Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kempes1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sağol kardeş.Senin gibi arkadaşların artmasını dilerim.Ankaragücü Karabük takımlarına ceza verilmedi onları söylüyorum ama yemediğimiz hakaret kalmadı sağolsunlar.
    Burda arkada$lari germeye gerek yok...eger gercekten TS traftariysan önce sana verdigim videoyu izlersin ondan sonra gelir yorumunu yaparsin...
    Yok degilsende ayni $eyleri söylemeye devam edersen o zaman melekcilingir gibi arkada$larin böyle gazabina ugrarsin (:
    Kendine de bizede bi iyilik yap videoyu izle tmm (:
    Gergin bir konu bu...daha da gerilmeyelim...
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak tsloner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hey kempes 1967 sence sikebahcenin esas cezasi ne olmali adilerin direk kume dusurulmesi ve metris sican'in ait oldugu delige donmesine ne diyorsun. Anlat bir dusuncelerini sence sikeci takim bu ligde olmali mi? basit bir soru bak
      Küme düşmesi, kupanında alınıp Trabzonspor'a verilmesi gerekir bu her zaman söylediğim bir şey de sizin insana şikebahçeli muamelesi yapmanız ayıp.

Yorum

• bu arada selçuğu,engini,burağı ayartan şerefsiz gaysaray düşmanlıkta 1.sırada benim için
        tatanga

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burda arkada$lari germeye gerek yok...eger gercekten TS traftariysan önce sana verdigim videoyu izlersin ondan sonra gelir yorumunu yaparsin...
          Yok degilsende ayni $eyleri söylemeye devam edersen o zaman melekcilingir gibi arkada$larin böyle gazabina ugrarsin (:
          Kendine de bizede bi iyilik yap videoyu izle tmm (:
          Gergin bir konu bu...daha da gerilmeyelim...
          Videoyu izleyeceğim kardeş anlayıp dinlemeden arjantin 78'e kadar konu gidiyor yoksa.

Yorum

• İlk olarak melekcilingir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bak bak bak. Ankaragücü ve Karabük takımlarına ceza verilmemişmişmiş. Mahkeme kulüplere ne zamandır ceza veriyor???
            Oyuncu ve yöneticilerine diyorum sen hakikaten Türkçe kursuna falan kayıt yaptır.

Yorum

• İlk olarak sakaryalı54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada selçuğu,engini,burağı ayartan şerefsiz gaysaray düşmanlıkta 1.sırada benim için
              inan bende suan fenerden daha cok geseye gicigim.
              fener bizden hic bir zaman böyle oyuncu almadi.

bi ogun-abdullah, onlarida biz sattik, para icin zamaninda. adamlar gitmek istemedi.
              fener herzaman oyuncunun kulübüyle konusur, gs ise oyuncuyu ayartir !

Yorum

Oyuncu ve yöneticilerine diyorum sen hakikaten Türkçe kursuna falan kayıt yaptır.
                Sağol kardeş.Senin gibi arkadaşların artmasını dilerim.Ankaragücü Karabük takımlarına ceza verilmedi onları söylüyorum ama yemediğimiz hakaret kalmadı sağolsunlar.

Böyle yazmışsın.
                Ben Türkçe öğretmeniyim bu arada canım.

Yorum

Böyle yazmışsın.
                  Ben Türkçe öğretmeniyim bu arada canım.
                  Alıntı yaptığım mesajda sadece kişiler var zaten, oradan demek istenileni çıkarabilmek güç olmasa gerek. Allah öğrencilerine sabır versin.

Yorum

karabük-emenike,ank.gücü kaan bireysel şike sanırım
                    tatanga

Yorum

Alıntı yaptığım mesajda sadece kişiler var zaten, oradan demek istenileni çıkarabilmek güç olmasa gerek. Allah öğrencilerine sabır versin.
                      O zaman neymiş? Yazdıklarına dikkat edecekmişsin. Şimdi arkadaşın sana gönderdiği videoyu izle de sana bir katkımız olsun. Konuşacaksan daha sonra konuşursun. Yine aynı tas aynı hamam devam edeceksen seni neyin beklediğni biliyorsun.

Yorum

• İyi de Emenike şike yaptı diye başkanına da mı ceza verilecekti. Büyük saçmalıyorsunuz.

Yorum

• İlk olarak sametbey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          inan bende suan fenerden daha cok geseye gicigim.
                          fener bizden hic bir zaman böyle oyuncu almadi.

bi ogun-abdullah, onlarida biz sattik, para icin zamaninda. adamlar gitmek istemedi.
                          fener herzaman oyuncunun kulübüyle konusur, gs ise oyuncuyu ayartir !
                          jaja-yattara-umut-selçuk-ceyhun-egemen-engin-burak bu kadroyu bozan sadri başkanıda kutluyorum
                          tatanga

Yorum

O zaman neymiş? Yazdıklarına dikkat edecekmişsin. Şimdi arkadaşın sana gönderdiği videoyu izle de sana bir katkımız olsun. Konuşacaksan daha sonra konuşursun. Yine aynı tas aynı hamam devam edeceksen seni neyin beklediğni biliyorsun.
                            Ben yazdıklarıma zaten dikkat ediyorum da sen de okuduğunu anlamaya aynı özeni gösterirsen yanlış anlamalar olmaz.

Yorum

Ben yazdıklarıma zaten dikkat ediyorum da sen de okuduğunu anlamaya aynı özeni gösterirsen yanlış anlamalar olmaz.
                              Şansını daha fazla zorlama. Senin ne olduğunu hepimiz anladık.

Yorum

Şansını daha fazla zorlama. Senin ne olduğunu hepimiz anladık.
                                Bir şey anladığın yok sadece okuduğunu yanlış anlıyorsun o kadar. Mahkemenin verdiği göz boyayan karardan bahseidyorum anlamamakta ısrar ediyorsun. Emenike şike yaptı, mahkeme kararında emenikenin adı geçmiyor şark kurnazlıkları var diyorum başkanımı ceza alsın deniyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X