'un saha kapama cezasını tahkim onamıştı ama sonra kaldırılmıştı
    Yok hocam tahkimin cezalarına hiçbir şekilde itiraz edilemiyor. Bursaya pfdk ceza verdikten sonra geçen sene başında ertelediler diye biliyorum. 5 maçtı sanırım.

Yorum

• bu 17temmuz olayını kim ortaya attı ya
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Transfer yapmaları pek önemli değil bence,

ne olacak ki mesela düştüler diyelim, 3'e 5'e hemen kuytu falan satarlar...
        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bak renkta$ alttaki videoyu ba$tan sona kadar izle...yanli$ bilgi edindigini farkedeceksin...tüm gercekler ve dogrular avukatlarimiz tarafindan aciklandi...tahkim kararlari olsun mahkeme olsun hepsi burda konu$uldu gecen sefer...avukatlarimiz cok güzelde tek tek anlattilar...al izle sonra gelir yine burda yazarsin ve konu$uruz (:

çok sağol hocam izleyeceğim.

Yorum

• İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok hocam tahkimin cezalarına hiçbir şekilde itiraz edilemiyor. Bursaya pfdk ceza verdikten sonra geçen sene başında ertelediler diye biliyorum. 5 maçtı sanırım.
            hayır tahkim onadı o cezayı,

daha sonra tff yönetim kurulu yetkisini kullanıp cezayı kaldırdı...
            Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
            Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hayır tahkim onadı o cezayı,

daha sonra tff yönetim kurulu yetkisini kullanıp cezayı kaldırdı...

Bu anayasa maddesi hocam. Orada başka bir şey olabilir.

MADDE 59- Devlet‚ her yaştaki Türk vatandaşlarının beden ve ruh sağlığını geliştirecek tedbirleri alır‚
              sporun kitlelere yayılmasını teşvik eder.
              Devlet başarılı sporcuyu korur.
              (Ek fıkra: 17/3/2011-6214/1 md.) Spor federasyonlarının spor faaliyetlerinin yönetimine ve disiplinine
              ilişkin kararlarına karşı ancak zorunlu tahkim yoluna başvurulabilir. Tahkim kurulu kararları kesin olup bu
              kararlara karşı hiçbir yargı merciine başvurulamaz."

Yorum

Adamlara şike yaptınız diye ceza verip rakip takımlardan kimseyi cezalandırmamak resmen bilerek yargıtay onamasın diye karar vermek demektir.Anlayıp dinlemeden tepki vermek yerine hukuki açıdan kararı incele.Ben Trabzonsporlu arkadaşa renkdaş dedim seninle olmayabiliriz haklısın.
                Ceza almayan rakip takım kim?

Yorum

• Şikeciler yine tekmeyi yiyecek CL'den, azize'yi omuzlara alsınlar yine
                  En son Tayfun tarafından düzenlendi; 15.07.2012, 19:33.
                  .

Yorum

Ben anlamıyorum insanları kardeş, şuraya iki satır yazalım konuşalım diye üye oldum insanı illa pişman edecekler. Üye olurken yazsınlar bari sürekli alkış ve destek mesajı atılacak diye bizde sadece alkış yapalım fikirlerimizi yazmayalım.
                    Foruma yeni üye olup uyanıklık yapan şikeci (sadece tek istanbulu değil) taraftarlarını gerçek Trabzonsporlulardan ayırmak kolay olmuyorsa bunun sorumluluğunu yazdığınız mesajlarda arayacaksınız. Biraz da efendiliğinizi koruyarak kendinizi kabul ettireceksiniz. Gerçek Trabzonsporlu için çok zor değil.

Yorum

O cezayı tahkim de onamıştı sanırım

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ceza almayan rakip takım kim?
                        mahkeme kararındaki fenerin rakipleri demek istediğim çok açık sanırım.

Yorum

mahkeme kararındaki fenerin rakipleri demek istediğim çok açık sanırım.
                          Değil. Biraz daha açar mısınız lütfen? Trabzonspor da bunlardan biri mi mesela?

Yorum

Foruma yeni üye olup uyanıklık yapan şikeci (sadece tek istanbulu değil) taraftarlarını gerçek Trabzonsporlulardan ayırmak kolay olmuyorsa bunun sorumluluğunu yazdığınız mesajlarda arayacaksınız. Biraz da efendiliğinizi koruyarak kendinizi kabul ettireceksiniz. Gerçek Trabzonsporlu için çok zor değil.
                            Benim yazdığım mesajlarda herhangi bir şey yok düzgün bir şekilde okursanız demek istediklerimi gayet net bir şekilde ifade edebilen biri olduğumu görürsünüz. Efendilik kısmında da benim tarafımdan bir sıkıntı olmadığı ortada.

Yorum

Değil. Biraz daha açar mısınız lütfen? Trabzonspor da bunlardan biri mi mesela?
                              Mahlekeme kararında fenerin şike yaptığı söylenen maçlar arasında fener-Trabzonspor var mı ki bunu soruyorsun? ay'nin ceza aldığı maçlardaki rakiplerini kastettiğim anlaşılmıyor mu?

Yorum

Mahlekeme kararında fenerin şike yaptığı söylenen maçlar arasında fener-Trabzonspor var mı ki bunu soruyorsun? ay'nin ceza aldığı maçlardaki rakiplerini kastettiğim anlaşılmıyor mu?
                                Anlaşılmıyor ki soruyorum. O kadar cümle yazacağınıza bu takımları yazsaydınız olmaz mıydı?
                                Şike süreci konusunda bilgilendirildiğiniz yer her neresiyse o tondan konuşuyorsunuz ve bunun bizim renklerimizle uzaktan yakından alakası yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X